2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sadece 3 6 da büyük olur gibi canım. Mecbur ikisinden de alacağız.
Aynen oyle 3 6 lara da baktm mesela bugun cok buyuk gornduler gozume..bakalm yaa daha vakit var insallah rahat rahat bakar aliriz.. ilk olrk yaptrcgm sey hani su arkasinda melek kanadi oluyo nakisla isim isliyolar ya duz tulum alcm ceyizciler yapiyomus gidip ondan yaptrcm cok tatlilar yaa

Tam yeni doğan bebeklere uygun. Melek onlar melek

Benimki de uzun ama bunu avantaja çeviremedi ben evi siler balkon yıkar bide bulaşık makinesi boşaltır en fazla
Gene onlar da yeter kuZum
Doktor kendine yorma dedi diye yapıyor benim ki
Yoksa ben işten gelip akşamları temizliğimi yaparım gece Cam silerken görüp bu karı manyak diyenler çoktu

Tam yeni doğan bebeklere uygun. Melek onlar melek
Icim gidiyo instada yeni dogan bebekleri annelerinin kucaklarina verdkleri o ilk an varya tam bir masumiyet melek diyorum rabbim bize de nasip etsin saglikla insallah.. aglaya aglaya icim cikar herhlde benm o ilk temasta

Gene onlar da yeter kuZum
Doktor kendine yorma dedi diye yapıyor benim ki
Yoksa ben işten gelip akşamları temizliğimi yaparım gece Cam silerken görüp bu karı manyak diyenler çoktu
Ben işten gelince günlük temizlik yapardım ama cam falan ı ıh o kadar titiz değilim

Icim gidiyo instada yeni dogan bebekleri annelerinin kucaklarina verdkleri o ilk an varya tam bir masumiyet melek diyorum rabbim bize de nasip etsin saglikla insallah.. aglaya aglaya icim cikar herhlde benm o ilk temasta
Az kaldı o günlere. Nasıl düşünüyorsun Doğumu

Hazır halini sordum onların 180 tl dediler
Çok dimi
Bende çok beğeniyorum isimli olanları

:) canm seni tanımadan önce kendime çok evhamlı derdim ama sen beni geçtin bende hala yere düştüğümde köpek beni ısırdı mı acaba hissetmedimmi acaba diye düşünüyorum oysaki eşime baktırdım sağıma soluma birşey yok
bastırmayla zarar gelmemiştir canm hem çok küçüklerdi o zamanlar hemde suyun içindeler bana da ayrıntılıda acaip bastırdı birşey olsa yapmazlar o riski almazlar.

Ya çok Tatlısın köpek seni ısırmış olsaydı bilirdin emin ol

cnm o dediğinden bende de oldu sağ elimin orta parmağıyla baş parmağı çekildi neden oluyor ki bende 3 yıl önce sinir ameliyetı oldum ondan sandım ama sende de olunca sorayım dedm

Ya çok Tatlısın köpek seni ısırmış olsaydı bilirdin emin ol
:) Eşimde diyor seni hiç köpek ısırmamış belli diye. canm korktuğum kopek ev botum kadardı alay konusu oldum zaten ama valla istemsiz köpek gördümmü kendimi kaybediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…