bende birkaç şeyini kullanırım dedimde :) kayınvalidem sağolsun baktım abartıyor durumu, önünü kesmek için oralı olmadım.Aaa oyle deme ben kocamin battaniyesini cok severek kullandim. Yine kullanacağım.
Aynen canım hareketlerini de hissetmeye başladım ağlayasım geliyorÖzlüyoruz valla daha görmeden Allah ım nasıl sevgisi veriyor dimi
Bir gün çok oynuyor bir gün daha az bence onlarda kendi ruh haline göre hareket ediyorlarAynen canım hareketlerini de hissetmeye başladım ağlayasım geliyorzilli dün oynadı baya ama bugün hissedemedim pek
Eşim dün yoktu evde ben hissettim. Bugün evde eli karnımda ama nazlanıyor bizimkiBir gün çok oynuyor bir gün daha az bence onlarda kendi ruh haline göre hareket ediyorlar
Ama bir süre sonra her gün düzenli hissediyorsun
Hele bazen bir vuruyor istemsiz sesim yükseliyor
Kadın ne yapsa yaranamıyorbende birkaç şeyini kullanırım dedimde :) kayınvalidem sağolsun baktım abartıyor durumu, önünü kesmek için oralı olmadım.
çok şey almışsın yeter bunlar, hediyelerde gelir vs deyip müdahale etmesine de bozuldum biraz
Of varya kaynanamla altlı üstlü otursaydım 100 kilo olmuştum şimdiye.Kadın ne yapsa yaranamıyor
Ne kötu gelinsin sen ya
Sabah aradım müsaitsen gelip evimi süpürebilir misin dedim sağ olsun geldi süpürdü
Gelin kaynana temizlik yaptık
Eşime de tuttur elime oda hissetsin eşimim yüzüne bak çok tuhaf olmuştu benim ki hatta hala tuhaf oluyor denk gelinceEşim dün yoktu evde ben hissettim. Bugün evde eli karnımda ama nazlanıyor bizimki
Gitme tabi gozlerim hep seni aradiGeldim kuZum @4body1soul çok merak ettim ona bakmak için geldim tabiki kaldım
Daha da gitmeye niyetim çok inşallah
Tutuyor canım da bizim kız hareket etmiyorEşime de tuttur elime oda hissetsin eşimim yüzüne bak çok tuhaf olmuştu benim ki hatta hala tuhaf oluyor denk gelince
Stres yapma güzel haberlerle gel inşallahGitme tabi gozlerim hep seni aradiyarinda ben gidiyorum ayrintiliya banada dua edin nolur cok stresliyim
4 yıl oldu evleneli ZAten 1,5 sene hiç konuşmadıkOf varya kaynanamla altlı üstlü otursaydım 100 kilo olmuştum şimdiye.
Neden küsmüştünüz? Öyle deme küsmezsiniz belkide bir daha :)4 yıl oldu evleneli ZAten 1,5 sene hiç konuşmadık
Kavga etmiştik Birbirimizi görünce kaçıyorduk resmen
Sonra ben hamile kalınca barışma oldu mecburiyet gibi bir şey oldu
Ama ne yalan söyleyelim çok iyi davranıyor
Ne desem yapıyor hatta demeden yapıyor bazen fazla ilgi boğuyor ama ne yapalım işte
Gene küsene kadar böyle gider
Eşim ilk gece 4 de uyku sersemi hissetti Ama baya şiddetli vurmuştu bir korku gibi tuhaf bir şey oldu AdamTutuyor canım da bizim kız hareket etmiyorgarip geliyor erkeklere. Hoş bana da garip gelmiyor değil
Darısı bizeEşim ilk gece 4 de uyku sersemi hissetti Ama baya şiddetli vurmuştu bir korku gibi tuhaf bir şey oldu Adam
Benim esimde hissetmek istiyo ama o elini ne zaman koysa bizim kiz hareket etmiyoTutuyor canım da bizim kız hareket etmiyorgarip geliyor erkeklere. Hoş bana da garip gelmiyor değil
ya bunun tam tersi olmazmıydı kayınvalide gelini çağırırdı temizliğeKadın ne yapsa yaranamıyor
Ne kötu gelinsin sen ya
Sabah aradım müsaitsen gelip evimi süpürebilir misin dedim sağ olsun geldi süpürdü
Gelin kaynana temizlik yaptık
Of varya kaynanamla altlı üstlü otursaydım 100 kilo olmuştum şimdiye.
Babalarına mı naz yapıyorlar neBenim esimde hissetmek istiyo ama o elini ne zaman koysa bizim kiz hareket etmiyo
benim eşim epey hissedebiliyor, hatta bebek her tekmelediğinde ay, ay diyip duruyor çok komik bi haldeBenim esimde hissetmek istiyo ama o elini ne zaman koysa bizim kiz hareket etmiyo
Benimki de öyle yapardı özellikle hamilelik döneminde of valla kaynanamın yemeklerini özledim. Kaynana yemeği aşeriyorumben genelde haftada 2 gün yemek yaparım, kayınvalidem her yaptığından pay eder sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?