Sağol canım Allah razı olsun.Rabbim herkese şifa versin.vesvese yapıyorum haklisin.Pazartesi ayrıntılı var.bakalım hayırlı sonuçla geliriz.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Evt cnm kanama alani olur du görülürdu 3 aylikken doktorun bastirmayla bebegin bir yerine denk gelme olasiligi yok gibi birsey hatirlasana 7 cm falanlardi karnimiz cilt kas ve yaglardan olusuyor sonucta bebegin bi yerine zarar gelmemistir kanama denk gelmis olabilir. Rahat olmaya calis lutfen salavat getir bol bol hamilelerde vesvese cok olurmus bebisler strese girmesin icerde biliyorum zor seyler yasadin ama bende oyle inan ki kendimize ve karnimizdakilere zarar biz sadece dua eder elimizden geldigince tedbir alabiliriz takdir Allah tan kismet degilse biz naparsak yapalim bazi seyler olmuyor kismet oldumu da mucize gibi oluyor bak Rabbim sana mucize gibi ikiz vermis hemde bi kiz bi erkek lutfen bunlari mukafat oldugunu dusun olumlu seyler dusun.
Caniiiiim inşallah iyi olur herşey.güzel olur.dogduktan sonra yine alırız .sağlıkla gelsnlerde beze battaniyeye sararım.sonra gider yine alırım.o kızdığım eşim böyle birşey deyince çok kötü oldu.destek oldu.su ayrıntılar bir temiz çıksa hayırlısı ile.damarda çentik olayı ile ilgil çok yazı okudum.Canım coraspin veriliyormuş.limonlu su içiyorlarmis.tuz yok.birde 26haftadan sonra kendiliğinden geçiyormusİnşallah inşallah dediğin gibi olur ve kontrolde Sorun kalmamış olur Allah ın izni ile
Bende eski hevesli günlerime dönerim inşallah
Bende sobeeden gelen ürünleri beğendim
50 tl bir dünya set almış olduk
Doğuma kadar gene böyle güzel kampanyalar denk gelir
Süt yağma bende alacağım inşallah
Tek başlı otomatiklere bakıyorum
1 biberon 1 emzik yeterli dimi
Hepimiz kasim dogumlumuyuz ne bende 27 kasim :)SEPTEMBER LOVE hosgeldin canmm cok sevindm gelmene.. 10 kasim da bnm dogm gunum gel brlkte kutlayalm ortak burda parti verelim mart anneleri bize yeter
Canım bir anda oldu nedenini ben de anlayamadım. Önerilerin için çok tesekkur ederim :)Gecmis olsun. Havlu ısıtıp sarabilirsin. Sicak su torbasi yapabilirsin. Neden tutuldu yazmamissin ama ben yine de soyleyeyim saçlarını banyo sonrasi mutlaka kurut. Disaridayken bir şal ya da atki kullan. Cok gecmis olsun kremler senin de dedigin gibi bize yasak.
Ya nasil guzel tesaduf olmus dogum gunu partisine bi kisi daha katildiHepimiz kasim dogumlumuyuz ne bende 27 kasim :)
Aynen bende onu tercih edeceğim büyük ihtimal bi deCanım süt sağmak için lansinohun elektriklisini Kullandım çok iyiydi. Madela da tercih edebilirsin. O da iyiydi.
Ayyy ne güzel kasım ayı toplandık
Ayy sen benim için araştırmamı yaptınCaniiiiim inşallah iyi olur herşey.güzel olur.dogduktan sonra yine alırız .sağlıkla gelsnlerde beze battaniyeye sararım.sonra gider yine alırım.o kızdığım eşim böyle birşey deyince çok kötü oldu.destek oldu.su ayrıntılar bir temiz çıksa hayırlısı ile.damarda çentik olayı ile ilgil çok yazı okudum.Canım coraspin veriliyormuş.limonlu su içiyorlarmis.tuz yok.birde 26haftadan sonra kendiliğinden geçiyormus
Pazartesi canım.olur mu canım benim okurken hep aklıma geliyorsun.tansiyonuna dikkat et.bebeğin gelişimine dikkat et canım.sol tarafna yat.benimde 1 buçuk ay önce olan şey şimdi aklıma geliyor.Ayy sen benim için araştırmamı yaptın
Evet kuZum her gün limonlu su içiyorum
Bide tuZu Bıraktım
Ama ilaçı başlamadım inşallah da ilaça gerek kalmadan geçecek Allah ın izni ile
Senin ne zaman ayrıntılı
Bir el arabası buluruz bizi koyarlar içinebu arada o 7.aydan önce bir şey almam diyen hanımlara sesleniyorum;
aranızda en küçük karınlı ve en az kilo alanlardan biri olarak dün eminönünü gezerken perişan oldum.
ayaklarıma kara sular indi hemen ve çabuk yoruldum.
bir kere daha iyi anladım ki ağırlaşmadan eksikleri tamamlamak gerek.
Allah razı olsun Canım benimPazartesi canım.olur mu canım benim okurken hep aklıma geliyorsun.tansiyonuna dikkat et.bebeğin gelişimine dikkat et canım.sol tarafna yat.benimde 1 buçuk ay önce olan şey şimdi aklıma geliyor.
Pardonnnn
Canim ben gogus pompasi medela almistim biberonu hediyeydi anne gogsu gibi olandan aratir bi belki oyle vardir yineAynen bende onu tercih edeceğim büyük ihtimal bi de
Emzik ve biberon için tercih bulabilsem
Ilk gebeligimin 2. Trimestri bu sekilde gecti. Hatta mersinde akdeniz oyunlari vardi. Sabah 8dem gece 3 e kadar çalıştım orada. Bi de yetmedi otele donunce koca karnimla gece 4te denize girmistim. Kisiden kisiye degismiyor. Bu gebeleikte kac hafta halsizlikten yerimden kalkamadim. Yeni yeni toparlıyorum. O zamanlar 28 yasindaydim onun da etkisi vardir tabi.Bir el arabası buluruz bizi koyarlar içine
Genede biz gezeriz sen merak etme
Eşim diyor ki Marmarayda karnı Burunda kadınlar koştur koştur hareket ediyor
Sonra ben üzülmeyim diye diyor ki ama Aşkım bizim ki zor geçiyor sen ondan işe filan gidemiyorsun
Canim gogsunu sikma sakin rahim kasilmalatini tetikliyomusBenim öyle Öyle oldu...dün bi sikayim dedim süt geldi
Sabah 8 gece 3Ilk gebeligimin 2. Trimestri bu sekilde gecti. Hatta mersinde akdeniz oyunlari vardi. Sabah 8dem gece 3 e kadar çalıştım orada. Bi de yetmedi otele donunce koca karnimla gece 4te denize girmistim. Kisiden kisiye degismiyor. Bu gebeleikte kac hafta halsizlikten yerimden kalkamadim. Yeni yeni toparlıyorum. O zamanlar 28 yasindaydim onun da etkisi vardir tabi.
İstersen susayım gene iki günün birikimi olmuşum iştePardonnnn
Anam sabah bi naber dedim o saat bu saat susmuyo
İyi söyledin Canım o markaya da bakayımCanim ben gogus pompasi medela almistim biberonu hediyeydi anne gogsu gibi olandan aratir bi belki oyle vardir yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?