- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Boşa bacım demedik herhalde
Ohh nasil guzel yerim hem de simdi olsa varyaaBoşa bacım demedik herhalde
Olsa da yedek şimdi dimi ne güzel olur bide çay demleriz yanına
geronimo_s bize muzlu pasta yapar mısın
Üstüne ikitane mum yeter biz yakar üfleriz
Ah benim canımmm ne tatlı ya simdiden nasıl sahiplenmis sevmis kardesiniKiyacagukkk kesilecek
Ben iki sene oldu kestirdim bu senede dugununu yaptim babamiz gorevdeydi malesef hem agladim hem tuttum kollarindan ama masallah giki cikmadi oglumun cani pek tatli degildir.
Kac disi dustu giki cikmadi kizimin bir haftadir disi sallaniyo anaaaaammmm omrumuzden omur gitti sipa sacakliparmaginda oynatiyo
Anne diyo bebegimiz mi tatli olacak ben mi diyouzulmesin diye sen daha tatlisin diyorum hayirrrr bebegimiz daha tatli olsun diyo
Cikolata getiriyo bana ye bebegimiz tatli olsun diyo
Al iste simdi ben bu kiza nasil kiyip elin ogluna verim bide beni dusun
Şimdi ben yarın zeynep kamil araştırma da kadın doğuma randevu aldım...canım arkadaşlarım ne diyecem ben doktora..ıkna kabiliyeti olan yazsın bende aynısını diyey8mm..Şimdi kardeşim epilepsi hastası...gorumcem8nde beyninde bi damar fazla sürekli bayiliyor ..bunları da demeli miy8m..doktor hanım ayrıntılı yapmam lazm özeller pahalı bana yardımcı olun..siz kağıt vermezseniz yapmıyorlar mı diyeyim...
Canım pazartesi günü.12 senelik öğretmenin.sürekli çalışan biriyim.gerçekten çok zor biliyor musun.ama raziyim ben yatmaya tek bebeklerim iyi olsun.inşallah pazartesi sonucun iyi gelir.daha doğrusu herkesin iyi olur...Bende sana takintili demistim ama sonra bigun dusundum surekli yat is yok guc yok kafa dagitacak bisey yok senin normal oldugunu dusundum.Biz kafayi biseye takinca ay evde su bitmis dur bi kosu markete gidim gelim diyene kadar unutuyoruz.Tam bisey dusunucez ayyy cocuk onu doktu kalkim temizleyim unutuyoruz.
Senin hic boyle bi sansin yok o yuzden hak verdim ve bir daha demedim sana takintilisin diye.
Organlariyla ilgili bi problem varsa ayrintilida mutlaka cikiyor.Kalp odaciklari kapakciklari beyin yapisi kemik sayisi el ayaklari dudak yapisi burun delikleri kulaklari duz taban olup olmadigi tek tek bakildi.Goz retinasina kadar inceledi.Insallah kimsede bisey cikmaz.Sen 2 li 3 lu de yaptiramadigin icin ayrintili senin icin onemli.
Ne zaman ayrintilin senin
Tamm canım çok sağolun. Dikkat edeceğim. İnşalalh ayrıntılıda düzelmiştir.F Ftszynp bebeğinin eşinin aşağıda olması erken doğuma neden olabiliyor ve normal doğuma da engel olabiliyor. Ağır kaldırmamak gerekli. Bende de bebeğin eşi aşağıdaydı, 1buçuk ay sonra normale döndü. Dinlenme öneriliyor ama yatak istirahatı değil. Çok ileri seviye değildi benimki. Kızını çok kaldırmazsan iyi olur. Ben 10 haftalıktan beri kızımı hiç kaldırmıyorum. Benim kız 21 kilo. Hatta bir gün okuldan dönerken uyudu, uyanana kadar arabada oturdum.
Aynı da ben:)O acılık bende de geçmedi canım. Hazımsızlık bende de var. Gaz çok oluyor kabızlık sorunu da yaşıyorum zaten. Aldım canım. İlk üç aydaki gibi az yemiyorum. Ama diyorum ya şuan da da hamur işi. Börek yiyeceğim mesela şimdi. Sağlıklı kilo almıyorum yani
Dedim yine diyorum bi problem oldugunda herkes ayni sekilde sonuclanacak diye bisey yok.Sen bebeginin gelisimini takip et dua gerisini Allah a birak.Sen benim icin ne dualar ettin benle uzuldun biliyorum ve inaniyorumki sende cok dua aliyorsun hersey yolunda gidecek Allah in izniyle4body1soul
Oyy Canım benimm seni öyle merak ettim ki
Dün bütün gün dayanamadım geldim
İyi ki gelmişim ne güzel şeyler okudum
Çok ama çok mutlu oldum
Dualarımız yerine ulaşmış şükürler olsun
İnanıyorum bende Dualarlar iyi sonuçlar alacağım
Yapılabilecek bir şey yok malesefAynı da ben:)
Sakin netten arastirma nete gore ölürsün bana gore de kotuye bisicik olmazSabahtan beri sol elim uyuşuk ve sol elimde kas seyirmelerim var. Sanırım bilekte sinir sıkışmam var (karpal tünel sendromu). Hemen magnezyum ve kalsiyum içtim. OOoooofff daha çok erken haftadayım ya. Ödemi atarsam biraz rahatlar, ilaç da kullanamıyorum. Atel almam lazım. Tuzsuz yemem lazım. 18 hafta boyunca bu uyuşukluk devam ederse bittim ya.
Neyse ne yapalım, belki geçicidir.Eve gidince hemen buz yapayım bari.
Evet o ve bi kac arkadas daha kaldi M mel33 S ssule07 aklima suan gelmeyen bi kac kisi daha var sorunu olup inaniyorumki ayrintilida guzel haber alacakçok sevindim valla canım sıraSEPTEMBER LOVE de inşallah oda atlattımı dahada keyifli olacak topik
benimde bacağımda o ağrılar yoğun şekilde var, birde el bileklerimde.Dün youtube da hamile egzersizlerine baktım imkanı yok 1 tane bile yapamadım, eşimde dalga geçiyor elin hatununa bak bide bizimkine diye
Amma aldin haaa hm den de aldiydin magazalar diyecek ki bu gari ha bire dogursun diyecekler zengin oldu millet valla sayendeNasıl içine siniyorsa öyle yap. Benim ürünler hala gelmedi bu arada. Çok şey aldığımdan bi türlü toplayamadılar sanırım
Kıyafetler parasına göre gayet iyi benceDedim yine diyorum bi problem oldugunda herkes ayni sekilde sonuclanacak diye bisey yok.Sen bebeginin gelisimini takip et dua gerisini Allah a birak.Sen benim icin ne dualar ettin benle uzuldun biliyorum ve inaniyorumki sende cok dua aliyorsun hersey yolunda gidecek Allah in izniyle
Bosver bunlari geldi mi prensesin kiyafetleri begendin mi nasillar
Ne zaman randevun bizim ankarada mecburi gibi bisey bu ayrintili neden yapmilar anlamiyorum yaaaŞimdi ben yarın zeynep kamil araştırma da kadın doğuma randevu aldım...canım arkadaşlarım ne diyecem ben doktora..ıkna kabiliyeti olan yazsın bende aynısını diyey8mm..Şimdi kardeşim epilepsi hastası...gorumcem8nde beyninde bi damar fazla sürekli bayiliyor ..bunları da demeli miy8m..doktor hanım ayrıntılı yapmam lazm özeller pahalı bana yardımcı olun..siz kağıt vermezseniz yapmıyorlar mı diyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?