- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Aynen valla şükür o anlık geldi bir daha gelmedi şuan normalim. hastanede yattıktan sonra bir kaç hafta daha yoğun kanamalarım olmuştu arada ultrasona girdim öyle böyle geçti gitti kanamalar. Uzun zaman sonra dün gece görünce panikledim baya ama şükür bebeğimin hareketleri rahatlattı biraz beni şimdi iyiyiz:)Hala devam ediyor mu canim yaa
Biz bulantidan sen bu kanamalardan ne cektin bee...
Hastanede yattiktan sonra hic acillik oldun mu
Gececek bu gunler cogu gitti azi kaldi
Kesinlikle... ama kuru incir demeden gecemeyecegim.Bu arada süt arttırıcı satılan çaylar içeceklerle ilgili araştırmalarım sonucu yorumumu yazıyorum. Kesinlikle gerek yok. Şeker oranı çok yüksek. Rezene çayı diyor rezene oranı yüzde 0.3 mesela. Ayrıca rezenenin çocuklar için zararlı olduğu çıkmış son yıllarda yapılan çalışmalarda. Malt içeceklerle ilgili olumluyum ama tatları çok iğrenç. Aklıma gelmişken yazayım dedim. Bir kaç süt arttırıcı tarif var şimdi yanımda değil. Onları bulduğumda paylaşacağım. Tecrübeli anneler de bilir ben bi daha yazayım sütün fazla olmasındaki en önemli 2 etken su ve uyku 3. etken ise stresten uzak yaşam.
Bosver dogumu eniste ozur diledi miKızlar merhaba iyi haftalar,hafta sonu çok yoruldum sanırım sabah yataktan zor kalktım resmen.aralik sonuna kadar çalışmayı gözüm kesmiyor bu halde
Birde doğum fiyatı alan varmi aranizda
Stres (koca,gorumce,elti,kaynana) seklinde yazini degistirebilirsen super olurBu arada süt arttırıcı satılan çaylar içeceklerle ilgili araştırmalarım sonucu yorumumu yazıyorum. Kesinlikle gerek yok. Şeker oranı çok yüksek. Rezene çayı diyor rezene oranı yüzde 0.3 mesela. Ayrıca rezenenin çocuklar için zararlı olduğu çıkmış son yıllarda yapılan çalışmalarda. Malt içeceklerle ilgili olumluyum ama tatları çok iğrenç. Aklıma gelmişken yazayım dedim. Bir kaç süt arttırıcı tarif var şimdi yanımda değil. Onları bulduğumda paylaşacağım. Tecrübeli anneler de bilir ben bi daha yazayım sütün fazla olmasındaki en önemli 2 etken su ve uyku 3. etken ise stresten uzak yaşam.
Resmini çektim kuZum teşekkür
Aynen kuzum Yeterki sağlıklı olsun bebişlerBENİM DE O CİVARDA YA ÇOK PAHALI AMA YAPCAAK BİŞEY YOK.
kizda erkekde olsa çok güzel bi duygu sadece kıskançlık canimE Erenyigit cnm aynı sorun bende 2. Oğlum olcak deyince herkes bi ağız bukuyo ayy allah sana yardım etsin diyo aaa neyse napcan allahtan diyo sanki bi hataymış gibi hıc anlam veremiyorum bu tip insanlara amaç ne anlamış değilim tamamen moral bozucu napalim şimdi allah veriyo allah aliyo kız olmaması benim suçum gibi soyleniyolar
Geçmiş olsunkizlar belirtim olmadan sadece 1 kez idrar kaçırmış gibi akintim olmustu bugün test yaptırdım ve amniyos sivisiymis malesef ne olacak hic bilmiyorum hastaneye yatma ihtimalim var konu hakkinda internette bi sey de bulamadim bilgisi olan var mi
Evet çok şükür iyiz:) misafirlerim vardi biraz temizlik derken fırsat bulamadim ultrason çekildik herşey cok güzel sorunumuz yok çok şükür doktorun dedigine gore bana.biraz burda okudumlarimdan etkilendigim icin baya korkarak gittim 250 tl e yaptrdim indirimli bakırköy de. Haberiniz olsun sizin de .Öyle sen nasılsın senin de inslh hersey yolunda dadirGörünmüyorsun cnm her şey yolundadır inşllh.
Canim herşey cok guzel saglikla gelsin gule gule buyuk bebegini.
Bi kac fikir vermek isterim musadenle
Sepet besigin eteklerine tulden etek dikip berjerin ortusunu bebeye uygun desenlerde bi ortu ile degistirirsen sanki odanin havasi cok daha degisecektir.Tabiki boylede cok sirin benimki sadece bir oneri
Bu kadar erken haftada su gelmesi neden ve tedavi edilebiliyormu bende bilmiyorum. Merak ettim dogrusu. Gecmis olsun umarim duzeltilebilen bi durumdur.kizlar belirtim olmadan sadece 1 kez idrar kaçırmış gibi akintim olmustu bugün test yaptırdım ve amniyos sivisiymis malesef ne olacak hic bilmiyorum hastaneye yatma ihtimalim var konu hakkinda internette bi sey de bulamadim bilgisi olan var mi
Ne güzel konuştun yaBide Allah oyle bisey vermiski
Kaynananin yaptiklarini gorumcenin soylediklerini her an hatirlama gucu vermis hamilelikte dogumda yasadiklarini unutma gucu vermis
Canim su gelince anliyosun zaten onun su oldugunu, akinti olmadigini. Arkadas da suphelenmis ki hastaneye gitmis. Bir de kokusuz oluyor o su. Onu soyleyebilirim.Geçmiş olsun
Suda azalma olmuş mu
Bide ne kadar su geldi baya geldi mi
Canım kızımda suyum çok azdı. Doktor bişi dememişti ama bence bende de sızma vardı. 26.haftada baya azalmıştı. Hatta Ankara’da bir doktor çok korkutmuştu beni :/ sadece bebek var hiç suyun yok demişti. Ve perinatoloğa gittik. Meğer yeteri kadar suyum varmış. Ama tabi yinede azdı suyum. Ben günde 3 litre hatta daha fazla su içmeye başlamıştım. Doktorlar su içmenin direk etkili olmadığını söylüyorlar ama ben fazla su içerek 40.haftada normal Doğum yaptım. Birde doktorum son haftalar üç güne bir çağırıyordu ve her seferinde bebeğin hareketlerini soruyordu. Maşallah kızımda öyle hareketliydiki çok şükür sıkıntı yaşamadık. Ama başka dr olsa beni erkenden sezaryene alırdı.kizlar belirtim olmadan sadece 1 kez idrar kaçırmış gibi akintim olmustu bugün test yaptırdım ve amniyos sivisiymis malesef ne olacak hic bilmiyorum hastaneye yatma ihtimalim var konu hakkinda internette bi sey de bulamadim bilgisi olan var mi
cok az geldi idrar kacirmis gibi ama o an degistiremedim sonra cikardigimda o su kurumus sanki böyle sperm gibi filan sertlesmisti o zaman emin oldum kacirmadigimaGeçmiş olsun
Suda azalma olmuş mu
Bide ne kadar su geldi baya geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?