Çok saol canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah en önemlisi o :)inşallah canım zaten inceciksin sadece karnın büyür o da bebiş zaten maşallah deyim tekrar :))
Sen sor. Bütün sağlık ocakları yapıyor diye biliyorum. 170 tl vermeye gerek yok benceKızlar şeker yüklemesini nerede yaptıracaksınız? İzmir medical parkta test ucreti 170 TL imiş. Sağlik ocaklari yapiyor deniyor ama benim gittigim saglik ocagindaki doktor hiç şu zamanda gel yapalım demedi sadece tetanoz icin gün verdi.
Hoş geldin:) Evet yaptıracağım benMerhaba güzel hamişlerYeni üye oldum. Ben şeker yüklemesini yaptırmak istemiyorum sizler yaptıracak misinz
HoşbuldumHoş geldin:) Evet yaptıracağım ben
Doktorum isterse bende yaptıracağımHoş geldin:) Evet yaptıracağım ben
Ben doktoruma daha sormadım ama yaptırmamı ister büyük ihtimalle.Doktorum isterse bende yaptıracağım
Doktorum ne derse o
Gayet normal kuZum herkez beklıyorN11 resmen çöktü hic bir yere girilmiyor ilk dakikadan.
1000tl odedik. Ama evim 75m2 ydi yani kaba esyam azdi. Ivir zivir coktu. Kizin karyolasi gardrop disinda demonte ve monte olacak esyam da yoktu. Ama zaten 900 1500arasi fiyatlardi benim arastirdigim. Mesafede azdi bu arada ayni ilce icinde tasindim zaten. Mutfak esyalarinin hepsini tek basina bi adam yarim saatte tek tek ozel kagitla kaplayip kutuladi. Tek bi tane seramik kek fanusum kirildi ya zaten catlakti. Yaglarim bile tasimazlar diodum tasidilar. Hicbiseyi ellemedim. Hepsini onlar topladi. Ama yeni eve ben yerlestiedim cnku mutfak dolabim yetismemisti. Bi de omlara guvenemezdim duzen acisindan. 5 6 kisi geldiler 3 4 saatte herseyi toplayip sirtlayip yeni eve getirdiler. 2 saatte iceri tasima monteleme yapip gittiler. Aksama evin yuzde 80i yerlesmisti. Kalan da devam eden bizim.kendi banyo ve mutfaktaki insaat yuzundendi. Tvyi bile onlar monte etti duvara. Matkap kullanmiyorlar ama civi cekic sarjli tornavidalari var. Kizin dolap arkasi cikiyodu onu bile guzelce cakip duzelttiler. Portmantoma da yaptilar. Yani eskisinden saglam biraktilar. Cekmeceli ve tek segerde tasinacak dolaplarin icini bosaltmadan kapaklari vs bantlayip tasidilar onlar kolay yerlesmis oldu hic ellemedim desem yeri. Herseyi su baloncuklu kalin branda ile.kaplafilar cizilen kirilan hicbiseyim olmadi. Camli kitapliklarim vardi onlarin bi raflarini cami kirmasin diye cikardilar. Yani gayet tevrubeli akilli pratik is yaptilar. Babamla esimin 4saatte anca kurdugu gardrobumu yarim saate kurdular hem de daha saglam. Tek seferde de tasinabildim sigdi tum.mobilyam. umarim yardimci olabilmisimdir.Canim nekadar odediniz toplam bide bana detayli bilgi verir misin yani sen mutfak esyalarini fln kolilemedin mi onlar mi koliledi hic kirilma falan olmadi mi
Gecmis olsun cnm insallah ciddi birsey degilmis bebisi etkilermiymis anam disarda bisey yenecegide kalmadiKızlar dün akşam dışarıda yemek yemiştim zehirlenmişim bütün gece istifra ettim hastaneye gittik serum taktılar ama hala düzelmedi midem
Kesinlikle olabilir.. Allah korusun korkudan düşük yapan insanlar var ..demek ki bebekler etkilenebiliyor ruh halimizden..kötü rüyayı anlatmayın ve suya okuyun derler..Allah hayra cikarsin..için rahat olsun kuzumBir rüya gördüm korkarak uyandım
Ve bebeğim buna kadar hiç hareket etmediğini gibi inanılmaz hareketler yaptı daha çok korktum karnımı delecek zannettim
Sizce ben çok korktuğum için oda korkmuş olabilir mi
Ben de tam n11 le ilgili yazdim. Fiyatlar zaten pahalilandi ama n11 zaten guvenilmez bir site. Kendi ekstra fiyatlari arttirmis son gun. Yine de bazi seyleri aliyorum nadiren. Yorumlara bakarak. Ama kac kez yanlis urun geldi. Hic hos degil yaptiklari ortada kesinlikle indirim yok. Insanlar gerizekali degil. Boyle musteri kaybediyorlar.Bu Arada n.11 e baktım...benim kac ay önce baktigim kaydirak 60 tl idi...şimdi 150 den 110 a düşmüş...Allah aşkına bu mu indirim...resmen fahiş olan fiyatı normale getirememişler bile...bundan 5 ay önce ki fiyatlar olsa ve n.11 o zaman olsa kesinlikle indirim anlaşılırdı.. ama zaten fiyat 2 katı olmuş.. bi daha onu normale getirmeye çalışmış...60 tl lik kaydirak 100 olmuş ya yuh..Allah ülkemize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?