- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
öyle canım sağlık her şeyden ileri..sağlıkla gelsin bütün kutucuklar inşallah.Sağlıklı olsun da canım doğduktan sonra alır kilosunu. En önemli şey sağlık
İnşallah hepsi sağlıkla doğsunöyle canım sağlık her şeyden ileri..sağlıkla gelsin bütün kutucuklar inşallah.
amin canım inşallah zaman hızla geçiyor kucagimiza alacağımız günler geliyor Allahın izniyle:))İnşallah hepsi sağlıkla doğsun
Yolu yarıladık az kaldıamin canım inşallah zaman hızla geçiyor kucagimiza alacağımız günler geliyor Allahın izniyle:))
Canim benim ki biraz oynamaya başladıKuZumm ne yaZmamışsın sadece alıntı yapmışsın
evet canım ilk ya da ikinci heyecan aynı cidden ama eşim ben kadar heyecanlı değil pek oralı değil :))Yolu yarıladık az kaldı
Aynen aynen muz yedim süt içtimCanim benim ki biraz oynamaya başladı
Muz tatli falan yedim.
Inşallah sağ salim kucagimiza alicaz
Bizim ilk o yüzden ben ayrı bir heyecanlıyım. Eşimde yeni yeni karnım büyümeye başladıkça bebek hareketlenmeye başladıkça idrak etmeye başladı hamileliğimi :) nasıl olacak bakalım fındık kurtlarıevet canım ilk ya da ikinci heyecan aynı cidden ama eşim ben kadar heyecanlı değil pek oralı değil :))
Benimde haftaya bir 10 kişi misafirim var. Genelde günleri dışarda yapıyoruZ. Ama bu sefer ben ağırlayayım dedim. Doğumdan sonra toplanacağım misafir edemem sizi daha diyerek. Doğumda gelmesinler diye önlerini kestim resmenBenimde haftaya misafirlerim arkadaşlarlmız gelecek yatılı
Bebişime Bebek arabası puşet getirecekler :)
Onlarla kendimiz yapar kendimiz yeriz bana zararları olmaz kafa dengiler bide seviyorum gözüm görmez
Sadece evi temizleme kısmı beni yorar o kadar
İkinci olunca tabi uyanıklık başlıyorBenimde haftaya bir 10 kişi misafirim var. Genelde günleri dışarda yapıyoruZ. Ama bu sefer ben ağırlayayım dedim. Doğumdan sonra toplanacağım misafir edemem sizi daha diyerek. Doğumda gelmesinler diye önlerini kestim resmenbir de herkes bir çeşit yapıp getirecek. Ben de börek alacağım. Bir de çay demlerim.hamileliğin faydaları.
İnan o kadar yoruluyorum ki. Bugün hediye almak için avam ye gittim kzımın peşine koşmaktan helak oldum. Bir hediyeyi İnan ki 2 saatte seçip alabildimİkinci olunca tabi uyanıklık başlıyor
Aferin kıss
Benimki bir de dalga geçiyor:) Allah yardımcın olsun 2 çocuğu nasıl büyüteceksin diye. :) korkuyorum ki geldiğinde 2 çocuk ve benle yaşayamayacağını anlayıp birkaç ay sonra geldiği yere gönüllü tayin istemeseevet canım ilk ya da ikinci heyecan aynı cidden ama eşim ben kadar heyecanlı değil pek oralı değil :))
Ben hiç düşünmemiştim Doğumdan sonra gelecek misafirleri gerçektenİnan o kadar yoruluyorum ki. Bugün hediye almak için avam ye gittim kzımın peşine koşmaktan helak oldum. Bir hediyeyi İnan ki 2 saatte seçip alabildimdaha şimdiden Doğumdan sonra gelmek isteyecek olanları stres yapıyorum
he tabii deseydin hele ikinci gelsin tam anlayacaklar onlar babalığı :))yok yok tayin istemez hele kuzucuk bir gelsin Allahın izniyle :))ama ben bir heyecan belirtisi görmedim pek sallamıyor açıkçası sinir oldum valla sanki tek benim bebeğim :))Benimki bir de dalga geçiyor:) Allah yardımcın olsun 2 çocuğu nasıl büyüteceksin diye. :) korkuyorum ki geldiğinde 2 çocuk ve benle yaşayamayacağını anlayıp birkaç ay sonra geldiği yere gönüllü tayin istemese
inşallah canım zaten inceciksin sadece karnın büyür o da bebiş zaten maşallah deyim tekrar :))Evet canım ilk gebelik teşekkür ederim inşallah böyle devam eder :)
ilk tabii başka oluyor ama eşin ilgili maaşallah o ikincide de aynı olur :)merak ediyoruz nasıllar neye benziyorlar hayırlısı inşallah :))Bizim ilk o yüzden ben ayrı bir heyecanlıyım. Eşimde yeni yeni karnım büyümeye başladıkça bebek hareketlenmeye başladıkça idrak etmeye başladı hamileliğimi :) nasıl olacak bakalım fındık kurtları
Bizim ilk 3 3 buçuk ay çok zordu mahvoldum ben. Şimdi heyacanını yaşayabiliyoruz. Erkekler bence hiç bir zaman anne kadar heyecanlı olmuyorlar. Yada anne kadar duygusal olmuyorlarilk tabii başka oluyor ama eşin ilgili maaşallah o ikincide de aynı olur :)merak ediyoruz nasıllar neye benziyorlar hayırlısı inşallah :))
İlk kızçemde de mevliti burda yapmıştım.o zaman evim yoktu diye restoran gibi bir yerde yapmıştım. Bunu da taşınma telaşından dolayı yine dışarda yapacağım. O yüzden 1 ay içinde yaparım çok geciktirmeden tabii kendimi iyi hissedersem. 3. Gün müsaitse gelelim diye haber gelir bizde. Ben 40 ın çıkmasından yanayım açıkçası :)Ben hiç düşünmemiştim Doğumdan sonra gelecek misafirleri gerçekten
Aklıma soktun he
Hele sen iki bebeyle Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?