Isyerimin önünde pazar var,5 duka dolaşamasam geldim kaldiki beni avm mağaza ortamları dahada sıkar normalde en güzeli netten ufak ufak alıp tamamlamakIcinden nasil geçiyorsa yap. Yapilacak her seyi yapiyoruz zaten geriye Allah korusun demekten baska bir sey kalmiyor. 2. Trimestr bitmeden yapmak lazim bence.
yok canim normal muayenede çıkmadı benimki hatta unutmusum soylemeyi doktor anlamadi hiç. muayenenin sonunda soyledim test yapmamiz lazim dedi testte cıktı. eczaneden test aldık vajinal bi testBenimde sulu akinti oluyor ara sira
Usutmeden mi anlamadim. O zamanlarda doktorada gitmistim ama hersey normal demisti. Normal muayenede belli olur mu acaba ?
yirtik olduğunu nasil anladılar peki bana bi sey demediler. suan afi yeterli insallah azalmaz yani senin 12 hafta dayanmış 12 hafta sonra 32 haftalik oluyorum insallah 36 yi doldururuz. simdi eve geldim hazirlanmak için yatisim yapıldı hastaneye gidicemÇok geçmiş olsun. Amnion sıvısı ne düzeyde peki. Çok azalmış mı? Benim 27. haftada geldi bu şekilde suyum. Kesin yatak istirahati verildi bana. Çok şükür hep alt sınırda gitti suyum, sınırın altına düşmedi, 39. haftaya kadar dayandım. Membrandaki yırtığın nerede olduğu önemli, benimki üstte olduğu için sadece hareket edersem akıyordu. Bu gebelikte de riskim artıyor maalesef. Hastaneye yatış endikasyonu amniyonun gelmesi. İnşallah hemen kendi kendine kapanır. Enfeksiyon falan olmaz.
cok az idrardan hicbi farki yoktu. azicik kaçırmışım gibiydiCok gecmis olsun canim. Miktari ve rengi nasildi
yirtik catlak filan demediler hicbi sey anlasilmiyo ultrasonda bi sorun görünmüyo. antibiyotik başlayıp takip edeceklerKesede bi yirtik catlak? Doktor ne dedi peki?
Benim de her zamanki yaptığı makinede yapmıştı.Ama bisey aklıma takildi ben özel hastanede bir profesöre gidiyorum
Zor randevu buluyorum
Bir tek bizim doktor ayrıntılı yapıyormuş zaten
Ama her zamanki baktığı makinede baktı uzun sürdü
Böyle mi oluyor yoksa başka makinedemi bakiyorlar
Çok tatlı ya... her haftasonu geziyorum kendimi almamak İÇİN zor tutuyorum 30.haftalrımda alıcam inşllh bende. İnşllh oğlum olacak ama elim hep kız bebek giyimlerine gidiyor çok tatlılar:)siparişlerim geldi. bayıldım bayıldım
Bizde güvendik yılların doktoru ama gayet sağlıklı deyince onemsemedikBenim de her zamanki yaptığı makinede yapmıştı.
Benim çok yerinde çok sukurkızlar keyifler nasıl bakalım?
sessiz bu gün buralar.
Cok guzellerrrrsiparişlerim geldi. bayıldım bayıldım
Benim çok yerinde çok sukur
Benim sabahtan cok yerindeydi ama cok sinirim bozuldu 2 dk once birsey ogrendim.. Mudurum (mudur denemez es pozisyondayız sirkette) beni patronuma sikayet etmis. Hemde kendi haksız oldugu bir konuda beni suclayarak.. Ben agzımı acmamıstım o konuda hadi kötü olmasın diye ama bir kere daha insanlara acımamak gerektiğini anladım....kızlar keyifler nasıl bakalım?
sessiz bu gün buralar.
Benim sabahtan cok yerindeydi ama cok sinirim bozuldu 2 dk once birsey ogrendim.. Mudurum (mudur denemez es pozisyondayız sirkette) beni patronuma sikayet etmis. Hemde kendi haksız oldugu bir konuda beni suclayarak.. Ben agzımı acmamıstım o konuda hadi kötü olmasın diye ama bir kere daha insanlara acımamak gerektiğini anladım....
Ne yapayım ne edeyim bilmiyorum ama inanılmaz canım sıkıldı dokunsalar aglarım su an
Bende saygı duyuyorumBende yaptırmayacağım canım,dediğin gibi yaptıran arkadaşların kararına saygım sonsuz,tevekkül edip doğumu bekliyor.olacagim insallah
Çok üzüldüm sana canımyirtik olduğunu nasil anladılar peki bana bi sey demediler. suan afi yeterli insallah azalmaz yani senin 12 hafta dayanmış 12 hafta sonra 32 haftalik oluyorum insallah 36 yi doldururuz. simdi eve geldim hazirlanmak için yatisim yapıldı hastaneye gidicem
Hayırlı olsunsiparişlerim geldi. bayıldım bayıldım
Allahim herkeze gusel sonuçlar nasip etsinohh süper o zaman.
sanırım ayrıntılı da güzel çıkış.
çok şükür
Allahim herkeze gusel sonuçlar nasip etsin
Elini açmadı doktor görmem lazim dedi
1 saat gez gel dedi dünyamız karardı
Ne zor şeyler
Çok sukur iyiymis
Bende daha isim bulamadım prensesimeKizlar ben kendi oglusima isim bulamadım ama
Kızkardeşimin kizi olacakmış yeni ogrendim
Ismini benim koymami istedi
Şifa sultan nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?