Bu test nifty testi gibi mi farkı var mı
Baya kasım lı varmış aramızda maşalllah
Yarın görüş günüYokkk canm hasta olcm sanirim bogazm yaniyo uzaniyorm okuyorm yazdklrnzi yarn randevu varya ona heyecanliyim bakalm nkdr buyudu bzm kiz
Mart anaları eğerse kasım Doğumluymuşhilalcikk yazmis canim. Ben de nifty oldugunu dusunmustum ama tek down sendromuna bakiliyormus onu yaptirdiginda.
Cok tesekkur ederim canim paylastigin icin. Karar verirsek yaptirmaya arar sorarim insaallah.
Ben de 29 kasim dogumluyum. Yay burcuyum
Amin inşallah canım,sağol. İnşallah hepimiz sağlıkla,zamanında alırız evlatlarımızı kucağımıza.ben daha detayliya girmedim canim ama anladim durumunu insallah sorun yaşamazsınız.
Yazarm mutlaka canmYarın görüş günü
Annesine güzel bir hediye versin bakalım kızçemiz
Çıkınca yaz
Sanki bulutlari balonlari biraz daha doldursan daha iyi olck gibi canmKizlar oğluşumun kapı süsü nasil olmus ben yaptim :)
Haklisin ama bilerek doldurmadim duvara asilacak çünkü odası olmayacagi icin bi de ilk denemem bu kadar oldu :))Sanki bulutlari balonlari biraz daha doldursan daha iyi olck gibi canm
Kizlar oğluşumun kapı süsü nasil olmus ben yaptim :)
Çok sağol birtanem..amon inş hepimiz güzel haber alalım boyleCanim ben soylemistim, ise yaramasina cok sevindim. Bogazda asit yanmasindan olusan tahrise de tahin cok iyi geliyor, aklinda olsun. Ben de kafama gore gidiyorum doktoruma. Bana tarih vermiyor, ama mesela ayrintiliyi yaptirinxa gel, ya da ekoyu cektirince gel falan diyor bir tek.
Zaten su an 24.haftadayim canim. Yarin 25.haftaya giricem.
Hadi gozun aydin, Allah yolunu acti bak ne guzel. Cok sevindim senin adina. Rabb'im evlatlarimizla sinamasin, onalri bize bagislasin insaallah. Haftaya da guzel haberler alicaksin insaallah.
Canim gecmis olsun. Minnak kibar burunlu yakisikli bir oglun daha olacak demek ki Allah'in izniyle. Hic uzme kendini. Ucreti ne kadarmis peki bu testin, odemeyi nasil yaptiniz?
Cok begendim harika olmuslar, hem cok cici hem cok zarif, gule gule kullanin insaallah.
Ay kuzummm inşallah inşallah..sağlıkla kucağımiza alalım hepimiz daha da çocuk istemiyorum anam:)Çok sevindim. Haftaya da güzel haberlerle gel inşallah canım.
Ben Ağustos doğumluyum canım. Hatta ilk çocuğum ve evlenme yıldönümüm Ağustos. Bu kızçe martta geliyor. Kış bebesi, pek duygusal balık olacak. Bakalım huyu suyu nasıl olacak. Elimde çok fena bir aslan mevcut.Mart anaları eğerse kasım Doğumluymuş
Eline sağlık güzel olmuş canım.Kizlar oğluşumun kapı süsü nasil olmus ben yaptim :)
Niftyde sadece down bakılmıyorhilalcikk yazmis canim. Ben de nifty oldugunu dusunmustum ama tek down sendromuna bakiliyormus onu yaptirdiginda.
Cok tesekkur ederim canim paylastigin icin. Karar verirsek yaptirmaya arar sorarim insaallah.
