- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Buda benim 22+2 göbekim aTamamıştım hiç
canım maaşallah ilk gebelik mi karnın küçük çok güzel fit anne
Yemedim kuZum genedeyarın yatış
oh sende hava aldın değişiklik oldu.
aynen kuzu ya dışarda da yemekler tuzlu hep bir günden bir şey olmaz herhalde
Her gün hareket etmeyebilir sakin ol. Devlet bakar mı bilmiyorum hiçKizlar bana acil bi cevap ne olur
Bugün bebegin pek hareketini hissetmedim
Özel hastesnelr bakmiyormus
Devlet bakarmi napim ben kotuyum
Ah ah ana olmak her anlamda zorYemedim kuZum genede
Moda ya gittik orda sahanda yumurta domates salatalık yedim. :))
Yoksa Canım neler istıyor neler
Geçmiş olsunKızlar dün akşam dışarıda yemek yemiştim zehirlenmişim bütün gece istifra ettim hastaneye gittik serum taktılar ama hala düzelmedi midem
canım çok geçmiş olsun dışarıda yiyoruz Allah hepimizi korusun inşallah..miden de düzelir inşallah hemen .Kızlar dün akşam dışarıda yemek yemiştim zehirlenmişim bütün gece istifra ettim hastaneye gittik serum taktılar ama hala düzelmedi midem
Bende dün eşimle tartıştım ..daha da konuşmadım.. neymiş yüksek sesle konuşma diyor.. gerizekalı bi kulağım az duyuyor indan sesim yüksek çıkıyor ..nazikce uyar..yoo sinirleniyormus...o kadar sinirlendim ki..bugün stresten midem durmadı...erkekler istisna hariç öküz
28.haftadan sonra hareketlerina dikkat ediliyor. öncesinde hareketleri hala biraz zayıf olabilir ben de bazı günler hiç hissetmiyorum yada dikkat etmiyorum. Bence bir yarın da bakın.Kizlar bana acil bi cevap ne olur
Maşalllah maşalllahAh ah ana olmak her anlamda zorben bugün uzun zamandır yemediğim kadar yedim bizim kızın da hoşuna gitti herhalde kımıldıyor
Daha büyür. Kaşar muz bebeğe kilo aldırıyormuş tüket bol bol :) çok sevindim sorun olmamasına. Sağkıkla gelsin hepsihayırlı akşamlar kızlar.bugün ayrıntılı ultrasona girdim şükür bir sıkıntı yok .Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza..haftası ile uyumlu ama zayıf sanki 21+0 bugün 400 gram.sağlıklı olsunda gerisi sorun değil tabii..
Ya aglayincada bebeğim için üzülüyorum,okadar tuhaf ki hissettiklerim, hiç nazlanmadım gebelik boyunca hiç bir konuda hemde,ama yaranilmiyor net2 hafta once ben de cok ciddi tartıştık eşimle. Çoğumuzda var bu eşle anlaşamama. Degisecektir. Aglamak iyidir. Yipratma fazla kendini.
Duygusallaştım yineMaşalllah maşalllah
Bende yazacaktım şimdi kızım bu gün hiç hareketli değilKizlar bana acil bi cevap ne olur
İyidir kuzum misafirlerim vardı yeni gittiler. Bende duş aldım oturuyorum. Çok yedim valla bugün sabah midem kötüydü ama öğleden sonra normale döndü. Senden naber
Sulu gözlü sus ben ağlayınca kriz gibi ağlıyorum kaynanam kapıya dayanıyor ne oluyor diyeDuygusallaştım yine
En önemlisi sağlıklı olması maşalllah yavrunahayırlı akşamlar kızlar.bugün ayrıntılı ultrasona girdim şükür bir sıkıntı yok .Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza..haftası ile uyumlu ama zayıf sanki 21+0 bugün 400 gram.sağlıklı olsunda gerisi sorun değil tabii..
Gelecek olan şimdi gelsin valla bir iki aya hiç bir şey yapamayız. Ben dün yaptım hazırlığımı. Öğlene kadar çalıştım bugün çünkü. Çıktı aradan rahatladım vallaYa benimde gelmek isteyen eşimin bir kaç kuzeni vardi ağırlaşmadan gelseler keşke,
O gözlerimi açık öyleKizlar oglusumun yarim yamalak yuz fotoğrafı,bir düzgün pozunuz yok ,ama bu haliyle bile ne tatlı gözüktü gozume
Benim kapıma dayanacak kimsem yok buradaSulu gözlü sus ben ağlayınca kriz gibi ağlıyorum kaynanam kapıya dayanıyor ne oluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?