2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O haftalarda bende de oluyordu
Sonra bir ara geçti tekrar başladı
Bence gayet normal o ağrılar kuZum
Kızçen neden iyileşmiyor hep hasta yavrum ya
Canım çok terleyen bir çocuk okulda tenefüste çok koşuyor sanırım terliyor.terle soğu co kötü oluyor.şimdi 10 kadim töreni var .öksürük nöbeti başladı.gösterisi var.nasıl olacak bilmiyorm.ağlıyor törenim var diye....bende yoruldum canım

Bende sana yazacaktim eve gecimde yazim diyodum
Daha iyilesemediniz mi canim yaaa epey uzun surdu
@gokceyener bunada verme oglunu dohtur karisiyim diye surekli hastalar
Eşim iyileşti kızımda daha iyi. Kusana kadar öksüren bi ben kaldım. İlaç kullanamadığım için geçmiyor. Tetanoz yaptı eşim kolum ağrıyor. Bende bel fıtığı var ayakta duramıyorum. Ayyy sende sordun bin şikayet işittin ben 4 senedir böyle hasta olmadım belki daha uzun zamandır. 4 sene önce grip aşısı olmuştuk bu vakte kadar hiç grip olmadık. Yine grip aşısı olcam bende etkili oluyor kim ne derse desin. Eş sağlıkçı olunca hastalık daha çok oluyor haklısın :)))
Onun asm den taşıdığı tüm virüsler mikroplar hasta etti bizi. Kızım 6.hastalık el ayak hepsini geçirdi. Daha adını bilmediğim virüsler. Gerçi seninde okula gidenler var onlar da getirir eve :/ Allahım beterinden korusun ama bu öksürük abartmıyorum doğurtacak gibi. Karnım o kadar kasılıyorki zaten afedersin idrar kaçırıyorum her seferinde.

sana da geçmiş olsun canım benim.
grip çok şükür gitti bende de öksürük kaldı.
bende hala öksürüyorum.
Sabahları aç karna keçiboynuzu pekmezi içiyorum o rahatlatıyor biraz. Ama bu öksürük çok inatçı. Allahım şifa versin hepimize.

Günde üç tane parol alabiliyorsun canım. Öyle biliyorum geronimo_s

Sabahları aç karna keçiboynuzu pekmezi içiyorum o rahatlatıyor biraz. Ama bu öksürük çok inatçı. Allahım şifa versin hepimize.
Geçmiş olsun, zencefil çayı İÇİN ballı limonlu ben öyle atlattım. Keçiboynuzu hamilelikte önerilmiyor çinko bakımından zengin olduğu İÇİN.

Nurbal27 canım canını sıkmışlar üzüldüm :/
Ama sana tavsiyem takma rahat olmaya çalış. Şu an yeni evlisin ve hamilesin daha hassas dönemdesin.
Eşinde anlayacaktır zamanla yaptıklarını. Eşine ailesini kötüleme ama alttan alttan şöyleeee güzel dille laflarına sok :))) ben 4 senelik evliyim canımı sıkan bişi oldu mu önce olumlu şeyleri söyleyip ardına yapıştırıyorum olumsuzları
Bu erkek tarafına her zaman politik olacaksın kurnaz olacaksın yoksa senin iyi niyetini güzel kalbini hep suistimal ederler :/

Geçmiş olsun, zencefil çayı İÇİN ballı limonlu ben öyle atlattım. Keçiboynuzu hamilelikte önerilmiyor çinko bakımından zengin olduğu İÇİN.
Doğrudur canım kendime hayrım yok evde birde ilgi bekleyen minnoş olunca kendime bakamıyorum. Dinlenemiyorum hiç. Şu an ilk bebeğim olsa hep yatar iyileşirdim. Ama kızım yoruyor beni.

Doğrudur canım kendime hayrım yok evde birde ilgi bekleyen minnoş olunca kendime bakamıyorum. Dinlenemiyorum hiç. Şu an ilk bebeğim olsa hep yatar iyileşirdim. Ama kızım yoruyor beni.
Çocuklu hamile kalmanın zorluğunu düşünemiyorum gerçekten benim ilk olmasına rağmen ne eşime ne eve faydam yok. Allah yardımcınız olsun.

Çocuklu hamile kalmanın zorluğunu düşünemiyorum gerçekten benim ilk olmasına rağmen ne eşime ne eve faydam yok. Allah yardımcınız olsun.
Zaten ben deliyim canım Üstelik ilk hamileliğim zor ve kötü geçti. Doğumum zor oldu. Bunlara rağmen nasıl cesaret ettim bilmiyorum
Ama şu var Allah nasip edecekse aklınıza da fikrinize de kalbinize de koyuyor :)))

Bunu hiç bilmiyordum. Allahtan ki şuan yaşadığım yerde sadece bir tane Doğum hastanesi mecbur herkesi alıyorlar :)

Ay ne güzel bir duygudur. Şu bir gerçek ki.. babalar çocuk doğduktan sonra onunla paylaştıkları arttıkça bağlanıyorlar. Yani çok normal görüyorum ben. Benim eşim kızım 1 yaşındayken gitti. Bebekliğini kaçırdı. Döndüğünde ikinciyle fark edecek baba olduğunu. Şuan hala tam olarak baba olduğunun bilincinde değil bence.

Geçmiş olaun canım. Tansiyonuna bi baktır istersen. Başka da bir şey gelmiyor aklıma

Cnm korkma Allah in izniyle sapasaglam gelir bebisin. Benim ikilide 1/95 ti risk bayagi yuksekti bizde fetal dna yaptirdik on gun cok zor geciyor ama cok sukur sonuclar temiz gelince unutuyorsun cektigini

Kıyamam ya inşallah güzelce geçirir töreni

Nasıl yani bir devlette gittiğin zaman orada mı Doğum yapmak zorunda kalıyorsun
Ben özelde muane oluyorum Doğumda inşallah özelde olacak
Ama cuma günü kontrol amaçlı devlette gidecem ya
Sorun olmaz dimi

Cnm korkma Allah in izniyle sapasaglam gelir bebisin. Benim ikilide 1/95 ti risk bayagi yuksekti bizde fetal dna yaptirdik on gun cok zor geciyor ama cok sukur sonuclar temiz gelince unutuyorsun cektigini
Canimm hic bilmiyodum seninkini Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah sabaha kadar hic uyuyamadim bende

Allah yardımcın olsun. Çoğu gitti azı kaldı diye düşün yeter ki sağlıklı olsunlar da bizim çektiğimiz çile geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…