2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Her şey çok güzel olacak inşllh Allah evlatlarımıza sağlık versin gerisi nasılsa olur..

Bazen bende öyleyim ya hasta gibi yatıyorum acayip halsizlik oluyor. Özellikle ayak tabanlarım çok ağrıyor biraz mutfakta uğraşınca.. son aylar hiç kıpırdıyamıcam galiba..
Benim ayak tabanına ek bel ağrısı,ve alt bölge agrım var birde çok hantallarmış hissediyorum kendimi,resmen alt bölgemde gerilme hissediyorum pelvis kaslarının ağrısı sanirim

SEPTEMBER LOVE aman amam sakin bulasma jokerin int sitesine okdr sinirliyim ki.. cok isteyerek cok begenerek ve tek buldgm yer olarak jokerden dun 11.11 indirimiyle 1700luk arabayi 900kusure aldm heyecanla bekliyorm ki kargoya verilck diye bugn msj geldi iade urununuz birimimize ulasmistr gerekli islem baslatilmistir diye.urun bana gelmedi ki iade edeyim sacmaliga bakar misin yaa okdr uzuldm ki bidaha da bska hicbiyerde yok o araba modum dustu resmen. 10dk musteri hizmetlerine baglanmak icin bekledm stokta kalmadgi icn iade sureci baslatilmis dediler. Hem stokta yok hem nasil indirime koyuyosn bukdr mi habersizsn kendinden yani cok sinir oldm

S
maalesef çok doğru

o hediye çekinin bir şartı var mı canım hani bazı çeklerde oluyor ya işte ne bilim 500 tl ve üzeri alışveriş yaparsan bu çeki kullanabilirsin gibi?
Sadece biberon mamalari ve bezlerde kullanilmaz diyor canm da kalmamis sanirim

Hadi ya o kadar araba aradın ve bekledin indirim olsun kuZum ya
Demek ki kısmet değilmiş
Koca joker indirim yapıyor ama stoklarından haberi Yok rezalet

Benim ayak tabanına ek bel ağrısı,ve alt bölge agrım var birde çok hantallarmış hissediyorum kendimi,resmen alt bölgemde gerilme hissediyorum pelvis kaslarının ağrısı sanirim
Benimde vücudum ağrıyor hemen yorulmaya başladım
Bu gün yemek bile yapamadım
Üstümde bir halsizlık
Başımı yataktan zor kaldırdım

Kızlar merhaba iyi haftalar,hafta sonu çok yoruldum sanırım sabah yataktan zor kalktım resmen.aralik sonuna kadar çalışmayı gözüm kesmiyor bu halde
Birde doğum fiyatı alan varmi aranizda
32 de mi izne ayrilcan cnm

canlar ayrıntılı ultrason için gittiğim doktoru acil sezeryana gitti.kadının kanam si durmamış.2 satte anca gelirim demiş sekreterine.o yüzden çarşamba 2 buçukta gidecez

Benimde vücudum ağrıyor hemen yorulmaya başladım
Bu gün yemek bile yapamadım
Üstümde bir halsizlık
Başımı yataktan zor kaldırdım
Son zamanlarımızda allah yardım etsin,sanırım son 1 ayı annemi çağırgan yada ben gidicem hem zaman geçer hem bakar bana

Çalışma işini sormussunuz. Insallah bi problem olmazsa Şubata kadar çalışırım. Dogum iznine gec çıkarsam gec biter. Süt izni de daha gec baslar. Ilkinde mecbur 32de ayrıldım. Nasip her şey.

Son zamanlarımızda allah yardım etsin,sanırım son 1 ayı annemi çağırgan yada ben gidicem hem zaman geçer hem bakar bana
Allah hayırlısıyla son aya gelmeyi nasip etsin inşallah
Ben anca alışveriş listesi çıkardım
Aralıkta tamamlamış oluruz Allah ın izniyle
Büyük başlar hazır olduğu için rahatım herhalde

Kızlar aşağıdakiler için önereceğimiz markalar neler
Liste hazırladım ama markalarını rast gele almak istemiyorum yardımcı olur musunuz ?
Şampuan
Deterjan
Emzik
Biberon
Islak mendil
Ateş ölçer
Pudra-pişik krem
Bebe vücut nemlendirici

Yalnız benim omurilikte kist vardı epidural olmazmış bana hatta normal doğum da belki ıkınırken baskı yapabilirmiş cerrahla görüşmem lazımmış bakalım

SEPTEMBER LOVE dün de ben işte yorulmuştum biraz sağ karnım kasığıma doğru bir acı başladı.
akşam eve gidip duş aldım yattım sabah hala geçmemişti şimdi yeni yeni geçiyor.
sanırım yoruldukça bağlar geriliyor.
halsizlik zaten bende de hep var kuzum.
bu arada marka için yazmışsın.
ben pişik kremini sebamed aldım.
şampuanı uni baby aldım.
gratis ten indirimde niveanın çok güzel bebek sabunu vardı onu da aldım.
deterjan henüz amadım.
emzik philps avent aldım.
biberon dr.browns aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…