2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım ilerde kuzulara göstermek için de güzel bir hatıra oluyor. Eşim video çekti ordan birkaç foto aldık yine iyi oldu dediğin gibi açıp açıp bakıyorum. Nasıl güzel bi duygu. Kız canım kesinleşti.

Video daha bi hoş olur biz de geçende çektik ağzını açıp kapatıyor sağlıkla gelsin minik prenses

Zeynep Kamil den randevu almakta çok zor
İnşallah Canım işini yaptırabilirsin
Vicdanlı bir doktora denk gelirsin
Bende kayınvalidemle 16 kasımda gideceğiz

Kızlar benim pek bisey alasim gelmiyo ya 2. Ya acaba ondanmi içten içe vicdanda yapıyorum ama mart çok ara bi mevsim oğlumdan kalan biçok şey duruyo napsam bilemedim ocagi beklesem çokmu uzun olur sizce

Ben ayrıntılı da yaptırdım canım. Sorun çıkmadı. Çok ayrıntılı bakılmadı gibi geldi ama doktorum yeterli dedi
Doktorun bakmıştır kuZum önemli olan yerlere
Zaten bana da doktorum öyle dedi ZAten her geldiğinde bakılıyor bunlara
Sadece ekstre bir daha bakıyorum demişti

Doktorum baktı bide radyoloji uzmanı baktı canım. Sen nasılsın bakalım
Biraz daha iyiyim kuZum kendimi temizliğe vurdum
Dinlenip dinlenip temizlik yapıyorum
Kayınvalidemi 16 kasım Zeynep kamıl var burda büyük kadın Doğum hastanesi ortaya göturceğim
Bana diyor ki sende Randevu al bakalım Pera ya napıyor beslenmesi nasıl diye
Galiba bende gidip baktıracağım
Gerçi kendi doktorum Benim için önemli
Ama gidip kızçemi göresim geldi
En azından bakalım kilo alımı nasıl olmuş diye

Git kuzum bencede gör bi prensesini. Kendi doktorun daha önemli tabiki ama görmüş olursun Pera hanımı :)

hayırlı günler kızlar .ayrıntılı ultrasona girmiş çoğu arkadaş Rabbim güzel şeyler duymayı nasip etsin inşallah.ben de cumartesi gideceğim inşallah hayırlısı bakalım.bir şey soracağım sizlere benim sabah da dahil karnım çok sert.bazen yumuşak ama genelde taş gibi normal mi bilemedim nefes almak bile zor aç olduğumda da tam yiyemiyorum çünkü çok aşırı şişkin oluyor ...kabızlık zaten büyük sorun .

Kabızlık ve gazdandır. Bende şu 4buçuk aydır kabızlık gaz ve bulantıdan çektiğimi hiç bir şeyden çekmedim.

Aaa oyle deme ben kocamin battaniyesini cok severek kullandim. Yine kullanacağım.

Canimmm sen geldinmi buralara cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…