Eşimin kardeşi olsa güzel olurdu. Ama problemli görümceleri, eltileri görünce şükrediyorum.yani ne diyeyim bilemedim..
Elbet guzel yanları var ama zor yanları da yok degil
Bizde iyi tarafı daha cok sukur ama evet bazen can sıkıcı seyler olmuyor da degilEşimin kardeşi olsa güzel olurdu. Ama problemli görümceleri, eltileri görünce şükrediyorum.
Bizde iyi tarafı daha cok sukur ama evet bazen can sıkıcı seyler olmuyor da degilEşimin kardeşi olsa güzel olurdu. Ama problemli görümceleri, eltileri görünce şükrediyorum.
Güle güle kullanın canımBende kupon biriktirmistim halısıni,nevresim, sepet besigini, ışıklı toplar hastane odasi susunu bile aldim 300 tl kuponlardan faydalandim
Ben son gittiğimde sordum. Özel hastane muayene ücreti 60 lira ödüyorum öğretmen indirimiyle. Normalde 70 liraymış. Doğum ücreti de sezeryan olursa 1200. Epidural normal olırsa 1500 dedi. Mesai saatleri dışında olan doğumlardan da 250 lira fazla para alınıyormuş.Kızlar merhaba iyi haftalar,hafta sonu çok yoruldum sanırım sabah yataktan zor kalktım resmen.aralik sonuna kadar çalışmayı gözüm kesmiyor bu halde
Birde doğum fiyatı alan varmi aranizda
Çok geçmiş olsun inş normale dönerkizlar belirtim olmadan sadece 1 kez idrar kaçırmış gibi akintim olmustu bugün test yaptırdım ve amniyos sivisiymis malesef ne olacak hic bilmiyorum hastaneye yatma ihtimalim var konu hakkinda internette bi sey de bulamadim bilgisi olan var mi
Masallah dunur Allah artirsinKesinlikle katılıyorum.. Biz yeni evli sayılırız ve ilk cocugumuz. Erkek diyince olsun diyorlar... Pardon ama ne olsun teyze diyesim geliyor... Boyle guzel bir konuda insanlar nasıl bu tepkileri veriyor anlamıyorum..
Hahahah dunurcum bende 3 elti, 3 gorumce, 1 kv varBana direkt bir guzin abla ataması yapılmasını rica edecegim
sen kaynana gorumce yazsan ragziyim.Kocam is icin tamda samba zamani Brezilya ya gitti yazmadaHahahah dunurcum bende 3 elti, 3 gorumce, 1 kv varBana direkt bir guzin abla ataması yapılmasını rica edecegim
Çok iyiymiş sende de fiyatlar, bende sanırım doktorumu değiştiricem bakalım ne şekilde olacakGüle güle kullanın canım
Ben son gittiğimde sordum. Özel hastane muayene ücreti 60 lira ödüyorum öğretmen indirimiyle. Normalde 70 liraymış. Doğum ücreti de sezeryan olursa 1200. Epidural normal olırsa 1500 dedi. Mesai saatleri dışında olan doğumlardan da 250 lira fazla para alınıyormuş.
Çok geçmiş olsun inş normale döner
Aman be aklıma getirme adama karsı bileme benisen kaynana gorumce yazsan ragziyim.Kocam is icin tamda samba zamani Brezilya ya gitti yazmada
canım yarı yolu geçtik.. zaten son 2 ay bişe yapamayacağımızı söylüyorlar. iyice ağırlaşabiliriz. bence tam zamanı alışveriş için.Kızlar hep söylüyorum alışverişin erkeni geçi yok birşey olacaksa hep olur diye ama şimdi kendime gelince bir strese girdim. Gerçi kıyafetleri falan alırken stres yaşamadım amaYarın beğendiğimiz birkaç bebek odasına bakacağız. Daha beklesekmi bilemedim kararsız kaldım çok. Bugün odası boyanıyor, beşiğide geldi ama büyük alışveriş olunca sabırsızlıkmı ediyorum acaba dedim
Ben de yaptirmicktm ve rahat rahat bekliyodm bu hafta doktorum onu kesinlkle yaptrmalisin bu 2li 3lu test gibi degil dedi ben de biliyorm ama yine de yaptrmak istemiyorum dedm ve resmen zorunlu tuttu ama ben yaptrmak istemiyorm.. yaptrmazsam acaba ters dusmus olur muyum ki.cunku bunun aynisini seker yuklemesinde de yasicm sanirim onu da yaptrmak istemiyorum onu da zorunlu tutarsa hadi of yaa cok sinir oldum
Kararıniza saygi duyuyorum tabiki ancak ben yaptirilmasi taraftariyim. Allah kimsenin başina kotu birsey vermesin insallah saglikli sihhatli olur bebislerimiz, ama gozumun onunde gelisen bir durum nedeniyle yapilmasi gereken her testin yapilmasi gerektigini düşunuyorum. Is yerinde arkadasimin bebegi dudak damak yarigi ile birlikte mide ve yemek borusu gelismemis olarak dogdu. Ayrintilida tespit edildi ve normal bir hastanede dogum yapacaklarken hemen dogar dogmaz mudahele edilebilecek bir hastanede dogum yapildi. Bebekleri hastanede hala ama cok sukur hayatta ve tedavileri yapiliyor. Atlanmamasi gereken bir inceleme bence.
KuZum bi daha düşün
Çünkü bu zeka testi filan değil
Organlarına bakılmalı ona göre
Allah korusun Doğum sırasında acil müdahale gerekecek durumlar olabilir
Herkesin kendi kararı tabi bu durum
Arkandan konuşuyor olabilirler..ismin geçmiştir aralarında.. genelde bu doğru çıkıyor.Günaydın Kızlar
Benim rüyalarım artık beni yoruyor
Aklımda olmayan insanlarla bütün gece rüyamdan görmek nedir ya
Icinden nasil geçiyorsa yap. Yapilacak her seyi yapiyoruz zaten geriye Allah korusun demekten baska bir sey kalmiyor. 2. Trimestr bitmeden yapmak lazim bence.Kızlar hep söylüyorum alışverişin erkeni geçi yok birşey olacaksa hep olur diye ama şimdi kendime gelince bir strese girdim. Gerçi kıyafetleri falan alırken stres yaşamadım amaYarın beğendiğimiz birkaç bebek odasına bakacağız. Daha beklesekmi bilemedim kararsız kaldım çok. Bugün odası boyanıyor, beşiğide geldi ama büyük alışveriş olunca sabırsızlıkmı ediyorum acaba dedim
Masallah masallah cok sevindim insallah yarin bende guzel haberlerle donerimHanımlar ben bugün ayrıntılı yaptırdım
Çok sukur herşey çok gusel dedi doktorumuz
680 gr 23 haftalik
Inşallah herkez gusel sonuçlar alir
Bende yaptırmayacağım canım,dediğin gibi yaptıran arkadaşların kararına saygım sonsuz,tevekkül edip doğumu bekliyor.olacagim insallahHerkesin kendi kararı tabi bu durum
kimine göre yanlış kimine göre doğru
Herkes bebeği için en iyisini düşünür ve ister dimi kızlar
Kendimi yokluyorum epeydir
Düşünüp duruyorum
Ama randevu alamadım içimden gelmiyor
Allah’a emanetiz inşallah bir sorun çıkmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?