2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amniyotik sıvı ılık olur diye biliyorum akıntı sicak olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim insallah degildir yinede bi doktoruna danış istersen

Bende yaşadım ama doktorum bu kadar erken olmaz dedi magnezyum verdi
Bide gerçekten kasılmayı kafana takınca o gün daha çok oluyor
Aklım başka şeyle meşgul olunca o kadar çok olmuyor

insallah canim

Bende yaşadım ama doktorum bu kadar erken olmaz dedi magnezyum verdi
Bide gerçekten kasılmayı kafana takınca o gün daha çok oluyor
Aklım başka şeyle meşgul olunca o kadar çok olmuyor
Evet haklısın canım. Bugun 1 defa hissettikten sonra hep kendimi dinledim. Dinledikce stres oldum ve arttı sanki. Magnezyumumu da icmistim halbuki. Su 30lu haftaları görmeden rahat edemeyecegim galiba. Allahım tüm bebeklerimiz sağlıkla zamanında gelsin inşallah. Napacagimi şaşırdım.

Amin amin sağlıkla gelsinler inşallah
Yirmili haftalar bitmedi bana da bitmedi
İlk başta o kadar zor günler geçirdim kanamalar neler yaşadım şükür Allah ın izni ile atlattım ama sanki bu yirmili haftalar yordu beni bitmiyor hep korku stres yaşıyorum
Hayırlısıyla diyorum bir ocak ayına girsek 30 lu haftaları görsek onlarıda atlatsak inşallah hayırlısıyla

Kızlar tecrübe ettiğim bi kaç şeyi yazmak istedim.
Ben kızıma avent in emziğini almıştım ve hemen vermiştim. Sonuç tabiki meme reddi oldu. Bu kez emzik almayacağım olur da çok ihtiyaç olursa alacağım ve pek vermeyeceğim. İhtiyaç olmazsa almayı düşünmüyorum. Kızım doğru düzgün emmediği için kilo da almazdı pek.

Arkadaşlar pişik kremi kesinlikle sudokrem filan almayın bebeğin derisini inceltiyor aman deyim.
Hametan alın onu kullanın hiç bi yan etkisi olmaz.
Şampuan olarak kesinlikle mustela yenidoğan köpük şampuanı öneririm. Konak önleyici köpük şampuan olarak geçiyor ve ben çok memnun kaldım cidden önlüyor konağı. Bebe yağı almak size kalmış. Ben yine mustela nemlendirici almıştım. Ama şu an kızıma bioderma nın şampuan ve nemlendiricisini kullanıyorum çok memnunum. Şampuanı hem vücut hem saç için. Nemlendiricisi zaten mükemmel nemlendiriyor. Tavsiye ederim. Ben ikinciye kızımın bioderma şampuanını kullanırım. Konak olursa koşa koşa mustela Konak önleyici şampuanı alırım.

Deterjan olarak roxy önerenler olmuş toz deterjan olduğu için tercih etmedim.
Ben dalin kullanıyorum çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı olarak parfümlü bir ürün.
Parfümsüz olsun diyorsanız uni Baby tavsiye ederim güzel yıkıyor. Yumuşatıcısı da güzel.

Canım hemen yazayım sana
Şampuan mustela Konak önleyici köpük şampuan.
Dalin ya da uni baby
Emzik avent bazı bebekler nuk seviyor
Biberon avent kullandım güzel sağma Makinesini de alırsan içinden bir tane çıkıyor zaten.
Islak mendil kesinlikle uni Baby yenidoğan ıslak mendil
Ateş ölçer braun kulaktan ölçer bendeki modeli bebeğin ayını seçiyorsun ona göre renk veriyor yüksekse kırmızı hafifse sarı normalse yeşil renk oluyor. YouTube dan video bakabilirsin.
Pudra almana gerek yok ben hiç kullanmadım.
Pişik kremi farklı pişik önleyici farklı.
Pişik kremi bence önce hametan kullanılmalı bolca sürebilirsin hiç bi zararı yok. Ama ciddi pişik var ise hamazinc e başvurabilirsin.
Pişik önleyici olarak kesinlikle bepanthol derim.
Nemlendirici krem olarak ben şu an bioderma dan çok memnunum. Kızımda mustela kullanıyordum nemlendirmesi yetersiz geldi ve kuruluktan alerji oldu. Daha güçlü nemlendiren biodermaya geçiş yaptım ve yine onu kullanmaya devam edeceğim.
Soracaklarınız olursa etiketleyin cevaplarım :)))

Şampuan, nemlendirici losyon, pişik kremi ve sabun- mustela
Deterjan-dalin sıvı deterjan
Emzik, biberon- avent
Islak mendil- unibaby yenidoğan
Ateş ölçer- braun kulaktan
Pudra ve yumuşatıcı zararlı olduğu için kullanmıyorum

Amin inşallah canım. Ki ben senden de geriden geliyorum. Ben de ilk 3 ay yattım kanama alanım var diye. Tam rahatlayacağım herhalde dedigim zaman da kasilmalarla tanistim. Rabbim beterinden korusun.

