Cok sevindm canim darisi bizlere insallahTicaret bakanlığına şikayet edebilirsin. Firmaya denetim yapılır ve ceza kesilir.
Tüketicici kanunu mesafeli sözleşme yönetmeliğine göre imkansızlasma olarak değerlendirilmiyor.
MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ
16. Madde 4. Fıkra
"Sipariş konusu mal ya da hizmet ediminin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı hallerde satıcı veya sağlayıcının bu durumu öğrendiği tarihten itibaren üç gün içinde tüketiciye yazılı olarak veya kalıcı veri saklayıcısı ile bildirmesi ve varsa teslimat masrafları da dâhil olmak üzere tahsil edilen tüm ödemeleri bildirim tarihinden itibaren en geç on dört gün içinde iade etmesi zorunludur. Malın stokta bulunmaması durumu, mal ediminin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması olarak kabul edilmez."
Genelde yazmıyorum buraya takip ediyorum ama bugün devlet Hastanesi'nde benimde ayrıntılı vardı çok şükür iyiydi her şey. Darısı bekleyenlerin başına inşallah.
Insallah sorun olmaz. Cok gecmis olsunyirtik catlak filan demediler hicbi sey anlasilmiyo ultrasonda bi sorun görünmüyo. antibiyotik başlayıp takip edecekler
Teşekkürler kuZum bilgi içinSEPTEMBER LOVE bebek sampuani, yagi, nemlemlendiricisi, pisik kremi icin biobaby diye bi marka var. tamamen dogal icerik oldugu icin ona bak derim. Emzik, biberon biraz bebegin istegine gore degisir acikcasi. Emzik avent, biberon lansinoh kullanmistim ben. Islak mendilde cildine gore degisiyor uni baby almistim iyi gelmedi. E bebegin islak mendili baby&me kullandim. Ayni sekilde camasirlarini da o marka deterjanla yikadim.
Teşekkür ederim canım sağolasın. Bütün bebekler sağlıkla hayırla ailesine kavuşsun inşallah.Gözün aydın Canım
Sağlıkla gelsinler inşallah
Amin darısı sizlere inşallah.Cok sevindm canim darisi bizlere insallah
Sadece bi mesaj atyilar o mesaj da aynen soyle
Degerli Musterimiz, ........ nolu siparisinizde satin almis oldugunuz urunler iadesi icin depomuza ulasmis ve gerekli islemler baslatilmistir. B002 Cikis: RET JOKER yaz 3347'ye gonder. M:0103001564700018 B043
Bu mesaji beyan yaptik biz diye kanit olrk kullanirlar mi ki??
Benimde öyle Allah korumuşAyy en korktgm sey cok gecmis olsn canm cok sukur bi skntiniz yokmus
Valla okadar haklisin ki hicbsy bilmiyoruz onlar da istedikleri gibi at kosturuyolar peki nerden basvurabilirim tlfnla falan oluyo mu yoksa bulundgm yerdeki tuketici haklarina mi gitmem gerekTeşekkür ederim canım sağolasın. Bütün bebekler sağlıkla hayırla ailesine kavuşsun inşallah.
Amin darısı sizlere inşallah.
Kurtaramazlar bu şekilde çünkü malın sana teslimi olacak iade kağıdı gelecek bunlar kontrol edilir ertesi gün iade kargosu mu olur. Halkımız bilmiyor hakkını bunlarda gaspediyor. On gündür iki fatura için ugrasiyorum ürünler geldi faturasız sorunca lafı dolandiriyorlar. Netten alışveriş bazı açılardan sıkıntı oluyor ama dize getirene kadar uğraşıyorum fatura gelmez ise gelir idaresi başkanlığı denetim yapıyor. Ceza yesinler akillaniyorlar.
Dediğim gibi başvur denetimi yapilsin.
