AynenSepete atıyorum sende sepete atıp biriktırıp sonra o siteden kaçıp gidiyor musun :)))
Aynen oyle 3 6 lara da baktm mesela bugun cok buyuk gornduler gozume..bakalm yaa daha vakit var insallah rahat rahat bakar aliriz.. ilk olrk yaptrcgm sey hani su arkasinda melek kanadi oluyo nakisla isim isliyolar ya duz tulum alcm ceyizciler yapiyomus gidip ondan yaptrcm cok tatlilar yaaSadece 3 6 da büyük olur gibi canım. Mecbur ikisinden de alacağız.
Tam yeni doğan bebeklere uygun. Melek onlar melekAynen oyle 3 6 lara da baktm mesela bugun cok buyuk gornduler gozume..bakalm yaa daha vakit var insallah rahat rahat bakar aliriz.. ilk olrk yaptrcgm sey hani su arkasinda melek kanadi oluyo nakisla isim isliyolar ya duz tulum alcm ceyizciler yapiyomus gidip ondan yaptrcm cok tatlilar yaa
Gene onlar da yeter kuZumBenimki de uzun ama bunu avantaja çeviremedi benevi siler balkon yıkar bide bulaşık makinesi boşaltır en fazla
Icim gidiyo instada yeni dogan bebekleri annelerinin kucaklarina verdkleri o ilk an varya tam bir masumiyet melek diyorum rabbim bize de nasip etsin saglikla insallah.. aglaya aglaya icim cikar herhlde benm o ilk temastaTam yeni doğan bebeklere uygun. Melek onlar melek
Ben işten gelince günlük temizlik yapardım ama cam falan ı ıhGene onlar da yeter kuZum
Doktor kendine yorma dedi diye yapıyor benim ki
Yoksa ben işten gelip akşamları temizliğimi yaparım gece Cam silerken görüp bu karı manyak diyenler çoktu
Az kaldı o günlere. Nasıl düşünüyorsun DoğumuIcim gidiyo instada yeni dogan bebekleri annelerinin kucaklarina verdkleri o ilk an varya tam bir masumiyet melek diyorum rabbim bize de nasip etsin saglikla insallah.. aglaya aglaya icim cikar herhlde benm o ilk temasta
Yazik kiz bebelere kimbilir ne cekiyolar bunun elinden
Hazır halini sordum onların 180 tl dedilerAynen oyle 3 6 lara da baktm mesela bugun cok buyuk gornduler gozume..bakalm yaa daha vakit var insallah rahat rahat bakar aliriz.. ilk olrk yaptrcgm sey hani su arkasinda melek kanadi oluyo nakisla isim isliyolar ya duz tulum alcm ceyizciler yapiyomus gidip ondan yaptrcm cok tatlilar yaa
Gitme sen ise gitme4 gün aldım. Sağolsun bir arkadaş yardımcı oldu @geronimo_sPazartesi başlayacağım. İş yükümü tekrar hafifletecekler inşallah
Okudum ve imha ettim onlarıGitme sen ise gitme
Sevguluyken esimin bana yazdigi ask mektuplarimi getir postaci
BENDE SORMUŞTUM 180 ÇOK FAZLA BENDE BEŞLİ BEYAZ TAKIM ALDIM KENDİM İŞLETTİRCEM. BEŞLİ TAKIMLAR 50 LİRA BİLE OLMUYOR.Hazır halini sordum onların 180 tl dediler
Çok dimi
Bende çok beğeniyorum isimli olanları
:) canm seni tanımadan önce kendime çok evhamlı derdim ama sen beni geçtinCanım Sezeryan yerin bile acmisti.seslenmedim.işine karışmak istemedim.ama 5 dakika sonra kanama oldu.o da şaşırdı şimdi baktım birşey yoktu.kanama alanı oluşmuş dedi.ama şimdi beni aldı bir korku bebegimin beynine gözüne bir zarar verms midir diye.
İşlemeyi nereye yaptıra bilirim diye düşünüyorumBENDE SORMUŞTUM 180 ÇOK FAZLA BENDE BEŞLİ BEYAZ TAKIM ALDIM KENDİM İŞLETTİRCEM. BEŞLİ TAKIMLAR 50 LİRA BİLE OLMUYOR.
Ya çok Tatlısın:) canm seni tanımadan önce kendime çok evhamlı derdim ama sen beni geçtinbende hala yere düştüğümde köpek beni ısırdı mı acaba hissetmedimmi acaba diye düşünüyorum oysaki eşime baktırdım sağıma soluma birşey yok
bastırmayla zarar gelmemiştir canm hem çok küçüklerdi o zamanlar hemde suyun içindeler bana da ayrıntılıda acaip bastırdı birşey olsa yapmazlar o riski almazlar.
sadece tulum eldiven şapka için 70 demişlerdi banada,battaniyeli tam 10 parça takıma 160 civarıHazır halini sordum onların 180 tl dediler
Çok dimi
Bende çok beğeniyorum isimli olanları
cnm o dediğinden bende de oldu sağ elimin orta parmağıyla baş parmağı çekildi neden oluyor ki bende 3 yıl önce sinir ameliyetı oldum ondan sandım ama sende de olunca sorayım dedmSabahtan beri sol elim uyuşuk ve sol elimde kas seyirmelerim var. Sanırım bilekte sinir sıkışmam var (karpal tünel sendromu). Hemen magnezyum ve kalsiyum içtim. OOoooofff daha çok erken haftadayım ya. Ödemi atarsam biraz rahatlar, ilaç da kullanamıyorum. Atel almam lazım. Tuzsuz yemem lazım. 18 hafta boyunca bu uyuşukluk devam ederse bittim ya.
Neyse ne yapalım, belki geçicidir.Eve gidince hemen buz yapayım bari.
siz bütün işleri ya kayınvalide ya eşlere yaptırıyormuşsunuz :) benimki en fazla sofrayı topluyoBenimki de uzun ama bunu avantaja çeviremedi benevi siler balkon yıkar bide bulaşık makinesi boşaltır en fazla
:) Eşimde diyor seni hiç köpek ısırmamış belli diye. canm korktuğum kopek ev botum kadardı alay konusu oldum zaten ama valla istemsiz köpek gördümmü kendimi kaybediyomYa çok Tatlısınköpek seni ısırmış olsaydı bilirdin emin ol
Yok be benimki kırk yılın başında yapar. Badiren yaparsiz bütün işleri ya kayınvalide ya eşlere yaptırıyormuşsunuz :) benimki en fazla sofrayı topluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?