2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim

Inan ayni seyi erkegede yapiyolar olsun uzulme der gibi saglikli olsunlarda insallah Allah oyle bir sevgisini veriyoki kız mis erkekmis o kadar bos ki bana kalirsa ikisininde ayri guzel yanlari var oyle dusunmek lazim
Ya tabiki sağlık olsun zaten cinsiyetin ne önemi var ki. İnsanlar cidden çok garip

:) kafa herkeste farklı ya...

neden letgoya koymuyosun canim 2.elcilere verebilirsin ama degerinin cok altında gider

Sağlıkla doğsun da sağlıkla kullansın inşallah kuzum.
hepsi ayrı heyecanlar hiç sorma.
bana da müşterim hediye yapacakmış battaniye nevresim takımı falan paket.
bende ona sevindim vallahi sağ olsun.

kızlar cinsiyet konusunda yazmissiniz benimde oğlum olacak insallah. cinsiyeti soyleyince tuuuuh buda kiz olsaydi neyse 3.kiz olur filan gibi saçma abartılı tepkiler veriyolar olsun olsun diyolar. aslinda amaç cinsiyet degil moral bozmak. bizim toplumda evlilik çocuk çok kiskaniliyo. 3 çocuğu da olsa bazi insanlar sadece kendinde olsun istiyo. hamilelik haberine hasetlenen bi milletiz

Hiç anlamam ama letgo dan satma sansın daha yüksek sanki

Saol canim. Iyiyim, okuyorum seni, sizleri... velhasil yazamaya firsat bulamiyorum bu aralar, 8den beri mutfaktayim, sorsan bisey yok ortada, belim agridi anca... benim kizda felaket bu aralar yemesi. Gerci herseyi felaket bu aralar. Bez isi de olmuyor zaten Demiri mi dustu asabiyet yapti diye de dusunuyorum. Cocuk yetistirmek bakmak bu kadar zorken 2. Istemek yapmak gercekten cilginlik... seninki tayin ister, bizimki de kahveye falan kacar olan gene bize olur

Sağlıkla doğsun da sağlıkla kullansın inşallah kuzum.
hepsi ayrı heyecanlar hiç sorma.
bana da müşterim hediye yapacakmış battaniye nevresim takımı falan paket.
bende ona sevindim vallahi sağ olsun.
Vallahi sağolsun.. tamam ilk bebek yada 2.bebek ama birileri bsi yapinca cabalayinca insan seviniyor yahu

kızlarrrrrr acil sorum var
galiba dudağımda uçuk çıkıyor..
uçuk sürekli çıkaran biriyim yani bağışıklığım var..
acaba bi zararı var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…