2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım ilk ya da ikinci heyecan aynı cidden ama eşim ben kadar heyecanlı değil pek oralı değil :))
Bizim ilk o yüzden ben ayrı bir heyecanlıyım. Eşimde yeni yeni karnım büyümeye başladıkça bebek hareketlenmeye başladıkça idrak etmeye başladı hamileliğimi :) nasıl olacak bakalım fındık kurtları

Benimde haftaya bir 10 kişi misafirim var. Genelde günleri dışarda yapıyoruZ. Ama bu sefer ben ağırlayayım dedim. Doğumdan sonra toplanacağım misafir edemem sizi daha diyerek. Doğumda gelmesinler diye önlerini kestim resmen bir de herkes bir çeşit yapıp getirecek. Ben de börek alacağım. Bir de çay demlerim.hamileliğin faydaları.

İkinci olunca tabi uyanıklık başlıyor
Aferin kıss

Naber kızlar. Bugün hiç bakamadım herkes iyi mi? Günüm vardı kızımı alıp oraya gittim. 3 gr yiyip 5 gr verdim. Kızım çok yaramaz ya yarın da hem ev görmesine hem bebek görmemesine gideceğim. 1 er saat oturup kalkarım. Yoksa benim kız evi ve bebeği mahveder.
D dry75 canım Doğum günün kurlu olsun. Güzel yaşların olsun.

İkinci olunca tabi uyanıklık başlıyor
Aferin kıss
İnan o kadar yoruluyorum ki. Bugün hediye almak için avam ye gittim kzımın peşine koşmaktan helak oldum. Bir hediyeyi İnan ki 2 saatte seçip alabildim daha şimdiden Doğumdan sonra gelmek isteyecek olanları stres yapıyorum

evet canım ilk ya da ikinci heyecan aynı cidden ama eşim ben kadar heyecanlı değil pek oralı değil :))
Benimki bir de dalga geçiyor:) Allah yardımcın olsun 2 çocuğu nasıl büyüteceksin diye. :) korkuyorum ki geldiğinde 2 çocuk ve benle yaşayamayacağını anlayıp birkaç ay sonra geldiği yere gönüllü tayin istemese

Ben hiç düşünmemiştim Doğumdan sonra gelecek misafirleri gerçekten
Aklıma soktun he
Hele sen iki bebeyle Allah yardımcın olsun

he tabii deseydin hele ikinci gelsin tam anlayacaklar onlar babalığı :))yok yok tayin istemez hele kuzucuk bir gelsin Allahın izniyle :))ama ben bir heyecan belirtisi görmedim pek sallamıyor açıkçası sinir oldum valla sanki tek benim bebeğim :))

ilk tabii başka oluyor ama eşin ilgili maaşallah o ikincide de aynı olur :)merak ediyoruz nasıllar neye benziyorlar hayırlısı inşallah :))

ilk tabii başka oluyor ama eşin ilgili maaşallah o ikincide de aynı olur :)merak ediyoruz nasıllar neye benziyorlar hayırlısı inşallah :))
Bizim ilk 3 3 buçuk ay çok zordu mahvoldum ben. Şimdi heyacanını yaşayabiliyoruz. Erkekler bence hiç bir zaman anne kadar heyecanlı olmuyorlar. Yada anne kadar duygusal olmuyorlar

Ben hiç düşünmemiştim Doğumdan sonra gelecek misafirleri gerçekten
Aklıma soktun he
Hele sen iki bebeyle Allah yardımcın olsun
İlk kızçemde de mevliti burda yapmıştım.o zaman evim yoktu diye restoran gibi bir yerde yapmıştım. Bunu da taşınma telaşından dolayı yine dışarda yapacağım. O yüzden 1 ay içinde yaparım çok geciktirmeden tabii kendimi iyi hissedersem. 3. Gün müsaitse gelelim diye haber gelir bizde. Ben 40 ın çıkmasından yanayım açıkçası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…