- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Çok iyi olmuş oh artık senin için üzülmeyeceğimBen ağır iş yapamaz raporu alacağımı söyledim. Bugün toplantı yapılmış. Öyle konuşmuşlar. Ki konuşmasalar da çok ağır iş yapamaz raporu aldım
Seninde gozun aydin bitirdik atlattik sukur dogum stresi baslasinnnnnslm kızlar. ben de dün 22+2 de ayrıntılımı sorunsuz bir şekilde atlatmış oldum.4body1soul ve ayrıntılısı güzel geçen herkesin gözü aydın. girecek arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz.
Çok mantıklı. Bebeye tulum alsın her biriSen görüyorsun tabi ki dimi
Şimdi öğretmenler gününe geliyor bir sürü hediye gelir ona
Bebek eşyası alsalar bari
Almissin randevuyu hadi bakalim ins onde gidr haftasina goreZeynep Kamil den randevu almakta çok zor
İnşallah Canım işini yaptırabilirsin
Vicdanlı bir doktora denk gelirsin
Bende kayınvalidemle 16 kasımda gideceğiz
Yok canm hicbsye karar veremedm ztn travelden vazgectm cnku benm ailem sehir disinda yaz tatillerinde kizimi da alip alip ucakla gtme ihtmlim var o yuzden baston puset bakiyorm ama cok cesit yoktu.. prego granada chicco duo love bide casual vista bu ucunden birini alcm gibi duruyoKarar verdiniz mi peki ben ne beşiğe ne arabaya karar veremedim ya ne yapacağım bilmiyorum hiç. 0 3 alsak daha iyi değil mi. Bilemedim bende bizim kız da uzun olacak gibi daha sadece bir hastane çıkışı ve bir alt üst takım aldım başka bir şey almadım
Çokta yüklenme kuZumm bak bizim kızçelerde okula gidecek inşallahUtuledim geldim kiz bak beni nasl da tanimissinavlar basliyo iki tehditkar konustm zor sorcm calisin fln dedm ciktm sonra hic o teror estiren ben degilmisim gibi ebebege gittim icimin yaglari eriyerek suslu tutulu kiyafetlere baktm geldm
Ben işte yoruluyorum sen evde. Hiç boş durmuyorsun kız durup durup cam silmeÇok iyi olmuş oh artık senin için üzülmeyeceğim
Bari kıss evde temizlik yaparken bir Oda yapıp bir yarım saat yatıyorum
Yoruluyorum şimdiden
Bak saat kaç oldu hala banyo temizlenecek
Bende cam silme hastalığı var bide mutfakla yatak oda camı sildim dinleniyorum
Alırsan bize de yaz. Ben araştıramaya bile başlamadım daha. Bu rahatlık nerden geliyorsa banaYok canm hicbsye karar veremedm ztn travelden vazgectm cnku benm ailem sehir disinda yaz tatillerinde kizimi da alip alip ucakla gtme ihtmlim var o yuzden baston puset bakiyorm ama cok cesit yoktu.. prego granada chicco duo love bide casual vista bu ucunden birini alcm gibi duruyo
Kayınvalidemi götürecektim sende al bakalım dedi sabah ta sen demiştin ya aklıma düştü valla aldımAlmissin randevuyu hadi bakalim ins onde gidr haftasina gore
Yok canim daha okulda kimse bilmiyo desem inanir misinizSen görüyorsun tabi ki dimi
Şimdi öğretmenler gününe geliyor bir sürü hediye gelir ona
Bebek eşyası alsalar bari
Bende 1 yıl İskenderunda çalıştım yemekler bir harika. 2 hafta önce hsonu gittim bir düğün için fellah köftesi yapan bulamadım içimde kaldı valla :))Aynen kuzum yazıp can çektirmiyim dedim ama en çok içli köftesini özledim zateno kadar güzel yapıyor ki ya pf davet mi etseydim ne gelip yapardı valla
Yazarm canm dun gidip canli baktm chicco ve casual gercktn cok saglam gorunuyo baston olmasina ragmen cok guvenli geldiler bana o yuzden travelden vazgectm ama iste chicconun o modeli de birazck tuzlu bilmiyorm bakcm daha haber verrm sana daAlırsan bize de yaz. Ben araştıramaya bile başlamadım daha. Bu rahatlık nerden geliyorsa bana
Camdan bakınca tertemiz öyle hoşuma gidiyor kiBen işte yoruluyorum sen evde. Hiç boş durmuyorsun kız durup durup cam silmeyorma bu kadar kendini
Gel ben yapayım sanaBende 1 yıl İskenderunda çalıştım yemekler bir harika. 2 hafta önce hsonu gittim bir düğün için fellah köftesi yapan bulamadım içimde kaldı valla :))
Ne kadar canım? İndirim bekleriz bizde. Yılbaşı indirimi falan olur illaki yakalarız bir indirimYazarm canm dun gidip canli baktm chicco ve casual gercktn cok saglam gorunuyo baston olmasina ragmen cok guvenli geldiler bana o yuzden travelden vazgectm ama iste chicconun o modeli de birazck tuzlu bilmiyorm bakcm daha haber verrm sana da
Ne çalıştırdın kız kocanı heCamdan bakınca tertemiz öyle hoşuma gidiyor ki
Ama kendimi zorlamıyorum çok yavaş yavaş yata kalka yapıyorum
Eşimde akşam 5 dk mutfak dolap kapaklarını silecek oh miss tamamdır
Sobeeden gelen hastane çıkışı güzeldi kampanya son gün bu gün diye biliyorum aklında olsunKarar verdiniz mi peki ben ne beşiğe ne arabaya karar veremedim ya ne yapacağım bilmiyorum hiç. 0 3 alsak daha iyi değil mi. Bilemedim bende bizim kız da uzun olacak gibi daha sadece bir hastane çıkışı ve bir alt üst takım aldım başka bir şey almadım
Geçmiş olsun. Uyuşukluk daha önce oluyor muydu? Hamilelikle mi alakalı?Sabahtan beri sol elim uyuşuk ve sol elimde kas seyirmelerim var. Sanırım bilekte sinir sıkışmam var (karpal tünel sendromu). Hemen magnezyum ve kalsiyum içtim. OOoooofff daha çok erken haftadayım ya. Ödemi atarsam biraz rahatlar, ilaç da kullanamıyorum. Atel almam lazım. Tuzsuz yemem lazım. 18 hafta boyunca bu uyuşukluk devam ederse bittim ya.
Neyse ne yapalım, belki geçicidir.Eve gidince hemen buz yapayım bari.
Hastane cikisi degil de tulum gibi 5li set gibi fln onlarda cok tatli modeller var.. ama bizm nisana denk gelck ya dogum yani o yuzden cok ara donem uzun kollu cok almasam mi iste bilemedm oyle kararsz kararsz baktm ciktmÇokta yüklenme kuZumm bak bizim kızçelerde okula gidecek inşallah
E Bebek te var mı süslü hastane çıkışları filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?