Evet canım ilerde kuzulara göstermek için de güzel bir hatıra oluyor. Eşim video çekti ordan birkaç foto aldık yine iyi oldu dediğin gibi açıp açıp bakıyorum. Nasıl güzel bi duygu.Çok zor bişey sanki verseler güzel olurdu arada açıp açıp bakıyor insan ultrason fotoğraflarınaama olsun bebeğin iyi ya daha çok görücez bir sürü resmi olur 9 ayın sonunda. Kızımınkileri saklıyorum açıp bakıyoruz bak sen de böyle karnımdaydın miniciktin diye anlatıyorum çok hoşuna gidiyor buarada kesin kız dimi bebiş
Ben ayrıntılı da yaptırdım canım. Sorun çıkmadı. Çok ayrıntılı bakılmadı gibi geldi ama doktorum yeterli dediOy oy maşalllah kuZum
Boyu kilosu gayet iyi
Ayrıntılı ultrasonda güzel haberlerle gel inşallah
Video daha bi hoş olur biz de geçende çektik ağzını açıp kapatıyorEvet canım ilerde kuzulara göstermek için de güzel bir hatıra oluyor. Eşim video çekti ordan birkaç foto aldık yine iyi oldu dediğin gibi açıp açıp bakıyorum. Nasıl güzel bi duygu.Kız canım kesinleşti.
Zeynep Kamil den randevu almakta çok zorŞuan randevularda doopler yok..bende gebe izleme aldım.. gidip kadınla konuşacak beni yönlendirsin diye ..belki yardımcı olur..diyecem işte ben perinatologa aldım bana böyle böyle dedi..benim akraba evliliği çocuğumu kafa büyük ayrıca 2 defa nöbet geçirdi halası gibi bunlar hep şüphe..buna rağmen yapmadı benden başka doktor onaylasın diye bei istedi.. siz yol gösterin diyecem yardımcı olun diyecem..tamam derse zaten ordaki perinatolojiye salıya randevu aldım şimdiden.. yok derse re ne edim kalsın daha ..hem bakalım annem yarın çocuğa bakacak mı.. ona kalsa yapma diyor ama bende ilkinde yaptım bunda vicdan yapıyorum
Doktorun bakmıştır kuZum önemli olan yerlereBen ayrıntılı da yaptırdım canım. Sorun çıkmadı. Çok ayrıntılı bakılmadı gibi geldi ama doktorum yeterli dedi
Doktorum baktı bide radyoloji uzmanı baktı canım. Sen nasılsın bakalımDoktorun bakmıştır kuZum önemli olan yerlere
Zaten bana da doktorum öyle dedi ZAten her geldiğinde bakılıyor bunlara
Sadece ekstre bir daha bakıyorum demişti
Biraz daha iyiyim kuZum kendimi temizliğe vurdumDoktorum baktı bide radyoloji uzmanı baktı canım. Sen nasılsın bakalım
Git kuzum bencede gör bi prensesini. Kendi doktorun daha önemli tabiki ama görmüş olursun Pera hanımı :)Biraz daha iyiyim kuZum kendimi temizliğe vurdum
Dinlenip dinlenip temizlik yapıyorum
Kayınvalidemi 16 kasım Zeynep kamıl var burda büyük kadın Doğum hastanesi ortaya göturceğim
Bana diyor ki sende Randevu al bakalım Pera ya napıyor beslenmesi nasıl diye
Galiba bende gidip baktıracağım
Gerçi kendi doktorum Benim için önemli
Ama gidip kızçemi göresim geldi
En azından bakalım kilo alımı nasıl olmuş diye
Kabızlık ve gazdandır. Bende şu 4buçuk aydır kabızlık gaz ve bulantıdan çektiğimi hiç bir şeyden çekmedim.hayırlı günler kızlar .ayrıntılı ultrasona girmiş çoğu arkadaş Rabbim güzel şeyler duymayı nasip etsin inşallah.ben de cumartesi gideceğim inşallah hayırlısı bakalım.bir şey soracağım sizlere benim sabah da dahil karnım çok sert.bazen yumuşak ama genelde taş gibi normal mi bilemedim nefes almak bile zor aç olduğumda da tam yiyemiyorum çünkü çok aşırı şişkin oluyor ...kabızlık zaten büyük sorun .
Aaa oyle deme ben kocamin battaniyesini cok severek kullandim. Yine kullanacağım.oh ne şanslısınız benimde annem, ablam aldılar epey birşey, kayınvalidemde aldı. Ama bazen damarıma basıyor gibi geliyor görümcemin oğlunun badisi kalmış bebeklikten geçen onu getirmiş dayadı burnuma burnumakullanırsan al demek istiyor,bende dedim ay dura dura sararmış, tam toz bezlik kocamın 30 senelik battaniyesi içinde geçen laf dedi ben battaniyeleri sayarken oda var diyor içimdeki iyi gelini öldürmek için ne bu çaba kayınvalideciğim diyemedim
Kuzum inş ins yaaa..bende genelde şans olmaz ..kardeşim hep der sen olumsuz seyelri cekiyon diye..:/Zeynep Kamil den randevu almakta çok zor
İnşallah Canım işini yaptırabilirsin
Vicdanlı bir doktora denk gelirsin
Bende kayınvalidemle 16 kasımda gideceğiz
Evet ya alayım bende randevvu kuzuma göreyim moral olur dimi :)Git kuzum bencede gör bi prensesini. Kendi doktorun daha önemli tabiki ama görmüş olursun Pera hanımı :)
Üsküdar’a yakın mısınız iyi düşünün iyi olsunKuzum inş ins yaaa..bende genelde şans olmaz ..kardeşim hep der sen olumsuz seyelri cekiyon diye..:/
Olmaz mı annesi. Özlüyor insan gerçektenEvet ya alayım bende randevvu kuzuma göreyim moral olur dimi :)
Canimmm sen geldinmi buralara cok sevindimBiraz daha iyiyim kuZum kendimi temizliğe vurdum
Dinlenip dinlenip temizlik yapıyorum
Kayınvalidemi 16 kasım Zeynep kamıl var burda büyük kadın Doğum hastanesi ortaya göturceğim
Bana diyor ki sende Randevu al bakalım Pera ya napıyor beslenmesi nasıl diye
Galiba bende gidip baktıracağım
Gerçi kendi doktorum Benim için önemli
Ama gidip kızçemi göresim geldi
En azından bakalım kilo alımı nasıl olmuş diye
Özlüyoruz valla daha görmeden Allah ım nasıl sevgisi veriyor dimiOlmaz mı annesi. Özlüyor insan gerçekten
Geldim kuZumCanimmm sen geldinmi buralara cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?