Bebeği zehir değil de sürekli istifra ettiğim için susuz kalmak etkilermiş serum taktılar ben de bol su içmeye çalışıyorumGecmis olsun cnm insallah ciddi birsey degilmis bebisi etkilermiymis anam disarda bisey yenecegide kalmadi
Aminn Canım Allah razı olsunKesinlikle olabilir.. Allah korusun korkudan düşük yapan insanlar var ..demek ki bebekler etkilenebiliyor ruh halimizden..kötü rüyayı anlatmayın ve suya okuyun derler..Allah hayra cikarsin..için rahat olsun kuzum
Yalnız değilsin kuzum bebişinlesin :)Yalnız bir Pazar sabahından herkese günaydın
Bugün çalışıyor canımYalnız değilsin kuzum bebişinlesin :)
Koca nerede pazar pazar
D dimazeyd kesinlikle haklısınız KızlarBen de tam n11 le ilgili yazdim. Fiyatlar zaten pahalilandi ama n11 zaten guvenilmez bir site. Kendi ekstra fiyatlari arttirmis son gun. Yine de bazi seyleri aliyorum nadiren. Yorumlara bakarak. Ama kac kez yanlis urun geldi. Hic hos degil yaptiklari ortada kesinlikle indirim yok. Insanlar gerizekali degil. Boyle musteri kaybediyorlar.
Sende dinlen işte kuZumm benimki de 3 saat izin istedi arabayla işi varmışBugün çalışıyor canım
Uyuyor olması lazımdı seninkininSende dinlen işte kuZumm benimki de 3 saat izin istedi arabayla işi varmış
Sonra gelince buradaki avm ye götürecek beni
Dün hamile tayt pantolonu aldım onun üstüne uzun bir inçe triko almak istiyorum
Boynerlerde indirim varmış
Ayne kesinlikle indirim yok..zaten şişirmiş oldukları fiyatı indirmeye çalışmışlar...indirim dediğin Soobe de ki gibi olur mesela ..Allahım ülkemizi bir an önce düzeltsin maddi manevi..herşey ateş olmuş..bunu fırsata çeviren maalesef çok insanımız varBen de tam n11 le ilgili yazdim. Fiyatlar zaten pahalilandi ama n11 zaten guvenilmez bir site. Kendi ekstra fiyatlari arttirmis son gun. Yine de bazi seyleri aliyorum nadiren. Yorumlara bakarak. Ama kac kez yanlis urun geldi. Hic hos degil yaptiklari ortada kesinlikle indirim yok. Insanlar gerizekali degil. Boyle musteri kaybediyorlar.
Cok tesekkur ederm canm saglikla bebislerimizle insallahNaber kızlar. Bugün hiç bakamadım herkes iyi mi? Günüm vardı kızımı alıp oraya gittim. 3 gr yiyip 5 gr verdim. Kızım çok yaramaz yayarın da hem ev görmesine hem bebek görmemesine gideceğim. 1 er saat oturup kalkarım. Yoksa benim kız evi ve bebeği mahveder.
D dry75 canım Doğum günün kurlu olsun. Güzel yaşların olsun.
Hiç sorma. Bizim bu milletin algısı beni öldürüyor. Cinsiyet ne diyorlar kız diyorum. Olsun diyorlar. Çok pardon da ne olsun??? Sağlıklı mı bir sorun var mı bunları sorun. Bebeğin cinsiyetine göre yorum yapmak sizin ne haddinize. Deliriyorum ya değişik değişik şeyler. Dünde bir ablam anlattı ikinci bebeği de kız oldu. Biri kenara çekip bak sakın kafana takma ikinci de kız oldu diye nasihat falan vermişGünaydın herkese. N11 e hiç bakmadım. Zaten pahalıymış dediğinize göre bakmam da. Birazdan hazırlanıp çıkacağım. Hepinize güzel Pazar’lar benden sizebu aralar pozitif olmaya çalışıyorum. Her şeye güzel bakmak evrene güzel mesaj vermek istiyorum. Bir de. 2. Çocuğumun erkek olmadığı için üzüldüğümü düşünen be olsun sağlıklı olsun da kız olsun diyen insanlara daha çok gıcık oluyorum tabii ki herkes kızı da oğlu da olsun ister ama dr kız dediğinde de sonrasında da 1 dk bile üzülmeyip çok şükür demiş bir insanım ben. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor ya azıcık içimi döktüm kusura kalmayın.
