2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu test nifty testi gibi mi farkı var mı

hilalcikk yazmis canim. Ben de nifty oldugunu dusunmustum ama tek down sendromuna bakiliyormus onu yaptirdiginda.

Cok tesekkur ederim canim paylastigin icin. Karar verirsek yaptirmaya arar sorarim insaallah.

Baya kasım lı varmış aramızda maşalllah

Ben de 29 kasim dogumluyum. Yay burcuyum

Çok sağol birtanem..amon inş hepimiz güzel haber alalım boyle

Kizlar dün olani buraya da yazayım.

Esime bir kac kez bebegin hareketlerini hissettireyim dedim gecen haftalarda. Belli belirsiz bir kez hissetti. Sonrasinda da anlamiyorum aman ya falan dedi. Elini karnima koyup beklemek istemiyormuş. bazi konularda çok öküz zaten neyse.

Dun kızımla yemek yiyorduk. Oglan kudurmaya başladı. Kızımın elini aldim karnıma koydum. Cok net vurdu ve anladi kizim bebegin vurduğunu. Ayyyy anne minik yumruguna bayiloyoooooom dedi. Cok tatliydi. Yavrularim benim.

Cnm seninkiler de az degilmiş hiçte taviz verme aliştirma duydu senin antepe gittigini o yuzden gelesi geldi bi kac gun sonrada arar neyse yengem yok ben de gelmeyim der

Günaydın kızlar. Dün baş ağrısıyla uyandım. Zonkluyor beynim resmen. Parol içtim geçer gibi oldu yeniden başladı. Dün akşam 8den beri yatıyorum dalıyorum uyanıyorum yine baş ağrısı neden böyle oldu ki. Bugün öğlene kadar çalışacağım sonra bide misafirim var. Dün aşırı yordum kendimi ondan mı acaba. Geçmiyor ağrısı

Aslinda bebegimde sorun kalmamis sukur gata bana cok uzak o yuzden gitmek istemiyorum.Bebekte sorun var diye gitmistim ama esim illa devam et diyor.Ben bana yskin bi devlet hastanesi var oraya gidip orda dogum yapmak istiyorum.Gatadaki doktorda cok memnun kaldim buraya gel dedi kararsizim acikcasi ilerleyen haftalarda karar vericem.
Bi de bisey cikmis ya nerde takip yaptiriyorsan orda dogum oluyomus baska hastane kabul etmiyormus.Kiz kardesim yeni dogum yapti sanciyla iki hastane gezdirdiler en son ozele gitti.Kuzenimde bir ay once ayni sekilde gezdi gezdi sanciyla mecbur takibi oldugu hic dogum yapmak istemedigi hastanede dogurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…