2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Randevu almışsın zaten
Hep acaba acaba diye düşüneceksin belli ki sen de benim gibi takıntılısın git görüş doktorla

Randevu almışsın zaten
Hep acaba acaba diye düşüneceksin belli ki sen de benim gibi takıntılısın git görüş doktorla
Annem bakamazmış yarın oğlana iptal ettim...pazartesi yine alaçam inş gece kalkıp randevulara bakacam...evet bende çok takıntılı manyağım bacım.. eşim gelsin olmazsa uygun özel hastane arayacam

Randevu almışsın zaten
Ay seni o kadar iyi anlıyorum k8..şuan but8n sayfalardan whatsapdan bile çıkmak istiyorum..halbuki olumsuz bei duymadım ama yine de takıntı yapıyorum...olumlu şeyler düşünüp çağırmam lazm evrenden.....pazartesi gidemezsem daha da gitmem zaten.. yazamayabilirim.. sadece aklınıza geldikçe bana da ismen dua edin..hayırlı akşamlar güzeller

Yapma böyle evet bunu diyen benim İnan ki geçen gün ağlama atağı geçirdim
Ne oldu ben ve Bebek üzüldüğümüzle kaldık
O İnan o gün Bebek tekme bile zoraki attı
Demek ki o bile üzüldü
Bak istersen ben senle gelirim Zeynep Kamille
Gerçekten

Benim bekarken d normaldi şimdi büyüdüler ama çok aşırı değil. Yine de gözüme batıyorlar. Bir de bi göğsüm daha büyük acayip sinir oluyorum.

Hazır halini sordum onların 180 tl dediler
Çok dimi
Bende çok beğeniyorum isimli olanları
Cok tabi kuzum ben o tum tulumlardan set halinde var eldiven bere takimi 20lira falan ondan alip ceyizcilere goturcem nakis yapiyolar ya onlara yaptrcm bosa okdr vermeye gerek yok ki

SEPTEMBER LOVE toparlamış olmana sevindim. Hayatta her şey insanlar için aslında bunu pek kabullenemiyoruz. Hatta anne olduktan kabullenmek daha zor oluyor. Eşim buradayken göğsüm için ultrasona korkmuş girmemiştim. Sonra bir daha randevu aldım. Eşim bana neden korkuyorsun her şey bizim için. Göğsünde bir şey çıkarsa göğsünü alırlar yapacak bir şey yok dedi. Bak benim dişim çürüdü gittim dr çekti dedi. Hayat böyle bazen en sevdiğinle sınanırsın bazen kendinle bazen de en sevdiklerin senle sınanır demişti. Asker mantığıyla yaşamak gerek demek ki

Cok tabi kuzum ben o tum tulumlardan set halinde var eldiven bere takimi 20lira falan ondan alip ceyizcilere goturcem nakis yapiyolar ya onlara yaptrcm bosa okdr vermeye gerek yok ki
Bende mi öyle yapsam acaba
Gerçi şuanda bir şey alıp yapmacağım doktora biraz hem kafam dinlensin hemde doktordan inşallah iyi şeyler duyup zevkle yaparım herşeyi

inşallah her şey yolundadır seni biraz durgun gördüm.
evet bence de hiç eminönüne gitme kıyafet vs için.
fiyatlar dışarıdakiyle aynı hatta bazıları dışardan pahalı.
ben aldım bir şeyler mesela emzik, biberon, göğüs pedi, tırnak makası, gerçek kıl tarak, bir tane müslin örtü, alt pijama aldım.
bir daha gidersem de hastane odası süslemeleri için gidebilirim.
o bölüme hayran kaldım hala aklımda

Bende mi öyle yapsam acaba
Gerçi şuanda bir şey alıp yapmacağım doktora biraz hem kafam dinlensin hemde doktordan inşallah iyi şeyler duyup zevkle yaparım herşeyi
Ben yaptırdım nakışlı İsim tulum kadın attı resmini daha bitmemiş tam ama atarım size de.

Çok doğru demiş aynen öyle
Ağır bir imtihandan çıkınca insan sevdiklerine bir şey olacak daha çok korkuyor herhalde
Hep diyorum ya beni bu Bebek iyi etmeye başladı bazı şeyleri aştım şimdi ona bir şey olacak korkusu çok başkaymış
Allah ıma sığınıp bekleyeceğim umarım bu sürede kendime ve bebeğime en az stresi yaşatırım

Kozmik tulumu bu daha tam bitmemiş süslemesi bitince de atarım. Bir de hastane için kapı süsü yaptıracağım ona da karar verdim. Ama iki kızımın da ismini yazdıracağım ki daha sonra odalarının kapısına asabileyim. Ayrıca tek tek isimlerinin yazılı olduğu duvar çerçeveleri de var. SiZce iki isim hastane odası için komik mi olur?

Eklentiler

• 03F795A0-9338-47AA-9748-CC542FBAF9DE.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 65
  • 66E0299E-6008-4CB3-9A33-90B81B68DA21.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 03B47987-1AC1-4393-BA60-A35B2C36D74B.webp
    27 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…