- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Canim herşey cok guzel saglikla gelsin gule gule buyuk bebegini.dolap ve karyola yatak ikea
bebek sepeti eşimin küçüklüğünden çatımızdan indirdik temizleyip cilaladık iç yatak ve 3 yastığını ben yaptım
traktör 45 tl bim den çok uyguna geldi 200tl den düşmüş
tekli berjev kendi kullandığım odaya koydum birini emzirmek için vardı evde
halı ve perdelerimizi değiştirmedik değerlendirdik
çocuk büyüyünce kendi seçer
duvar ve dolap sticker hepsiburada
uyku seti taç civilden aldık fakat görsel alıntı
kapı arkası düzenleyici kendim örmüştüm
oğlumun odası yazısı hediye
dolap üstünde bebek arabasıda joie anakucağı ile birlikte
tabi dolabın içinde
kıyafet vs.
battaniye peluş iki adet
örgü battaniye 4 adet sanırım çok seviyorum diye herkes ördü sağolsun bir taraflarına pamuklu pazen dikeceğim bitince atarım isteyen olursa
pike iki adet
nevresim 3 adet
duş ıvırzıvırı(küvet,file,şampuan,sabun,kova,maşrapa,süngeri, kulak çubuğu, havlu vs.)
deterjan
yumoş
pişik pudra,krem,losyon,yağı
tırnak makası
diş kaşıyıcı
emzik
biberon ve temizleme fırçası
yüz örtüsü
alt değiştirme veya üst örtmeye yarayan annem dikti bir taraf pembe bir taraf mavi pazen ve pamuklu 4takım örtü
ağız silme peçete
önlük
burun aspilatörü
alez
almadıklarım
cibinlik evdekini değerlendirebilirim
tarak fırça
ateşölçer
mamakabı kaşığı
çıngırak
göğüs pompası ve poşetleri lazım olabilir mi alayım mı bilemedim
anne için gecelik pijama yaaahhhu hanımlar çok pahalı bu takımlar yaaaa acaba kendim önden düğmeli kendim mi diksem bi gecelik bi pijamaaa ??????? sizin var mı uygun fiyatlı yaaa
herşeyi hazır sayılır bekliyoruz sağlıkla inşallah hanımlar hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım inşallah
17.hafta almıştım demirbaşları eşim çok istedi heyecanlandı diye o yüzden yavaş yavaş halloldu
eksik listesi hazırlamıştım kayınvalidemler ve eşimin teyzesi sağolsunlar hepbirlik alışverişte aldılar gönlüme göre hep
ama biliyorum ki bunlar hep detay Allahım sağlık versin başka herşey halloluyor
sizdende bekliyorum etiketleyin beni çünkü her zaman giremiyorum kaçırmak istemiyorum fikirleri
Maydonoz suyu dene istersen. Bir de bol su iç. Ben de aynı durumdayım.idrar kültürü sonucum çıktı ve bakteriden hala kurtulamadım bi daha antibiyotikde veremiyormuş tek kullanımlık bir ilaç verdi yine geçmezse ne olacak yapıştı kaldı valla temizliğime de çok dikkat ediyorum neden bitmiyor bu ya
İyi haberler gelecek inşallahİnşallah canım saat 3 te benim ki .Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin
maydonuzun fazlası düşük riski yapıyor diye biliyorum canım ben ama öyle okumuştum bbi yerdeMaydonoz suyu dene istersen. Bir de bol su iç. Ben de aynı durumdayım.
Ayni sey bende de var ya o kadar sacma ruyalar görüyorum ki hormonlardandir herhaldeGünaydın Kızlar
Benim rüyalarım artık beni yoruyor
Aklımda olmayan insanlarla bütün gece rüyamdan görmek nedir ya
Yok. Sadece magazada geçerli ama. İnternetten aldığında geçerli değil. Amacı insanları magazaya çekmekmiş. Mama ve bez grubu hariç her şeyde geçerli. Hem de indirimli fiyatından geçerli. Ben aldım daha harcayamadım. Son harcama tarihi 24 kasım.maalesef çok doğru
o hediye çekinin bir şartı var mı canım hani bazı çeklerde oluyor ya işte ne bilim 500 tl ve üzeri alışveriş yaparsan bu çeki kullanabilirsin gibi?
BEN GİRDİM SİTESİNE GÖREMEDİM BİTTİ Mİ Kİ SINIRLI SAYIDAYDI.Yok. Sadece magazada geçerli ama. İnternetten aldığında geçerli değil. Amacı insanları magazaya çekmekmiş. Mama ve bez grubu hariç her şeyde geçerli. Hem de indirimli fiyatından geçerli. Ben aldım daha harcayamadım. Son harcama tarihi 24 kasım.
Ay kiyamammmmm partilerden firsat yok demi cilginlar gibin harcamayaYok. Sadece magazada geçerli ama. İnternetten aldığında geçerli değil. Amacı insanları magazaya çekmekmiş. Mama ve bez grubu hariç her şeyde geçerli. Hem de indirimli fiyatından geçerli. Ben aldım daha harcayamadım. Son harcama tarihi 24 kasım.
Ay kiyamammmmm partilerden firsat yok demi cilginlar gibin harcamaya
Senin icinde zor o parti senin bu parti benim
İyi haberler gelecek inşallah
Artık sende Rahat edeceksin
Amin canım inşallah.çok tedirginim.heyecanliyim.stresleyimİyi haberler gelecek inşallah
Artık sende Rahat edeceksin
sanırım bitmiş 5000 taneydi. Ara ara yapıyorlar.BEN GİRDİM SİTESİNE GÖREMEDİM BİTTİ Mİ Kİ SINIRLI SAYIDAYDI.
Benim heyet raporum olmasaydı nasıl çalışırdım hiç bilmıyorumKızlar merhaba iyi haftalar,hafta sonu çok yoruldum sanırım sabah yataktan zor kalktım resmen.aralik sonuna kadar çalışmayı gözüm kesmiyor bu halde
Birde doğum fiyatı alan varmi aranizda
BENİM DE O CİVARDA YA ÇOK PAHALI AMA YAPCAAK BİŞEY YOK.Benim heyet raporum olmasaydı nasıl çalışırdım hiç bilmıyorum
Bazen bütün gün yerimdem kalkamıyorum
Bazen bütün gün iş yapıyorum
Bizim hastane ücreti 6-7 bin tl arasındaymış
Ama daha konuşmadık doktorumla son haftalarda belli olur konuşuruz dedi eşim
Bulanti durumlari bende de gecmis degil, ilkindeki gibi alistim da yine. Eskiye gore de azaldigi icin kismen daha iyiyim o konuda. Hamilelik hastalik degil derler ya, biz tamamen hastalik gibi geciriyoruz tovbe yarabbimCok tskler cok saol
Benimde aklimdan hep sen geciyosun ama bulantilardan tukendim artik.Bi gun iyiyim 3 gun kotuyum.
Kizi dert etme her cocugun bi zamani var komsunun kayninin gelinin dunuru 2 yasinda ogretti diye senin kizda 2 yasinda ogrencek diye bisey yok zamana birak bakalim.Ben ogluma kardesi dogar dogmaz basladim ogretmene.Aralarinda 23 ay var.Bak oglum dedim artik senin bezlerini kardesine takicaz dedim.Oglumun dolabindan aldik beraber kardesinin dolabina tasidik..Gun gun imha ettim caktirmadan azalttim bezleri oyle oyle ogrendi.
Cocugun psikolojisini bozdugunla kalirsin elin lafiyla bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?