- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
O insanların kafasını anlamak imkansızGünaydın herkese. N11 e hiç bakmadım. Zaten pahalıymış dediğinize göre bakmam da. Birazdan hazırlanıp çıkacağım. Hepinize güzel Pazar’lar benden sizebu aralar pozitif olmaya çalışıyorum. Her şeye güzel bakmak evrene güzel mesaj vermek istiyorum. Bir de. 2. Çocuğumun erkek olmadığı için üzüldüğümü düşünen be olsun sağlıklı olsun da kız olsun diyen insanlara daha çok gıcık oluyorum tabii ki herkes kızı da oğlu da olsun ister ama dr kız dediğinde de sonrasında da 1 dk bile üzülmeyip çok şükür demiş bir insanım ben. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor ya azıcık içimi döktüm kusura kalmayın.
Ya o şapka beni bitiriyor..ponpon bulursam poposuna dikecem kıyafetinTebrikler canımm
Evet evet Onuda gördüm
İyi ki aldık yaa ben çok sevdim onları
Mesela şuan 3.'yu düşünsem kız olsun isterim...kızkardeş büyük nimet..benimki gurbette yokluğunu hissediyorum..annemle paylasmafugim herşeyi onunla paylaşıyorum.Boş ver insanlar cok hadsiz.
Eşim kızımız olacagini ogrendiginde o kadar mutlu olmustu ki. Hatta sana demedim ama hep kizim olsun istemiştim ama erkek olursa diye bir sey demedim sana dedi.
Cinsiyeti belli olunca eşim Babannesini kayinvalidemi kayinpederimi kahvaltiya goturdu. Babannesi dedi ki esime hayirli olsun bizi gezmeye getirdigine gore demek ki oglan tebrik ederim dedi. Esim de cinsiyet belli oldu kiz oldugu icin getirdim dedi.
2 kız kardeşin cok avantaji var. 2. Kiz olsaydi da sevinirdim. Allah saglik versin yavrularimiza.
Evet güzel fikirmiş vallaYa o şapka beni bitiriyor..ponpon bulursam poposuna dikecem kıyafetin
çok haklisin canım biz daha en başında hissediyoruz bebeklerimizi onlar anca doğunca anlıyorlar .. senin bulantin çoktu başlarda azaldı dimi canım tamamen biter inşallah .Bizim ilk 3 3 buçuk ay çok zordu mahvoldum ben. Şimdi heyacanını yaşayabiliyoruz. Erkekler bence hiç bir zaman anne kadar heyecanlı olmuyorlar. Yada anne kadar duygusal olmuyorlar
amin canım inşallah :))Çok saol canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah en önemlisi o :)
Yaa bir şey diyeyim mi benim hayalim hep ikiz bebektibenim bu kız oluyor,nasip olurda 2. olursa oda kız olsun isterim.. kız kardeş gibisi yok,bence çok şanslısın
1 buçuk sene ile doğan kızkardeşler aynı ikiz gibi oluyor...evet ilk bi kac yıl yıpranıyorsun belki ama sonra kendi aralarinda oynuyorlar sende rahat ediyorsn diye düşünüyorum...şuan oğlan beni yiyor..anne gel anne yao et diye..kardeşi olsa onunla meşgul olurdu ..2 yaş 3 ay olacak aralarında...şimdiki aklım olaydı daha erken gebe kalırdım haa benm 4 buçuk yaşında da kardeşim var bu arada..mesela kardeşim eve gelince ben bütün işlerimi yapıyorum rahatca 2 si kuduruyorYaa bir şey diyeyim mi benim hayalim hep ikiz bebekti
Ama genede şükür Bin şükür Allah ım nasip etti bir kızçem geliyor
Ben hemen arkasından bir tane daha bebiş isterim
Allah ım nasip eder se tabi ki
Zaten onun eşyaları ile büyütürüm
Beraber büyürler
Bende evi süpürdüm silerim birazdan sonra da arkadaşıma kahve içmeye gideceğimZorla kaldırdım güzel bir kahvaltı hazırladım yedi salonu süpürdü gitti
Bende diğer yerleri süpürdüm birazdan sileceğim dinleniyorum
Bizim evin orda capitol var İstanbul’la ilk açılan AVM’lerden biridir herhalde
Çok fazla kalabalık olmuyor
Azaldı çok şükür canım ama tamamen bitmiyorçok haklisin canım biz daha en başında hissediyoruz bebeklerimizi onlar anca doğunca anlıyorlar .. senin bulantin çoktu başlarda azaldı dimi canım tamamen biter inşallah .
inşallah biter canım bebekler için her şeye katlanıyoruz değer onlara ama geçer inşallah.Azaldı çok şükür canım ama tamamen bitmiyor
Inan ayni seyi erkegede yapiyolar olsun uzulme der gibi saglikli olsunlarda insallah Allah oyle bir sevgisini veriyoki kız mis erkekmis o kadar bos ki bana kalirsa ikisininde ayri guzel yanlari var oyle dusunmek lazimHiç sorma. Bizim bu milletin algısı beni öldürüyor. Cinsiyet ne diyorlar kız diyorum. Olsun diyorlar. Çok pardon da ne olsun??? Sağlıklı mı bir sorun var mı bunları sorun. Bebeğin cinsiyetine göre yorum yapmak sizin ne haddinize. Deliriyorum ya değişik değişik şeyler. Dünde bir ablam anlattı ikinci bebeği de kız oldu. Biri kenara çekip bak sakın kafana takma ikinci de kız oldu diye nasihat falan vermişne münasebet kurban olsunlar kızlarımıza bende azıcık sinirlenmişim günaydın bu arada
Devlete gittin ozelde dogum yapabiliyorsun ama ozele gittin sadece dogum icin devlette gittiginde yapamiyosun.Mesela burdaki devlete gittin baska bi ilcenin devletindede dogum yapamiyosun.Kontrolun nerdeyse orda yapmak zorundasin.Sen git cuma gunu sorun yokNasıl yani bir devlette gittiğin zaman orada mı Doğum yapmak zorunda kalıyorsun
Ben özelde muane oluyorum Doğumda inşallah özelde olacak
Ama cuma günü kontrol amaçlı devlette gidecem ya
Sorun olmaz dimi
Gecmis olsun canim iyi misin simdi.Kızlar dün akşam dışarıda yemek yemiştim zehirlenmişim bütün gece istifra ettim hastaneye gittik serum taktılar ama hala düzelmedi midem
Yavaş yavaş düzeliyorum canım en iyisi yememekGecmis olsun canim iyi misin simdi.
Ya benimde canim hamileligimin basindan beri disarda yenen bisey istiyo et turu ama doktor disardan bisey yeme dedigi icin yiyemiyorum..
Merhaba kuzu hamdolsun benim yerinde ..oğlan dışarda topa tekme atıyor.. kız göbeğe tekme atıyor geçinip gidiyoruz..haftaiçi oğlana bazalı karyola ve ortak kullanacakları büyük dolap alacağız inş onun içinde heyecanliyimKızlar iyi pazarlar.
keyifler yerinde mi?
bu arada bizim yeni haftamızdan herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?