2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kupon biriktirmistim halısıni,nevresim, sepet besigini, ışıklı toplar hastane odasi susunu bile aldim 300 tl kuponlardan faydalandim
Güle güle kullanın canım
Kızlar merhaba iyi haftalar,hafta sonu çok yoruldum sanırım sabah yataktan zor kalktım resmen.aralik sonuna kadar çalışmayı gözüm kesmiyor bu halde
Birde doğum fiyatı alan varmi aranizda
Ben son gittiğimde sordum. Özel hastane muayene ücreti 60 lira ödüyorum öğretmen indirimiyle. Normalde 70 liraymış. Doğum ücreti de sezeryan olursa 1200. Epidural normal olırsa 1500 dedi. Mesai saatleri dışında olan doğumlardan da 250 lira fazla para alınıyormuş.
Çok geçmiş olsun inş normale döner

Masallah dunur Allah artirsin

Çok iyiymiş sende de fiyatlar, bende sanırım doktorumu değiştiricem bakalım ne şekilde olacak

Kızlar hep söylüyorum alışverişin erkeni geçi yok birşey olacaksa hep olur diye ama şimdi kendime gelince bir strese girdim. Gerçi kıyafetleri falan alırken stres yaşamadım ama Yarın beğendiğimiz birkaç bebek odasına bakacağız. Daha beklesekmi bilemedim kararsız kaldım çok. Bugün odası boyanıyor, beşiğide geldi ama büyük alışveriş olunca sabırsızlıkmı ediyorum acaba dedim

canım yarı yolu geçtik.. zaten son 2 ay bişe yapamayacağımızı söylüyorlar. iyice ağırlaşabiliriz. bence tam zamanı alışveriş için.

KuZum bi daha düşün
Çünkü bu zeka testi filan değil
Organlarına bakılmalı ona göre
Allah korusun Doğum sırasında acil müdahale gerekecek durumlar olabilir

canım belki tedavi edilebilecek sorunlar olabilir,neden önlem almıyorsunuz ki Nurbal27
Herkesin kendi kararı tabi bu durum
kimine göre yanlış kimine göre doğru
Herkes bebeği için en iyisini düşünür ve ister dimi kızlar
Kendimi yokluyorum epeydir
Düşünüp duruyorum
Ama randevu alamadım içimden gelmiyor
Allah’a emanetiz inşallah bir sorun çıkmayacak

Bu arada epey bulantısı olanlar varmış hala
Bende öyleyim benim de bitmedi maalesef
Hamileliğin tadına varamadım şu bulantı yüzünden

Icinden nasil geçiyorsa yap. Yapilacak her seyi yapiyoruz zaten geriye Allah korusun demekten baska bir sey kalmiyor. 2. Trimestr bitmeden yapmak lazim bence.

Ama bisey aklıma takildi ben özel hastanede bir profesöre gidiyorum
Zor randevu buluyorum
Bir tek bizim doktor ayrıntılı yapıyormuş zaten
Ama her zamanki baktığı makinede baktı uzun sürdü
Böyle mi oluyor yoksa başka makinedemi bakiyorlar

uçuğum için aklovir aldım,sürdüm. o arada doktorada msj attım sakıncası var mı die. hayır kullanamazsn yazmış.. nette hep doktorlar kullanabilirsiniz yazmış doktorunuza sorarak. bende bi problemde yok ama nie hayır dedi bilemedm. neyse hemen sildim ilacı. yarım saatten bişe olmaz heral

Bende yaptırmayacağım canım,dediğin gibi yaptıran arkadaşların kararına saygım sonsuz,tevekkül edip doğumu bekliyor.olacagim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…