2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa iki ay arayla mı ben bir ay arayla oldum. diğr ayın 12 sinde yine çağırdı o ne için acaba

valla cnm bende hic bilmiyorum ki hamile oldugumu ogeenince saglik ocagna kaydimi ettim ozaman 9 ekimde gel deduler sonra ilk dozu oluncada bana bi kart verdiler asi tarhni yazdi 1 aralikda geleceksin dedi hem takip hem asi icin dedi bende anlamadim bazilari iki doz arasinda fazla zaman olmadna vuruluyorlar ama benim saglik ocagi araya zaman koydu :)

Şampuan olarak Hangisi kullandın
Forming olan mı gentle olan mı ?
Forming olan ben saç hem vücut için kullanılıyor
Gentle olan sadece saç için kullanıyor
Bide bioderma pişik kremi kullandın mı memlun kaldın mı ?
Bide ben bioderma çalışanıyım :))))
Ama kendi bebem olunca işte gene de sormadan kullanmak istemiyorum

Eklentiler

• 78AE58BE-9BD5-4654-A2B9-8780CD2F9344.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 30
  • 9EF06892-40ED-49FF-9ECB-56C2AD5A3FA8.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 39
:)))

Sol üstteki canım benim kullandığım :)) birde ikili satılıyor ya baya baya gidiyor bunlar :)))
Bioderma nın bi çok ürününden memnunum ben :))
Biodermanın pişik kremini kullanmadım. Ama bence o da iyidir. Nemlendirici kremini kullandım kızımda hemen geçirdi cildindeki egzama gibi şeyleri. Kendimde köpük temizleyicisini kullanıyorum çok çok memnunum.

Şimdi okudum habersiz bırakma kuZum TmAm mı
Bak her şerde bir hayır var derler ya
Demek ki ayrıntılıya girecekmişin
Güzel sonuçlara Allah ın izniyle gel
Aklım sende habersiz bırakmaa

Nurbal27 canım Arif beye gittim sabah detaylı yaptı ama doktordan memnun kalmadım ya çok donuk bir adam güven de vermedi :/ 4body1soul Oskar bey ne pozitif adamdı yaa gelsin Antep’e
Her şey yolunda görünüyor minnoşum iyiydi. Doktor usg ile bakarken tepik atıyordu
Bir haftadır dışarıdan tepikleri görünüyor :))
Özlemişim bu hissi. İlk kızım da çok hareketliydi bu da öyle maşallah :)) defalife hastanesi bize baya yakındı Hatemde Mehmet fethi güçer e gitcem inşallah bi hafta sonra.

Harca artik yani kizin bi ceyizi kaldi herseyi belese getirdin :))
Doğru söylüyorsun maşalllah kızçeme
Herşeyi geldi ama ikinciyi kullanıyor olacak olsun Ben takılmam öyle şeylere güzel temizler misler gibi yaparım
Bu arada kendi doktorumdan aldım randevu 22 kasım haftaya Perşembe’ye çok korkuyorum ama hem de çok
Bu cuma da devlette randevum var ama eşim ve abim kesinlikle istemiyorlar
Önce kendi doktoruna git sonra gerekirse gene başka doktora gitmek istersen biz götürürüz seni diyorlar
Aklım karıştı ne yapmalıyım

tek ayrıntılı yaptırmayan benmi kaldım şimdi :) sen ne şekilde aldın randevuyu canım ? zeynep kamil hangi bölümden
Ya hic deme ben rahat rahat yatip yuvarlaniyodm yaptrmicm diye kesn kararliydim doktorum kesin bi dille onu yaptrman gerek bu genetik bsyle alakali degil dedi hic acik kapi birakmadi o yuzden kac gunlerdr mhrs basinda bekliyodm 5dkya bi giriyodm ama o sekilde alinmadgni dun bizzat anladm. Bugn gece saat 12e 6 7 dk kala ara mhrsyi sen baglanana kadar ztn 12 oluyo hemen hizli hizli hareket ettir tlfndaki kisiyi doppler 20-24 olan bolumden isticeksn randevuyu. Bak ben dun hem bilgisayardan hem tlfndaki uygulamadan hem de ayni anda tlfnla arayarak almaya calstm ve kesnlkle en garantisi telefonla aramak cunku mhrs.comda randevular direk dolu olarak aciliyo bu gece 12de 29kasimin randevusu acilacak yarin gece 12de de 30kasimin randevusu acilacak ona gore almak istersem tlfn basinda bekleyin iki kisi birden ayri ayri arayin hatta

İyi alabilmişsin kuZum ben dedim kolay değil diye almak
Hadi bakalım 28 de güzel hayırlı haberler alacaksın tamamem kalbimden söylüyorum Allah ın izni ile
Ayy insallah canm benim hic yoktan suan bi gerginlige girdm insallah sonu guzel bitsin dua et bize

Ben tavsiye ettim heralde pozitif olacak yani

Saka bi yana oglumda cok doktor gezdim dunyanin parasini harcadim tecrube sahibi oldum.Kizimda akillandim ve tecrubelerimi konusturdum.
Simdi bunda ustalik donemi yasiyorum ve artik kadin dogum doktoru denince ozel yada devlet hangi doktora gidilmesi gerektigi konusunda artik netim...

Kontrollere gel buraya canim bi hotobosa bakar

Deli misin hic ikinci diye dusunme ne guzel iste zaten o kadar cabuk buyuyolar ki anlamiyorsun bile.Onlara para verecegine cocugunun bogazina egitimine harcamak daha mantikli bence.
Bende kullandim cocuklarimda baskalarininkini noldu aptal mi oldular hastalik mi kaptilar ben takmiyorum oyle seylere.
Evlenirkende tuttum nerde pahali esya var onu aldim salaklik iste.Hic gerek yokmus.Kiriliyo dokuluyo modasi geciyor.Simdi esya falan umrumda degil isimi gorecek sey olsun yeter diyorum.Cok para vermek mantiksizlikmis.
Benim icin mühim olan artik yeme icme ve egitim..Gerisi bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…