2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel kaynana cekistoriyrosunuz...bende yarın güzel.haberler alıp size katilsamşimdi oğlumu öperek uyandırmaya çalışıyorum akşam uydusundan çalmasın diye uyanmıyor sipa

hataylıymış özlersin tabi yemeklerini, gelsin içli köfteler,gitsin analı kızlılar.bayılıyorum hatay antp mutfaklarına valla
Aynen kuzum yazıp can çektirmiyim dedim ama en çok içli köftesini özledim zaten o kadar güzel yapıyor ki ya pf davet mi etseydim ne gelip yapardı valla

Kesinlikle doğru söylüyorsun Canım bir sınırı olmalı
İki tarafda geçmemeli
Tabi eşlerinde faktörü önemli
Bazı eşler annesi yüzünden eşlerini çok kolay kırabilecek şeyler yapıyor

dondurup kargolasın kendi gelip zahmet etmesin benceokadar yol
Zaten gittiğimde yapıyor o şekilde eve de getiriyordum. Bir kere geldi evimize yapıp buzluğa da attı. Kız akşam bir arayayım belki gönderir dediğin gibi o kadar yolu zahmet etmesin Ocak’ta gelir belki kayınpederimle. Kayınpederim gelmedi hiç evimize daha. Belki gelirler

D dry75 nerelerdesin kız. Burda millet tek tek doğurduğunda bi ikimiz kaldığımızda da topiği böyle boş bırakacaksan olmaz ben diyim
Kiz anam beni bebek arabasi stresi sardi e bebekten geldim yeni.. ya nasil guzel kokuyo orasi varya ruhumu dinlendiriyo hic cikasim gelmedi.. bi iki tane tumden citcitli patikli tulum begendm yine alamafm 0-3 ay mi 3-6 ay mi alsam kararsz kaldgm icn kaldi oyle.. buralardaym mrk etme okuyodm yazdklarnzi senin kizce de baslamis dovus sporlarina hadi hayirlisi babasi da hisseder en yakin zamanda insallah bi iki haftaya artk duzenli olrk hissetmye baslarsin insallah

canım devam ediyormu ki hastalık hali ?
Oğlumun hastalığı mı.. valla 24 saat içinde 2 defa.nober geçirdi.. hem halasında zeka geerilihi var..hem.dayisi sara hastası doktorlar eeg cekecez bunlar risk dedi..beyefendi eeg sırasında uyandı çekemediler.. diğer randevu zamanını bekliyoruz..şuan iyi zekası da bence iyi..Zaten ateşli olunca hemen hastaneye gidiyorum.. bi de kapalı ortama sıcağa gelemiyor baygın gibi oluyor onu farkettim..özellikle otobüste yada normal mo bu bilmiyorum

Karar verdiniz mi peki ben ne beşiğe ne arabaya karar veremedim ya ne yapacağım bilmiyorum hiç. 0 3 alsak daha iyi değil mi. Bilemedim bende bizim kız da uzun olacak gibi daha sadece bir hastane çıkışı ve bir alt üst takım aldım başka bir şey almadım

Dersi vardır herhalde çocukların kafasını ütülüyordur şimdi
D dry75
Utuledim geldim kiz bak beni nasl da tanimis sinavlar basliyo iki tehditkar konustm zor sorcm calisin fln dedm ciktm sonra hic o teror estiren ben degilmisim gibi ebebege gittim icimin yaglari eriyerek suslu tutulu kiyafetlere baktm geldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…