Hem de ne rezalet yaa bide araba tam benm istedgm gibiydi hem baston gibi katlaniyo hem de travel sistem gibi puseti arabanin kendisine monte edilebiliyodu nyse bakalm vardir bi hayir deyip arastirmalara devamHadi ya o kadar araba aradın ve bekledin indirim olsun kuZum ya
Demek ki kısmet değilmiş
Koca joker indirim yapıyor ama stoklarından haberi Yok rezalet
canım içini ferah tut doktor sorun olmadığını söylemiş nasılsa ..Rabbim korusun canım tüm yavruları .ama o endişe hali bende de var iyi olur her şey Allahın izniyle ...Çok azdı hemen geçti ama nerden geldiğini anlayamadım son ultrasonda her şey iyiydi plesantanın yeri de iyiydi riskin yok dedi doktor ama ne bileyim yine başladı kabuslar.
Kızlar aşağıdakiler için önereceğimiz markalar neler
Liste hazırladım ama markalarını rast gele almak istemiyorum yardımcı olur musunuz ?
Şampuan
Deterjan
Emzik
Biberon
Islak mendil
Ateş ölçer
Pudra-pişik krem
Bebe vücut nemlendirici
Kızlar merhaba iyi haftalar,hafta sonu çok yoruldum sanırım sabah yataktan zor kalktım resmen.aralik sonuna kadar çalışmayı gözüm kesmiyor bu halde
Birde doğum fiyatı alan varmi aranizda
BENİM DE O CİVARDA YA ÇOK PAHALI AMA YAPCAAK BİŞEY YOK.
Benim heyet raporum olmasaydı nasıl çalışırdım hiç bilmıyorum
Bazen bütün gün yerimdem kalkamıyorum
Bazen bütün gün iş yapıyorum
Bizim hastane ücreti 6-7 bin tl arasındaymış
Ama daha konuşmadık doktorumla son haftalarda belli olur konuşuruz dedi eşim
Hangi hastaneler acaba isim yazabilirmisinizBENİM DE O CİVARDA YA ÇOK PAHALI AMA YAPCAAK BİŞEY YOK.
Testin adi ne acaba?yok canim normal muayenede çıkmadı benimki hatta unutmusum soylemeyi doktor anlamadi hiç. muayenenin sonunda soyledim test yapmamiz lazim dedi testte cıktı. eczaneden test aldık vajinal bi test
canım ben ilk çocukta şampuan vücut nemlendirici sabamed aldım 3 yaşında hala sabamed:)) pisik kremi sudokrem.biberon avent.deterjan dalan roksy matik.2015 ekim annelerinde kızlar önermişti memnun kaldım yine aynı deterjanı kullanıcam :))Kızlar aşağıdakiler için önereceğimiz markalar neler
Liste hazırladım ama markalarını rast gele almak istemiyorum yardımcı olur musunuz ?
Şampuan
Deterjan
Emzik
Biberon
Islak mendil
Ateş ölçer
Pudra-pişik krem
Bebe vücut nemlendirici
Çok şükür canım ev okul çocuk yuvarlanıyoruz. Bugünümüze şükür.@-PirayeSEPTEMBER LOVE @4body1soul F Ftszynp sizler nasılsınız kızlar
Ben eskisi gibi aktif olamıyorum
Ana evinde olunca pek fırsat olmuyor
İyisinizdir inşallah hepiniz
Akşam sofrayı zor kurup kaldırdımSEPTEMBER LOVE dün de ben işte yorulmuştum biraz sağ karnım kasığıma doğru bir acı başladı.
akşam eve gidip duş aldım yattım sabah hala geçmemişti şimdi yeni yeni geçiyor.
sanırım yoruldukça bağlar geriliyor.
halsizlik zaten bende de hep var kuzum.
bu arada marka için yazmışsın.
ben pişik kremini sebamed aldım.
şampuanı uni baby aldım.
gratis ten indirimde niveanın çok güzel bebek sabunu vardı onu da aldım.
deterjan henüz amadım.
emzik philps avent aldım.
biberon dr.browns aldım.
Tecrübeli anneler yazınca içim daha da rahatlıyor teşekkürler Canımcanım ben ilk çocukta şampuan vücut nemlendirici sabamed aldım 3 yaşında hala sabamed:)) pisik kremi sudokrem.biberon avent.deterjan dalan roksy matik.2015 ekim annelerinde kızlar önermişti memnun kaldım yine aynı deterjanı kullanıcam :))
rica ederim canım benim sagolasin :))Tecrübeli anneler yazınca içim daha da rahatlıyor teşekkürler Canım
Musmutlu nice yıllara inşallahoglumun dogum gunu ..yogunluktan giremiuorum.Eki Görüntüle 2205291 Allah butun evlatlara saglikli uzun omur versin
canimsin..alabilirsin tabi..dusunemedim caninizin cekecegini..darisi basina insallah bebeginin nice senelerini gorMusmutlu nice yıllara inşallah
Bir dilim pasta alabilir miyim
Ne güzel dua ettin Allah razı olsun bütün pastayı yemiş gibi oldum bu dua ilecanimsin..alabilirsin tabi..dusunemedim caninizin cekecegini..darisi basina insallah bebeginin nice senelerini gor
SEPTEMBER LOVE aman amam sakin bulasma jokerin int sitesine okdr sinirliyim ki.. cok isteyerek cok begenerek ve tek buldgm yer olarak jokerden dun 11.11 indirimiyle 1700luk arabayi 900kusure aldm heyecanla bekliyorm ki kargoya verilck diye bugn msj geldi iade urununuz birimimize ulasmistr gerekli islem baslatilmistir diye.urun bana gelmedi ki iade edeyim sacmaliga bakar misin yaa okdr uzuldm ki bidaha da bska hicbiyerde yok o araba modum dustu resmen. 10dk musteri hizmetlerine baglanmak icin bekledm stokta kalmadgi icn iade sureci baslatilmis dediler. Hem stokta yok hem nasil indirime koyuyosn bukdr mi habersizsn kendinden yani cok sinir oldm
Ayy en korktgm sey cok gecmis olsn canm cok sukur bi skntiniz yokmusHayirli aksamlar kizlar.dün sabah evde sandalyeden düstüm.dünden beri hastanede kontrol altindayim.şükür bebegimde sorun yok.agrilarim var sadece.birdaha asla sandalyeye cikmam.cok korktum
Gözün aydın CanımTicaret bakanlığına şikayet edebilirsin. Firmaya denetim yapılır ve ceza kesilir.
Tüketicici kanunu mesafeli sözleşme yönetmeliğine göre imkansızlasma olarak değerlendirilmiyor.
MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ
16. Madde 4. Fıkra
"Sipariş konusu mal ya da hizmet ediminin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı hallerde satıcı veya sağlayıcının bu durumu öğrendiği tarihten itibaren üç gün içinde tüketiciye yazılı olarak veya kalıcı veri saklayıcısı ile bildirmesi ve varsa teslimat masrafları da dâhil olmak üzere tahsil edilen tüm ödemeleri bildirim tarihinden itibaren en geç on dört gün içinde iade etmesi zorunludur. Malın stokta bulunmaması durumu, mal ediminin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması olarak kabul edilmez."
Genelde yazmıyorum buraya takip ediyorum ama bugün devlet Hastanesi'nde benimde ayrıntılı vardı çok şükür iyiydi her şey. Darısı bekleyenlerin başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?