- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Randevu almışsın zatenKızlar birşey diyecem...dün perinatologa bu beyinle ilgili şeyleri anlatınca başına çok iyi baktı.. ve şuan basında beyninde sıkıntı yok dedi...son olarak sağlıklı bi bebek..sadece kalbine bakamadım poziyon vermiyor dedi...ben diyorum ki bu kadar stres yeter gitmeyecem yarine da...ikili test yapmamıştım ama özeldeki doktor ense kalınlığı çok iyi burun kemiği de oluşmuş demişti...zaten beyni de iyimis..başka sorunu yok gibi.. yarık dudak yada fazla parmak olsa da anne karninda mudahale edilecej durum degol...kalbine de Özelde ki doktor iyice bakar oldu bitti işte ne diyorsunuz..gidip de onca yolu çekmek istemiyorum.. şuan sağlıklı görünüyor kız bebek dedi..hatta tontis burun dudak ve bol etli 2 yanak vardı
Annem bakamazmış yarın oğlana iptal ettim...pazartesi yine alaçam inş gece kalkıp randevulara bakacam...evet bende çok takıntılı manyağım bacım.. eşim gelsin olmazsa uygun özel hastane arayacamRandevu almışsın zaten
Hep acaba acaba diye düşüneceksin belli ki sen de benim gibi takıntılısın git görüş doktorla
Ay seni o kadar iyi anlıyorum k8..şuan but8n sayfalardan whatsapdan bile çıkmak istiyorum..halbuki olumsuz bei duymadım ama yine de takıntı yapıyorum...olumlu şeyler düşünüp çağırmam lazm evrenden.....pazartesi gidemezsem daha da gitmem zaten.. yazamayabilirim.. sadece aklınıza geldikçe bana da ismen dua edin..hayırlı akşamlar güzellerRandevu almışsın zaten
Hep acaba acaba diye düşüneceksin belli ki sen de benim gibi takıntılısın git görüş doktorla
Yapma böyle evet bunu diyen benim İnan ki geçen gün ağlama atağı geçirdimAy seni o kadar iyi anlıyorum k8..şuan but8n sayfalardan whatsapdan bile çıkmak istiyorum..halbuki olumsuz bei duymadım ama yine de takıntı yapıyorum...olumlu şeyler düşünüp çağırmam lazm evrenden.....pazartesi gidemezsem daha da gitmem zaten.. yazamayabilirim.. sadece aklınıza geldikçe bana da ismen dua edin..hayırlı akşamlar güzeller
Tasindik cnm.sagolasin. bende tabsiye vereyim orifesyonel tarzi nakliye bul. 1000tl ye oturdum sandaltede izledim. Ozel ic camasirlarim hari herseyi onlar topladi ama cekmeceleri acmiyorlar bantlayip tasiyorlarmis bilsem.onlari da toplamazdim. Yerlestirmedr normalde mutfak haric onlar yapacakti. Ama biz temizle duzrnle yapacagimizdan onlar tum.mobilyalari kurdular uzerine yazdiklari gibi.kutulari ilhili odalara tasidilar bizde bi yandan yerlestirdik. Salon yatak odasi hemen bitti. Ama evde insaat devam ettigindan banyo mutfak 2 3 gun surdu. 1 hafta oldu hala aspiritor deligi gec gelen parke supurgeligi takilmasi gibi ivir zivirlar kaldi.
Biz de oyle yapmadilar cnm. Normal de onlar yeslestircekti mutfaktaki insaattan oraya hic giremediler kiyafetleri fln da ben gerek gormedim. Askidakileri fln aynen askili carsaf ve hurclara koyip getirmislerdi direk taktim zaten. Cekmeceleri direk bantladilar.bosaltmaddan hatta kizin dolabi bile.oyle yaptilar.bantlari vikardim okdr
Profesyonel tut fatos nerdesin bilmiyorum ama ennakliyet.com armut.gibi sitelerden teflif alabiliyorsun. Ben evimi ve esyalarimi direk listeledim mesafe bilgisi kat.bilgisi verdim.teklifler geldi 1dk da aradan sectim bide indirim yaptilar ohhh mis!
