2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım 360 gram olmuş bir kaç gün önden gidiyor. Eşşek sıpası göstermedi kendini doğru düzgün ama bir sıkıntı yok çok şükür. 21 cm boyu da.
Anasi gibi sopa gibi olacak ince uppppuzun
Giz fazla uzun yapma bebeyi boyuna uygun kocayi nerden bulacaz
Masallah canim sevindim

Gozun aydin canim sukur sende atlattin

Anasi gibi sopa gibi olacak ince uppppuzun
Giz fazla uzun yapma bebeyi boyuna uygun kocayi nerden bulacaz
Masallah canim sevindim
Valla anne babasına benzeyecek galiba boyu babası uzun. Ben yeni doğan pek bir şey almasam mı? Gerçi doktor uzun olur falan demedi sadece önden gidiyor azıcık. Teşekkürler canım

Çok zor bişey sanki verseler güzel olurdu arada açıp açıp bakıyor insan ultrason fotoğraflarına ama olsun bebeğin iyi ya daha çok görücez bir sürü resmi olur 9 ayın sonunda. Kızımınkileri saklıyorum açıp bakıyoruz bak sen de böyle karnımdaydın miniciktin diye anlatıyorum çok hoşuna gidiyor buarada kesin kız dimi bebiş

Evet sepet besigin var bence hic acele etme netten bisey begenince yorumlara bak magazalara git satis temsilcilerin yorumlarini al acele etme.Epey kullanilacak ve senin ilk cocuk bunun daha 3 ü 5 i var

Evet sepet besigin var bence hic acele etme netten bisey begenince yorumlara bak magazalara git satis temsilcilerin yorumlarini al acele etme.Epey kullanilacak ve senin ilk cocuk bunun daha 3 ü 5 i var
3 5 derken
Ben isterim de eşim Bakırköy ya da Erenköy ruh ve sinir hastalıklarına yatış yaptırmam gerekir
Çünkü benim kuruntularım adamı deli ediyor

oh ne şanslısınız benimde annem, ablam aldılar epey birşey, kayınvalidemde aldı. Ama bazen damarıma basıyor gibi geliyor görümcemin oğlunun badisi kalmış bebeklikten geçen onu getirmiş dayadı burnuma burnuma kullanırsan al demek istiyor,bende dedim ay dura dura sararmış, tam toz bezlikkocamın 30 senelik battaniyesi içinde geçen laf dedi ben battaniyeleri sayarken oda var diyoriçimdeki iyi gelini öldürmek için ne bu çaba kayınvalideciğim diyemedim

Hangi bölümden randevu aldım bak yanlış olmasın
Ayrıntılı için Doppler diye geçiyor
İkili test bölümü var
Nasıl gebe izlem var
Sen hangisine aldın
Cunku bende baktım oraya her bölüm ayrı ayrı

Ne zaman randevun bizim ankarada mecburi gibi bisey bu ayrintili neden yapmilar anlamiyorum yaaa
Valla o hastanenin düzenli hastası isen yapıyorlar.. yok değilsen ancak doktor sorun görüp yönlendirirse yapıyormuş...açık açık böyle dedi...gören diyecek özel hastane düzenli hastası olmak lazm..sonucta benm oğlanın kafa buyum halasında sorun var...Hadi bunları geçtim ben 2 li ve 3 lü yapamadım kaçırdım bu son fırsatım yani düşünmeleri gerek..yani dün sekreter bile bana acıdı

Şuan randevularda doopler yok..bende gebe izleme aldım.. gidip kadınla konuşacak beni yönlendirsin diye ..belki yardımcı olur..diyecem işte ben perinatologa aldım bana böyle böyle dedi..benim akraba evliliği çocuğumu kafa büyük ayrıca 2 defa nöbet geçirdi halası gibi bunlar hep şüphe..buna rağmen yapmadı benden başka doktor onaylasın diye bei istedi.. siz yol gösterin diyecem yardımcı olun diyecem..tamam derse zaten ordaki perinatolojiye salıya randevu aldım şimdiden.. yok derse re ne edim kalsın daha ..hem bakalım annem yarın çocuğa bakacak mı.. ona kalsa yapma diyor ama bende ilkinde yaptım bunda vicdan yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…