- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Her şey çok güzel olacak inşllh Allah evlatlarımıza sağlık versin gerisi nasılsa olur..Aynen en çok ayak tabanım ağrıyor
O kadar hazırlık nasıl olacak :))
Biz daha bir şey yapmadık
Allah ım yardım eder inşallah
Bebişler iyi olsun da
Kontrolümu bekliyorum oradan iyi haberlerle çıkayım inşallah
Hemen başlamayı düşünüyoruz
Benim ayak tabanına ek bel ağrısı,ve alt bölge agrım var birde çok hantallarmış hissediyorum kendimi,resmen alt bölgemde gerilme hissediyorum pelvis kaslarının ağrısı sanirimBazen bende öyleyim ya hasta gibi yatıyorum acayip halsizlik oluyor. Özellikle ayak tabanlarım çok ağrıyor biraz mutfakta uğraşınca.. son aylar hiç kıpırdıyamıcam galiba..
Aynen Canım ne günlerden nerelere geldikHer şey çok güzel olacak inşllh Allah evlatlarımıza sağlık versin gerisi nasılsa olur..
Sadece biberon mamalari ve bezlerde kullanilmaz diyor canm da kalmamis sanirimmaalesef çok doğru
o hediye çekinin bir şartı var mı canım hani bazı çeklerde oluyor ya işte ne bilim 500 tl ve üzeri alışveriş yaparsan bu çeki kullanabilirsin gibi?
Hadi ya o kadar araba aradın ve bekledin indirim olsun kuZum yaSEPTEMBER LOVE aman amam sakin bulasma jokerin int sitesine okdr sinirliyim ki.. cok isteyerek cok begenerek ve tek buldgm yer olarak jokerden dun 11.11 indirimiyle 1700luk arabayi 900kusure aldm heyecanla bekliyorm ki kargoya verilck diye bugn msj geldi iade urununuz birimimize ulasmistr gerekli islem baslatilmistir diye.urun bana gelmedi ki iade edeyim sacmaliga bakar misin yaa okdr uzuldm ki bidaha da bska hicbiyerde yok o araba modum dustu resmen. 10dk musteri hizmetlerine baglanmak icin bekledm stokta kalmadgi icn iade sureci baslatilmis dediler. Hem stokta yok hem nasil indirime koyuyosn bukdr mi habersizsn kendinden yani cok sinir oldm
Benimde vücudum ağrıyor hemen yorulmaya başladımBenim ayak tabanına ek bel ağrısı,ve alt bölge agrım var birde çok hantallarmış hissediyorum kendimi,resmen alt bölgemde gerilme hissediyorum pelvis kaslarının ağrısı sanirim
32 de mi izne ayrilcan cnmKızlar merhaba iyi haftalar,hafta sonu çok yoruldum sanırım sabah yataktan zor kalktım resmen.aralik sonuna kadar çalışmayı gözüm kesmiyor bu halde
Birde doğum fiyatı alan varmi aranizda
Son zamanlarımızda allah yardım etsin,sanırım son 1 ayı annemi çağırgan yada ben gidicem hem zaman geçer hem bakar banaBenimde vücudum ağrıyor hemen yorulmaya başladım
Bu gün yemek bile yapamadım
Üstümde bir halsizlık
Başımı yataktan zor kaldırdım
32 için ocak 12 beklemem gerekiyor ben aralık sonu çıkmak üzere anlaştım bakalım,bir aksilik çıkmazsa,zaten yerime birini alacaklar belki daha erken olue32 de mi izne ayrilcan cnm
Allah hayırlısıyla son aya gelmeyi nasip etsin inşallahSon zamanlarımızda allah yardım etsin,sanırım son 1 ayı annemi çağırgan yada ben gidicem hem zaman geçer hem bakar bana
Ne kadar Medical de doğum?BENİM DE O CİVARDA YA ÇOK PAHALI AMA YAPCAAK BİŞEY YOK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?