2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim nekadar odediniz toplam bide bana detayli bilgi verir misin yani sen mutfak esyalarini fln kolilemedin mi onlar mi koliledi hic kirilma falan olmadi mi

Bende olan çentik sorunu ile ilgili o kadar olumsuz şeyler okudum ve yaşayan anneler anlattı
Resmen kendimi 30 bile hafta bulamadan bebeğimi alacaklarını ve ona bişey olacakmış gibi bir durumda hissettim
Şimdi biraz aklımı toparladım bekliyorum
Emzik biberon nasıl aldın marka filan var mı
Anneye ne yakın emzik ve biberon ucu bulup almak aklımda

Kabızlık ve gazdandır. Bende şu 4buçuk aydır kabızlık gaz ve bulantıdan çektiğimi hiç bir şeyden çekmedim.
çok şişkin artık rahatsız ediyor ama ne yapalım katlanicaz.sağlıkla gelsin de yavcucaklar.senin de en kısa zamanda biter inşallah bulantı durumu Allah kolaylık versin 14. haftaya kadar sürdü sonra bitti bende.senim de bir anda kesilir inşallah .

Bende mi öyle yapsam acaba
Gerçi şuanda bir şey alıp yapmacağım doktora biraz hem kafam dinlensin hemde doktordan inşallah iyi şeyler duyup zevkle yaparım herşeyi
Ben de daha hicbsy yapmiyorm canm yakinlarm kesinlikle 7.aydan once hicbsye baslama diye kesin uyarida bulundu zaten de ne alcgmi bilmiyorm o yuzden smdilik bilgi toplayip neler alip almama konusnda notlar alcm bde bu nakis isini yapan yeri bulup hazrda bekletcm sonra 7.aydan sonra baslarm insallah

Çok güzel çok güzel fiyatları uygun mu
Genelde çok pahalı oluyor

20 tl set mi var
Bak canm F Ftszynp paylasmis o sekilde tulum bere ve eldiven set var ebebekte bugun gordm daha.. ben genelde tek parca tulum alamaya karar verdm parca parca bebegi giydir cikar zor olur diye bole patikli tulumlar alcm iste birini de aynen onun paylastgi fotodaki gibi nakis isletcm

Çok güzel çok güzel fiyatları uygun mu
Genelde çok pahalı oluyor
Sağol canım daha güzelleri senin olsun. Tulumu 70 tl ye yaptırdım. Kapı süsü 130 dedi. Cibinliği de bitmiş yarın kargolayacalar.Hatta 40 mevliti için sette sipariş verdim. Onlar da bitince paylaşırım.

Ayaklı tulum güzel ama bebiş biraz büyüdüğünden hemen küçülür gibi düşünüyorum
En azın iki parça yada ayaksız tulumu biraz daha fazla giyer diye düşünüyorum

biberon gaz önleyici dr.browns aldım.
emzik de avent aldım canım.
araştırmalarıma göre en iyisi onlardı.
bir de göğüs sağma pompası almam gerekiyor onu araştırıyorum.
çentik konusu hakkında seninle ilgili içime hiç kötü bir şey doğmuyor inan.
internette inan bir şey araştırmayı bıraktım çünkü insan evhamlanıyor oysa ki her hamile her gebelik farklı.
birine bir şey de danışmama kararı aldım öyle dümdük gideceğim Allah izin verirse sonuna kadar.
sende canını sıkma düşündüğün gibi kötü olmayacak.
stres yapıp da Pera'yı da huzursuz etme.
bu arada soobe den aldıklarım geldi çok memnun kaldım.

Sağol canım daha güzelleri senin olsun. Tulumu 70 tl ye yaptırdım. Kapı süsü 130 dedi. Cibinliği de bitmiş yarın kargolayacalar.Hatta 40 mevliti için sette sipariş verdim. Onlar da bitince paylaşırım.
Oy oy maşalllah kuZumm bu ne hız
Yapmışken hepsi bitsin istiyor İnsan dimi

Ayrica bayildimmm bitane boyle bitane de melek kanatli yaptrmaya karar verdim ya cok tatli olms saglikla giysin insallah..nerde yaptrdn nkdra yaptrdn canm

Canım ayaksız tulum zor ama. 0-3 aylık tuluma yaptırabilirsin. Biraz büyük olur kullanırsın 3 ay. Bem hemen giydirip foto çektireceğim o yüzden küçük özellikle istedim.

Senin dogumun daha once ya o yuzden sana ayakli tulumlar cok gitmez canm ben nisan mayista ancak giydirrim ztn ayakli tulumlari ondan sonra hava sicaklar giyemez o yuzden cok fazla almayi dusunmuyorm

Evt cnm kanama alani olur du görülürdu 3 aylikken doktorun bastirmayla bebegin bir yerine denk gelme olasiligi yok gibi birsey hatirlasana 7 cm falanlardi karnimiz cilt kas ve yaglardan olusuyor sonucta bebegin bi yerine zarar gelmemistir kanama denk gelmis olabilir. Rahat olmaya calis lutfen salavat getir bol bol hamilelerde vesvese cok olurmus bebisler strese girmesin icerde biliyorum zor seyler yasadin ama bende oyle inan ki kendimize ve karnimizdakilere zarar biz sadece dua eder elimizden geldigince tedbir alabiliriz takdir Allah tan kismet degilse biz naparsak yapalim bazi seyler olmuyor kismet oldumu da mucize gibi oluyor bak Rabbim sana mucize gibi ikiz vermis hemde bi kiz bi erkek lutfen bunlari mukafat oldugunu dusun olumlu seyler dusun.

Ayrica bayildimmm bitane boyle bitane de melek kanatli yaptrmaya karar verdim ya cok tatli olms saglikla giysin insallah..nerde yaptrdn nkdra yaptrdn canm
İnstagramda mell_tasarım var ona yaptırdım Melek kanatlı da var. Ama ben bununtercih ettim.

bu arada o 7.aydan önce bir şey almam diyen hanımlara sesleniyorum;
aranızda en küçük karınlı ve en az kilo alanlardan biri olarak dün eminönünü gezerken perişan oldum.
ayaklarıma kara sular indi hemen ve çabuk yoruldum.
bir kere daha iyi anladım ki ağırlaşmadan eksikleri tamamlamak gerek.

Canım süt sağmak için lansinohun elektriklisini Kullandım çok iyiydi. Madela da tercih edebilirsin. O da iyiydi.

İnşallah inşallah dediğin gibi olur ve kontrolde Sorun kalmamış olur Allah ın izni ile
Bende eski hevesli günlerime dönerim inşallah
Bende sobeeden gelen ürünleri beğendim
50 tl bir dünya set almış olduk
Doğuma kadar gene böyle güzel kampanyalar denk gelir
Süt yağma bende alacağım inşallah
Tek başlı otomatiklere bakıyorum
1 biberon 1 emzik yeterli dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…