2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 111 günün kalmiş ne güzel.plakaya düşmene az kalmış.senle aranız da 5 hafta var.

Susuz kalmissindir. Bol hol su ic ic parol de cok almamaya calis gunde 3 ben almam mesela. Gunde 2 al en fazla bu arada yuzde yuz masum degil tabi uzun sure kullanmamak lazim.
Günde üç tane parol alabiliyorsun canım. Öyle biliyorum geronimo_s
evet 3 ama ben en fazla 2alirim kendimde bir sey olsa

Sabah 6bucukta uyandim. 7bucukta yataktan ciktim ve tam 3 saat evi topladim supurdum temizledim mutfagi piril piril yaptim. Koye goturecegimiz her seyi hazirladim. Tertemiz evi biraktik yola ciktik 45dk yolumuz kaldi. Annemle babami ozlemistim coktan görmüyorum. Bugun acayip caliskanim. Masallah diyeyim.
Uzun zamandir boyle enerjili olmamistim. Kizimin 2. Dogumgununu kutlucaz bir de

Aramizdan birinin 10 kasim dogumgunuydu kimindi?

KuZum stresini anlıyorum
Ama 24 haftaya kadar yaptırman gerekli
Neden stres yaptın biliyorum o test yüzünden
Ama içine refah tut güzel şeyler duyacaksın inşallah
Evet canım ondan dolayı korkuyorum işte
Bugün 21+2 olduk
Biraz daha zaman var aslında

Susuz kalmissindir. Bol hol su ic ic parol de cok almamaya calis gunde 3 ben almam mesela. Gunde 2 al en fazla bu arada yuzde yuz masum degil tabi uzun sure kullanmamak lazim.
evet 3 ama ben en fazla 2alirim kendimde bir sey olsa
Bir tane içtim zaten hamilelik başından beri 3. İçişim. İçmiyorum fazla. Susuzluktan büyük ihtimalle su içemedim bir kaç gündür

Susuzluktan olabilir canım iki gündür bulantıdan 1 lt bile içemedim
Ayy hala devam ediyor mu bulantı
Sanki kendim yaşıyorum o kadar üzülüyorum Nurbal27 ilk kızımda bu zamanlar hala bulantı yaşardım. 25-26 dan sonra rahatlamıştım baya. Bu haftalar hala bulantı ilacı içerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…