2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kul plan yaparmış kader yukarıdan gülermiş
Ayrıntılı ultrason yaptırmayacağım diyen ben 1 saat sonra ayrıntılıya giriyorum
Sabah 5te sancıyla acillik oldum
Serum takıldı üşütmüşüm meğer
Doktor muayene etti ve sormadan ayrıntılıya sevk etti
Doktor tanıdık olunca seçim hakkı tanımadı resmen
Çok korkuyorum
Bana dua edin kızlar

canım herşeyin hayırlısı..
güzel sonuçlarla bekliyoruz

Ayyy almana çok çok çok sevindim...yok canım geç değildir bence inş güzel haberlerde alırsın ic8miz rahatlar
Insallah canim cok tesekkur ederim.. ben daha once hic grmedm zeynep kamile bu dopplerin yerleskesi farkli yerde mi yoksa haritaya zeynep kamil yazip gitmemiz yeterli mi

Canim cok gecmis olsun insallah guzel sonuclarla cikarsin ayrintilidan sen de benm gibi doktorun tercih birakmamasiyla gidiyosun rabbim yuzumuzu guldursn insallah

Canım güzel haberlee gelirsin inşallah...dikkat et kendine de .....

Kızlar gebelikte kullandığımız vitamin kan magnezyum gibi ilaçların içindeki bazı vitamin mineraller ortak olarak hepsinde olabiliyor.yani vitaminin içinde d3 varken magnezyumum içinde de d3 var.mesela bunların fazlalığı bir zarar verir mi bebeklere....

Benim doktorum regenesis ve osteocare verdi bigun birini bigun birini al dedi benxe sen de bi sor doktorun nasl uygun goruyosa oyle kullanirsn canm

Insallah canim cok tesekkur ederim.. ben daha once hic grmedm zeynep kamile bu dopplerin yerleskesi farkli yerde mi yoksa haritaya zeynep kamil yazip gitmemiz yeterli mi
tek ayrıntılı yaptırmayan benmi kaldım şimdi :) sen ne şekilde aldın randevuyu canım ? zeynep kamil hangi bölümden

İyi alabilmişsin kuZum ben dedim kolay değil diye almak
Hadi bakalım 28 de güzel hayırlı haberler alacaksın tamamem kalbimden söylüyorum Allah ın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…