Canım çok terleyen bir çocuk okulda tenefüste çok koşuyor sanırım terliyor.terle soğu co kötü oluyor.şimdi 10 kadim töreni var .öksürük nöbeti başladı.gösterisi var.nasıl olacak bilmiyorm.ağlıyor törenim var diye....bende yoruldum canımO haftalarda bende de oluyordu
Sonra bir ara geçti tekrar başladı
Bence gayet normal o ağrılar kuZum
Kızçen neden iyileşmiyorhep hasta yavrum ya
Eşim iyileşti kızımda daha iyi. Kusana kadar öksüren bi ben kaldım. İlaç kullanamadığım için geçmiyor. Tetanoz yaptı eşim kolum ağrıyor. Bende bel fıtığı var ayakta duramıyorum. Ayyy sende sordun bin şikayet işittinBende sana yazacaktim eve gecimde yazim diyodum
Daha iyilesemediniz mi canim yaaa epey uzun surdu
@gokceyener bunada verme oglunu dohtur karisiyim diye surekli hastalar
Sabahları aç karna keçiboynuzu pekmezi içiyorum o rahatlatıyor biraz. Ama bu öksürük çok inatçı. Allahım şifa versin hepimize.sana da geçmiş olsun canım benim.
grip çok şükür gitti bende de öksürük kaldı.
bende hala öksürüyorum.
Günde üç tane parol alabiliyorsun canım. Öyle biliyorumGünaydın kızlar. Dün baş ağrısıyla uyandım. Zonkluyor beynim resmen. Parol içtim geçer gibi oldu yeniden başladı. Dün akşam 8den beri yatıyorum dalıyorum uyanıyorum yine baş ağrısıneden böyle oldu ki. Bugün öğlene kadar çalışacağım sonra bide misafirim var. Dün aşırı yordum kendimi ondan mı acaba. Geçmiyor ağrısı
Geçmiş olsun, zencefil çayı İÇİN ballı limonlu ben öyle atlattım. Keçiboynuzu hamilelikte önerilmiyor çinko bakımından zengin olduğu İÇİN.Sabahları aç karna keçiboynuzu pekmezi içiyorum o rahatlatıyor biraz. Ama bu öksürük çok inatçı. Allahım şifa versin hepimize.
Doğrudur canım kendime hayrım yokGeçmiş olsun, zencefil çayı İÇİN ballı limonlu ben öyle atlattım. Keçiboynuzu hamilelikte önerilmiyor çinko bakımından zengin olduğu İÇİN.
Çocuklu hamile kalmanın zorluğunu düşünemiyorum gerçekten benim ilk olmasına rağmen ne eşime ne eve faydam yok. Allah yardımcınız olsun.Doğrudur canım kendime hayrım yokevde birde ilgi bekleyen minnoş olunca kendime bakamıyorum. Dinlenemiyorum hiç. Şu an ilk bebeğim olsa hep yatar iyileşirdim. Ama kızım yoruyor beni.
Zaten ben deliyim canımÇocuklu hamile kalmanın zorluğunu düşünemiyorum gerçekten benim ilk olmasına rağmen ne eşime ne eve faydam yok. Allah yardımcınız olsun.
Bunu hiç bilmiyordum. Allahtan ki şuan yaşadığım yerde sadece bir tane Doğum hastanesi mecbur herkesi alıyorlar :)Aslinda bebegimde sorun kalmamis sukur gata bana cok uzak o yuzden gitmek istemiyorum.Bebekte sorun var diye gitmistim ama esim illa devam et diyor.Ben bana yskin bi devlet hastanesi var oraya gidip orda dogum yapmak istiyorum.Gatadaki doktorda cok memnun kaldim buraya gel dedi kararsizim acikcasi ilerleyen haftalarda karar vericem.
Bi de bisey cikmis ya nerde takip yaptiriyorsan orda dogum oluyomus baska hastane kabul etmiyormus.Kiz kardesim yeni dogum yapti sanciyla iki hastane gezdirdiler en son ozele gitti.Kuzenimde bir ay once ayni sekilde gezdi gezdi sanciyla mecbur takibi oldugu hic dogum yapmak istemedigi hastanede dogurdu
Ay ne güzel bir duygudur. Şu bir gerçek ki.. babalar çocuk doğduktan sonra onunla paylaştıkları arttıkça bağlanıyorlar. Yani çok normal görüyorum ben. Benim eşim kızım 1 yaşındayken gitti. Bebekliğini kaçırdı. Döndüğünde ikinciyle fark edecek baba olduğunu. Şuan hala tam olarak baba olduğunun bilincinde değil bence.Kizlar dün olani buraya da yazayım.
