2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlaaaarrr SEPTEMBER LOVE D dimazeyd valla esim bi taraftan tlfnla aradi ben tlfndan girdm bi elimde bilgisayarla girdm daha saat 00.00 olur olmaz randevular dolu acildi saka gibiler. Esim de imkansiz saniyeler icinde dolmasi 3koldan ugrasiyoruz suan fln dedi tlfndaki mhrs yetkilisine o da suan bi vatandas cikti sanirim bi randevu goruyorum diyo ayyy cok uyaniklar varya bugn cok net anladm ki kesinlikle tlfn basinda 00.00i bekleyip detayli randevusu alinamaz cunku bu randevulari o tlfnun basindakilere tanimliyolar onlar kendileri veriyo esim okdr israr edince adam aynen boyle kivirdi ama sagolsun verdi valla randevuyu 28kasimda gidiyorum ayrintiliya insallah cok gec degildir doktorum 30una kdr yaptirabilrsn demisti

oslem83 canim nerelerdesin sesin cikmiyo
Canım çok yoğunum bu sene arada girip yazılanları okuyorum.özellikle seni merakla takip ettim sessizce dua ettim sana çok sevindim bebeğin için sağlıklı olmasına çok mutlu oldum.arada girdiğim için çok yazmak istemiyorum uzaktan takipteyim canım

Hem de ne rezalet yaa bide araba tam benm istedgm gibiydi hem baston gibi katlaniyo hem de travel sistem gibi puseti arabanin kendisine monte edilebiliyodu nyse bakalm vardir bi hayir deyip arastirmalara devam
Hangi marka cnm araba

Hayirli aksamlar kizlar.dün sabah evde sandalyeden düstüm.dünden beri hastanede kontrol altindayim.şükür bebegimde sorun yok.agrilarim var sadece.birdaha asla sandalyeye cikmam.cok korktum
Cnm ya gecmis olsun Keske cikmayaydin neyseki cok sukur birsey yokmus sirt ustumu dustun nasil oldu

Bebe confort canm hicbiyerde satisi yok sadece jokerde bulmustum ac bi izle videolarini streety modeli ve loala modeli tam bnm istedgm gibi hem baston hem travel gibi cift yonlu
bende izledim canım,çok güzel görünüyor. fiyatlarda çok uçuk değil. normal jokere gidip alsak daha iyi olacak sanırım. araba için yılbaşını bekliyorum ben.belki indirim fln olur diye

Ayyy almana çok çok çok sevindim...yok canım geç değildir bence inş güzel haberlerde alırsın ic8miz rahatlar

şampuan ve pişik kremi için mustela kullanmıştım kızıma şimdi yine aynılarından alacağım. özellikle pişik kreminden çok memnundum.
çamaşırlarını dalinle yıkamıştım ama daha dalin almam okuduklarımdan sonra.
gögüs pompası biberon emzik avent ti. hepsinden çok memnundum.
emzik vermem diyen annelerdendim ne büyük icatmış :)

karma yasası tıkır tıkır işler kuzum sen merak etme :)
kim demiş eden ettiğiyle kalacak diye?
sen minnakı da kendini de üzme boş ver.
Canım günaydın :)
Kesinlikle haklısın, karma isliyor bu sabah gordum direkt :) Allah herkese su ettigimi bulurum bilincini verse de boyle davranmasalar keske..
Neyse cok sagol kuzum.. oglus ve ben iyiyiz kıpır kıpırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…