2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çok yıprandım canım
Hergün bir umut bekliyorum geçer diye
Bazen midem boş olunca kan ve safra kusuyorum zorlanmaktan karnım ve göğsüm ağrıyor
Her yediğim şeyden sonra mutlaka midem bulanıyor
Az demin kusmaya gittim...midem de birşey yok ögürdüm durdum...Yani cidden Allah sağlık versin ama bu şartlarla 3.çocuğu düşünürsem taş olacam...hadi 2.'yi yaptım ilerde bana hesap.sormasin arkadaş olsunlar diye..ama 3 nasıl uzak gorunuyor onu da Allah bilir

Allah saglik versin yavrularima ben de 3. düşünmüyorum

Kızlar merhaba dün akşam doktora gittim, bebeğin gelişimi 2 hafta ileride gözüküyor dedi,iri bebek olacak 4_4.5 arasi doğar bu doktorum.ileride olması bir problem yaratırmı dedim şuan için hiç bi sıkıntı gözükmüyor anne babada iri o yüzden genetik diye düşündürür dedi. Ultrasonda tavşan yada yarin dudak olup olmadığını sordum şükür yok öyle bir durum.doktor detayliya gir derim yinede dedi ve direk kendi tanıdığı bir yeri önerip fiyat söyledi bu duruma çok bozuldum açıkçası.gordugunuz aksi bir durum varmi dedim yok dedi ama sen yine su kliniğe git bi baktım diye oraya gitmem için israrciydi. Ben zaten detaylı yaptırmayı düşünmüyorum yaptirmayacagimda ama doktorun bana tavrı değişecek gibi hissediyorum.
Birde eve geldiğimizde eşimle çok ciddi bir tartışma yaşadık,O evden çıktı biraz hava alıp geldi. Sabahta kalktım utusunu kahvaltısını yaptım ama kapıya geçirmedim oda güle güle demedi gecede ayrı yattı. O çıkınca inanılmaz bi ağlama krizine girdim resmen böğüre böğüre derler ya. Üst katımızda amca hanımı duymuş kayinvalideme çıkmış talha ağlıyo biseymi oldu diye oda eşimi aramış eşim veni aradı filan derken çarşı pazar karıştı. Hâlâ daha o ağlama girsin gitmiyor gözümden süzülüyor yaşlar. Kayınvalidemle ev oturmasına gittik sabah biseymi üzülen ağlamışım dedi bide onun yanında agladimçok canım sıkkın,anneme gitmek ona sarılıp ağlamak istiyorum

Oğlum 780 gr olmus bu arada ,kasımdaki ağrı için erken dedi ama iri bebek olduğu için rahmi genişletmeye çalışıyormuş ondan ağrılarım çökmüş magnezyum ve kalsiyum verdi

Bende çok yıprandım canım
Hergün bir umut bekliyorum geçer diye
Bazen midem boş olunca kan ve safra kusuyorum zorlanmaktan karnım ve göğsüm ağrıyor
Her yediğim şeyden sonra mutlaka midem bulanıyor
Kızlar sormayın o bulantı benide öldürecek.tek farkım kusmuyorum.boğazıma kadar doluyum.2 kilo aldım sadece ikiz olmama rağmen..İnşallah bebekler sağlıklı gelişir

Dolmuşsun. Ondan patladın belkide. Ağlama krizi bana da geliyor bazen hormonlardan sanırım. Doktorunun sana tavır alacağını yada davranışlarının değişeceğini sanmıyorum canım. Genelde yaptırma taraftarı oluyor doktorlar. Benimki de yaptırmanızı öneririm demişti. Bir de iki haftaya kadar ileri veya geri olması normal demişti bana doktorum. Boylu poslu dalyan gibi bir oğlun olacak demekki :) sıkma canını bu kadar yıpratma kendini. Bebek de etkilenir. Ağladın rahatlamışsındır. Annen yakınsa git bir gör iyi gelir ana kucağı :))

Bende dün eşimle tartıştım ..daha da konuşmadım.. neymiş yüksek sesle konuşma diyor.. gerizekalı bi kulağım az duyuyor indan sesim yüksek çıkıyor ..nazikce uyar..yoo sinirleniyormus...o kadar sinirlendim ki..bugün stresten midem durmadı...erkekler istisna hariç öküz

Kızlar dün akşam dışarıda yemek yemiştim zehirlenmişim bütün gece istifra ettim hastaneye gittik serum taktılar ama hala düzelmedi midem

2 hafta once ben de cok ciddi tartıştık eşimle. Çoğumuzda var bu eşle anlaşamama. Degisecektir. Aglamak iyidir. Yipratma fazla kendini.

İyidir kuzum misafirlerim vardı yeni gittiler. Bende duş aldım oturuyorum. Çok yedim valla bugün sabah midem kötüydü ama öğleden sonra normale döndü. Senden naber
Dün de yoruldun bu günde yoruldun
Yarın güzelce dinlen
Bende arkadaşım buluştum hasret giderdik
Eve geldim dinlenmeye çekildim
Ama dışarda olup tuzsuz yiyecek yemek bulmak imkansız gibi

Dün de yoruldun bu günde yoruldun
Yarın güzelce dinlen
Bende arkadaşım buluştum hasret giderdik
Eve geldim dinlenmeye çekildim
Ama dışarda olup tuzsuz yiyecek yemek bulmak imkansız gibi
yarın yatış
oh sende hava aldın değişiklik oldu.
aynen kuzu ya dışarda da yemekler tuzlu hep bir günden bir şey olmaz herhalde

hayırlı akşamlar kızlar.bugün ayrıntılı ultrasona girdim şükür bir sıkıntı yok .Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza..haftası ile uyumlu ama zayıf sanki 21+0 bugün 400 gram.sağlıklı olsunda gerisi sorun değil tabii..

Kizlar bana acil bi cevap ne olur
Bugün bebegin pek hareketini hissetmedim
Özel hastesnelr bakmiyormus
Devlet bakarmi napim ben kotuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…