2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O insanların kafasını anlamak imkansız
O yüzden boşver kuZumm
Duyma geç
Bana da erkek olmadığı için ikinci olan var :))
Yaa benim çocuğum sağlıkla gelsin yeter
Ama yalan Yok ben ve eşimim içimizde kız çocuğu vardı
Annem hep kız çocuğu gösterdiği için rüyalarımızda
Allah ıma binlerce şükürler olsun
Birde sağlıkla alırsak kucağımıza dünyada ki en Zengin aile olacağız inşallah

Mesela şuan 3.'yu düşünsem kız olsun isterim...kızkardeş büyük nimet..benimki gurbette yokluğunu hissediyorum..annemle paylasmafugim herşeyi onunla paylaşıyorum.

Bizim ilk 3 3 buçuk ay çok zordu mahvoldum ben. Şimdi heyacanını yaşayabiliyoruz. Erkekler bence hiç bir zaman anne kadar heyecanlı olmuyorlar. Yada anne kadar duygusal olmuyorlar
çok haklisin canım biz daha en başında hissediyoruz bebeklerimizi onlar anca doğunca anlıyorlar .. senin bulantin çoktu başlarda azaldı dimi canım tamamen biter inşallah .

benim bu kız oluyor,nasip olurda 2. olursa oda kız olsun isterim.. kız kardeş gibisi yok,bence çok şanslısın
Yaa bir şey diyeyim mi benim hayalim hep ikiz bebekti
Ama genede şükür Bin şükür Allah ım nasip etti bir kızçem geliyor
Ben hemen arkasından bir tane daha bebiş isterim
Allah ım nasip eder se tabi ki
Zaten onun eşyaları ile büyütürüm
Beraber büyürler

1 buçuk sene ile doğan kızkardeşler aynı ikiz gibi oluyor...evet ilk bi kac yıl yıpranıyorsun belki ama sonra kendi aralarinda oynuyorlar sende rahat ediyorsn diye düşünüyorum...şuan oğlan beni yiyor..anne gel anne yao et diye..kardeşi olsa onunla meşgul olurdu ..2 yaş 3 ay olacak aralarında...şimdiki aklım olaydı daha erken gebe kalırdım haa benm 4 buçuk yaşında da kardeşim var bu arada..mesela kardeşim eve gelince ben bütün işlerimi yapıyorum rahatca 2 si kuduruyor

Bende evi süpürdüm silerim birazdan sonra da arkadaşıma kahve içmeye gideceğim

Canim
Inan ayni seyi erkegede yapiyolar olsun uzulme der gibi saglikli olsunlarda insallah Allah oyle bir sevgisini veriyoki kız mis erkekmis o kadar bos ki bana kalirsa ikisininde ayri guzel yanlari var oyle dusunmek lazim

dolap ve karyola yatak ikea
bebek sepeti eşimin küçüklüğünden çatımızdan indirdik temizleyip cilaladık iç yatak ve 3 yastığını ben yaptım
traktör 45 tl bim den çok uyguna geldi 200tl den düşmüş
tekli berjev kendi kullandığım odaya koydum birini emzirmek için vardı evde
halı ve perdelerimizi değiştirmedik değerlendirdik
çocuk büyüyünce kendi seçer
duvar ve dolap sticker hepsiburada
uyku seti taç civilden aldık fakat görsel alıntı
kapı arkası düzenleyici kendim örmüştüm
oğlumun odası yazısı hediye
dolap üstünde bebek arabasıda joie anakucağı ile birlikte

tabi dolabın içinde
kıyafet vs.
battaniye peluş iki adet
örgü battaniye 4 adet sanırım çok seviyorum diye herkes ördü sağolsun bir taraflarına pamuklu pazen dikeceğim bitince atarım isteyen olursa
pike iki adet
nevresim 3 adet
duş ıvırzıvırı(küvet,file,şampuan,sabun,kova,maşrapa,süngeri, kulak çubuğu, havlu vs.)
deterjan
yumoş
pişik pudra,krem,losyon,yağı
tırnak makası
diş kaşıyıcı
emzik
biberon ve temizleme fırçası
yüz örtüsü
alt değiştirme veya üst örtmeye yarayan annem dikti bir taraf pembe bir taraf mavi pazen ve pamuklu 4takım örtü
ağız silme peçete
önlük
burun aspilatörü
alez

almadıklarım
cibinlik evdekini değerlendirebilirim
tarak fırça
ateşölçer
mamakabı kaşığı
çıngırak
göğüs pompası ve poşetleri lazım olabilir mi alayım mı bilemedim

anne için gecelik pijama yaaahhhu hanımlar çok pahalı bu takımlar yaaaa acaba kendim önden düğmeli kendim mi diksem bi gecelik bi pijamaaa ??????? sizin var mı uygun fiyatlı yaaa

herşeyi hazır sayılır bekliyoruz sağlıkla inşallah hanımlar hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım inşallah
17.hafta almıştım demirbaşları eşim çok istedi heyecanlandı diye o yüzden yavaş yavaş halloldu
eksik listesi hazırlamıştım kayınvalidemler ve eşimin teyzesi sağolsunlar hepbirlik alışverişte aldılar gönlüme göre hep
ama biliyorum ki bunlar hep detay Allahım sağlık versin başka herşey halloluyor

sizdende bekliyorum etiketleyin beni çünkü her zaman giremiyorum kaçırmak istemiyorum fikirleri

Eklentiler

• 20181109_145110.webp
    79,7 KB · Görüntüleme: 84
  • 20181109_145119.webp
    105,8 KB · Görüntüleme: 83
  • 20181109_145205.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 90
  • 20181109_145211.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 85
  • little-cars-mavi.webp
    163,7 KB · Görüntüleme: 87
Nasıl yani bir devlette gittiğin zaman orada mı Doğum yapmak zorunda kalıyorsun
Ben özelde muane oluyorum Doğumda inşallah özelde olacak
Ama cuma günü kontrol amaçlı devlette gidecem ya
Sorun olmaz dimi
Devlete gittin ozelde dogum yapabiliyorsun ama ozele gittin sadece dogum icin devlette gittiginde yapamiyosun.Mesela burdaki devlete gittin baska bi ilcenin devletindede dogum yapamiyosun.Kontrolun nerdeyse orda yapmak zorundasin.Sen git cuma gunu sorun yok

Kızlar dün akşam dışarıda yemek yemiştim zehirlenmişim bütün gece istifra ettim hastaneye gittik serum taktılar ama hala düzelmedi midem
Gecmis olsun canim iyi misin simdi.
Ya benimde canim hamileligimin basindan beri disarda yenen bisey istiyo et turu ama doktor disardan bisey yeme dedigi icin yiyemiyorum..

Kızlar iyi pazarlar.
keyifler yerinde mi?
bu arada bizim yeni haftamızdan herkese merhaba
Merhaba kuzu hamdolsun benim yerinde ..oğlan dışarda topa tekme atıyor.. kız göbeğe tekme atıyor geçinip gidiyoruz..haftaiçi oğlana bazalı karyola ve ortak kullanacakları büyük dolap alacağız inş onun içinde heyecanliyim

Bi de kızlar çocuk odası yapacağım için köşem ceketi satacağım..letgoya koymam ama ..kimelere danışayım sorayim satmak için.. mobilyacılara da teklif edeyim mi ..böyle durum yaşayan var mı.. zamanında 2 buçuk milyara aldın.. kaç a gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…