2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gel ben yapayım sana eşim seviyor onu. Geçen hafta yaptım. Biz ıspanaklı yapmayız eşimin annesi ıspanaklı ekşili yapıyor. İskenderunlu eşimde. Bir döner yeseydin benim yerime
Canım şimdi saymayayım yediklerimi ama malum gebe sayfası birer saat arayla ne varsa yedim ben ortamını da çok seviyorum.

Ben olsam derim
Mesela çocuklar 5 aylık kızım olacak hamileyim
Artık beni üzmeyin filan filan diye
Dinleyin güzelce diye

Bugün annemle babam ilk torunlarını görsün diye bir arkadaşıma gittik. Usg de 600 gr olmuş minnoşum kafayıda aşağıya gömmüş son zamanlardaki kasık ağrılarım ondanmış sanırım artık 1 hafta sonra kendi dr kontrolüm var o aydınlatır herhalde beni :))
Buarada isme de karar verdik Nil olacak fikir değişrmezsek artık :))

Ben olsam derim
Mesela çocuklar 5 aylık kızım olacak hamileyim
Artık beni üzmeyin filan filan diye
Dinleyin güzelce diye
Yok cok uzmuyolar allah var severler beni kiz sknti cekmiyorm okulda o yuzden soyleme ihtiyaci hic duymadm aman ztn en gec 1 aya artik farkedilmeye baslanir o zaman ogrenirler ztn gelip gidip darlarlar ogretmeniim ismi ne olacak ne zaman dogacak fln diye

-Piraye canm bizim kiza da uzun olck gibi dedi doktor iste o yuzden kararsz kaldm 0-3 ay kucuk gelir mi dye cnku ztn cok cabuk buyuyolar bzmkiler bide uzun olursa dha cabuk sigmaz olcklar o kiyafetlere iste ctsi gunku muayeneyi bekliyorm doktor yine ayni soylerse biraz 03 alirim biraz 3 6 alirim sanrm

Ne çalıştırdın kız kocanı he zayıflamıştır adam
Kıss boyuda uzun 5 dakika da dolap kapaklarını iç dış siliyor bende bez yıkayıp veriyorum
Zaten devamlı silince yağ hiç olmuyor
Benim kapaklar beyaz sadece parmak izi filan kalıyor bazen o Çanımı sıkıyor

Sadece 3 6 da büyük olur gibi canım. Mecbur ikisinden de alacağız.

Eşim diyor ki Pazar arabası alsak onu kullansak olmaz mı dedim tabiki olur hatta ikinci çocuğa da kullanırız her doğumda Pazar arabası mı alacağız bir de
ya cok mantikli tek seferde hem cocugu hem pazari tasi iste cok iyi yaa

Benimki de uzun ama bunu avantaja çeviremedi ben evi siler balkon yıkar bide bulaşık makinesi boşaltır en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…