2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ah ya.. bu yaramazlıklar 3 yaşında bitecek sanıyordum demek ki bitmeyecek. Benimki de felaket yaramaz. Bez olayına daha başlamadım bile.. Ayrıca az önce balık kraker yiyordu bir tane koltuğun altına attı. Yapma kızım lütfen dedim. Tuttu hepsini yerlere fırlattı. Ayrıca yetmezmiş gibi üstüne basıp ezmeye başladı sabır sabır diyorum. Ama sabrım tükeniyor.. o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Kontrole gittin mi hiç? Cinsiyetini öğrendin mi ben mi kaçırdım?

Kızlar bugün tuvalette biraz zorlandım, çok da ıkınmadım aslında ama 1-2 damla açık kan geldi ya çok korkuyorum kabızlıktan mıdır endişelenmeli miyim. Çok yoruldum acillerden artık

Kızlar bugün tuvalette biraz zorlandım, çok da ıkınmadım aslında ama 1-2 damla açık kan geldi ya çok korkuyorum kabızlıktan mıdır endişelenmeli miyim. Çok yoruldum acillerden artık
canım afedersin ama benden de geliyor kabızlık sorunum var çok sıkındayım ..kanın nereden geldiği önemli zorlanmadan dolayı gelmiştir ..inşallah kabızlık geçer.doktora dedim hamilelik kabızlık yapar dedi taş gibi sert karınla dolanıyorum ...ama istersen git doktora için nasıl rahat edecekse ..

Çok azdı hemen geçti ama nerden geldiğini anlayamadım son ultrasonda her şey iyiydi plesantanın yeri de iyiydi riskin yok dedi doktor ama ne bileyim yine başladı kabuslar.

2 ve 3 yas arasi kismen sakin oldugu ay sayisi 2 bilemedin 3 “ben” krizleri boyutunu asti artik. Neyin egosu neyin ozguveni var bu cocuklarda vallahi anlamiyorum. Kontrole 15 gun falan oldu gideli ama soylemedi en son. Artik bi daha aytintiliya gidicem zaten 26 kasimda. O zaman ogreniriz sanirim :)

Benim ayrıntılı Çarşamba günü. stres tavan rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin.

kuzular ya benim şu midemle başım belada..
kasılıp kasılıp duruyor,özellikle yemeklerden sonra..
pozisyon değiştirince geçiyor,yada üstüne baskı uygulayınca geçiyor.. yemekten 20dk sonra başlıyor uyuz şey.. doktora dedim ama pek önemsemedi,metsil verdi.. zaten gastritimde var ama ne bilim kasılma çok tedirgin edici.. 1 ayı geçti hala var.. galiba karnım büyüdükçe daha mı çok olacak nedir,baskı vs aklıma geliyor. yokyok bu sefer gittiğimde enine boyuna sorucam dr.a

Benim ayrıntılı Çarşamba günü. stres tavan rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin.
canim guzel haberlerle geliceksin insallah benim oglum 5 yasinda hala cok hareketli yaramaz bence yapilari bu cok sukur inatlasmalar yok artik 4 yastan sonra baya rahatliyosun sana arkadas gibi olmaya basliyo seninki en zor zamanlari canim emin ol yaptiklari normal herkes ayni yollardan geciyo olabildigince inatlasmamaya calis ben genelde ikna etmek yerine dikkatini dagitmayi seciyodum

Ya kizlar gecen pazar gununden beri hastayim oksuruyorum ne ettiysem fayda etmedi saglik 9cagna gittim hic bisey evrmedi bana smdide sirtima agri giriyor kac gundur aralarda olurdu ama smdi kac saattir var gecmiyor ne yapacam ben bununla ya bir haftadir oksurugum bile gecmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…