2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim herşey cok guzel saglikla gelsin gule gule buyuk bebegini.
Bi kac fikir vermek isterim musadenle
Sepet besigin eteklerine tulden etek dikip berjerin ortusunu bebeye uygun desenlerde bi ortu ile degistirirsen sanki odanin havasi cok daha degisecektir.Tabiki boylede cok sirin benimki sadece bir oneri

idrar kültürü sonucum çıktı ve bakteriden hala kurtulamadım bi daha antibiyotikde veremiyormuş tek kullanımlık bir ilaç verdi yine geçmezse ne olacak yapıştı kaldı valla temizliğime de çok dikkat ediyorum neden bitmiyor bu ya

Maydonoz suyu dene istersen. Bir de bol su iç. Ben de aynı durumdayım.

Günaydın Kızlar
Benim rüyalarım artık beni yoruyor
Aklımda olmayan insanlarla bütün gece rüyamdan görmek nedir ya

Gunaydin kizlar bugun kontrolü ayrintililari olanlar insallah güzel haberlerle gelirler benimki yarin ama heycan basladi bende insallah hepimiz guzel haberler aliriz

maalesef çok doğru

o hediye çekinin bir şartı var mı canım hani bazı çeklerde oluyor ya işte ne bilim 500 tl ve üzeri alışveriş yaparsan bu çeki kullanabilirsin gibi?
Yok. Sadece magazada geçerli ama. İnternetten aldığında geçerli değil. Amacı insanları magazaya çekmekmiş. Mama ve bez grubu hariç her şeyde geçerli. Hem de indirimli fiyatından geçerli. Ben aldım daha harcayamadım. Son harcama tarihi 24 kasım.

BEN GİRDİM SİTESİNE GÖREMEDİM BİTTİ Mİ Kİ SINIRLI SAYIDAYDI.

Ay kiyamammmmm partilerden firsat yok demi cilginlar gibin harcamaya
Senin icinde zor o parti senin bu parti benim

Kızlar merhaba iyi haftalar,hafta sonu çok yoruldum sanırım sabah yataktan zor kalktım resmen.aralik sonuna kadar çalışmayı gözüm kesmiyor bu halde
Birde doğum fiyatı alan varmi aranizda

Bu arada süt arttırıcı satılan çaylar içeceklerle ilgili araştırmalarım sonucu yorumumu yazıyorum. Kesinlikle gerek yok. Şeker oranı çok yüksek. Rezene çayı diyor rezene oranı yüzde 0.3 mesela. Ayrıca rezenenin çocuklar için zararlı olduğu çıkmış son yıllarda yapılan çalışmalarda. Malt içeceklerle ilgili olumluyum ama tatları çok iğrenç. Aklıma gelmişken yazayım dedim. Bir kaç süt arttırıcı tarif var şimdi yanımda değil. Onları bulduğumda paylaşacağım. Tecrübeli anneler de bilir ben bi daha yazayım sütün fazla olmasındaki en önemli 2 etken su ve uyku 3. etken ise stresten uzak yaşam.

Kızlar merhaba iyi haftalar,hafta sonu çok yoruldum sanırım sabah yataktan zor kalktım resmen.aralik sonuna kadar çalışmayı gözüm kesmiyor bu halde
Birde doğum fiyatı alan varmi aranizda
Benim heyet raporum olmasaydı nasıl çalışırdım hiç bilmıyorum
Bazen bütün gün yerimdem kalkamıyorum
Bazen bütün gün iş yapıyorum
Bizim hastane ücreti 6-7 bin tl arasındaymış
Ama daha konuşmadık doktorumla son haftalarda belli olur konuşuruz dedi eşim

BENİM DE O CİVARDA YA ÇOK PAHALI AMA YAPCAAK BİŞEY YOK.

Bulanti durumlari bende de gecmis degil, ilkindeki gibi alistim da yine. Eskiye gore de azaldigi icin kismen daha iyiyim o konuda. Hamilelik hastalik degil derler ya, biz tamamen hastalik gibi geciriyoruz tovbe yarabbim hic keyif aldigim bi gun olmadi daha..

bez konusunda bizim kizin heyheyleri de artinca ara verdim zaten, cok kizmaya baslamistim gozumun icine baka baka isiyodu artik inat gibi. Baktim zarar veriyorum hem ona hem kendime takiverdim bi delilik aninda. Ama gel gor gene yatak temizliyorum. Arkadas bir isiyo... ne bez ne yatak kaliyo ki gece bez degistirdigim halde. Ay daha karnimdakine sira gelemedi bi cadidan Cok guclendi o da depip duruyo Yavrum... cadi ablasindan firsat gelirse iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…