2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle olabilir.. Allah korusun korkudan düşük yapan insanlar var ..demek ki bebekler etkilenebiliyor ruh halimizden..kötü rüyayı anlatmayın ve suya okuyun derler..Allah hayra cikarsin..için rahat olsun kuzum
Aminn Canım Allah razı olsun
Ezanı bekledim uyumak için eşimi uyandırdım öyle korktum

D dimazeyd kesinlikle haklısınız Kızlar
E bebedeki Aziz bebe olan tulum orada iki katı fiyatına

4 'den beri uyanığım oğlan uyumadı...şimdi kahvaltı yapacaz inş öğlen uykusunu 3 saat uyur bende uyurum.vampir gibiyim...bu arada fikir olsun oğlumun ismi Zeyd...kızıma da Afra Nur koymayı düşünüyorum.. çok benimsedim Afra ismini...meva ,asya,alya ,hifa da güzel isimler...

Uyuyor olması lazımdı seninkinin pazar günü de çok kalabalıktır avm

Ayne kesinlikle indirim yok..zaten şişirmiş oldukları fiyatı indirmeye çalışmışlar...indirim dediğin Soobe de ki gibi olur mesela ..Allahım ülkemizi bir an önce düzeltsin maddi manevi..herşey ateş olmuş..bunu fırsata çeviren maalesef çok insanımız var

Cok tesekkur ederm canm saglikla bebislerimizle insallah

Günaydın herkese. N11 e hiç bakmadım. Zaten pahalıymış dediğinize göre bakmam da. Birazdan hazırlanıp çıkacağım. Hepinize güzel Pazar’lar benden size bu aralar pozitif olmaya çalışıyorum. Her şeye güzel bakmak evrene güzel mesaj vermek istiyorum. Bir de. 2. Çocuğumun erkek olmadığı için üzüldüğümü düşünen be olsun sağlıklı olsun da kız olsun diyen insanlara daha çok gıcık oluyorum tabii ki herkes kızı da oğlu da olsun ister ama dr kız dediğinde de sonrasında da 1 dk bile üzülmeyip çok şükür demiş bir insanım ben. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor ya azıcık içimi döktüm kusura kalmayın.

Hiç sorma. Bizim bu milletin algısı beni öldürüyor. Cinsiyet ne diyorlar kız diyorum. Olsun diyorlar. Çok pardon da ne olsun??? Sağlıklı mı bir sorun var mı bunları sorun. Bebeğin cinsiyetine göre yorum yapmak sizin ne haddinize. Deliriyorum ya değişik değişik şeyler. Dünde bir ablam anlattı ikinci bebeği de kız oldu. Biri kenara çekip bak sakın kafana takma ikinci de kız oldu diye nasihat falan vermiş ne münasebet kurban olsunlar kızlarımıza bende azıcık sinirlenmişim günaydın bu arada

Ya sana birşey diyeyim mi...benim 1 oğlum var...bu da kız olacak inşallah.. millet cinsiyeti sorduğunda kız dediğimde yüzünü eğip hayırlısı olsun önemli olan sağlık diyor.. lan zaten bir oğlum var bunu niye oğlan bekliyorsunuz..yengem diyor ki bence sen sakliyon karnın yukarda bu da erkek ..ay öldürmelik insanlar

Günaydın herkese ben de dün n11 e baktım biraz. Fiyatlar çok düşük gelmedi. Tabi arada güzel indirimler vardır ama onları anlamak için de eski fiyatlarından emin olmak lazım.

benim bu kız oluyor,nasip olurda 2. olursa oda kız olsun isterim.. kız kardeş gibisi yok,bence çok şanslısın

Boş ver insanlar cok hadsiz. Eşim kızımız olacagini ogrendiginde o kadar mutlu olmustu ki. Hatta sana demedim ama hep kizim olsun istemiştim ama erkek olursa diye bir sey demedim sana dedi.
Cinsiyeti belli olunca eşim Babannesini kayinvalidemi kayinpederimi kahvaltiya goturdu. Babannesi dedi ki esime hayirli olsun bizi gezmeye getirdigine gore demek ki oglan tebrik ederim dedi. Esim de cinsiyet belli oldu kiz oldugu icin getirdim dedi.

2 kız kardeşin cok avantaji var. 2. Kiz olsaydi da sevinirdim. Allah saglik versin yavrularimiza.

Son düzenleme:
Uyuyor olması lazımdı seninkinin pazar günü de çok kalabalıktır avm
Zorla kaldırdım güzel bir kahvaltı hazırladım yedi salonu süpürdü gitti
Bende diğer yerleri süpürdüm birazdan sileceğim dinleniyorum
Bizim evin orda capitol var İstanbul’la ilk açılan AVM’lerden biridir herhalde
Çok fazla kalabalık olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…