Aman maşşallah.sızler tığ gibisiniz.maşallah maşallahBuda benim 22+2 göbekim aTamamıştım hiç :)
Ates daha tehlikeli bebek icin zaten iyi yapmissin.Ben grip olunca mecbur aldımgeronimo_s şiddetli baş ağrısı olmuştu. Vücudum ağrıyordu ve ateşim vardı o yüzden günde üç tane içtim :/
Niftyde sadece down bakılmıyor
Evet söylemiştin sen canım hatırlıyorum :))Ates daha tehlikeli bebek icin zaten iyi yapmissin.
Ayy hala devam ediyor mu bulantı
Sanki kendim yaşıyorum o kadar üzülüyorumNurbal27 ilk kızımda bu zamanlar hala bulantı yaşardım. 25-26 dan sonra rahatlamıştım baya. Bu haftalar hala bulantı ilacı içerdim.
Ben hala çok kötüyüm midem ağzımda geziyorum hepSizleri çeken anlar
Bulantıdan çok çektim ben
Allahım kolaylık versin sizlereNurbal27 Rabbim kolaylaştırsın.
Ah ah nasıl benim sozumu birebir yazmışsın...ben 2.'yi asla ama asla düşünmezdim...Hatta düşünürsem Allah vermesin derdim..o kadar zordu ilk çocuğum.. daha 1 yıl doldu ben 2.'yi yapacam hem arkadaş olur hem ilerde niye tek cocugum diye hesap sormasın dedim..millet sen yapmamak için neler diyordun deyince vallahi olacağı varsa Allah fikrinizi de zikrinizide değiştiriyor diyorumZaten ben deliyim canımÜstelik ilk hamileliğim zor ve kötü geçti. Doğumum zor oldu. Bunlara rağmen nasıl cesaret ettim bilmiyorum
Ama şu var Allah nasip edecekse aklınıza da fikrinize de kalbinize de koyuyor :)))
Geçecek inşallah geçmese benimki geçmezdi. Şiddeti baya azalıyor 25-26 dan sonra canım.Ben hala çok kötüyüm midem ağzımda geziyorum hep
Sabahtan beri 2 defa kustum
Tüm gücüm bitmiş gibi
Geçeceğini düşünmüyorum bu saatten sonra
Doğuma kadar kusarım herhalde
Aynen canım Allah nasip edecekse kalbine bir güzel koyuyorkiAh ah nasıl benim sozumu birebir yazmışsın...ben 2.'yi asla ama asla düşünmezdim...Hatta düşünürsem Allah vermesin derdim..o kadar zordu ilk çocuğum.. daha 1 yıl doldu ben 2.'yi yapacam hem arkadaş olur hem ilerde niye tek cocugum diye hesap sormasın dedim..millet sen yapmamak için neler diyordun deyince vallahi olacağı varsa Allah fikrinizi de zikrinizide değiştiriyor diyorum
Gecmis olsun canim cocuk iyi olsunda sende yatarsin napican.Cocuk hasta olunca anne dinlenemiyorki.Eşim iyileşti kızımda daha iyi. Kusana kadar öksüren bi ben kaldım. İlaç kullanamadığım için geçmiyor. Tetanoz yaptı eşim kolum ağrıyor. Bende bel fıtığı var ayakta duramıyorum. Ayyy sende sordun bin şikayet işittinben 4 senedir böyle hasta olmadım belki daha uzun zamandır. 4 sene önce grip aşısı olmuştuk bu vakte kadar hiç grip olmadık. Yine grip aşısı olcam bende etkili oluyor kim ne derse desin. Eş sağlıkçı olunca hastalık daha çok oluyor haklısın :)))
Onun asm den taşıdığı tüm virüsler mikroplar hasta etti bizi. Kızım 6.hastalık el ayak hepsini geçirdi. Daha adını bilmediğim virüsler. Gerçi seninde okula gidenler var onlar da getirir eve :/ Allahım beterinden korusun ama bu öksürük abartmıyorum doğurtacak gibi. Karnım o kadar kasılıyorki zaten afedersin idrar kaçırıyorum her seferinde.