Esime bir kac kez bebegin hareketlerini hissettireyim dedim gecen haftalarda. Belli belirsiz bir kez hissetti. Sonrasinda da anlamiyorum aman ya falan dedi. Elini karnima koyup beklemek istemiyormuş.bazi konularda çok öküz zaten neyse.
Dun kızımla yemek yiyorduk. Oglan kudurmaya başladı. Kızımın elini aldim karnıma koydum. Cok net vurdu ve anladi kizim bebegin vurduğunu. Ayyyy anne minik yumruguna bayiloyoooooom dedi. Cok tatliydi. Yavrularim benim.
Geçmiş olaun canım. Tansiyonuna bi baktır istersen. Başka da bir şey gelmiyor aklımaGünaydın kızlar. Dün baş ağrısıyla uyandım. Zonkluyor beynim resmen. Parol içtim geçer gibi oldu yeniden başladı. Dün akşam 8den beri yatıyorum dalıyorum uyanıyorum yine baş ağrısıneden böyle oldu ki. Bugün öğlene kadar çalışacağım sonra bide misafirim var. Dün aşırı yordum kendimi ondan mı acaba. Geçmiyor ağrısı
Cnm korkma Allah in izniyle sapasaglam gelir bebisin. Benim ikilide 1/95 ti risk bayagi yuksekti bizde fetal dna yaptirdik on gun cok zor geciyor ama cok sukur sonuclar temiz gelince unutuyorsun cektiginiCanim down sendromu belirteciymis burun kemiginim kucuklugu o yuzden prena test onerdi konustuk eve gelip kan alicaklar sonucun %99 dogruluk payi varmis cok cok uzuldum ama bir yandanda icim rahat Allahin izniyle hicbir seyi yok bebegimin inaniyorum esimde diyoki senin bu yaptigin stresin bebege daha cok zarari var artik goturmucem seni doktora diyo bu arada bebis erkekmis simdiye kadar kiz diyolardi
Kıyamam ya inşallah güzelce geçirir töreniCanım çok terleyen bir çocuk okulda tenefüste çok koşuyor sanırım terliyor.terle soğu co kötü oluyor.şimdi 10 kadim töreni var .öksürük nöbeti başladı.gösterisi var.nasıl olacak bilmiyorm.ağlıyor törenim var diye....bende yoruldum canım
İnşallah canım.gitti bakalım oksure öksüreeKıyamam ya inşallah güzelce geçirir töreni
Nasıl yani bir devlette gittiğin zaman orada mı Doğum yapmak zorunda kalıyorsunAslinda bebegimde sorun kalmamis sukur gata bana cok uzak o yuzden gitmek istemiyorum.Bebekte sorun var diye gitmistim ama esim illa devam et diyor.Ben bana yskin bi devlet hastanesi var oraya gidip orda dogum yapmak istiyorum.Gatadaki doktorda cok memnun kaldim buraya gel dedi kararsizim acikcasi ilerleyen haftalarda karar vericem.
Bi de bisey cikmis ya nerde takip yaptiriyorsan orda dogum oluyomus baska hastane kabul etmiyormus.Kiz kardesim yeni dogum yapti sanciyla iki hastane gezdirdiler en son ozele gitti.Kuzenimde bir ay once ayni sekilde gezdi gezdi sanciyla mecbur takibi oldugu hic dogum yapmak istemedigi hastanede dogurdu
Canimm hic bilmiyodum seninkini Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah sabaha kadar hic uyuyamadim bendeCnm korkma Allah in izniyle sapasaglam gelir bebisin. Benim ikilide 1/95 ti risk bayagi yuksekti bizde fetal dna yaptirdik on gun cok zor geciyor ama cok sukur sonuclar temiz gelince unutuyorsun cektigini
Allah yardımcın olsun. Çoğu gitti azı kaldı diye düşün yeter ki sağlıklı olsunlar da bizim çektiğimiz çile geçer.İnşallah canım.az önce vajnamda batma başladı..sanki dikişlerim gibi.kızımda öksürüğü geçmedi br türlü.kütür kütür öksürüyor.banada bulaştırmasa bari...bana çok düşkün.yanında yat diyur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?