2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım,aşırı evhamlısın ya neden hiç doktor bastırmasından kanama olur mu? denk gelmiştir.. görüntüyü netleştirmek için baskı banada yaptı,onlar içerde sıvının içinde ve katmanlarca deri tabakamız üstünde..sen ne kdr bastırırsan bastır bişey olmaz Allahın izniyle.. kendi canını çok acıtacak sert darbe almamak önemli olan.. lütfen kendini biraz rht bırak çok yoruldun artık

Hayirdir sen niye seviniyon dunur bilem degülük ne varsa gittin kiza hamile kaldin
gokceyener canim bunada verme oglunu restorant zincirim var diyo evde kahvalti yapiyo
Gidim garsonlar gunde kac tabak kiriyolar diye sayim demiyo
Hahahah kız valla haklısın nasıl dunur olcaklar islerinin basında durmuyorlar
Bu arada coook sevindim canım dualarımız kabul oldu inan kendim gibi dusunup duruyordum bin sukur

Canım Sezeryan yerin bile acmisti.seslenmedim.işine karışmak istemedim.ama 5 dakika sonra kanama oldu.o da şaşırdı şimdi baktım birşey yoktu.kanama alanı oluşmuş dedi.ama şimdi beni aldı bir korku bebegimin beynine gözüne bir zarar verms midir diye.

Cikiyo canim cikiyo benim hepsi asagidaydi buda asagida.merak etme haftasinda dogurdum digerlerini
Ayakta pek durma dinlen
Bana agri yapiyor sende var mi agri

Sanmiyorum canim dunbanada epey bastirdilar canim cok yandi ustelik soyledim doktora canim aciyor diye bebegin icin yapmak zorundayim dedi bebegine bisey olmaz sende biraz dayan dedi.Dayan dedigi 6 saat yani
Icini ferah tut ikiside iyidir annesi

Cikiyo canim cikiyo benim hepsi asagidaydi buda asagida.merak etme haftasinda dogurdum digerlerini
Ayakta pek durma dinlen
Bana agri yapiyor sende var mi agri
Kasıkşarımda oluyor. Özellikle ayakta kalınca.bir de azıcık hareket etse tuvalete zor yetişiyorum.

Evet ama allah veriyor bir kolaylığını. Yoruluyorum çok. Çalışmasam daha iyi olurdu

Ins guzel gecer ins mutlu haberler verirsin saat kacta randevun

Hahahah kız valla haklısın nasıl dunur olcaklar islerinin basında durmuyorlar
Bu arada coook sevindim canım dualarımız kabul oldu inan kendim gibi dusunup duruyordum bin sukur
Saol canim cok tskler
Senin oglanin fazlaligi icin dedigini hic unutmicam :))
Keseceguk onu kesecegukkkk

Sanmiyorum canim dunbanada epey bastirdilar canim cok yandi ustelik soyledim doktora canim aciyor diye bebegin icin yapmak zorundayim dedi bebegine bisey olmaz sende biraz dayan dedi.Dayan dedigi 6 saat yani
Icini ferah tut ikiside iyidir annesi
Takıntılı olduğumu biliyorum.ama herkesin beni eleştirmesi de yordu beni.sürekli yatıyorum biliyorsun.mutfaktan suyunu alamıyorum.kızımın saçını bile toparlayamıyorum.ağlayıp duruyorum psikolojim alt üst.öğretmenim 12 senelik hep çalıştım sosyal biriydim..şimdi yatıyorum Allahm tek sağlık sıhhat versin yatarım ama işte kafama takılıyor böyle şeyler...Canım Allah korusun birşey olsa detaylı da çıkar mi.Allahım hepimize yardım etsin

Geçti canım sadece yemekten sonra biraz oluyor. Bir de inanılmaz sindirme sorunu yaşıyorum. Karnım bazen davul gibi oluyor. Ağzımdaki acılık hala var. Sen nasılsın. Azıcık kilo aldın mı?
O acılık bende de geçmedi canım. Hazımsızlık bende de var. Gaz çok oluyor kabızlık sorunu da yaşıyorum zaten. Aldım canım. İlk üç aydaki gibi az yemiyorum. Ama diyorum ya şuan da da hamur işi. Börek yiyeceğim mesela şimdi. Sağlıklı kilo almıyorum yani

F Ftszynp bebeğinin eşinin aşağıda olması erken doğuma neden olabiliyor ve normal doğuma da engel olabiliyor. Ağır kaldırmamak gerekli. Bende de bebeğin eşi aşağıdaydı, 1buçuk ay sonra normale döndü. Dinlenme öneriliyor ama yatak istirahatı değil. Çok ileri seviye değildi benimki. Kızını çok kaldırmazsan iyi olur. Ben 10 haftalıktan beri kızımı hiç kaldırmıyorum. Benim kız 21 kilo. Hatta bir gün okuldan dönerken uyudu, uyanana kadar arabada oturdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…