2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım Allah razı olsun.Rabbim herkese şifa versin.vesvese yapıyorum haklisin.Pazartesi ayrıntılı var.bakalım hayırlı sonuçla geliriz.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Kuzular bir de instagramda bebetalya07 var bir bakın fiyatlar çok uçuk değil. Makul ve güzel takımlar var. İlk 3 ay hastane çıkışı pijama giyiyor önemli olan sonrası bence :) ben sonrasına yatırım yapacağım. İlk 3 ayı zaten kış dışarı çıkamayız :)

Caniiiiim inşallah iyi olur herşey.güzel olur.dogduktan sonra yine alırız .sağlıkla gelsnlerde beze battaniyeye sararım.sonra gider yine alırım.o kızdığım eşim böyle birşey deyince çok kötü oldu.destek oldu.su ayrıntılar bir temiz çıksa hayırlısı ile.damarda çentik olayı ile ilgil çok yazı okudum.Canım coraspin veriliyormuş.limonlu su içiyorlarmis.tuz yok.birde 26haftadan sonra kendiliğinden geçiyormus

Canım bir anda oldu nedenini ben de anlayamadım. Önerilerin için çok tesekkur ederim :)

Ayy sen benim için araştırmamı yaptın
Evet kuZum her gün limonlu su içiyorum
Bide tuZu Bıraktım
Ama ilaçı başlamadım inşallah da ilaça gerek kalmadan geçecek Allah ın izni ile
Senin ne zaman ayrıntılı

Pazartesi canım.olur mu canım benim okurken hep aklıma geliyorsun.tansiyonuna dikkat et.bebeğin gelişimine dikkat et canım.sol tarafna yat.benimde 1 buçuk ay önce olan şey şimdi aklıma geliyor.

Bir el arabası buluruz bizi koyarlar içine
Genede biz gezeriz sen merak etme
Eşim diyor ki Marmarayda karnı Burunda kadınlar koştur koştur hareket ediyor
Sonra ben üzülmeyim diye diyor ki ama Aşkım bizim ki zor geçiyor sen ondan işe filan gidemiyorsun

Pazartesi canım.olur mu canım benim okurken hep aklıma geliyorsun.tansiyonuna dikkat et.bebeğin gelişimine dikkat et canım.sol tarafna yat.benimde 1 buçuk ay önce olan şey şimdi aklıma geliyor.
Allah razı olsun Canım benim
Tansiyon her gün ölçüyoruz
Artık Sola yatmaktan geceleri uyuşuyorum
Sağ dönmemek için yastıkla sırtımı destekliyoruz
Az kaldı bak PaZartesi ye inşallah
Bundan sonra için rahatlar
Kalan aylar zevkle geçer

Ilk gebeligimin 2. Trimestri bu sekilde gecti. Hatta mersinde akdeniz oyunlari vardi. Sabah 8dem gece 3 e kadar çalıştım orada. Bi de yetmedi otele donunce koca karnimla gece 4te denize girmistim. Kisiden kisiye degismiyor. Bu gebeleikte kac hafta halsizlikten yerimden kalkamadim. Yeni yeni toparlıyorum. O zamanlar 28 yasindaydim onun da etkisi vardir tabi.

Sabah 8 gece 3 maşalllah o kadar olamam ama
Netten filan sipariş veririm arabaya gider mağazalara bakarım onlarda yeter
Zaten alınacaklar belli şeyler ilk 3 ay idare edecek kadar alsam yeter
Bebişler 3 aylık olunca onlarla gider alırız gerekenleri de

KIZLARRRRRRR ..sevinçten çıldıracam yarın zeynep kamile ayrıntılı ultrason için randevu buldum....20-24 hafta doopler yazıyordu...dua ederek mhrs ye girdim..Allahım ne okur yardım et dedim...bi baktım randevu açılmış.. sabah 8 buçuk sadece kalmış hemen aldım randevuyu...inş bunda sorun çıkmaz dimi sonuçta int den randevu aldım..Ay dualarınız sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…