- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Kan geldi mi sizden de? Ben normalde şükür çok kabız olmuyorum bugün oldu sadece oda psikolojimi bozdu valladunde ben yaşadım. ikinmaktan oluyor vebis degildir.
Dahiliyeye gitmeniz lazımYa kizlar gecen pazar gununden beri hastayim oksuruyorum ne ettiysem fayda etmedi saglik 9cagna gittim hic bisey evrmedi bana smdide sirtima agri giriyor kac gundur aralarda olurdu ama smdi kac saattir var gecmiyor ne yapacam ben bununla ya bir haftadir oksurugum bile gecmedi
Benim nadiren yediğimin miktarı ya da çeşidine bağlı olarak oluyor. Sürekli yok şuankızlar bu arada benim de mide sorunum başladı.
ne yersem mide asidim ağzıma geliyor.
reflü olacağım diye korkuyorum.
zaten bende de gastrit var.
ama çok iğrenç bir şey ağzına gelip tekrar yutmak
rahim ve bebek yukarıya doğru çıktıkça sanırım mide rahatsız oluyor.
sizde de var mı?
Dahiliyeye gitmeniz lazım
Doktorym beni grip olduğumda ateşim çıktığında dahileyeye yönlendirmişti gitmeme gerek kalmadan geçti şükür ama sizin geçmiyorsa doktorunuza danışın tabi yine gitmenizi gerek görürse söyler.dahiliye bisey edermiki burnum akiyor surekli cok kotu oksuruyom sirtima agri girdi kac saattirde yarin devlet hastanesne acile gitsem serum felan bisey takarlarmi oksurmekten karnma bile agri giriyo
Doktorym beni grip olduğumda ateşim çıktığında dahileyeye yönlendirmişti gitmeme gerek kalmadan geçti şükür ama sizin geçmiyorsa doktorunuza danışın tabi yine gitmenizi gerek görürse söyler.
He kızz ben yeni fark ettim
Korkma kuZum kabızlıkta yaşanan bir durumKızlar bugün tuvalette biraz zorlandım, çok da ıkınmadım aslında ama 1-2 damla açık kan geldi ya çok korkuyorum kabızlıktan mıdır endişelenmeli miyim. Çok yoruldum acillerden artık
Hayırlı haberlerle gel Canımbenimde ayrintili salı günü yavrum kocaman olmustur
Hiç bakmadım bile bakayım BarimKizlar jokerin internet sitesinden alisveris yapan var mi aranizda
Ben de yaptirmicktm ve rahat rahat bekliyodm bu hafta doktorum onu kesinlkle yaptrmalisin bu 2li 3lu test gibi degil dedi ben de biliyorm ama yine de yaptrmak istemiyorum dedm ve resmen zorunlu tuttu ama ben yaptrmak istemiyorm.. yaptrmazsam acaba ters dusmus olur muyum ki.cunku bunun aynisini seker yuklemesinde de yasicm sanirim onu da yaptrmak istemiyorum onu da zorunlu tutarsa hadi of yaa cok sinir oldumSelam kızlar
Nasılsınız
Bugün eşimle konuştuk ve ayrıntılı yaptırmama kararı aldık
İnşallah kararımızdan asla pişman olmayız
Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı inşallah
Selam kızlar
Nasılsınız
KuZum bi daha düşünSelam kızlar
Nasılsınız
Bende kupon biriktirmistim halısıni,nevresim, sepet besigini, ışıklı toplar hastane odasi susunu bile aldim 300 tl kuponlardan faydalandimİyi akşamlar herkese n11 konuşulmuş. Ben mustelanın şampuan losyon pişik kremi setini ve sabununu ve unibaby 24lü yenidoğan ıslak mendil aldım. Evet indirim açısından az sayıda indirimler var ama 11.11 in asıl olayı kuponlardı. Bugüne kadar belli saatlerde dağıtılan kuponları eşim toplamıştı. Alacağım ürünleri sitede araştırıp uygun olanları bulup 120 tlye 25 tl indirim, 250 tl ye 45 tl indirim gibi kuponları kullanınca oldukça uyguna geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?