2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar e bebekteki hediye ceki de guzel 150 tl ye aliyorsun netten. Magazada 250 tl harciyosun

Selamlar kizlar. Okuyorum yazamiyorum. Sagliginiza ve bebislerin sagligina duaciyim 4body1soul bu arada gercekten cok sevindim canim, biliyorduk resmen o durumun duzelecegini, cok sukur...
Cok tskler cok saol
Benimde aklimdan hep sen geciyosun ama bulantilardan tukendim artik.Bi gun iyiyim 3 gun kotuyum.
Kizi dert etme her cocugun bi zamani var komsunun kayninin gelinin dunuru 2 yasinda ogretti diye senin kizda 2 yasinda ogrencek diye bisey yok zamana birak bakalim.Ben ogluma kardesi dogar dogmaz basladim ogretmene.Aralarinda 23 ay var.Bak oglum dedim artik senin bezlerini kardesine takicaz dedim.Oglumun dolabindan aldik beraber kardesinin dolabina tasidik..Gun gun imha ettim caktirmadan azalttim bezleri oyle oyle ogrendi.
Cocugun psikolojisini bozdugunla kalirsin elin lafiyla bosver

Bu arada milletin cinsiyet takintisi konusulmus.
Bi oglum bi kizim var cok sukur.Bu bebegimide Allah kizimin yuzune bakarsa kiz verir ona arkadas yoldas verir dedim Allah kizimin prensesimin bal kupumun yuzune bakti kiz verdi.Sonsuz sukurler olsun.
Carsamba gunu ayrintilida iki erkek doktor birden inceledi bebegimi.Bu arada sohbet havasinda gecti.Doktor kiz diyince diger doktor baska cocugun var mi falan dedi.Bi kiz bi oglan daha var diyince tepkisi "Cok sanslisin" oldu.
Kiz mi ayyyy oglan olsaydi
Neyse ikinci oglan olur diyen luzumsuzlara kapak olsun

Çok azdı hemen geçti ama nerden geldiğini anlayamadım son ultrasonda her şey iyiydi plesantanın yeri de iyiydi riskin yok dedi doktor ama ne bileyim yine başladı kabuslar.
Hala devam ediyor mu canim yaa
Biz bulantidan sen bu kanamalardan ne cektin bee...
Hastanede yattiktan sonra hic acillik oldun mu
Gececek bu gunler cogu gitti azi kaldi

Restourantta yemiyosunda ondan.Asci yemegi ye sen istemiyor olabilirsin bebek istiyo :))

Günaydın arkadaşlar. Ayrıntılısı olanlar güzel haberlerle gelir umarım. Kapalı bir havaya uyandım. İyi ki sabah dersim yokmuş. Yoksa kesin geç kalmıştım. Güzel bir hafta olsun hepimize.

benim erkek on tane kızım olabilir yani bende kız çok istiyordum nasip böyle oldu :)

sepete bayıldım nasıl güzel birşey bu şimdi arasan bulunmaz :) güle güle sağlıkla kullansın inşallah.

Günaydın kızlar. Bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelin inşallah.
Yanıyorum sabah akşam,gece gündüz yemekten sonra mide yangınından ölüyorum..

maalesef çok doğru
Kizlar e bebekteki hediye ceki de guzel 150 tl ye aliyorsun netten. Magazada 250 tl harciyosun
o hediye çekinin bir şartı var mı canım hani bazı çeklerde oluyor ya işte ne bilim 500 tl ve üzeri alışveriş yaparsan bu çeki kullanabilirsin gibi?

@yasemn2014 cnm aynı sorun bende 2. Oğlum olcak deyince herkes bi ağız bukuyo ayy allah sana yardım etsin diyo aaa neyse napcan allahtan diyo sanki bi hataymış gibi hıc anlam veremiyorum bu tip insanlara amaç ne anlamış değilim tamamen moral bozucu napalim şimdi allah veriyo allah aliyo kız olmaması benim suçum gibi soyleniyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…