günaydın canım,aşırı evhamlısın ya nedenKızlar günaydın.sabaha kadar uyumadım.Benim 12haftada perinotılog ayrıntılı ultrason yapmıştı.çok bastırmıştı.5 dakika sonra kanamam olmuştu.şimdi kafama takıldı.bebeklerine o bastırmadan dolayı birşey olmuş mudur.sabaha kadar uyumadım.kendine çok kızıyorum.herşey kader diyorum.ama maalesef tam tevekkül edemiyorum.
HahahahHayirdir sen niye seviniyon dunur bilem degülük ne varsa gittin kiza hamile kaldin
gokceyener canim bunada verme oglunu restorant zincirim var diyo evde kahvalti yapiyo
Gidim garsonlar gunde kac tabak kiriyolar diye sayim demiyo
Canım Sezeryan yerin bile acmisti.seslenmedim.işine karışmak istemedim.ama 5 dakika sonra kanama oldu.o da şaşırdı şimdi baktım birşey yoktu.kanama alanı oluşmuş dedi.ama şimdi beni aldı bir korku bebegimin beynine gözüne bir zarar verms midir diye.günaydın canım,aşırı evhamlısın ya nedenhiç doktor bastırmasından kanama olur mu? denk gelmiştir.. görüntüyü netleştirmek için baskı banada yaptı,onlar içerde sıvının içinde ve katmanlarca deri tabakamız üstünde..sen ne kdr bastırırsan bastır bişey olmaz Allahın izniyle.. kendi canını çok acıtacak sert darbe almamak önemli olan.. lütfen kendini biraz rht bırak çok yoruldun artık
Cikiyo canim cikiyo benim hepsi asagidaydi buda asagida.merak etme haftasinda dogurdum digerleriniGünaydın canım. Ben bugün ayrıntılı için randevu alacağım. Son gittiğim dr bebek ve eşi çok aşağıda dinlenmen gerekli demişti. Yukarı çıkar mı bu? Hiç duymadım böyle bir şey? Kızım sürekli kucağımda onun etkisi var mı acaba? Sen bilirsin. Hadi bana bir fikir ver.
Sanmiyorum canim dunbanada epey bastirdilar canim cok yandi ustelik soyledim doktora canim aciyor diye bebegin icin yapmak zorundayim dedi bebegine bisey olmaz sende biraz dayan dedi.Dayan dedigi 6 saat yaniKızlar günaydın.sabaha kadar uyumadım.Benim 12haftada perinotılog ayrıntılı ultrason yapmıştı.çok bastırmıştı.5 dakika sonra kanamam olmuştu.şimdi kafama takıldı.bebeklerine o bastırmadan dolayı birşey olmuş mudur.sabaha kadar uyumadım.kendine çok kızıyorum.herşey kader diyorum.ama maalesef tam tevekkül edemiyorum.
Kasıkşarımda oluyor. Özellikle ayakta kalınca.bir de azıcık hareket etse tuvalete zor yetişiyorum.Cikiyo canim cikiyo benim hepsi asagidaydi buda asagida.merak etme haftasinda dogurdum digerlerini
Ayakta pek durma dinlen
Bana agri yapiyor sende var mi agri
Sanada sevindim canim gozun aydinçok sevindim gerçekten. benimde beyinde kist görünmüştü ayrıntılı da düzelmişti. çok şükür çok dua etmiştim hepimiz için..
Sayemde dogurup aldin kucagina daaa ne istiyon :))biz burda meraktan 9 doğuralım sen komşiyle çay, kahve keyif yap
çok sevindim, herşey yoluna girmiş ne güzel
Evet ama allah veriyor bir kolaylığını. Yoruluyorum çok. Çalışmasam daha iyi olurduBen aç kalmayı geçtim bir tek hamur işi midemi bulandırmıyor. Yemek yapacak gücü de bulamıyorum kendimde çoğu zamanhamileliği yarıladık ama valla ben pek bir şey anlamadım. Senin kız küçük bide tam oyun zamanı işin iki kat zor
Ins guzel gecer ins mutlu haberler verirsin saat kacta randevunAyrintilisi guzel gecen arkadaslara cok sevindimartik hep boyle guzel seyler konusulsun artik burda hic kotu haber almayalim benimde yarin cok cok heyecanliyim stresliyim darisi benim gibi bekleyenlerin basina bundan sonra hep bebis kiyafetleri ustu basi arabasi onlari konusalim yaaa cok hevesliyim
Bulantıların geçti mi seninEvet ama allah veriyor bir kolaylığını. Yoruluyorum çok. Çalışmasam daha iyi olurdu
Geçti canım sadece yemekten sonra biraz oluyor. Bir de inanılmaz sindirme sorunu yaşıyorum. Karnım bazen davul gibi oluyor. Ağzımdaki acılık hala var. Sen nasılsın. Azıcık kilo aldın mı?Bulantıların geçti mi senin
Saol canim cok tsklerHahahahkız valla haklısın nasıl dunur olcaklar islerinin basında durmuyorlar
Bu arada coook sevindim canım dualarımız kabul oldu inan kendim gibi dusunup duruyordum bin sukur
Hah iste bendede oyle yatinca iyiyim ama iki ayakta durim agrim basliyo.Zaten karnim cikti cok asagi karnim buyuyoKasıkşarımda oluyor. Özellikle ayakta kalınca.bir de azıcık hareket etse tuvalete zor yetişiyorum.
Takıntılı olduğumu biliyorum.ama herkesin beni eleştirmesi de yordu beni.sürekli yatıyorum biliyorsun.mutfaktan suyunu alamıyorum.kızımın saçını bile toparlayamıyorum.ağlayıp duruyorum psikolojim alt üst.öğretmenim 12 senelik hep çalıştım sosyal biriydim..şimdi yatıyorum Allahm tek sağlık sıhhat versin yatarım ama işte kafama takılıyor böyle şeyler...Canım Allah korusun birşey olsa detaylı da çıkar mi.Allahım hepimize yardım etsinSanmiyorum canim dunbanada epey bastirdilar canim cok yandi ustelik soyledim doktora canim aciyor diye bebegin icin yapmak zorundayim dedi bebegine bisey olmaz sende biraz dayan dedi.Dayan dedigi 6 saat yani
Icini ferah tut ikiside iyidir annesi
O acılık bende de geçmedi canım. Hazımsızlık bende de var. Gaz çok oluyor kabızlık sorunu da yaşıyorum zaten. Aldım canım. İlk üç aydaki gibi az yemiyorum. Ama diyorum ya şuan da da hamur işi. Börek yiyeceğim mesela şimdi. Sağlıklı kilo almıyorum yaniGeçti canım sadece yemekten sonra biraz oluyor. Bir de inanılmaz sindirme sorunu yaşıyorum. Karnım bazen davul gibi oluyor. Ağzımdaki acılık hala var. Sen nasılsın. Azıcık kilo aldın mı?
Saol canim cok tskler
Senin oglanin fazlaligi icin dedigini hic unutmicam :))
Keseceguk onu kesecegukkkk
Saat 14.30da oglumu okula birakip gidicez insallahIns guzel gecer ins mutlu haberler verirsin saat kacta randevun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?