Az once yazmistom muhendisinoglu diye bi sayfa var orda dalin deterjanin icinde olanlari yazmis ve okuyu ca dehsete dustm cnku butun yegenlerimin kiyafetleri onunla yikanmisti.. sukdr soylim acilen toplatilmasi gereken urun diye bilim adamlari soylemis cok zararliymis bi bakin derim o sayfaya

Bakayım canım hemen. Ben hep Dalin kullandım. Eğer dediğin gibiyse uni Baby de kullanıyorum onu kullanmaya devam ederim.

D dry75 canım sağol inceledim. Migros’larda da satılan green clean markasını önermiş bitkisel. Bundan sonra green markayı alırım.

D dry75 canım sağol inceledim. Migros’larda da satılan green clean markasını önermiş bitkisel. Bundan sonra green markayı alırım.
Ben de onu almayi dusunuyorum canm cnku sabun toz matikler hem kiyafette kaliyomus iki defa durulamak gerekmis oyle de kiyafetler yipranir diye.. dalinin kokusu beni bitiriyordu hep bebek kokusu denince o gelir aklima hayalimdi bebegmin kiyafetlerini onunla yikicm evin ici misler gibi kokcak diye ama okudum ve resmen sok oldm okuduklarmdan sonra braz da arastrdm o sayfayi gormesem gozum kapali gidip dalin alcktm

S ssule07 canim Ali beyde ayrintilidan sonra sonucunu seni ayrintiliya yonlendiren doktora gosterdin mi yoksa Ali bey tum aciklamalari yapti ve hastaneden ciktin mi?
Carsamba Ali beyde randevum da

Canim Ali bey ultrasonla bakarken olcumleri sonuclari vs soukuyor sadece yanindakilere, girsinler diye degerleri sanirim. Soru sorunca da mekanik sekilde yarim yamalak aciklamasiz cevapliyor, ultrason bitince disarda bekle cagircaz diyolar, sonucu raporlastirip veriyorlar. Raporu okuyunca sen de anliyosun zaten varsa bir sorun, koyu renk yaziyor sorun olan durumlar. Ciddiyetiyle ilgili vs hic yorum yapmiyor. Doktoruma goturup gostermistim ben sonucumu.

Ben dudagimda ucuk cikti sanmistim doktoruma sordum, vectavir kullanabilir miyim diye, kullanabilirsin demisti bana.

Canim cok gecmis olsun, insaallah gecici bir durumdur. Saglicakla ve zamaninda kucagina alip buyutursun insaallah bebegini. Bizi de gelismelerden haberdar et arada.

Sampuam dogalbebegim internet sitesinden jack&jill marka, kesinlikle ve siddetle oneririm. En masim sampuan olur kendileri. Ilerde de ayni markanin dis macunu ve fircasina devam edebilirsin bebegine. Deterjan Rossmann'larda satilan ekolojik bebekler icin ultra hassas sivi deterjan, parfumsuz, parabensiz, koruyucusuz, ekolojik. Emzik biberon bebekten bebege degisiyor, emzik kullanmadim, biberonda kisa sure aldim kizim sonra almaz oldu. O donemde avent de kullandim, bebedorun minik olanlardan da. Islak mendil kesinlikle unibaby yenidogan, sonrasinda baby&me yenidogana da gecilebilir. Ates olcer hiiiicccc pahali birsey almaya gerek yok, eczanelerde sayilan su 10-15 liralik elektronik atesolcerlerden al tamamdir, yogunbakimlarda bile onlardan kullaniliyor cunku en hassas dogru sonucu onlar veriyor. Pudra zararli kullanma, pisik onleyici ben kullanmayi tercih etmedim, pisik olunca da, ozellikle antibiyotik kullanacaksa anne ya da bebek, ya da portakal vs gibi asittli seyler tukettiyse anne, Arko'nun yesil eski tip tüp kremi inanilmaz etkili, hem olusan pisigi onarmada, hem de yagli oldugu icin tabaka gibi olusturup popisi koruyup, yeni pisik olmasini ya da daha kotu olmasini engelleme konusunda. Nemlendirici olarak da ne kullanirsan kullan icinde illa ki kimyasal birseyler var. Onun yerine hakiki, asitligi dusuk zeytinyagi al, spreyli bir siseye doldur, banyo sonrasi vucudunu kurulamadan once sıkıp her yerini guzelce nemlendirip masaj yap. Ohhhh missss..

Hayirli aksamlar kizlar.dün sabah evde sandalyeden düstüm.dünden beri hastanede kontrol altindayim.şükür bebegimde sorun yok.agrilarim var sadece.birdaha asla sandalyeye cikmam.cok korktum

Cok cok gecmis olsun, sukur ki iyiymissiniz. Allah korusun cok dikkat etmek lazim, agirlik merkezimiz degistigi icin denge problemi de oliyor tabi. Allah beterinden saklasin, insaallah bir an once rahatlar da cikarsin hastaneden umarim.

Kontrolleri ve ayrintili ultrasonlari olan hamislar gozunuz aydin, hepinizin guzel gecmis cok sukur. Benim de yarin 14.30 da fetal eko randevum var. Bakalim insaallah ben de guzel haberlerle gelirim. Dualarinizi bekliyorum insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…