2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bosver dogumu eniste ozur diledi mi
Dilemedi ama barıştık bende anlamadım nasil kandırdı beniistifamızda çıkmıştık yemeye sonra aşağıya indik baktım fıstık filan yiyor bende cevizimi aldım oturdum köşeye bi o gitmiyo bi ben sonra baktım fıtığından ayıklayıp veriyopapağan kandırır gibi kandırdı beni

Bende seni bisey sanirdim iki fistiga tav olmak nedir yahu

Isteğe
Isteğe bağlı 4.5 dendi banada,mecburi sezeryan 2.250 normal 1800 bizim fiyatlar size göre epey iyi ama hizmet basil olur hiç bilmiyorum doğum sirasinda

Çok şükür her şey yolunda geçirmeye çalışıyoruz günleri..

Cok gecmis olsun canim. Miktari ve rengi nasildi

Çok geçmiş olsun. Amnion sıvısı ne düzeyde peki. Çok azalmış mı? Benim 27. haftada geldi bu şekilde suyum. Kesin yatak istirahati verildi bana. Çok şükür hep alt sınırda gitti suyum, sınırın altına düşmedi, 39. haftaya kadar dayandım. Membrandaki yırtığın nerede olduğu önemli, benimki üstte olduğu için sadece hareket edersem akıyordu. Bu gebelikte de riskim artıyor maalesef. Hastaneye yatış endikasyonu amniyonun gelmesi. İnşallah hemen kendi kendine kapanır. Enfeksiyon falan olmaz.

cok az geldi idrar kacirmis gibi ama o an degistiremedim sonra cikardigimda o su kurumus sanki böyle sperm gibi filan sertlesmisti o zaman emin oldum kacirmadigima

Benimde sulu akinti oluyor ara sira
Usutmeden mi anlamadim. O zamanlarda doktorada gitmistim ama hersey normal demisti. Normal muayenede belli olur mu acaba ?

Benimde sulu akinti oluyor ara sira
Usutmeden mi anlamadim. O zamanlarda doktorada gitmistim ama hersey normal demisti. Normal muayenede belli olur mu acaba ?
Akıntı gibi değil şeffaf su gibi bir şey gelen. Bende de şu an akıntı var ama hafif beyazımsı. Hamilelerde o normal. Bi de benim ilk gebelikte suyum geldiğinde pantolonumun dizine kadar ıslanmıştı. Miktar çoktu.

Dedigin gibi normal akinti ozaman canim. Miktar o kadar degil benimki zaten

Kızlar iyi haftalar :) Ayrıntılısı bu hafta olanlara dualar guzel haberlerle dönün insallah.
Ben kocayı gonderdim bu bir hafta yalnızımKendimi alısverise verdim trendyol indiriminden cook alısveris yaptım bakalım gelsin de insallah guzellerdir

Kesinlikle katılıyorum.. Biz yeni evli sayılırız ve ilk cocugumuz. Erkek diyince olsun diyorlar... Pardon ama ne olsun teyze diyesim geliyor... Boyle guzel bir konuda insanlar nasıl bu tepkileri veriyor anlamıyorum..

Dogumdan sonra bu topige bi guzin abla lazim
Kaynanam onu dedi gorumcem bunu yapti stresten sutum gelmiyo falan filan

Hahahah dunurcum bende 3 elti, 3 gorumce, 1 kv var Bana direkt bir guzin abla ataması yapılmasını rica edecegim

Aboo, bende sıfır görümce, sıfır elti, 1 kv .

Bencede anca yeter hatta yetmeye bilir
O ne bolluk maşalllah
Evleriniz yakın mı

Bencede anca yeter hatta yetmeye bilir
O ne bolluk maşalllah
Evleriniz yakın mı
Canım soyle soyleyeyim hepsi ile aynı il sınırları icindeyiz ama aile apt falan durumları yok. En uzak olanımız 60 km mesafede digerleri 500 m ile 20 km arasında degisiyor yakın sayılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…