Ah inşallah canım ama eskisine nazaran iyiyim çok şükür zaten. İlk 3buçuk aydaki gibi değilim buna da şükürinşallah biter canım bebekler için her şeye katlanıyoruz değer onlara ama geçer inşallah.
Ya tabiki sağlık olsun zaten cinsiyetin ne önemi var ki. İnsanlar cidden çok garipCanim
Inan ayni seyi erkegede yapiyolar olsun uzulme der gibi saglikli olsunlarda insallah Allah oyle bir sevgisini veriyoki kız mis erkekmis o kadar bos ki bana kalirsa ikisininde ayri guzel yanlari var oyle dusunmek lazim
:) kafa herkeste farklı ya...Ya sana birşey diyeyim mi...benim 1 oğlum var...bu da kız olacak inşallah.. millet cinsiyeti sorduğunda kız dediğimde yüzünü eğip hayırlısı olsun önemli olan sağlık diyor.. lan zaten bir oğlum var bunu niye oğlan bekliyorsunuz..yengem diyor ki bence sen sakliyon karnın yukarda bu da erkek ..ay öldürmelik insanlar
neden letgoya koymuyosun canim 2.elcilere verebilirsin ama degerinin cok altında giderBi de kızlar çocuk odası yapacağım için köşem ceketi satacağım..letgoya koymam ama ..kimelere danışayım sorayim satmak için.. mobilyacılara da teklif edeyim mi ..böyle durum yaşayan var mı.. zamanında 2 buçuk milyara aldın.. kaç a gider
Merhaba kuzu hamdolsun benim yerinde ..oğlan dışarda topa tekme atıyor.. kız göbeğe tekme atıyor geçinip gidiyoruz..haftaiçi oğlana bazalı karyola ve ortak kullanacakları büyük dolap alacağız inş onun içinde heyecanliyim
Hiç anlamam ama letgo dan satma sansın daha yüksek sankiBi de kızlar çocuk odası yapacağım için köşem ceketi satacağım..letgoya koymam ama ..kimelere danışayım sorayim satmak için.. mobilyacılara da teklif edeyim mi ..böyle durum yaşayan var mı.. zamanında 2 buçuk milyara aldın.. kaç a gider
Bakıyorum da profil resmi değişmişKızlar iyi pazarlar.
keyifler yerinde mi?
bu arada bizim yeni haftamızdan herkese merhaba
Ben gezemiyorum ayak ağrısındanNerdesiniz martın çilekeş analarıhepiniz mi geziyorsunuz
Çabuk yoruyor bebişler bende nefes nefese kalıyorum hemenBen gezemiyorum ayak ağrısından
Ne çok ağrıdı 3/4 mağaza gezdim yoruldum
Saol canim. Iyiyim, okuyorum seni, sizleri... velhasil yazamaya firsat bulamiyorum bu aralar, 8den beri mutfaktayim, sorsan bisey yok ortada, belim agridi anca... benim kizda felaket bu aralar yemesi. Gerci herseyi felaket bu aralar. Bez isi de olmuyor zatenBen şimdi geldim. Kızıma yemek yedirmeli Çin uğraşıyorum. Sabah 9 daki çorbayla duruyor. Ama yemek yerine balık kraker yiyor.P Polly87 canım geçmiş olsun. Düzeldin mi biraz? Atom heart mother nerelerdesin? İyi misin?
Mükemmel Pazartesiyarın iş günü. Off pofff
Öyle mi yapayım yaaa ..bak öyle de koyayım benneden letgoya koymuyosun canim 2.elcilere verebilirsin ama degerinin cok altında gider
Vallahi sağolsun.. tamam ilk bebek yada 2.bebek ama birileri bsi yapinca cabalayinca insan seviniyor yahuSağlıkla doğsun da sağlıkla kullansın inşallah kuzum.
hepsi ayrı heyecanlar hiç sorma.
bana da müşterim hediye yapacakmış battaniye nevresim takımı falan paket.
bende ona sevindim vallahi sağ olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?