Ben de 29 kasim dogumluyum. Yay burcuyum
Mart anaları eğerse kasım Doğumluymuş
Cnm seninkiler de az degilmiş hiçte taviz verme aliştirma duydu senin antepe gittigini o yuzden gelesi geldi bi kac gun sonrada arar neyse yengem yok ben de gelmeyim derKaşık ve karın ağrım biraz azaldı kızlar yorum yapan herkese teşekkür ederim
Kızlar size biraz içimi dökeyim
Şimdi benim eşim işi gereği haftada 2 gün göreve gidiyor ve yalnız kalıyorum
Ama özellikle de hamilelikten sonra çok korkmaya başladım evde yalnız kalmak beni çok yıprattı
Bende görümcemden rica ettim bi süre gelip benimle kalsın diye
Annesi ve babası olmaz gelmesin işlerimiz var bize yardımcı oluyor dediler
Ve işin ilginç yanı henüz 2 aylık evliyken görümcem gelip 1 ay bizde kaldı keyfi olarak
Şimdi ben çağırınca işimiz var oldu
Görümcem 23 yaşında öğretmen atanamadı evde bu arada
Reddedilmek çok zoruma gitti
O gün bugündür biraz mesafeliyiz
Neyse sonra bende bi süre ailemin yanına gideyim dedim malum biliyorsunuz
Dün yoldayken kayınvalidemi aradım
ben Antebe gidiyorum dedim
Kayınvalide ne dese beğenirsiniz
Oğlumu tek başına bırakıp gidiyorsun demek
Ben şok oldum
Dedim ki korktuğumu,yıprandığımı biliyorsunuz
Beni zaten düşünmüyorsunuz ama oğlunuzu düşünseydiniz kızınızı yollardınız oda gelmek isterdi belli ki istemedi
Yok yanlış düşünüyorsun falan dedi kapattık
Akşam eşim aradı konuştuk
Durumdan bahsettim ve beni suçladı eşim
Ne yapayım ailem onlar benim
Eleştirmene izin veremem dedi
Ne yapalım silelim mi dedi
6 aylık evliyim ve hiç destek görmedim
Bişey söyleyince de tepki görüyorum
Eşime çok kızdım
Telefonumu kapattım
Annemi aradı açmadım uzun süre
Sonra özür diledi fazla tepki verdim dedi
Ama içim açılmıyor dünden beri çok ağladım sinirlerim bozuk
Üstüne bir olay daha oldu bugün
Büyük görümcem daha önce yanımıza geleceğini söylemişti bu ay sonu
Bizde bekliyorduk onu
Daha sonra bir kez aradığım da yok gelemicem işlerin yoğun şu bu demişti
İsim mevzusuna bozulmuştu diye düşünmüştüm
Bende bi daha sormadım gelecek misin diye çünkü gelmez diye düşünüyordum
Ben dün ailemin yanına gelmişim bugün abisini arayıp demiş ki 1 hafta sonra oraya geliyorum
Eşim demiş ki yengen antebe gitti biliyorum sorun değil demiş
Eşime dedim ki ne alaka
Zamanında sordum gelemem işim var dedi
Ne yapayım gelmemi diyeyim diyor bana
Çaldıracam kızlar sinirden kuduruyorum
Uzun oldu kusura bakmayın
Oluyor ama ne bilim bakti cnm bende fetal yaptirdim temiz dedim.Ama ayrıntılıda zaten risk belli olmuyor mu
Aslinda bebegimde sorun kalmamis sukur gata bana cok uzak o yuzden gitmek istemiyorum.Bebekte sorun var diye gitmistim ama esim illa devam et diyor.Ben bana yskin bi devlet hastanesi var oraya gidip orda dogum yapmak istiyorum.Gatadaki doktorda cok memnun kaldim buraya gel dedi kararsizim acikcasi ilerleyen haftalarda karar vericem.4body1soul canım sen kontrollere GATA’ya mı devam edeceksin. Ben ordan çok memnundum. Her gitiiğimiz de ayrıntılı bakıyorlardı. Doppler yapıyorlardı. Burada perinatolojiye randevu yok mesela. Kadın doğumcu seni sevk ederse gidebiliyorsun. Detaylı usg yi sadece riskli olan gebeliklerde onlar bakıyor. Diğer türlü devlet hastanesinde ayrıntılı usgyi radyologlar 5 dk da yapıyor. Özelde de kendi dr um çok koşa bakıyor. Doçent ama çok gamsız bir dr. 2 dk ya bakıyor ya bakmıyor İnan. Doktoru değişmeyi de düşünüyorum kafam çok karışık. Keşke Ankara’da olsaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?