4 gün aldım. Sağolsun bir arkadaş yardımcı olduKızçesinin kıyafetlerini çıkaracaktı
Aaaa sen ne yaptın rapor aldın mı
Aldım de
hataylıymış özlersin tabi yemeklerini, gelsin içli köfteler,gitsin analı kızlılar.bayılıyorum hatay antp mutfaklarına vallaYok canım ben izmirdeyim o Hatay’da. 1000 km var nerdeyse aramızda.
Elini masaya vurup sessiz olun diyordur
teşkilatmı oldunuz siz4 gün aldım. Sağolsun bir arkadaş yardımcı oldugeronimo_s Pazartesi başlayacağım. İş yükümü tekrar hafifletecekler inşallah
Aynen kuzum yazıp can çektirmiyim dedim ama en çok içli köftesini özledim zatenhataylıymış özlersin tabi yemeklerini, gelsin içli köfteler,gitsin analı kızlılar.bayılıyorum hatay antp mutfaklarına valla
canım devam ediyormu ki hastalık hali ?Ne güzel kaynana cekistoriyrosunuz...bende yarın güzel.haberler alıp size katilsamşimdi oğlumu öperek uyandırmaya çalışıyorum akşam uydusundan çalmasın diye uyanmıyor sipa
dondurup kargolasın kendi gelip zahmet etmesin benceAynen kuzum yazıp can çektirmiyim dedim ama en çok içli köftesini özledim zateno kadar güzel yapıyor ki ya pf davet mi etseydim ne gelip yapardı valla
Kesinlikle doğru söylüyorsun Canım bir sınırı olmalıbizde hafta bir akşam çıkarız mutlaka yemeye, ama mutfağını toplarım genelde görümcem var 23 yaşında onla toplarız.Bir bina çoğu zaman avantaj oldu bana, ama kesinlikle bir sınır koymalı iki tarafta.
Onun gibi bişiy oldukteşkilatmı oldunuz siz
Ne güzel eli uzan demek ki4 gün aldım. Sağolsun bir arkadaş yardımcı oldugeronimo_s Pazartesi başlayacağım. İş yükümü tekrar hafifletecekler inşallah
dondurup kargolasın kendi gelip zahmet etmesin benceokadar yol
Kiz anam beni bebek arabasi stresi sardi e bebekten geldim yeni.. ya nasil guzel kokuyo orasi varya ruhumu dinlendiriyo hic cikasim gelmedi.. bi iki tane tumden citcitli patikli tulum begendm yine alamafm 0-3 ay mi 3-6 ay mi alsam kararsz kaldgm icn kaldi oyle.. buralardaym mrk etme okuyodm yazdklarnzi senin kizce de baslamis dovus sporlarina hadi hayirlisi babasi da hisseder en yakin zamanda insallah bi iki haftaya artk duzenli olrk hissetmye baslarsin insallah
Alttan al sen degil o hamile bunu unutmakayınvalideciğimle en son yaşadıklarımızı bir önceki msjımda belirttim canımbu aralar o bana oynuyor gibi hissediyorum
Ben ağır iş yapamaz raporu alacağımı söyledim. Bugün toplantı yapılmış. Öyle konuşmuşlar. Ki konuşmasalar da çok ağır iş yapamaz raporu aldımNe güzel eli uzan demek ki
İş yüküne hafifleyecekler iş yerimi söyledi hadi inşallah
Sen görüyorsun tabi ki dimiElini masaya vurup sessiz olun diyorduriçimden bir ses buralarda diyor ama
Oğlumun hastalığı mı.. valla 24 saat içinde 2 defa.nober geçirdi.. hem halasında zeka geerilihi var..hem.dayisi sara hastası doktorlar eeg cekecez bunlar risk dedi..beyefendi eeg sırasında uyandı çekemediler.. diğer randevu zamanını bekliyoruz..şuan iyi zekası da bence iyi..Zaten ateşli olunca hemen hastaneye gidiyorum.. bi de kapalı ortama sıcağa gelemiyor baygın gibi oluyor onu farkettim..özellikle otobüste yada normal mo bu bilmiyorumcanım devam ediyormu ki hastalık hali ?
Karar verdiniz mi peki ben ne beşiğe ne arabaya karar veremedim ya ne yapacağım bilmiyorum hiç. 0 3 alsak daha iyi değil mi. Bilemedim bende bizim kız da uzun olacak gibi daha sadece bir hastane çıkışı ve bir alt üst takım aldım başka bir şey almadımKiz anam beni bebek arabasi stresi sardi e bebekten geldim yeni.. ya nasil guzel kokuyo orasi varya ruhumu dinlendiriyo hic cikasim gelmedi.. bi iki tane tumden citcitli patikli tulum begendm yine alamafm 0-3 ay mi 3-6 ay mi alsam kararsz kaldgm icn kaldi oyle.. buralardaym mrk etme okuyodm yazdklarnzi senin kizce de baslamis dovus sporlarina hadi hayirlisi babasi da hisseder en yakin zamanda insallah bi iki haftaya artk duzenli olrk hissetmye baslarsin insallah
Güzel haberlerle gelirsin inşallahNe güzel kaynana cekistoriyrosunuz...bende yarın güzel.haberler alıp size katilsamşimdi oğlumu öperek uyandırmaya çalışıyorum akşam uydusundan çalmasın diye uyanmıyor sipa
Utuledim geldim kiz bak beni nasl da tanimis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?