Öyle yaptım canım Ankara’dan her şeyi onlar paketledi sadece ben mutfağı yerleştirmiştim. Ama şehirler arasıydı ya 4600 ödedik biz. Şuan her şeyim zaten kolili bakalım nasıl olacak taşınmam. Ama ben dolapları kendim yerleştirmekten yanayım. Kendime göre bir düzen kuruyorum yerleştirirken. Bir de eşyam falan az şimdilik iki çocuktan sonra eşya da artacak mecburen.
Kalp beyin onemli cnm. Ama.kalbi nasil giremedi hatret arkadan onden sagdan soldan en net kalp cikio bizim.kizda. kalpte bizim parlama var mesela down belirteci farkli bi belorti olmadigindan onenli degil dediler ama baska bisey daha olsa ve kalbi gormese bilemezdik. Kapakciklarin durumu odaciklar sekli boyutu damarlarin calismasi en uzun suren yer kalp. Kesjnlikle gitmelisin.
Ya var ya aynaya baktim bi zaten haasasiyet vardi sok oldum bunlar bnm mi diye ki ikinci gebelik okdr kuculmuslerdi ki emzirmeyi birakinca demistim en son 12 yasinda bu kdrlardi heralde diye umutmusum ne derece buyuyebilecegini...Keske boyle.kalsalar ya normal.kadina benzedim. Gecen eski fotolari tararken emziren fotom var 2 aylikmis kizim efsane memelerim ordan hatirladim. Bir de sutyen fln cikarinca sanki sut gelmis inecekmis.gibi.bi hissiyat oluo. Benim sutum coktu dusta giyinirken fln ellerimle bastirmazsam tazyikli sekilde akardi. Misafirlikte 3 kat kiyafetten akisini izledigimi bilirim o yuzden o kanal acilma sutun inme hissiyati bi tuhaf yapio beni... bu arada ay ne guzel sut cokmus demeyin fazlasi da azi kdr kotu kizlar. Ben cok cektim. Her hafta mastit olurdum. Kiza yaradi ama siskonun tekiydi.
Bu gün çok sesim çıktı aslında iki gündür yoktum
Benim bekarken d normaldi şimdi büyüdüler ama çok aşırı değil. Yine de gözüme batıyorlar. Bir de bi göğsüm daha büyük acayip sinir oluyorum.Tasindik cnm.sagolasin. bende tabsiye vereyim orifesyonel tarzi nakliye bul. 1000tl ye oturdum sandaltede izledim. Ozel ic camasirlarim hari herseyi onlar topladi ama cekmeceleri acmiyorlar bantlayip tasiyorlarmis bilsem.onlari da toplamazdim. Yerlestirmedr normalde mutfak haric onlar yapacakti. Ama biz temizle duzrnle yapacagimizdan onlar tum.mobilyalari kurdular uzerine yazdiklari gibi.kutulari ilhili odalara tasidilar bizde bi yandan yerlestirdik. Salon yatak odasi hemen bitti. Ama evde insaat devam ettigindan banyo mutfak 2 3 gun surdu. 1 hafta oldu hala aspiritor deligi gec gelen parke supurgeligi takilmasi gibi ivir zivirlar kaldi.
Biz de oyle yapmadilar cnm. Normal de onlar yeslestircekti mutfaktaki insaattan oraya hic giremediler kiyafetleri fln da ben gerek gormedim. Askidakileri fln aynen askili carsaf ve hurclara koyip getirmislerdi direk taktim zaten. Cekmeceleri direk bantladilar.bosaltmaddan hatta kizin dolabi bile.oyle yaptilar.bantlari vikardim okdr
Profesyonel tut fatos nerdesin bilmiyorum ama ennakliyet.com armut.gibi sitelerden teflif alabiliyorsun. Ben evimi ve esyalarimi direk listeledim mesafe bilgisi kat.bilgisi verdim.teklifler geldi 1dk da aradan sectim bide indirim yaptilar ohhh mis!
Kalp beyin onemli cnm. Ama.kalbi nasil giremedi hatret arkadan onden sagdan soldan en net kalp cikio bizim.kizda. kalpte bizim parlama var mesela down belirteci farkli bi belorti olmadigindan onenli degil dediler ama baska bisey daha olsa ve kalbi gormese bilemezdik. Kapakciklarin durumu odaciklar sekli boyutu damarlarin calismasi en uzun suren yer kalp. Kesjnlikle gitmelisin.
