evet canim bi kizim var. allah ne verirse basarim bagrima :) gonlumden gecen benimde o ama, kizsa da gonlume sokarim onu :) pamugum benimAz kalmış Allah ın İzni ile
Evde Kızçe var dimi
Bu da erkek olur belki
Erkek erkek bu ben diyeyim
Canım çok yoğunum bu sene arada girip yazılanları okuyorum.özellikle seni merakla takip ettim sessizce dua ettim sana çok sevindim bebeğin için sağlıklı olmasına çok mutlu oldum.arada girdiğim için çok yazmak istemiyorum uzaktan takipteyim canımoslem83 canim nerelerdesin sesin cikmiyo
Hangi marka cnm arabaHem de ne rezalet yaa bide araba tam benm istedgm gibiydi hem baston gibi katlaniyo hem de travel sistem gibi puseti arabanin kendisine monte edilebiliyodu nyse bakalm vardir bi hayir deyip arastirmalara devam
Cnm ya gecmis olsun Keske cikmayaydin neyseki cok sukur birsey yokmus sirt ustumu dustun nasil olduHayirli aksamlar kizlar.dün sabah evde sandalyeden düstüm.dünden beri hastanede kontrol altindayim.şükür bebegimde sorun yok.agrilarim var sadece.birdaha asla sandalyeye cikmam.cok korktum
Ben arada yiyorum cnm etsiz yapildigindan emin oldugum bi yerdenKızlar tv de gördüm canım istedi çiğköfte.
Dışarıda satılanlar etsiz zaten.
Yesem ne olur?
AranıZda yiyen var mı?
Bebe confort canm hicbiyerde satisi yok sadece jokerde bulmustum ac bi izle videolarini streety modeli ve loala modeli tam bnm istedgm gibi hem baston hem travel gibi cift yonluHangi marka cnm araba
bende izledim canım,çok güzel görünüyor. fiyatlarda çok uçuk değil. normal jokere gidip alsak daha iyi olacak sanırım. araba için yılbaşını bekliyorum ben.belki indirim fln olur diyeBebe confort canm hicbiyerde satisi yok sadece jokerde bulmustum ac bi izle videolarini streety modeli ve loala modeli tam bnm istedgm gibi hem baston hem travel gibi cift yonlu
Canim insallahhhh sende gel gusel haberlerleBeni saymamissin
İZMİR MEDİCAL PARK BENİMHangi hastaneler acaba isim yazabilirmisiniz
3 BUÇUK SADECE DOĞUM 6 YA KADAR ÇIKIO PAKETLERLE AMA MART OLDUĞU İÇİN DAHA BU ZAMSIZ FİYAT CANIMNe kadar Medical de doğum?
BEN HERŞEY YİYORUM CANIM GÜVENDİĞİM YERDEN KOKEREÇDE YİYORUM MİDYEEDE YİYORUM HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ BİR ZAARARINI GÖRMEDİM :)Kızlar tv de gördüm canım istedi çiğköfte.
Dışarıda satılanlar etsiz zaten.
Yesem ne olur?
AranıZda yiyen var mı?
Ayyy almana çok çok çok sevindim...yok canım geç değildir bence inş güzel haberlerde alırsın ic8miz rahatlarKizlaaaarrrSEPTEMBER LOVE D dimazeyd valla esim bi taraftan tlfnla aradi ben tlfndan girdm bi elimde bilgisayarla girdm daha saat 00.00 olur olmaz randevular dolu acildi saka gibiler. Esim de imkansiz saniyeler icinde dolmasi 3koldan ugrasiyoruz suan fln dedi tlfndaki mhrs yetkilisine o da suan bi vatandas cikti sanirim bi randevu goruyorum diyo ayyy cok uyaniklar varya bugn cok net anladm ki kesinlikle tlfn basinda 00.00i bekleyip detayli randevusu alinamaz cunku bu randevulari o tlfnun basindakilere tanimliyolar onlar kendileri veriyo esim okdr israr edince adam aynen boyle kivirdi ama sagolsun verdi valla randevuyu 28kasimda gidiyorum ayrintiliya insallah cok gec degildir doktorum 30una kdr yaptirabilrsn demisti
Canım günaydın :)karma yasası tıkır tıkır işler kuzum sen merak etme :)
kim demiş eden ettiğiyle kalacak diye?
sen minnakı da kendini de üzme boş ver.
Insallah canim cok saol 1 de randevum zaman gecmiyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?