2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şeker yüklemesini nerede yaptıracaksınız? İzmir medical parkta test ucreti 170 TL imiş. Sağlik ocaklari yapiyor deniyor ama benim gittigim saglik ocagindaki doktor hiç şu zamanda gel yapalım demedi sadece tetanoz icin gün verdi.

Merhaba güzel hamişler Yeni üye oldum. Ben şeker yüklemesini yaptırmak istemiyorum sizler yaptıracak misinz

Sen sor. Bütün sağlık ocakları yapıyor diye biliyorum. 170 tl vermeye gerek yok bence

KIZLARRR .ne diyecem su kilo konusunda ..şimdi oğlumun ile karnimdaki kizin ultrason kağıtlarını eşleştirdim..kızım 21 haftalıkken 440 gr mis...oğlum 410 gr mis...ama oğlum 24 haftalıkken 1010 gr olmus...Yani 3 hafta içinde 600 gr almış matematiğim yanlış değilse ..bi anda değişebiliyor kilolar...3 kilo 600 idi doğum yapacağım gün oğlan

Seker yuklemesi konuşulmuş, yaptıracağım ben.
Mevlüt de yapacağım seviyorum öyle şeyleri. Hem de hava sıcak olacak, guzel olur 2 ya da 3 aylikken bilmiyorum. Kızım 55 günlüktü mevludunde. Zaten uyudu mevlut boyunca.

Bu arada bayagi bi yoruldum.
2. Dogum gunu partisi bitti kızımın misafirler de gitti. Atlattik bunu da. Cok abartiyorum bu işleri ya
Annem dedi ki oglana bunlari yapmazsan haksizlik olur. Ooo bana ekstra is cikacak ohh be. Niye yapmayayim?

Canim nekadar odediniz toplam bide bana detayli bilgi verir misin yani sen mutfak esyalarini fln kolilemedin mi onlar mi koliledi hic kirilma falan olmadi mi
1000tl odedik. Ama evim 75m2 ydi yani kaba esyam azdi. Ivir zivir coktu. Kizin karyolasi gardrop disinda demonte ve monte olacak esyam da yoktu. Ama zaten 900 1500arasi fiyatlardi benim arastirdigim. Mesafede azdi bu arada ayni ilce icinde tasindim zaten. Mutfak esyalarinin hepsini tek basina bi adam yarim saatte tek tek ozel kagitla kaplayip kutuladi. Tek bi tane seramik kek fanusum kirildi ya zaten catlakti. Yaglarim bile tasimazlar diodum tasidilar. Hicbiseyi ellemedim. Hepsini onlar topladi. Ama yeni eve ben yerlestiedim cnku mutfak dolabim yetismemisti. Bi de omlara guvenemezdim duzen acisindan. 5 6 kisi geldiler 3 4 saatte herseyi toplayip sirtlayip yeni eve getirdiler. 2 saatte iceri tasima monteleme yapip gittiler. Aksama evin yuzde 80i yerlesmisti. Kalan da devam eden bizim.kendi banyo ve mutfaktaki insaat yuzundendi. Tvyi bile onlar monte etti duvara. Matkap kullanmiyorlar ama civi cekic sarjli tornavidalari var. Kizin dolap arkasi cikiyodu onu bile guzelce cakip duzelttiler. Portmantoma da yaptilar. Yani eskisinden saglam biraktilar. Cekmeceli ve tek segerde tasinacak dolaplarin icini bosaltmadan kapaklari vs bantlayip tasidilar onlar kolay yerlesmis oldu hic ellemedim desem yeri. Herseyi su baloncuklu kalin branda ile.kaplafilar cizilen kirilan hicbiseyim olmadi. Camli kitapliklarim vardi onlarin bi raflarini cami kirmasin diye cikardilar. Yani gayet tevrubeli akilli pratik is yaptilar. Babamla esimin 4saatte anca kurdugu gardrobumu yarim saate kurdular hem de daha saglam. Tek seferde de tasinabildim sigdi tum.mobilyam. umarim yardimci olabilmisimdir.

Bir rüya gördüm korkarak uyandım
Ve bebeğim buna kadar hiç hareket etmediğini gibi inanılmaz hareketler yaptı daha çok korktum karnımı delecek zannettim
Sizce ben çok korktuğum için oda korkmuş olabilir mi

Kızlar dün akşam dışarıda yemek yemiştim zehirlenmişim bütün gece istifra ettim hastaneye gittik serum taktılar ama hala düzelmedi midem
Gecmis olsun cnm insallah ciddi birsey degilmis bebisi etkilermiymis anam disarda bisey yenecegide kalmadi

Kesinlikle olabilir.. Allah korusun korkudan düşük yapan insanlar var ..demek ki bebekler etkilenebiliyor ruh halimizden..kötü rüyayı anlatmayın ve suya okuyun derler..Allah hayra cikarsin..için rahat olsun kuzum

Bu Arada n.11 e baktım...benim kac ay önce baktigim kaydirak 60 tl idi...şimdi 150 den 110 a düşmüş...Allah aşkına bu mu indirim...resmen fahiş olan fiyatı normale getirememişler bile...bundan 5 ay önce ki fiyatlar olsa ve n.11 o zaman olsa kesinlikle indirim anlaşılırdı.. ama zaten fiyat 2 katı olmuş.. bi daha onu normale getirmeye çalışmış...60 tl lik kaydirak 100 olmuş ya yuh..Allah ülkemize yardım etsin

Ben de tam n11 le ilgili yazdim. Fiyatlar zaten pahalilandi ama n11 zaten guvenilmez bir site. Kendi ekstra fiyatlari arttirmis son gun. Yine de bazi seyleri aliyorum nadiren. Yorumlara bakarak. Ama kac kez yanlis urun geldi. Hic hos degil yaptiklari ortada kesinlikle indirim yok. Insanlar gerizekali degil. Boyle musteri kaybediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…