Tüketici hakem heyeti ile ilgili değil mesele, telefonla yapılmaz ama emin değilim nette uygulama varmıydi hatirlamiyorum. Dilekçe ile başvuru yapılır ticaret il müdürlüğünü arayın ya da bakanlığın mesafeli satışlar birimini arayın onlar yönlendirir. Uzmanı ile konuşmuştum ben bakanlıktan onlar yönlendirmişti başka bir tüketici için. Denetim için ticaret il müdürlükleri de dilekçe alır ama bakanlık hızlı olur. Çünkü yaşadığınız il ile şirketin merkezi farklı illerde olur o yüzden arada biraz karışık olur denetim için. Bakanlığı arayın yarın olur mu. Vazgeçmeyin ama ders vermek lazım.Peki nerden basvurabilirim tlfnla falan oluyo mu yoksa bulundgm yerdeki tuketici haklarina mi gitmem gerek
Akşam sofrayı zor kurup kaldırdım
Ayaklarımım üstüne basamıyorum o kadar düşün ve bütün gün yattım
Markalar için teşekkürler kuZum
Deterjan için rox diye bir marka vardı doğru yazdıysam tabi onu söylüyorlar dı iyi diye
Emzik anneye en yakın olan dimi
Sen araştırmadan almazsın çünkü
Bide bebe nemlendirici gibi bir şey lazım
Bende biberon ve emzikte aynı markayı tercih etmeye karar verdimEvet emziği anne göğsüne en yakın olanı aldım canım.
araştırdım biberon da %98 gibi bir oranla gaz ve kolik önleyici olduğu için dr.browns aldım.
Kesinlikle aricm birakmam bu isi cok sinirlendm cunku madem boyle bi hakkim varmis.. cok tesekkur ederm bilgilendirdgn icin canmTüketici hakem heyeti ile ilgili değil mesele, telefonla yapılmaz ama emin değilim nette uygulama varmıydi hatirlamiyorum. Dilekçe ile başvuru yapılır ticaret il müdürlüğünü arayın ya da bakanlığın mesafeli satışlar birimini arayın onlar yönlendirir. Uzmanı ile konuşmuştum ben bakanlıktan onlar yönlendirmişti başka bir tüketici için. Denetim için ticaret il müdürlükleri de dilekçe alır ama bakanlık hızlı olur. Çünkü yaşadığınız il ile şirketin merkezi farklı illerde olur o yüzden arada biraz karışık olur denetim için. Bakanlığı arayın yarın olur mu. Vazgeçmeyin ama ders vermek lazım.
Ben yiyorum arada, etsiz zaten güvendiğiniz bir yerden yiyebilirsiniz.Kızlar tv de gördüm canım istedi çiğköfte.
Dışarıda satılanlar etsiz zaten.
Yesem ne olur?
AranıZda yiyen var mı?
Ben yedim birkaç kez etsiz oöduğuiöşn bir sorun yaşamadım.Kızlar tv de gördüm canım istedi çiğköfte.
Yesem ne olur?
AranıZda yiyen var mı?
Hamileligin baslarinda bende yedim bi kere. Bildigim guvendigim bi yerden. Etsiz. Istanbuldamiydin restoran adi vereyim :)Kızlar tv de gördüm canım istedi çiğköfte.
Yesem ne olur?
AranıZda yiyen var mı?
Bir cop dahi almadim ben daha yaTeşekkürler kuZum bilgi için
Yavaştan başladım liste yapayım sonra bi kere de baya eşyasını almak istıyorum
Etsiz oldugu icin yani cig et olmamasi acisindan rahatlikla yiyeblrsn ama guvendgn biyerden al canm.. ben ilk ayimda her gun cig kofte aldirdm disardan baska bse yiyemiyodumKızlar tv de gördüm canım istedi çiğköfte.
Yesem ne olur?
AranıZda yiyen var mı?
amnisure testiTestin adi ne acaba?
Ne zaman göreneceksin ki Doğum da mıBir cop dahi almadim ben daha yagerci cogu sey var tabi ama. Bi ogrenebilsem cinsiyetini ufak tefek cul caput alirdim bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?