Canım şimdi saymayayım yediklerimi ama malum gebe sayfasıGel ben yapayım sanaeşim seviyor onu. Geçen hafta yaptım. Biz ıspanaklı yapmayız eşimin annesi ıspanaklı ekşili yapıyor. İskenderunlu eşimde. Bir döner yeseydin benim yerime
Ben olsam derimYok canim daha okulda kimse bilmiyo desem inanir misinizsadece idareciler biliyo rapordan dolayi bide yakn arkdslrm var iki uc kisi.yani birden gobus pertler de kac aylik derlerse sok olurlar kizcem de sagolsun hic kendini belli etmiyo aslinda cok mantikli keske azck gebeligim belli olsaydi cocuklar ne tatlis seyler getirirdi hediye
Suan nette en uygun fiyat 2500 yani baston arabaya okdr da vermek istemiyorm o yuzden beklemedeymNe kadar canım? İndirim bekleriz bizde. Yılbaşı indirimi falan olur illaki yakalarız bir indirim
Bakayım tekrar canımSobeeden gelen hastane çıkışı güzeldi kampanya son gün bu gün diye biliyorum aklında olsun
Randevu aldın ya hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin kuZumKızlar sonun da ayrıntılıya gün aldım. 14 Kasım saat 3 de. İkili testi de yanında getirsin demiş doktor. Şimdiden strese girdim.
Yok cok uzmuyolar allah var severler beni kiz sknti cekmiyorm okulda o yuzden soyleme ihtiyaci hic duymadm aman ztn en gec 1 aya artik farkedilmeye baslanir o zaman ogrenirler ztn gelip gidip darlarlar ogretmeniim ismi ne olacak ne zaman dogacak fln diyeBen olsam derim
Mesela çocuklar 5 aylık kızım olacak hamileyim
Artık beni üzmeyin filan filan diye
Dinleyin güzelce diye
Tahmin edebiliyorum neler yediğiniCanım şimdi saymayayım yediklerimi ama malum gebe sayfasıbirer saat arayla ne varsa yedim ben ortamını da çok seviyorum.
Bak bence çıtçıtlı badiler de uygunBakayım tekrar canım
Bende sen gibi bakıyorum bakıyorum almadan çıkıyorumBak bence çıtçıtlı badiler de uygun
Hadi bakalım güzel güzel şeyler duyalım inşallahKızlar sonun da ayrıntılıya gün aldım. 14 Kasım saat 3 de. İkili testi de yanında getirsin demiş doktor. Şimdiden strese girdim.
Kıss boyuda uzun 5 dakika da dolap kapaklarını iç dış siliyor bende bez yıkayıp veriyorumNe çalıştırdın kız kocanı hezayıflamıştır adam
Eşim diyor ki Pazar arabası alsak onu kullansak olmaz mıSuan nette en uygun fiyat 2500 yani baston arabaya okdr da vermek istemiyorm o yuzden beklemedeym
Sadece 3 6 da büyük olur gibi canım. Mecbur ikisinden de alacağız.-Piraye canm bizim kiza da uzun olck gibi dedi doktor iste o yuzden kararsz kaldm 0-3 ay kucuk gelir mi dye cnku ztn cok cabuk buyuyolar bzmkiler bide uzun olursa dha cabuk sigmaz olcklar o kiyafetlere iste ctsi gunku muayeneyi bekliyorm doktor yine ayni soylerse biraz 03 alirim biraz 3 6 alirim sanrm
Eşim diyor ki Pazar arabası alsak onu kullansak olmaz mıdedim tabiki olur hatta ikinci çocuğa da kullanırız her doğumda Pazar arabası mı alacağız bir de
Benimki de uzun ama bunu avantaja çeviremedi benKıss boyuda uzun 5 dakika da dolap kapaklarını iç dış siliyor bende bez yıkayıp veriyorum
Zaten devamlı silince yağ hiç olmuyor
Benim kapaklar beyaz sadece parmak izi filan kalıyor bazen o Çanımı sıkıyor
Sepete atıyorum sende sepete atıp biriktırıp sonra o siteden kaçıp gidiyor musun :)))Bende sen gibi bakıyorum bakıyorum almadan çıkıyorum
Çok dahice değil miya cok mantikli tek seferde hem cocugu hem pazari tasi iste cok iyi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?