2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ağır iş yapamaz raporu alacağımı söyledim. Bugün toplantı yapılmış. Öyle konuşmuşlar. Ki konuşmasalar da çok ağır iş yapamaz raporu aldım
Çok iyi olmuş oh artık senin için üzülmeyeceğim
Bari kıss evde temizlik yaparken bir Oda yapıp bir yarım saat yatıyorum
Yoruluyorum şimdiden
Bak saat kaç oldu hala banyo temizlenecek
Bende cam silme hastalığı var bide mutfakla yatak oda camı sildim dinleniyorum

Bunları doktora anlatacam ..gorumcemin beyninde fazladan damar varmış.. kız sürekli bayıla bayıla kafayı vura vura gal8ba şimdi yaşıtlarından çok daha küçük davranıyor...aşırı saf ...yok bunlara rağmen ayrıntılı yapmazlarsa diyecek bsi yok ..Allah a emanet olsun ne diyim

Yok canm hicbsye karar veremedm ztn travelden vazgectm cnku benm ailem sehir disinda yaz tatillerinde kizimi da alip alip ucakla gtme ihtmlim var o yuzden baston puset bakiyorm ama cok cesit yoktu.. prego granada chicco duo love bide casual vista bu ucunden birini alcm gibi duruyo

Utuledim geldim kiz bak beni nasl da tanimis sinavlar basliyo iki tehditkar konustm zor sorcm calisin fln dedm ciktm sonra hic o teror estiren ben degilmisim gibi ebebege gittim icimin yaglari eriyerek suslu tutulu kiyafetlere baktm geldm
Çokta yüklenme kuZumm bak bizim kızçelerde okula gidecek inşallah
E Bebek te var mı süslü hastane çıkışları filan

Ben işte yoruluyorum sen evde. Hiç boş durmuyorsun kız durup durup cam silme yorma bu kadar kendini

Alırsan bize de yaz. Ben araştıramaya bile başlamadım daha. Bu rahatlık nerden geliyorsa bana

Sen görüyorsun tabi ki dimi
Şimdi öğretmenler gününe geliyor bir sürü hediye gelir ona
Bebek eşyası alsalar bari
Yok canim daha okulda kimse bilmiyo desem inanir misiniz sadece idareciler biliyo rapordan dolayi bide yakn arkdslrm var iki uc kisi.yani birden gobus pertler de kac aylik derlerse sok olurlar kizcem de sagolsun hic kendini belli etmiyo aslinda cok mantikli keske azck gebeligim belli olsaydi cocuklar ne tatlis seyler getirirdi hediye

Aynen kuzum yazıp can çektirmiyim dedim ama en çok içli köftesini özledim zaten o kadar güzel yapıyor ki ya pf davet mi etseydim ne gelip yapardı valla
Bende 1 yıl İskenderunda çalıştım yemekler bir harika. 2 hafta önce hsonu gittim bir düğün için fellah köftesi yapan bulamadım içimde kaldı valla :))

Alırsan bize de yaz. Ben araştıramaya bile başlamadım daha. Bu rahatlık nerden geliyorsa bana
Yazarm canm dun gidip canli baktm chicco ve casual gercktn cok saglam gorunuyo baston olmasina ragmen cok guvenli geldiler bana o yuzden travelden vazgectm ama iste chicconun o modeli de birazck tuzlu bilmiyorm bakcm daha haber verrm sana da

Ben işte yoruluyorum sen evde. Hiç boş durmuyorsun kız durup durup cam silme yorma bu kadar kendini
Camdan bakınca tertemiz öyle hoşuma gidiyor ki
Ama kendimi zorlamıyorum çok yavaş yavaş yata kalka yapıyorum
Eşimde akşam 5 dk mutfak dolap kapaklarını silecek oh miss tamamdır

Bende 1 yıl İskenderunda çalıştım yemekler bir harika. 2 hafta önce hsonu gittim bir düğün için fellah köftesi yapan bulamadım içimde kaldı valla :))
Gel ben yapayım sana eşim seviyor onu. Geçen hafta yaptım. Biz ıspanaklı yapmayız eşimin annesi ıspanaklı ekşili yapıyor. İskenderunlu eşimde. Bir döner yeseydin benim yerime

Yazarm canm dun gidip canli baktm chicco ve casual gercktn cok saglam gorunuyo baston olmasina ragmen cok guvenli geldiler bana o yuzden travelden vazgectm ama iste chicconun o modeli de birazck tuzlu bilmiyorm bakcm daha haber verrm sana da
Ne kadar canım? İndirim bekleriz bizde. Yılbaşı indirimi falan olur illaki yakalarız bir indirim

Sobeeden gelen hastane çıkışı güzeldi kampanya son gün bu gün diye biliyorum aklında olsun

Geçmiş olsun. Uyuşukluk daha önce oluyor muydu? Hamilelikle mi alakalı?

Çokta yüklenme kuZumm bak bizim kızçelerde okula gidecek inşallah
E Bebek te var mı süslü hastane çıkışları filan
Hastane cikisi degil de tulum gibi 5li set gibi fln onlarda cok tatli modeller var.. ama bizm nisana denk gelck ya dogum yani o yuzden cok ara donem uzun kollu cok almasam mi iste bilemedm oyle kararsz kararsz baktm ciktm
Yok yok oyle konusup korkutuyorum sonra kiyamayip kolay soruyorum kiz vicdanli bi ogretmenim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…