Günaydın yataktan kalkamiyorum bi türlü. Uzerimden kamyon gecmis gibi. Mikemmelll pazartesi.Günaydın kızlar
Ben kalktım bide üstüneGünaydın yataktan kalkamiyorum bi türlü. Uzerimden kamyon gecmis gibi. Mikemmelll pazartesi.
Cok tskler cok saolSelamlar kizlar. Okuyorum yazamiyorum. Sagliginiza ve bebislerin sagligina duaciyim4body1soul bu arada gercekten cok sevindim canim, biliyorduk resmen o durumun duzelecegini, cok sukur...
Hala devam ediyor mu canim yaaÇok azdı hemen geçti ama nerden geldiğini anlayamadım son ultrasonda her şey iyiydi plesantanın yeri de iyiydi riskin yok dedi doktor ama ne bileyim yine başladı kabuslar.
Restourantta yemiyosunda ondan.Asci yemegi ye sen istemiyor olabilirsin bebek istiyo :))kuzular ya benim şu midemle başım belada..
kasılıp kasılıp duruyor,özellikle yemeklerden sonra..
pozisyon değiştirince geçiyor,yada üstüne baskı uygulayınca geçiyor.. yemekten 20dk sonra başlıyor uyuz şey.. doktora dedim ama pek önemsemedi,metsil verdi.. zaten gastritimde var ama ne bilim kasılma çok tedirgin edici..1 ayı geçti hala var.. galiba karnım büyüdükçe daha mı çok olacak nedir,baskı vs aklıma geliyor. yokyok bu sefer gittiğimde enine boyuna sorucam dr.a
benim erkek on tane kızım olabilir yani bende kız çok istiyordum nasip böyle oldu :)Hiç sorma. Bizim bu milletin algısı beni öldürüyor. Cinsiyet ne diyorlar kız diyorum. Olsun diyorlar. Çok pardon da ne olsun??? Sağlıklı mı bir sorun var mı bunları sorun. Bebeğin cinsiyetine göre yorum yapmak sizin ne haddinize. Deliriyorum ya değişik değişik şeyler. Dünde bir ablam anlattı ikinci bebeği de kız oldu. Biri kenara çekip bak sakın kafana takma ikinci de kız oldu diye nasihat falan vermişne münasebet kurban olsunlar kızlarımıza bende azıcık sinirlenmişim günaydın bu arada
sepete bayıldım nasıl güzel birşey bu şimdi arasan bulunmaz :) güle güle sağlıkla kullansın inşallah.dolap ve karyola yatak ikea
bebek sepeti eşimin küçüklüğünden çatımızdan indirdik temizleyip cilaladık iç yatak ve 3 yastığını ben yaptım
traktör 45 tl bim den çok uyguna geldi 200tl den düşmüş
tekli berjev kendi kullandığım odaya koydum birini emzirmek için vardı evde
halı ve perdelerimizi değiştirmedik değerlendirdik
çocuk büyüyünce kendi seçer
duvar ve dolap sticker hepsiburada
uyku seti taç civilden aldık fakat görsel alıntı
kapı arkası düzenleyici kendim örmüştüm
oğlumun odası yazısı hediye
dolap üstünde bebek arabasıda joie anakucağı ile birlikte
tabi dolabın içinde
kıyafet vs.
battaniye peluş iki adet
örgü battaniye 4 adet sanırım çok seviyorum diye herkes ördü sağolsun bir taraflarına pamuklu pazen dikeceğim bitince atarım isteyen olursa
pike iki adet
nevresim 3 adet
duş ıvırzıvırı(küvet,file,şampuan,sabun,kova,maşrapa,süngeri, kulak çubuğu, havlu vs.)
deterjan
yumoş
pişik pudra,krem,losyon,yağı
tırnak makası
diş kaşıyıcı
emzik
biberon ve temizleme fırçası
yüz örtüsü
alt değiştirme veya üst örtmeye yarayan annem dikti bir taraf pembe bir taraf mavi pazen ve pamuklu 4takım örtü
ağız silme peçete
önlük
burun aspilatörü
alez
almadıklarım
cibinlik evdekini değerlendirebilirim
tarak fırça
ateşölçer
mamakabı kaşığı
çıngırak
göğüs pompası ve poşetleri lazım olabilir mi alayım mı bilemedim
anne için gecelik pijama yaaahhhu hanımlar çok pahalı bu takımlar yaaaa acaba kendim önden düğmeli kendim mi diksem bi gecelik bi pijamaaa ??????? sizin var mı uygun fiyatlı yaaa
herşeyi hazır sayılır bekliyoruz sağlıkla inşallah hanımlar hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım inşallah
17.hafta almıştım demirbaşları eşim çok istedi heyecanlandı diye o yüzden yavaş yavaş halloldu
eksik listesi hazırlamıştım kayınvalidemler ve eşimin teyzesi sağolsunlar hepbirlik alışverişte aldılar gönlüme göre hep
ama biliyorum ki bunlar hep detay Allahım sağlık versin başka herşey halloluyor
sizdende bekliyorum etiketleyin beni çünkü her zaman giremiyorum kaçırmak istemiyorum fikirleri
maalesef çok doğrukızlar cinsiyet konusunda yazmissiniz benimde oğlum olacak insallah. cinsiyeti soyleyince tuuuuh buda kiz olsaydi neyse 3.kiz olur filan gibi saçma abartılı tepkiler veriyolar olsun olsun diyolar. aslinda amaç cinsiyet degil moral bozmak. bizim toplumda evlilik çocuk çok kiskaniliyo. 3 çocuğu da olsa bazi insanlar sadece kendinde olsun istiyo. hamilelik haberine hasetlenen bi milletiz
o hediye çekinin bir şartı var mı canım hani bazı çeklerde oluyor ya işte ne bilim 500 tl ve üzeri alışveriş yaparsan bu çeki kullanabilirsin gibi?Kizlar e bebekteki hediye ceki de guzel 150 tl ye aliyorsun netten. Magazada 250 tl harciyosun
sepete bayıldım nasıl güzel birşey bu şimdi arasan bulunmaz :) güle güle sağlıkla kullansın inşallah.
İnşallah her şey yolunda olsun. Güzel haberlerle gel inşallah.İyiyim canım sağ ol yarın ayrıntılı ultrasonum var heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?