2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ah benim canımmm ne tatlı ya simdiden nasıl sahiplenmis sevmis kardesini
Benim ilk bebegim insallah benimde senin gibi birbirlerini cok seven evlatlarım olur boyle guzel yetiştirebilirim
Kız anne-babası olmak ayrı zor gelin almam dun gibi aklımda, esim bile aglamıstı duygulanıp..
Nasıl verilir boyle minnos kızlar el ogullarına bilmem
Ama el ogullarını biz iyi yetistirelim de insallah hic pisman olmasın kimse hep iyi ki desin

Şimdi ben yarın zeynep kamil araştırma da kadın doğuma randevu aldım...canım arkadaşlarım ne diyecem ben doktora..ıkna kabiliyeti olan yazsın bende aynısını diyey8mm..Şimdi kardeşim epilepsi hastası...gorumcem8nde beyninde bi damar fazla sürekli bayiliyor ..bunları da demeli miy8m..doktor hanım ayrıntılı yapmam lazm özeller pahalı bana yardımcı olun..siz kağıt vermezseniz yapmıyorlar mı diyeyim...

Canım devlette sora bulamadım özele gücüm yetmiyor buraya yönlendirdiler de bakalım ne diyecekler inşallah yaparlar haberlerini bekliyorum

Canım pazartesi günü.12 senelik öğretmenin.sürekli çalışan biriyim.gerçekten çok zor biliyor musun.ama raziyim ben yatmaya tek bebeklerim iyi olsun.inşallah pazartesi sonucun iyi gelir.daha doğrusu herkesin iyi olur...

Tamm canım çok sağolun. Dikkat edeceğim. İnşalalh ayrıntılıda düzelmiştir.

Merhaba kızlar benim ayrıntılı bitti çok şükür herşey yolunda darısı bekleyenlere insallah baya bi heyecanlandım o yüzden bebişin kalp atımları da yükseldi sıra şeker yüklenmesinde 434 gr 25 cm olmuşuz 1 hafta önde gidiyoruz yine 17 mart gözüküyo benim doğumum git gidede düşüyo geçen gittiğimde 18 marttı hadi hayırlısı bakalim

Dün bende evin yanındaki hastaneye gidip Asil’i gördüm
Çok şükür iyiydi.
Yüzünün renkli halini gördüm yine.
460 gram olmuştu benim oğlum da.
24 kasımdaki kontrolde de inşallah göreceğim tekrar.
Allah hepimizinkine sağlık versin inşallah.

Aynı da ben:)

Dedim yine diyorum bi problem oldugunda herkes ayni sekilde sonuclanacak diye bisey yok.Sen bebeginin gelisimini takip et dua gerisini Allah a birak.Sen benim icin ne dualar ettin benle uzuldun biliyorum ve inaniyorumki sende cok dua aliyorsun hersey yolunda gidecek Allah in izniyle
Bosver bunlari geldi mi prensesin kiyafetleri begendin mi nasillar

Sakin netten arastirma nete gore ölürsün bana gore de kotuye bisicik olmaz
geronimo_s seviyom seni kusme sakin bana sana takilmak hosuma gidiyo

çok sevindim valla canım sıra SEPTEMBER LOVE de inşallah oda atlattımı dahada keyifli olacak topik
Evet o ve bi kac arkadas daha kaldi M mel33 S ssule07 aklima suan gelmeyen bi kac kisi daha var sorunu olup inaniyorumki ayrintilida guzel haber alacak
Onlarda hayirlisiyla atlatsin su ayrintiliyi sonra bebek bakim cantasina konu gelsin.Kim ne aldi alacak hic gundemde yok.Ayrintili derdinden sira gelmiyo

benimde bacağımda o ağrılar yoğun şekilde var, birde el bileklerimde.Dün youtube da hamile egzersizlerine baktım imkanı yok 1 tane bile yapamadım, eşimde dalga geçiyor elin hatununa bak bide bizimkine diye
eniste nereli gi akrabam olabilir gibi hissettim

Nasıl içine siniyorsa öyle yap. Benim ürünler hala gelmedi bu arada. Çok şey aldığımdan bi türlü toplayamadılar sanırım
Amma aldin haaa hm den de aldiydin magazalar diyecek ki bu gari ha bire dogursun diyecekler zengin oldu millet valla sayende

Kıyafetler parasına göre gayet iyi bence
Demek ki sobee kampanya yapınca alınabilir bence
Kızçemim dolapı da haftaya geliyormuş
Kayınpederin hediye olarak yaptırdı
Babam da beşik yatak uyku seti alacak onlara baktık
Ama beşik için çok erken iyice düşünüp nasıl bir şey alacağımıza karar verelim dedim onu erteledi ocak ta alsak yeterli dimi
Zaten evde minik sepet beşiğimizde geldi hazır bekliyor
Duvar kağıdımızın modeli de seçildi Onuda arkadaşım hediye ediyor
Biz baya Baya bedava ya getirdik işi
İlk büyük alışverişinide kayınvalidem yapacamış
Kıyafet banyo malzemesi filan filan

Ne zaman randevun bizim ankarada mecburi gibi bisey bu ayrintili neden yapmilar anlamiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…