2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sulu gözlü sus ben ağlayınca kriz gibi ağlıyorum kaynanam kapıya dayanıyor ne oluyor diye
Bir binanın tek kötü yani,ben bu sabah tüm binayı ağlamakla korkutmuşum,O deil bir ara ben ağlayınca biri süpürge açtı sesimi bastırmak icinmiydi aceba

-Piraye Aaa cumartesi calisma varmiydi size,vallahi kendi kuzenlerim olsa hic yükleri olmuyor toplandigimiz yere hepimiz bir cesit yapip gituruyoruz,ev sahibi sadece cay ve salatayi yapiyor,ama eş tarafi olunca birazda özenmek gerekecek,inşallah hemen gelirler dediğin gibi ileriki zamanlarda derlerse kabul edemeyeceğimi dicen.kibar bi sekilde

Bazen var bazen yok. Rapor almıştım ya4 gün illaki uyuzluk yapacak başımdaki. Çağırdı hugün işte. Sen davet et olmazsa illaki geleceklerse

Bazen var bazen yok. Rapor almıştım ya4 gün illaki uyuzluk yapacak başımdaki. Çağırdı hugün işte. Sen davet et olmazsa illaki geleceklerse
Ah şu şefler müdürler,hadi patron şirketi üretim yapan yer olsa anlarım direk kendi cikari icin ama bu türlüsü sadece ego kasmak,aynen haftaya eşim çalışıyor iyi hisseder su ağrılarım geçerse cagirayim

Evet green salads da mantarlı tavuk yedim canım
Hem mantar hem tavuk ikiside zehirlenmenin en çabuk yaşandığı gıdalar,geçmiş olsun canım dışarıda yememek sanırım en güzeli bizim için bu süreçte ama nefis illaki çekiyor birseyler

Aynen tamamıyla ego. Bütün bana gelenler de iş arkadaşlarımdı. Bu uyuzluk yapan da kadın. Çağırmadım valla onu çağır çağır benim için üzerimden bir yük kalktı valla

Bir binanın tek kötü yani,ben bu sabah tüm binayı ağlamakla korkutmuşum,O deil bir ara ben ağlayınca biri süpürge açtı sesimi bastırmak icinmiydi aceba
Kim di acaba o süpürge açan
Kimler var binada sizin ben bi tek kaynanam var diğerleri kiracı
Bak şimdi benim evi süpürmemi istemiyor kayınvalidem bebeğe bir şey olacak diye
Bakıyorum o markete filan çıkıyor hemen süpürge açayım o gidip gelene kadar

Benimde haftaya misafirlerim arkadaşlarlmız gelecek yatılı
Bebişime Bebek arabası puşet getirecekler :)
Onlarla kendimiz yapar kendimiz yeriz bana zararları olmaz kafa dengiler bide seviyorum gözüm görmez
Sadece evi temizleme kısmı beni yorar o kadar

Daha büyür. Kaşar muz bebeğe kilo aldırıyormuş tüket bol bol :) çok sevindim sorun olmamasına. Sağkıkla gelsin hepsi
sagolasin canım amin hepsi iyi olsunlar sağlıklı olsunlar da kilo alınır ilk oğlum 3.850 doğdu .bunda da yiyorum ama çok hareketli geçiyor gunlerim kiloyu çocuk değil ben alıyorum galiba.bu az zayıf olacak sanırım olsun

En önemlisi sağlıklı olması maşalllah yavruna
Ve zayıflığını hiç önemseme her Bebek iri olacak diye şart yok
haklisin canım iyi besleyemiyor muyum dedim ama işte ne bulursam onu yiyorum yemekhanede ne çıkarsa su an stres ve hareket yoğun hayatımda ...sağlıklı olsun önemli olan o ...Rabbim hepimizin yavrusuna sağlık versin inşallah

Sağlıklı olsun da canım doğduktan sonra alır kilosunu. En önemli şey sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…