Bide Allah oyle bisey vermiskiZaten ben deliyim canımÜstelik ilk hamileliğim zor ve kötü geçti. Doğumum zor oldu. Bunlara rağmen nasıl cesaret ettim bilmiyorum
Ama şu var Allah nasip edecekse aklınıza da fikrinize de kalbinize de koyuyor :)))
Evet canim kece ve elyaf :) bizim ilk gunden belliydi isimçok güzel olmuş eline emeğine sağlık canım bende kendim yapacağım isme karar veremiyoruz bir türlü. keçe mi kullandın malzemesini bende bu ara boşum en azından isim hariç geri kalanını yapabilirim diye düşündüm.
İnşallah canım inşallah geçerGeçecek inşallah geçmese benimki geçmezdi. Şiddeti baya azalıyor 25-26 dan sonra canım.
Aynen bende hatta 3 ay olmadi bu ayda olmasa doktora gidecegim dedigim ay hemde tek iliski olan ay hamile kaldim..hatta o ay cok sikintiliydi ..ramazan ayiydi.. oglum 2 defa nobet gecirmis 4 gece hastanelerde kalmis salya sumuk agliyorduk...Allah ol deyince en sikintili zamanda olabilirmisBen de ilk çocuğumu istedigim kadar istedim bu bebegimi.
Aaa insallah iyidir oglun. Hep geciriyor mu nobet?Aynen bende hatta 3 ay olmadi bu ayda olmasa doktora gidecegim dedigim ay hemde tek iliski olan ay hamile kaldim..hatta o ay cok sikintiliydi ..ramazan ayiydi.. oglum 2 defa nobet gecirmis 4 gece hastanelerde kalmis salya sumuk agliyorduk...Allah ol deyince en sikintili zamanda olabilirmis
Yani kafa çapı büyük doğdu ama genetik dediler ..koca kafal8 sadece ödem su falan yok içinde...ben ramazanda akrabaları eve davet ettim..onlar gittikten sonra çocuk uyudu sapasağlamdı...yatağına koyayım dedim baktım alev ateş titriyor...hastaneye götürürken yolda bi nöbet geçirdi havale dediler...taburcu edecekleri zaman bi tane daha geçirince ambulansla başka hastaneye sevk ettiler...çünkü 24 saat içinde 2 defa geçirmesi normal birşey değilmiş bu da 8 saat arayla geçirdi...bi de dayısı epilepsi olunca genetik olabilir diyenler çekimi istediler...Inş bu salı akşamı falan özelde eeg cekecez ...onun sonucunu alıp karnimdaki bebek için tıbbi genetik e gidecekmişimAaa insallah iyidir oglun. Hep geciriyor mu nobet?
Bende çok yıprandım canımNurbal o mide bulantisi beni de mahvetti...hala.sabah aksam bulantin ilaci kullaniyorum...hatta suan yine kusmaya gidiyorum..illallah geldi..
Ikisi de insallah tamamen saglikli cikarYani kafa çapı büyük doğdu ama genetik dediler ..koca kafal8 sadece ödem su falan yok içinde...ben ramazanda akrabaları eve davet ettim..onlar gittikten sonra çocuk uyudu sapasağlamdı...yatağına koyayım dedim baktım alev ateş titriyor...hastaneye götürürken yolda bi nöbet geçirdi havale dediler...taburcu edecekleri zaman bi tane daha geçirince ambulansla başka hastaneye sevk ettiler...çünkü 24 saat içinde 2 defa geçirmesi normal birşey değilmiş bu da 8 saat arayla geçirdi...bi de dayısı epilepsi olunca genetik olabilir diyenler çekimi istediler...Inş bu salı akşamı falan özelde eeg cekecez ...onun sonucunu alıp karnimdaki bebek için tıbbi genetik e gidecekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?