amniyotik sıvı ılık olur diye biliyorum akıntı sicak olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim insallah degildir yinede bi doktoruna danış istersenÇok geçmiş olsun,benim de alıntım.hayli fazla ama afedersin sarımtırak sanırım enfeksiyondan kaynaklı, birde mantar olmuştum ondan sebep kokulu senin sanırım sadece su şeklindeydi,geçen hafta pazar dönüşü hissettim bende o tarz bi akıntı hatta birden sıcacık gelince kanamalı diye düşündüm çamaşırımda sadece su vardi aceba senin yaşadığın durum benzerimi uyandırın için sağol bizde dikkate alalım akıntı durumlarimizi
Bende yaşadım ama doktorum bu kadar erken olmaz dedi magnezyum verdiArkadaslar bugun 4 defa kasılmam oldu. 5ten once olunca esimle poliklinikteki doktora rica ettik randevumuz olmadığı halde aldi bi 15 dk kontrol etti. Ama o sırada hiç olmadı kasılma. Bu kadar erken haftada nts de çıkmayabilir dedi ntsye sokmadı. Acilma da yok rahimde proluton igneye magnezyuma devam bol su ic dedi. Tam eve geldik uzandım yine oldu. Esim de gördü tas gibi olduğunu. Cok korkuyorum artmasından ki stres yaptıkça daha da oluyor sanki. Deneyimli arkadaslarim bana bir tavsiyeniz var mi? Bu kadar erken başlaması normal mi?
insallah canimBende saygı duyuyorum
Herkesin kendi kararı
Hamileliğin başından beri çok şeylerle mücadele ettik
Bundan sonrasında stres yaşamak istemiyorum
Rahat ve sıkıntısız bir hamilelik geçirelim hepimiz
Çok üzüldüm sana canım
İnşallah iyi olacaksın
Moralini yüksek tut
Hayırlı olsun
Güle güle kullan
Ben tek iğne almadım daha
Tek alışveriş yapmayan ben kaldım herhalde topikte :)
26sinda ayrintili. Ayrintilida da soylemezlerse, soylemesinler artik bu saatten sonra :)Ne zaman göreneceksin ki Doğum da mı
Evet haklısın canım.Bende yaşadım ama doktorum bu kadar erken olmaz dedi magnezyum verdi
Bide gerçekten kasılmayı kafana takınca o gün daha çok oluyor
Aklım başka şeyle meşgul olunca o kadar çok olmuyor
Az kalmış Allah ın İzni ile26sinda ayrintili. Ayrintilida da soylemezlerse, soylemesinler artik bu saatten sonra :)
Amin amin sağlıkla gelsinler inşallahEvet haklısın canım.Bugun 1 defa hissettikten sonra hep kendimi dinledim. Dinledikce stres oldum ve arttı sanki. Magnezyumumu da icmistim halbuki. Su 30lu haftaları görmeden rahat edemeyecegim galiba. Allahım tüm bebeklerimiz sağlıkla zamanında gelsin inşallah. Napacagimi şaşırdım.
Canım hemen yazayım sanaKızlar aşağıdakiler için önereceğimiz markalar neler
Liste hazırladım ama markalarını rast gele almak istemiyorum yardımcı olur musunuz ?
Şampuan
Deterjan
Emzik
Biberon
Islak mendil
Ateş ölçer
Pudra-pişik krem
Bebe vücut nemlendirici
Şampuan, nemlendirici losyon, pişik kremi ve sabun- mustelaKızlar aşağıdakiler için önereceğimiz markalar neler
Liste hazırladım ama markalarını rast gele almak istemiyorum yardımcı olur musunuz ?
Şampuan
Deterjan
Emzik
Biberon
Islak mendil
Ateş ölçer
Pudra-pişik krem
Bebe vücut nemlendirici
Amin inşallah canım. Ki ben senden de geriden geliyorum.Amin amin sağlıkla gelsinler inşallah
Yirmili haftalar bitmedi bana da bitmedi
İlk başta o kadar zor günler geçirdim kanamalar neler yaşadım şükür Allah ın izni ile atlattım ama sanki bu yirmili haftalar yordu beni bitmiyor hep korku stres yaşıyorum
Hayırlısıyla diyorum bir ocak ayına girsek 30 lu haftaları görsek onlarıda atlatsak inşallah hayırlısıyla
Az once yazmistom muhendisinoglu diye bi sayfa var orda dalin deterjanin icinde olanlari yazmis ve okuyu ca dehsete dustm cnku butun yegenlerimin kiyafetleri onunla yikanmisti.. sukdr soylim acilen toplatilmasi gereken urun diye bilim adamlari soylemis cok zararliymis bi bakin derim o sayfayaDeterjan olarak roxy önerenler olmuş toz deterjan olduğu için tercih etmedim.
Ben dalin kullanıyorum çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı olarak parfümlü bir ürün.
Parfümsüz olsun diyorsanız uni Baby tavsiye ederim güzel yıkıyor. Yumuşatıcısı da güzel.
Bakayım canım hemen. Ben hep Dalin kullandım. Eğer dediğin gibiyse uni Baby de kullanıyorum onu kullanmaya devam ederim.Az once yazmistom muhendisinoglu diye bi sayfa var orda dalin deterjanin icinde olanlari yazmis ve okuyu ca dehsete dustm cnku butun yegenlerimin kiyafetleri onunla yikanmisti.. sukdr soylim acilen toplatilmasi gereken urun diye bilim adamlari soylemis cok zararliymis bi bakin derim o sayfaya
Ben de onu almayi dusunuyorum canm cnku sabun toz matikler hem kiyafette kaliyomus iki defa durulamak gerekmis oyle de kiyafetler yipranir diye.. dalinin kokusu beni bitiriyordu hep bebek kokusu denince o gelir aklima hayalimdi bebegmin kiyafetlerini onunla yikicm evin ici misler gibi kokcak diye ama okudum ve resmen sok oldm okuduklarmdan sonra braz da arastrdm o sayfayi gormesem gozum kapali gidip dalin alcktm
uçuğum için aklovir aldım,sürdüm. o arada doktorada msj attım sakıncası var mı die. hayır kullanamazsn yazmış.. nette hep doktorlar kullanabilirsiniz yazmış doktorunuza sorarak. bende bi problemde yok ama nie hayır dedi bilemedm. neyse hemen sildim ilacı. yarım saatten bişe olmaz heral
yirtik olduğunu nasil anladılar peki bana bi sey demediler. suan afi yeterli insallah azalmaz yani senin 12 hafta dayanmış 12 hafta sonra 32 haftalik oluyorum insallah 36 yi doldururuz. simdi eve geldim hazirlanmak için yatisim yapıldı hastaneye gidicem
Kızlar aşağıdakiler için önereceğimiz markalar neler
Şampuan
Deterjan
Emzik
Biberon
Islak mendil
Ateş ölçer
Pudra-pişik krem
Bebe vücut nemlendirici
Hayirli aksamlar kizlar.dün sabah evde sandalyeden düstüm.dünden beri hastanede kontrol altindayim.şükür bebegimde sorun yok.agrilarim var sadece.birdaha asla sandalyeye cikmam.cok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?