2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hala devam ediyor mu canim yaa
Biz bulantidan sen bu kanamalardan ne cektin bee...
Hastanede yattiktan sonra hic acillik oldun mu
Gececek bu gunler cogu gitti azi kaldi
Aynen valla şükür o anlık geldi bir daha gelmedi şuan normalim. hastanede yattıktan sonra bir kaç hafta daha yoğun kanamalarım olmuştu arada ultrasona girdim öyle böyle geçti gitti kanamalar. Uzun zaman sonra dün gece görünce panikledim baya ama şükür bebeğimin hareketleri rahatlattı biraz beni şimdi iyiyiz:)

Kesinlikle... ama kuru incir demeden gecemeyecegim.

Stres (koca,gorumce,elti,kaynana) seklinde yazini degistirebilirsen super olur
Yok benim bebegim su kadar kilo dogdu yok benim sutum cesme gibiydi yok bu cocuk ac senle doymuyo diyenlerrrrrr

Dogumdan sonra bu topige bi guzin abla lazim
Kaynanam onu dedi gorumcem bunu yapti stresten sutum gelmiyo falan filan

Ya bu ev işi ne kadar nankör
Dün toz al sil süpür
Bu gün gene heryer toz içinde anlamıyorum
Ütü yaptım hemen ayaklarım ağrımaya başladı
Hiç işim bitmiyor

kizda erkekde olsa çok güzel bi duygu sadece kıskançlık canim

kizlar belirtim olmadan sadece 1 kez idrar kaçırmış gibi akintim olmustu bugün test yaptırdım ve amniyos sivisiymis malesef ne olacak hic bilmiyorum hastaneye yatma ihtimalim var konu hakkinda internette bi sey de bulamadim bilgisi olan var mi

Geçmiş olsun
Suda azalma olmuş mu
Bide ne kadar su geldi baya geldi mi

Görünmüyorsun cnm her şey yolundadır inşllh.
Evet çok şükür iyiz:) misafirlerim vardi biraz temizlik derken fırsat bulamadim ultrason çekildik herşey cok güzel sorunumuz yok çok şükür doktorun dedigine gore bana.biraz burda okudumlarimdan etkilendigim icin baya korkarak gittim 250 tl e yaptrdim indirimli bakırköy de. Haberiniz olsun sizin de .Öyle sen nasılsın senin de inslh hersey yolunda dadir

Tabi tatlım benim fikirlere her daim acigim
Evet odamızı henuz suslemedik besik icin beyaz buyuk kurdele hazirlayacagiz
Berjevde evde kedimiz var ustune cikip tuy yapmasin diye gerci kapi hep kapalı ama biz girdik mi aradan girip kuruluyor koltuga odayı ona hazırlıyoruz sanıyor mırıl mırıl he he
Dedigin gibi daha fazla oneriye acigim
Ve tabi oyuncak rafi yapacagiz sanirim bir koseye ve tabi traktor catiya kalkacak buyuynceye kadar

Bu kadar erken haftada su gelmesi neden ve tedavi edilebiliyormu bende bilmiyorum. Merak ettim dogrusu. Gecmis olsun umarim duzeltilebilen bi durumdur.

Canım kızımda suyum çok azdı. Doktor bişi dememişti ama bence bende de sızma vardı. 26.haftada baya azalmıştı. Hatta Ankara’da bir doktor çok korkutmuştu beni :/ sadece bebek var hiç suyun yok demişti. Ve perinatoloğa gittik. Meğer yeteri kadar suyum varmış. Ama tabi yinede azdı suyum. Ben günde 3 litre hatta daha fazla su içmeye başlamıştım. Doktorlar su içmenin direk etkili olmadığını söylüyorlar ama ben fazla su içerek 40.haftada normal Doğum yaptım. Birde doktorum son haftalar üç güne bir çağırıyordu ve her seferinde bebeğin hareketlerini soruyordu. Maşallah kızımda öyle hareketliydiki çok şükür sıkıntı yaşamadık. Ama başka dr olsa beni erkenden sezaryene alırdı.

S ssule07 canim Ali beyde ayrintilidan sonra sonucunu seni ayrintiliya yonlendiren doktora gosterdin mi yoksa Ali bey tum aciklamalari yapti ve hastaneden ciktin mi?
Carsamba Ali beyde randevum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…