- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
bu işlerde neler dönüyor neler kuzum.
artık öyle çok alıştım ki bu tür şeylere.
insanın gücüne gidiyor çok iyi anlıyorum.
ama boş ver can sıkmaya değmez.
zaten patron düzgün bir adamsa kimin gerçekte ne olduğunu bilir.
sen merak etme.
Görümce görmeyin seni omrumceBende daha isim bulamadım prensesime
Bence biraz daha düşün kuzum çok güzel isimler var
Kız isimlerin de seçenek daha çok o yüzden çok kafa karışıyor :)
Elis
Defne
Nisa
Aden
Miray
Mira
Duru
Seçeneklerim arasında
Görümcemin istediği isimler olmamasına dikkat ediyorum
Sağlıklı dediyse çok da irdelememek lazım sonra her şeyi takıyoruz. Bir şey olsa kendini belli eder mutlaka.Bizde güvendik yılların doktoru ama gayet sağlıklı deyince onemsemedik
Patronum cok duzgun biri sagolsun, kesinlikle eminim oyle dusunmeyecegine.. ama gucume gidiyor...ben canla basla bu halimle bir gun rapor almadan calısırken arkamdan boyle fitne fesatlık yaptıgını gormek beni gercekten cok yoruyor ve uzuyor...
Ya harikalarsiparişlerim geldi. bayıldım bayıldım
Hahahah çok iyi yapmışsınGörümce görmeyin seni omrumcebizim gelin benim istediğim ismi takmıştı ama ben dahil kimse o ismiyle sesleniyor kuzumahep diğer ısmini kullanıyoruz 2 yaşına kadar filan seslendim daha fazla direnemedim
Hahahah çok iyi yapmışsın
Allahtan şimdi gördüm gerçek yüzünü de diyorum
Onun istediği ismi kızıma verseydim
Her seslendiğim de o gelecekti aklıma
Pişman olacaktım
Kimsenin istediği isim olmayacak
Annesi benim ben yaşıyorum her zorluğunu
Çocuğuma da ben koyacam adını
Sagol canım.. Haklısın..O da bu kotulukleri ceker elbetsen başını yastığa rahat koyuyorsan kimin ne düşündüğünün inan önemi yok.
zaten patronda iyi bir insanmış.
hiç üzülüp de o şahısı sevindirme.
Sagol canım.. Haklısın..O da bu kotulukleri ceker elbet
Ismide guselmis masallahBunlarda benim teşviğimin kiyafetleri
Çok geçmiş olsun,benim de alıntım.hayli fazla ama afedersin sarımtırak sanırım enfeksiyondan kaynaklı, birde mantar olmuştum ondan sebep kokulu senin sanırım sadece su şeklindeydi,geçen hafta pazar dönüşü hissettim bende o tarz bi akıntı hatta birden sıcacık gelince kanamalı diye düşündüm çamaşırımda sadece su vardi aceba senin yaşadığın durum benzerimi uyandırın için sağol bizde dikkate alalım akıntı durumlarimiziyirtik olduğunu nasil anladılar peki bana bi sey demediler. suan afi yeterli insallah azalmaz yani senin 12 hafta dayanmış 12 hafta sonra 32 haftalik oluyorum insallah 36 yi doldururuz. simdi eve geldim hazirlanmak için yatisim yapıldı hastaneye gidicem
Bazen bende öyleyim ya hasta gibi yatıyorum acayip halsizlik oluyor. Özellikle ayak tabanlarım çok ağrıyor biraz mutfakta uğraşınca.. son aylar hiç kıpırdıyamıcam galiba..Kafam bu gün yerinden kalkmıyor
Bütün gün attım kollumu kaldıramıyorum
Ne oldu bilmıyorum kafamım bi Tuhaf
2 gün gezdimya onun yorgunluğu herhalde
Aynen en çok ayak tabanım ağrıyorBazen bende öyleyim ya hasta gibi yatıyorum acayip halsizlik oluyor. Özellikle ayak tabanlarım çok ağrıyor biraz mutfakta uğraşınca.. son aylar hiç kıpırdıyamıcam galiba..
Sağol canım aileden pek onay çıkmasa da bu ismebi beğenemediler hatta 63 yaşındaki annem.ne o eski isim buğra koysaydınız ya dediIsmide guselmis masallah
Senin oğlusun kadar akıllı uslu olmasını temenni ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?