2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dahiliyeye gitmeniz lazım

kızlar bu arada benim de mide sorunum başladı.
ne yersem mide asidim ağzıma geliyor.
reflü olacağım diye korkuyorum.
zaten bende de gastrit var.
ama çok iğrenç bir şey ağzına gelip tekrar yutmak
rahim ve bebek yukarıya doğru çıktıkça sanırım mide rahatsız oluyor.
sizde de var mı?

Kizlar jokerin internet sitesinden alisveris yapan var mi aranizda

Benim nadiren yediğimin miktarı ya da çeşidine bağlı olarak oluyor. Sürekli yok şuan

dahiliye bisey edermiki burnum akiyor surekli cok kotu oksuruyom sirtima agri girdi kac saattirde yarin devlet hastanesne acile gitsem serum felan bisey takarlarmi oksurmekten karnma bile agri giriyo
Doktorym beni grip olduğumda ateşim çıktığında dahileyeye yönlendirmişti gitmeme gerek kalmadan geçti şükür ama sizin geçmiyorsa doktorunuza danışın tabi yine gitmenizi gerek görürse söyler.

Doktorym beni grip olduğumda ateşim çıktığında dahileyeye yönlendirmişti gitmeme gerek kalmadan geçti şükür ama sizin geçmiyorsa doktorunuza danışın tabi yine gitmenizi gerek görürse söyler.

valla gecen pazardna beri var 3 aksam atesim az bisey cikti okurugum gecmiyir hic yarn bi durumuma bakayim olmadi gideyim bole oksurmekten harap oldum valla

Selam kızlar
Nasılsınız
Bugün eşimle konuştuk ve ayrıntılı yaptırmama kararı aldık
İnşallah kararımızdan asla pişman olmayız
Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı inşallah

Ben de yaptirmicktm ve rahat rahat bekliyodm bu hafta doktorum onu kesinlkle yaptrmalisin bu 2li 3lu test gibi degil dedi ben de biliyorm ama yine de yaptrmak istemiyorum dedm ve resmen zorunlu tuttu ama ben yaptrmak istemiyorm.. yaptrmazsam acaba ters dusmus olur muyum ki.cunku bunun aynisini seker yuklemesinde de yasicm sanirim onu da yaptrmak istemiyorum onu da zorunlu tutarsa hadi of yaa cok sinir oldum

Kararıniza saygi duyuyorum tabiki ancak ben yaptirilmasi taraftariyim. Allah kimsenin başina kotu birsey vermesin insallah saglikli sihhatli olur bebislerimiz, ama gozumun onunde gelisen bir durum nedeniyle yapilmasi gereken her testin yapilmasi gerektigini düşunuyorum. Is yerinde arkadasimin bebegi dudak damak yarigi ile birlikte mide ve yemek borusu gelismemis olarak dogdu. Ayrintilida tespit edildi ve normal bir hastanede dogum yapacaklarken hemen dogar dogmaz mudahele edilebilecek bir hastanede dogum yapildi. Bebekleri hastanede hala ama cok sukur hayatta ve tedavileri yapiliyor. Atlanmamasi gereken bir inceleme bence.

İyi akşamlar herkese n11 konuşulmuş. Ben mustelanın şampuan losyon pişik kremi setini ve sabununu ve unibaby 24lü yenidoğan ıslak mendil aldım. Evet indirim açısından az sayıda indirimler var ama 11.11 in asıl olayı kuponlardı. Bugüne kadar belli saatlerde dağıtılan kuponları eşim toplamıştı. Alacağım ürünleri sitede araştırıp uygun olanları bulup 120 tlye 25 tl indirim, 250 tl ye 45 tl indirim gibi kuponları kullanınca oldukça uyguna geldi.

KuZum bi daha düşün
Çünkü bu zeka testi filan değil
Organlarına bakılmalı ona göre
Allah korusun Doğum sırasında acil müdahale gerekecek durumlar olabilir

Bende kupon biriktirmistim halısıni,nevresim, sepet besigini, ışıklı toplar hastane odasi susunu bile aldim 300 tl kuponlardan faydalandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…