2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Patronum cok duzgun biri sagolsun, kesinlikle eminim oyle dusunmeyecegine.. ama gucume gidiyor...ben canla basla bu halimle bir gun rapor almadan calısırken arkamdan boyle fitne fesatlık yaptıgını gormek beni gercekten cok yoruyor ve uzuyor...

Görümce görmeyin seni omrumcebizim gelin benim istediğim ismi takmıştı ama ben dahil kimse o ismiyle sesleniyor kuzumahep diğer ısmini kullanıyoruz 2 yaşına kadar filan seslendim daha fazla direnemedim

sen başını yastığa rahat koyuyorsan kimin ne düşündüğünün inan önemi yok.
zaten patronda iyi bir insanmış.
hiç üzülüp de o şahısı sevindirme.

Görümce görmeyin seni omrumcebizim gelin benim istediğim ismi takmıştı ama ben dahil kimse o ismiyle sesleniyor kuzumahep diğer ısmini kullanıyoruz 2 yaşına kadar filan seslendim daha fazla direnemedim
Hahahah çok iyi yapmışsın
Allahtan şimdi gördüm gerçek yüzünü de diyorum
Onun istediği ismi kızıma verseydim
Her seslendiğim de o gelecekti aklıma
Pişman olacaktım
Kimsenin istediği isim olmayacak
Annesi benim ben yaşıyorum her zorluğunu
Çocuğuma da ben koyacam adını

tıpkı benim gibi

Çok geçmiş olsun,benim de alıntım.hayli fazla ama afedersin sarımtırak sanırım enfeksiyondan kaynaklı, birde mantar olmuştum ondan sebep kokulu senin sanırım sadece su şeklindeydi,geçen hafta pazar dönüşü hissettim bende o tarz bi akıntı hatta birden sıcacık gelince kanamalı diye düşündüm çamaşırımda sadece su vardi aceba senin yaşadığın durum benzerimi uyandırın için sağol bizde dikkate alalım akıntı durumlarimizi

Kafam bu gün yerinden kalkmıyor
Bütün gün attım kollumu kaldıramıyorum
Ne oldu bilmıyorum kafamım bi Tuhaf
2 gün gezdimya onun yorgunluğu herhalde

Kafam bu gün yerinden kalkmıyor
Bütün gün attım kollumu kaldıramıyorum
Ne oldu bilmıyorum kafamım bi Tuhaf
2 gün gezdimya onun yorgunluğu herhalde
Bazen bende öyleyim ya hasta gibi yatıyorum acayip halsizlik oluyor. Özellikle ayak tabanlarım çok ağrıyor biraz mutfakta uğraşınca.. son aylar hiç kıpırdıyamıcam galiba..

Bazen bende öyleyim ya hasta gibi yatıyorum acayip halsizlik oluyor. Özellikle ayak tabanlarım çok ağrıyor biraz mutfakta uğraşınca.. son aylar hiç kıpırdıyamıcam galiba..
Aynen en çok ayak tabanım ağrıyor
O kadar hazırlık nasıl olacak :))
Biz daha bir şey yapmadık
Allah ım yardım eder inşallah
Bebişler iyi olsun da
Kontrolümu bekliyorum oradan iyi haberlerle çıkayım inşallah
Hemen başlamayı düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…