2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi ya o kadar araba aradın ve bekledin indirim olsun kuZum ya
Demek ki kısmet değilmiş
Koca joker indirim yapıyor ama stoklarından haberi Yok rezalet
Hem de ne rezalet yaa bide araba tam benm istedgm gibiydi hem baston gibi katlaniyo hem de travel sistem gibi puseti arabanin kendisine monte edilebiliyodu nyse bakalm vardir bi hayir deyip arastirmalara devam

Çok azdı hemen geçti ama nerden geldiğini anlayamadım son ultrasonda her şey iyiydi plesantanın yeri de iyiydi riskin yok dedi doktor ama ne bileyim yine başladı kabuslar.
canım içini ferah tut doktor sorun olmadığını söylemiş nasılsa ..Rabbim korusun canım tüm yavruları .ama o endişe hali bende de var iyi olur her şey Allahın izniyle ...

Canim instada muhendisinoglu diye bi sayfa var.. bi baba acms bu sayfayi kendi ogluna kullandigi memnun kaldgi veya kullancgi iceriklerini didik didik onceledigi ve en zararsz madde icerenleri paylasmis.. yildizlar listesi diye bi storysi var kayitlilardan oraya gir bak butun bebek urunlerini bebek bezlerini hepsini incelemis icerikleriyle anlatiyo ben oraya bakip ordan marka alarak liste yapcm
Bu asagidaki almak istediklerine kesin karar verebilcgn bi sayfa
Şampuan
Deterjan
Islak mendil
Pudra-pişik krem
Bebe vücut nemlendirici

Kızlar merhaba iyi haftalar,hafta sonu çok yoruldum sanırım sabah yataktan zor kalktım resmen.aralik sonuna kadar çalışmayı gözüm kesmiyor bu halde
Birde doğum fiyatı alan varmi aranizda

Izmir medical parkta 4930TL.
dogum + 1 gece oda+ oda susleme(mini paket)+ fotografci+refkatcı 1 gece+ ve bebegin ilk cocuk doktoru tarafindan yapilacak olan kontrolleriymiş. Yilbasindan sonra zam gelecekmiş. 2000TL pesin verirsek fiyati sabitleyeceklermiş.

BENİM DE O CİVARDA YA ÇOK PAHALI AMA YAPCAAK BİŞEY YOK.

BENİM DE O CİVARDA YA ÇOK PAHALI AMA YAPCAAK BİŞEY YOK.
Hangi hastaneler acaba isim yazabilirmisiniz

canım ben ilk çocukta şampuan vücut nemlendirici sabamed aldım 3 yaşında hala sabamed:)) pisik kremi sudokrem.biberon avent.deterjan dalan roksy matik.2015 ekim annelerinde kızlar önermişti memnun kaldım yine aynı deterjanı kullanıcam :))

Akşam sofrayı zor kurup kaldırdım
Ayaklarımım üstüne basamıyorum o kadar düşün ve bütün gün yattım
Markalar için teşekkürler kuZum
Deterjan için rox diye bir marka vardı doğru yazdıysam tabi onu söylüyorlar dı iyi diye
Emzik anneye en yakın olan dimi
Sen araştırmadan almazsın çünkü
Bide bebe nemlendirici gibi bir şey lazım

Tecrübeli anneler yazınca içim daha da rahatlıyor teşekkürler Canım

Hayirli aksamlar kizlar.dün sabah evde sandalyeden düstüm.dünden beri hastanede kontrol altindayim.şükür bebegimde sorun yok.agrilarim var sadece.birdaha asla sandalyeye cikmam.cok korktum

Ticaret bakanlığına şikayet edebilirsin. Firmaya denetim yapılır ve ceza kesilir.
Tüketicici kanunu mesafeli sözleşme yönetmeliğine göre imkansızlasma olarak değerlendirilmiyor.

MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ
16. Madde 4. Fıkra
"Sipariş konusu mal ya da hizmet ediminin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı hallerde satıcı veya sağlayıcının bu durumu öğrendiği tarihten itibaren üç gün içinde tüketiciye yazılı olarak veya kalıcı veri saklayıcısı ile bildirmesi ve varsa teslimat masrafları da dâhil olmak üzere tahsil edilen tüm ödemeleri bildirim tarihinden itibaren en geç on dört gün içinde iade etmesi zorunludur. Malın stokta bulunmaması durumu, mal ediminin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması olarak kabul edilmez."

Genelde yazmıyorum buraya takip ediyorum ama bugün devlet Hastanesi'nde benimde ayrıntılı vardı çok şükür iyiydi her şey. Darısı bekleyenlerin başına inşallah.

Hayirli aksamlar kizlar.dün sabah evde sandalyeden düstüm.dünden beri hastanede kontrol altindayim.şükür bebegimde sorun yok.agrilarim var sadece.birdaha asla sandalyeye cikmam.cok korktum
Ayy en korktgm sey cok gecmis olsn canm cok sukur bi skntiniz yokmus

Süslü nakışlı hastane çıkışı için güvendiğiniz instagram isimlerini yazarmısınız

Eklentiler

• 9E7A5B26-FDA5-404B-8992-97A36A2DB498.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 56
Gözün aydın Canım
Sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…