2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende tüm gün mesajlarina soğuk cvp verdim en son,ilaçlarını aldım yazmış ben alırdım dedim.yahu ilacını aldım diyene kadar özür dileseneee,istisnası yok bencede hepsi okuz

Kizlar bana acil bi cevap ne olur
Bugün bebegin pek hareketini hissetmedim
Özel hastesnelr bakmiyormus
Devlet bakarmi napim ben kotuyum
28.haftadan sonra hareketlerina dikkat ediliyor. öncesinde hareketleri hala biraz zayıf olabilir ben de bazı günler hiç hissetmiyorum yada dikkat etmiyorum. Bence bir yarın da bakın.

Daha büyür. Kaşar muz bebeğe kilo aldırıyormuş tüket bol bol :) çok sevindim sorun olmamasına. Sağkıkla gelsin hepsi

2 hafta once ben de cok ciddi tartıştık eşimle. Çoğumuzda var bu eşle anlaşamama. Degisecektir. Aglamak iyidir. Yipratma fazla kendini.
Ya aglayincada bebeğim için üzülüyorum,okadar tuhaf ki hissettiklerim, hiç nazlanmadım gebelik boyunca hiç bir konuda hemde,ama yaranilmiyor net

Kizlar bana acil bi cevap ne olur
Bugün bebegin pek hareketini hissetmedim
Özel hastesnelr bakmiyormus
Devlet bakarmi napim ben kotuyum
Bende yazacaktım şimdi kızım bu gün hiç hareketli değil
Zorlaki bir tekme attı o kadar
Bence beklemek lazım eğer Allah korusun yarında harekettini az hissedersek gitmek gerekli diye düşünüyorum
Mesela ben bu gün sokağa çıktım normal günden fazla hareket ettim acaba o yüzden mi dedim
Dinlenmeye çekildim

İyidir kuzum misafirlerim vardı yeni gittiler. Bende duş aldım oturuyorum. Çok yedim valla bugün sabah midem kötüydü ama öğleden sonra normale döndü. Senden naber

Ya benimde gelmek isteyen eşimin bir kaç kuzeni vardi ağırlaşmadan gelseler keşke,

En önemlisi sağlıklı olması maşalllah yavruna
Ve zayıflığını hiç önemseme her Bebek iri olacak diye şart yok

Ya benimde gelmek isteyen eşimin bir kaç kuzeni vardi ağırlaşmadan gelseler keşke,
Gelecek olan şimdi gelsin valla bir iki aya hiç bir şey yapamayız. Ben dün yaptım hazırlığımı. Öğlene kadar çalıştım bugün çünkü. Çıktı aradan rahatladım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…