tetanozun ikinci dozunu olan var mı ben dün oldum bu sanki ilkinden daha çok sancı yaptı bende
Anladım canım bende orda yapacağım da doğumu inşallah3 BUÇUK SADECE DOĞUM 6 YA KADAR ÇIKIO PAKETLERLE AMA MART OLDUĞU İÇİN DAHA BU ZAMSIZ FİYAT CANIM
bende inşallah canım 17sinde kontrol var buket hanıma bi konuşayım bakalım tekrar fiyat gitmişken.Anladım canım bende orda yapacağım da doğumu inşallah
aaa iki ay arayla mı ben bir ay arayla oldum. diğr ayın 12 sinde yine çağırdı o ne için acababen ilkini 9 ekimde olmustum ikinci doz icinde 1 aralikda gel dediler bana bende beklyorum ama ilk dozunda bisey hissetmemsitim
canım herşeyin hayırlısı..Kul plan yaparmış kader yukarıdan gülermiş
Ayrıntılı ultrason yaptırmayacağım diyen ben 1 saat sonra ayrıntılıya giriyorum
Sabah 5te sancıyla acillik oldum
Serum takıldı üşütmüşüm meğer
Doktor muayene etti ve sormadan ayrıntılıya sevk etti
Doktor tanıdık olunca seçim hakkı tanımadı resmen
Çok korkuyorum
Bana dua edin kızlar
Insallah canim cok tesekkur ederim.. ben daha once hic grmedm zeynep kamile bu dopplerin yerleskesi farkli yerde mi yoksa haritaya zeynep kamil yazip gitmemiz yeterli miAyyy almana çok çok çok sevindim...yok canım geç değildir bence inş güzel haberlerde alırsın ic8miz rahatlar
Canim cok gecmis olsun insallah guzel sonuclarla cikarsin ayrintilidan sen de benm gibi doktorun tercih birakmamasiyla gidiyosun rabbim yuzumuzu guldursn insallahKul plan yaparmış kader yukarıdan gülermiş
Çok korkuyorum
Bana dua edin kızlar
Sen her daim kalbimde oldugundan burda dile getirme geregi bile gormedim hocamBeni saymamissin
Canım güzel haberlee gelirsin inşallah...dikkat et kendine de .....Kul plan yaparmış kader yukarıdan gülermiş
Çok korkuyorum
Bana dua edin kızlar
Bende hala sabah aksam devamlı kusuyorum anlatamam yanı ama ılaç kullanmıyorumNurbal o mide bulantisi beni de mahvetti...hala.sabah aksam bulantin ilaci kullaniyorum...hatta suan yine kusmaya gidiyorum..illallah geldi..
Benim doktorum regenesis ve osteocare verdi bigun birini bigun birini al dedi benxe sen de bi sor doktorun nasl uygun goruyosa oyle kullanirsn canmKızlar gebelikte kullandığımız vitamin kan magnezyum gibi ilaçların içindeki bazı vitamin mineraller ortak olarak hepsinde olabiliyor.yani vitaminin içinde d3 varken magnezyumum içinde de d3 var.mesela bunların fazlalığı bir zarar verir mi bebeklere....
tek ayrıntılı yaptırmayan benmi kaldım şimdi :) sen ne şekilde aldın randevuyu canım ? zeynep kamil hangi bölümdenInsallah canim cok tesekkur ederim.. ben daha once hic grmedm zeynep kamile bu dopplerin yerleskesi farkli yerde mi yoksa haritaya zeynep kamil yazip gitmemiz yeterli mi
İyi alabilmişsin kuZum ben dedim kolay değil diye almakKizlaaaarrrSEPTEMBER LOVE @dimazeyd valla esim bi taraftan tlfnla aradi ben tlfndan girdm bi elimde bilgisayarla girdm daha saat 00.00 olur olmaz randevular dolu acildi saka gibiler. Esim de imkansiz saniyeler icinde dolmasi 3koldan ugrasiyoruz suan fln dedi tlfndaki mhrs yetkilisine o da suan bi vatandas cikti sanirim bi randevu goruyorum diyo ayyy cok uyaniklar varya bugn cok net anladm ki kesinlikle tlfn basinda 00.00i bekleyip detayli randevusu alinamaz cunku bu randevulari o tlfnun basindakilere tanimliyolar onlar kendileri veriyo esim okdr israr edince adam aynen boyle kivirdi ama sagolsun verdi valla randevuyu 28kasimda gidiyorum ayrintiliya insallah cok gec degildir doktorum 30una kdr yaptirabilrsn demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?