2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sizleri çeken anlar
Bulantıdan çok çektim ben
Allahım kolaylık versin sizlere Nurbal27 Rabbim kolaylaştırsın.
Ben hala çok kötüyüm midem ağzımda geziyorum hep
Sabahtan beri 2 defa kustum
Tüm gücüm bitmiş gibi
Geçeceğini düşünmüyorum bu saatten sonra
Doğuma kadar kusarım herhalde

Ah ah nasıl benim sozumu birebir yazmışsın...ben 2.'yi asla ama asla düşünmezdim...Hatta düşünürsem Allah vermesin derdim..o kadar zordu ilk çocuğum.. daha 1 yıl doldu ben 2.'yi yapacam hem arkadaş olur hem ilerde niye tek cocugum diye hesap sormasın dedim..millet sen yapmamak için neler diyordun deyince vallahi olacağı varsa Allah fikrinizi de zikrinizide değiştiriyor diyorum

Ben hala çok kötüyüm midem ağzımda geziyorum hep
Sabahtan beri 2 defa kustum
Tüm gücüm bitmiş gibi
Geçeceğini düşünmüyorum bu saatten sonra
Doğuma kadar kusarım herhalde
Geçecek inşallah geçmese benimki geçmezdi. Şiddeti baya azalıyor 25-26 dan sonra canım.

Aynen canım Allah nasip edecekse kalbine bir güzel koyuyorki

Gecmis olsun canim cocuk iyi olsunda sende yatarsin napican.Cocuk hasta olunca anne dinlenemiyorki.
Evet ya doktorlar eve cok hastalik getiriyorlar.Kardesimin komsusu doktor onlarda surekli hastalar.
Bende kizimla oglumda tek vucut gibi surekli sarmas dolas yalap salap operdik birbirimizi hamilelikten beri uzak duruyorum.Kizim zaten bir aydir burnunu cekiyo ama nesesi yemesi falan iyi.Normalde hasta olan cocuk degil ama okulda kosuyolar icri gir cik bu sene havalarda sicak mi olsa soguk mu olsa karar veremedi.Hirka giydiriyorum soguk diye oglene dogru aciyo hava bu da cikarmayi unutuyo terliyo falan derken...Amannn boyle boyle buyuyecekler bakalim oteki prenses nasil olacak

Bide Allah oyle bisey vermiski
Kaynananin yaptiklarini gorumcenin soylediklerini her an hatirlama gucu vermis hamilelikte dogumda yasadiklarini unutma gucu vermis

Evet canim kece ve elyaf :) bizim ilk gunden belliydi isim

Nurbal o mide bulantisi beni de mahvetti...hala.sabah aksam bulantin ilaci kullaniyorum...hatta suan yine kusmaya gidiyorum..illallah geldi..

Ben de ilk çocuğumu istedigim kadar istedim bu bebegimi.
Aynen bende hatta 3 ay olmadi bu ayda olmasa doktora gidecegim dedigim ay hemde tek iliski olan ay hamile kaldim..hatta o ay cok sikintiliydi ..ramazan ayiydi.. oglum 2 defa nobet gecirmis 4 gece hastanelerde kalmis salya sumuk agliyorduk...Allah ol deyince en sikintili zamanda olabilirmis

Aaa insallah iyidir oglun. Hep geciriyor mu nobet?

Aaa insallah iyidir oglun. Hep geciriyor mu nobet?
Yani kafa çapı büyük doğdu ama genetik dediler ..koca kafal8 sadece ödem su falan yok içinde...ben ramazanda akrabaları eve davet ettim..onlar gittikten sonra çocuk uyudu sapasağlamdı...yatağına koyayım dedim baktım alev ateş titriyor...hastaneye götürürken yolda bi nöbet geçirdi havale dediler...taburcu edecekleri zaman bi tane daha geçirince ambulansla başka hastaneye sevk ettiler...çünkü 24 saat içinde 2 defa geçirmesi normal birşey değilmiş bu da 8 saat arayla geçirdi...bi de dayısı epilepsi olunca genetik olabilir diyenler çekimi istediler...Inş bu salı akşamı falan özelde eeg cekecez ...onun sonucunu alıp karnimdaki bebek için tıbbi genetik e gidecekmişim

Hâlâ kafa büyük ama onun haricinde zekası falan iyi ne öğretsen öğreniyor..konuşuyor taklit ediyor..yine de içimiz rahat etsin diye eeg cekecez...ben burda yanlış dua etmeyi gördüm.. Inş dayısına benzer dedim .sarışın yeşil gözlü dayı...ama alakası olmadi bayılması benzedi ..dikkatli dua etmek lazm

Nurbal o mide bulantisi beni de mahvetti...hala.sabah aksam bulantin ilaci kullaniyorum...hatta suan yine kusmaya gidiyorum..illallah geldi..
Bende çok yıprandım canım
Hergün bir umut bekliyorum geçer diye
Bazen midem boş olunca kan ve safra kusuyorum zorlanmaktan karnım ve göğsüm ağrıyor
Her yediğim şeyden sonra mutlaka midem bulanıyor

Ikisi de insallah tamamen saglikli cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…