dışarı suyum akmiyo ama test yaptilar öyle cıktıBu kadar erken haftada su gelmesi neden ve tedavi edilebiliyormu bende bilmiyorum. Merak ettim dogrusu. Gecmis olsun umarim duzeltilebilen bi durumdur.
Dilemedi ama barıştık bende anlamadım nasil kandırdı beniistifamızda çıkmıştık yemeye sonra aşağıya indik baktım fıstık filan yiyor bende cevizimi aldım oturdum köşeye bi o gitmiyo bi ben sonra baktım fıtığından ayıklayıp veriyopapağan kandırır gibi kandırdı beniBosver dogumu eniste ozur diledi mi
Kesede bi yirtik catlak? Doktor ne dedi peki?dışarı suyum akmiyo ama test yaptilar öyle cıktı
Bende seni bisey sanirdim iki fistiga tav olmak nedir yahuDilemedi ama barıştık bende anlamadım nasil kandırdı beniistifamızda çıkmıştık yemeye sonra aşağıya indik baktım fıstık filan yiyor bende cevizimi aldım oturdum köşeye bi o gitmiyo bi ben sonra baktım fıtığından ayıklayıp veriyopapağan kandırır gibi kandırdı beni
IsteğeBenim heyet raporum olmasaydı nasıl çalışırdım hiç bilmıyorum
Bazen bütün gün yerimdem kalkamıyorum
Bazen bütün gün iş yapıyorum
Bizim hastane ücreti 6-7 bin tl arasındaymış
Ama daha konuşmadık doktorumla son haftalarda belli olur konuşuruz dedi eşim
Isteğe bağlı 4.5 dendi banada,mecburi sezeryan 2.250 normal 1800 bizim fiyatlar size göre epey iyi ama hizmet basil olur hiç bilmiyorum doğum sirasindaBenim heyet raporum olmasaydı nasıl çalışırdım hiç bilmıyorum
Bazen bütün gün yerimdem kalkamıyorum
Bazen bütün gün iş yapıyorum
Bizim hastane ücreti 6-7 bin tl arasındaymış
Ama daha konuşmadık doktorumla son haftalarda belli olur konuşuruz dedi eşim
Çok şükür her şey yolunda geçirmeye çalışıyoruz günleri..Evet çok şükür iyiz:) misafirlerim vardi biraz temizlik derken fırsat bulamadim ultrason çekildik herşey cok güzel sorunumuz yok çok şükür doktorun dedigine gore bana.biraz burda okudumlarimdan etkilendigim icin baya korkarak gittim 250 tl e yaptrdim indirimli bakırköy de. Haberiniz olsun sizin de .Öyle sen nasılsın senin de inslh hersey yolunda dadir
Kanasim varmışBende seni bisey sanirdim iki fistiga tav olmak nedir yahu
kizlar belirtim olmadan sadece 1 kez idrar kaçırmış gibi akintim olmustu bugün test yaptırdım ve amniyos sivisiymis malesef ne olacak hic bilmiyorum hastaneye yatma ihtimalim var konu hakkinda internette bi sey de bulamadim bilgisi olan var mi
Çok geçmiş olsun. Amnion sıvısı ne düzeyde peki. Çok azalmış mı? Benim 27. haftada geldi bu şekilde suyum. Kesin yatak istirahati verildi bana. Çok şükür hep alt sınırda gitti suyum, sınırın altına düşmedi, 39. haftaya kadar dayandım. Membrandaki yırtığın nerede olduğu önemli, benimki üstte olduğu için sadece hareket edersem akıyordu. Bu gebelikte de riskim artıyor maalesef. Hastaneye yatış endikasyonu amniyonun gelmesi. İnşallah hemen kendi kendine kapanır. Enfeksiyon falan olmaz.kizlar belirtim olmadan sadece 1 kez idrar kaçırmış gibi akintim olmustu bugün test yaptırdım ve amniyos sivisiymis malesef ne olacak hic bilmiyorum hastaneye yatma ihtimalim var konu hakkinda internette bi sey de bulamadim bilgisi olan var mi
cok az geldi idrar kacirmis gibi ama o an degistiremedim sonra cikardigimda o su kurumus sanki böyle sperm gibi filan sertlesmisti o zaman emin oldum kacirmadigima
Akıntı gibi değil şeffaf su gibi bir şey gelen. Bende de şu an akıntı var ama hafif beyazımsı. Hamilelerde o normal. Bi de benim ilk gebelikte suyum geldiğinde pantolonumun dizine kadar ıslanmıştı. Miktar çoktu.Benimde sulu akinti oluyor ara sira
Usutmeden mi anlamadim. O zamanlarda doktorada gitmistim ama hersey normal demisti. Normal muayenede belli olur mu acaba ?
Akıntı gibi değil şeffaf su gibi bir şey gelen. Bende de şu an akıntı var ama hafif beyazımsı. Hamilelerde o normal. Bi de benim ilk gebelikte suyum geldiğinde pantolonumun dizine kadar ıslanmıştı. Miktar çoktu.
kızlar cinsiyet konusunda yazmissiniz benimde oğlum olacak insallah. cinsiyeti soyleyince tuuuuh buda kiz olsaydi neyse 3.kiz olur filan gibi saçma abartılı tepkiler veriyolar olsun olsun diyolar. aslinda amaç cinsiyet degil moral bozmak. bizim toplumda evlilik çocuk çok kiskaniliyo. 3 çocuğu da olsa bazi insanlar sadece kendinde olsun istiyo. hamilelik haberine hasetlenen bi milletiz
Dogumdan sonra bu topige bi guzin abla lazim
Kaynanam onu dedi gorumcem bunu yapti stresten sutum gelmiyo falan filan
Aboo, bende sıfır görümce, sıfır elti, 1 kv .Kesinlikle katılıyorum.. Biz yeni evli sayılırız ve ilk cocugumuz. Erkek diyince olsun diyorlar... Pardon ama ne olsun teyze diyesim geliyor... Boyle guzel bir konuda insanlar nasıl bu tepkileri veriyor anlamıyorum..
Hahahah dunurcum bende 3 elti, 3 gorumce, 1 kv varBana direkt bir guzin abla ataması yapılmasını rica edecegim
Aboo, bende sıfır görümce, sıfır elti, 1 kv .
Bencede anca yeter hatta yetmeye bilirKesinlikle katılıyorum.. Biz yeni evli sayılırız ve ilk cocugumuz. Erkek diyince olsun diyorlar... Pardon ama ne olsun teyze diyesim geliyor... Boyle guzel bir konuda insanlar nasıl bu tepkileri veriyor anlamıyorum..
Hahahah dunurcum bende 3 elti, 3 gorumce, 1 kv varBana direkt bir guzin abla ataması yapılmasını rica edecegim
Canım soyle soyleyeyim hepsi ile aynı il sınırları icindeyiz ama aile apt falan durumları yok. En uzak olanımız 60 km mesafede digerleri 500 m ile 20 km arasında degisiyorBencede anca yeter hatta yetmeye bilir
O ne bolluk maşalllah
Evleriniz yakın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?