Amin kuzum amin.inan canımın acıdığı umrumda değil.tek sağlıklı sıhhatli gelsinler de .. ..Allah yardımcın olsun. Çoğu gitti azı kaldı diye düşün yeter ki sağlıklı olsunlar da bizim çektiğimiz çile geçer.
Belki saçma gelecek ama kötü birşey duymaktan o kadar çok korkuyorum ki erteledikçe erteliyorumAl artık sende randevu
Gunaydn canm benimm cok tesekkur ederim
KuZum stresini anlıyorumBelki saçma gelecek ama kötü birşey duymaktan o kadar çok korkuyorum ki erteledikçe erteliyorum
Bence 111 gün değil kuzumCanım 111 günün kalmiş ne güzel.plakaya düşmene az kalmış.senle aranız da 5 hafta var.
Susuz kalmissindir. Bol hol su ic ic parol de cok almamaya calis gunde 3 ben almam mesela. Gunde 2 al en fazla bu arada yuzde yuz masum degil tabi uzun sure kullanmamak lazim.Günaydın kızlar. Dün baş ağrısıyla uyandım. Zonkluyor beynim resmen. Parol içtim geçer gibi oldu yeniden başladı. Dün akşam 8den beri yatıyorum dalıyorum uyanıyorum yine baş ağrısıneden böyle oldu ki. Bugün öğlene kadar çalışacağım sonra bide misafirim var. Dün aşırı yordum kendimi ondan mı acaba. Geçmiyor ağrısı
evet 3 ama ben en fazla 2alirim kendimde bir sey olsaGünde üç tane parol alabiliyorsun canım. Öyle biliyorumgeronimo_s
Evet canım ondan dolayı korkuyorum işteKuZum stresini anlıyorum
Ama 24 haftaya kadar yaptırman gerekli
Neden stres yaptın biliyorum o test yüzünden
Ama içine refah tut güzel şeyler duyacaksın inşallah
Bir tane içtim zaten hamilelik başından beri 3. İçişim. İçmiyorum fazla. Susuzluktan büyük ihtimalle su içemedim bir kaç gündürSusuz kalmissindir. Bol hol su ic ic parol de cok almamaya calis gunde 3 ben almam mesela. Gunde 2 al en fazla bu arada yuzde yuz masum degil tabi uzun sure kullanmamak lazim.
evet 3 ama ben en fazla 2alirim kendimde bir sey olsa
O kadar çok ilaç kullanmak istemiyorum ama aldım bir tane canımGünde üç tane parol alabiliyorsun canım. Öyle biliyorumgeronimo_s
Susuzluktan olabilir canım iki gündür bulantıdan 1 lt bile içemedimGeçmiş olaun canım. Tansiyonuna bi baktır istersen. Başka da bir şey gelmiyor aklıma
Ben grip olunca mecbur aldımO kadar çok ilaç kullanmak istemiyorum ama aldım bir tane canım
Ayy hala devam ediyor mu bulantıSusuzluktan olabilir canım iki gündür bulantıdan 1 lt bile içemedim
Dayanabildiğim kadar dayandım bende bir tane içtim ama berbat bir gece geçirdim ya. Uyanıp durdum sürekli baş ağrısıylaBen grip olunca mecbur aldımgeronimo_s şiddetli baş ağrısı olmuştu. Vücudum ağrıyordu ve ateşim vardı o yüzden günde üç tane içtim :/
Geçmedi canım ya geçmeyecek herhalde umudu kestim artıkAyy hala devam ediyor mu bulantı
Sanki kendim yaşıyorum o kadar üzülüyorumNurbal27 ilk kızımda bu zamanlar hala bulantı yaşardım. 25-26 dan sonra rahatlamıştım baya. Bu haftalar hala bulantı ilacı içerdim.
Sizleri çeken anlarGeçmedi canım ya geçmeyecek herhalde umudu kestim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?