Ya var ya aynaya baktim bi zaten haasasiyet vardi sok oldum bunlar bnm mi diye ki ikinci gebelik okdr kuculmuslerdi ki emzirmeyi birakinca demistim en son 12 yasinda bu kdrlardi heralde diye umutmusum ne derece buyuyebilecegini...Keske boyle.kalsalar ya normal.kadina benzedim. Gecen eski fotolari tararken emziren fotom var 2 aylikmis kizim efsane memelerim ordan hatirladim. Bir de sutyen fln cikarinca sanki sut gelmis inecekmis.gibi.bi hissiyat oluo. Benim sutum coktu dusta giyinirken fln ellerimle bastirmazsam tazyikli sekilde akardi. Misafirlikte 3 kat kiyafetten akisini izledigimi bilirim o yuzden o kanal acilma sutun inme hissiyati bi tuhaf yapio beni... bu arada ay ne guzel sut cokmus demeyin fazlasi da azi kdr kotu kizlar. Ben cok cektim. Her hafta mastit olurdum. Kiza yaradi ama siskonun tekiydi.
Insallah normal dogum canm hersey yolunda olursa.. cok ilginc bi sekilde cesaret goruyorm kendimde masallah deli cesareti sanirimAz kaldı o günlere. Nasıl düşünüyorsun Doğumu
Cok tabi kuzum ben o tum tulumlardan set halinde var eldiven bere takimi 20lira falan ondan alip ceyizcilere goturcem nakis yapiyolar ya onlara yaptrcm bosa okdr vermeye gerek yok kiHazır halini sordum onların 180 tl dediler
Çok dimi
Bende çok beğeniyorum isimli olanları
Bende mi öyle yapsam acabaCok tabi kuzum ben o tum tulumlardan set halinde var eldiven bere takimi 20lira falan ondan alip ceyizcilere goturcem nakis yapiyolar ya onlara yaptrcm bosa okdr vermeye gerek yok ki
Bu gün çok sesim çıktı aslında iki gündür yoktum
Bu gün dayanamadım attım tekrar kendimi buralara
Şükür diyelim inşallah daha da iyi olurum
Sen nasılsın Eminönü’ne hiç gitmiyorum senden sonra vazgeçtim
Ben yaptırdım nakışlı İsim tulum kadın attı resmini daha bitmemiş tam ama atarım size de.Bende mi öyle yapsam acaba
Gerçi şuanda bir şey alıp yapmacağım doktora biraz hem kafam dinlensin hemde doktordan inşallah iyi şeyler duyup zevkle yaparım herşeyi
Çok doğru demiş aynen öyleSEPTEMBER LOVE toparlamış olmana sevindim. Hayatta her şey insanlar için aslında bunu pek kabullenemiyoruz. Hatta anne olduktan kabullenmek daha zor oluyor. Eşim buradayken göğsüm için ultrasona korkmuş girmemiştim. Sonra bir daha randevu aldım. Eşim bana neden korkuyorsun her şey bizim için. Göğsünde bir şey çıkarsa göğsünü alırlar yapacak bir şey yok dedi. Bak benim dişim çürüdü gittim dr çekti dedi. Hayat böyle bazen en sevdiğinle sınanırsın bazen kendinle bazen de en sevdiklerin senle sınanır demişti. Asker mantığıyla yaşamak gerek demek ki
Kaç parça kuZum kaça yapıyorlar uygunsa biZede yaparBen yaptırdım nakışlı İsim tulum kadın attı resmini daha bitmemiş tam ama atarım size de.
20 tl set mi varCok tabi kuzum ben o tum tulumlardan set halinde var eldiven bere takimi 20lira falan ondan alip ceyizcilere goturcem nakis yapiyolar ya onlara yaptrcm bosa okdr vermeye gerek yok ki
Canım bem hastane çıkışı tarzında değil tulum eldive şapka yaptırdım hastane çıkışı var ilkinden kalma o yüzden genelde tek parça yaptırıyorum.Kaç parça kuZum kaça yapıyorlar uygunsa biZede yapar
Attım fotolarını canım bakabilirsin.Kaç parça kuZum kaça yapıyorlar uygunsa biZede yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?