Ya sana birşey diyeyim mi...benim 1 oğlum var...bu da kız olacak inşallah.. millet cinsiyeti sorduğunda kız dediğimde yüzünü eğip hayırlısı olsun önemli olan sağlık diyor.. lan zaten bir oğlum var bunu niye oğlan bekliyorsunuz..yengem diyor ki bence sen sakliyon karnın yukarda bu da erkek ..ay öldürmelik insanlarGünaydın herkese. N11 e hiç bakmadım. Zaten pahalıymış dediğinize göre bakmam da. Birazdan hazırlanıp çıkacağım. Hepinize güzel Pazar’lar benden sizebu aralar pozitif olmaya çalışıyorum. Her şeye güzel bakmak evrene güzel mesaj vermek istiyorum. Bir de. 2. Çocuğumun erkek olmadığı için üzüldüğümü düşünen be olsun sağlıklı olsun da kız olsun diyen insanlara daha çok gıcık oluyorum tabii ki herkes kızı da oğlu da olsun ister ama dr kız dediğinde de sonrasında da 1 dk bile üzülmeyip çok şükür demiş bir insanım ben. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor ya azıcık içimi döktüm kusura kalmayın.
benim bu kız oluyor,nasip olurda 2. olursa oda kız olsun isterim.. kız kardeş gibisi yok,bence çok şanslısınGünaydın herkese. N11 e hiç bakmadım. Zaten pahalıymış dediğinize göre bakmam da. Birazdan hazırlanıp çıkacağım. Hepinize güzel Pazar’lar benden sizebu aralar pozitif olmaya çalışıyorum. Her şeye güzel bakmak evrene güzel mesaj vermek istiyorum. Bir de. 2. Çocuğumun erkek olmadığı için üzüldüğümü düşünen be olsun sağlıklı olsun da kız olsun diyen insanlara daha çok gıcık oluyorum tabii ki herkes kızı da oğlu da olsun ister ama dr kız dediğinde de sonrasında da 1 dk bile üzülmeyip çok şükür demiş bir insanım ben. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor ya azıcık içimi döktüm kusura kalmayın.
Boş ver insanlar cok hadsiz.Günaydın herkese. N11 e hiç bakmadım. Zaten pahalıymış dediğinize göre bakmam da. Birazdan hazırlanıp çıkacağım. Hepinize güzel Pazar’lar benden sizebu aralar pozitif olmaya çalışıyorum. Her şeye güzel bakmak evrene güzel mesaj vermek istiyorum. Bir de. 2. Çocuğumun erkek olmadığı için üzüldüğümü düşünen be olsun sağlıklı olsun da kız olsun diyen insanlara daha çok gıcık oluyorum tabii ki herkes kızı da oğlu da olsun ister ama dr kız dediğinde de sonrasında da 1 dk bile üzülmeyip çok şükür demiş bir insanım ben. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor ya azıcık içimi döktüm kusura kalmayın.
Eşim kızımız olacagini ogrendiginde o kadar mutlu olmustu ki. Hatta sana demedim ama hep kizim olsun istemiştim ama erkek olursa diye bir sey demedim sana dedi.Ya sana birşey diyeyim mi...benim 1 oğlum var...bu da kız olacak inşallah.. millet cinsiyeti sorduğunda kız dediğimde yüzünü eğip hayırlısı olsun önemli olan sağlık diyor.. lan zaten bir oğlum var bunu niye oğlan bekliyorsunuz..yengem diyor ki bence sen sakliyon karnın yukarda bu da erkek ..ay öldürmelik insanlar
Zorla kaldırdım güzel bir kahvaltı hazırladım yedi salonu süpürdü gittiUyuyor olması lazımdı seninkininpazar günü de çok kalabalıktır avm
SEPTEMBER LOVE sonunda etiket yapmayı öğrendim..evet orası daha uygun..bi de bizim seninle soobede aldığımız tulum var ga 70 tl olmuş.. iyi ki geçen hafta almiışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?