2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde öyle düşündük ben zaten işden ayrılacağım borça girmek istemedik tek maaşa kalınca zorlanacağız çünkü bide ekstre borça luzum yok çevremizdekiler imkanları kullanalım dedim
Kıyafet alırken de öyle yapacağım şimdilik abartmadan alacağım
Baktım ki yetişmiyor kıyafetler 1 günlük iş alınır her şey Bebek mağazası önümüzde

Insallah canim cok tesekkur ederim.. ben daha once hic grmedm zeynep kamile bu dopplerin yerleskesi farkli yerde mi yoksa haritaya zeynep kamil yazip gitmemiz yeterli mi
direkt zeynep kamil hastanesine git..ilk açık olan kapıdan gir 2 katlı bir yer perinatoloji yazması lazımdı tabelada ..ayrıntıli da o bina da yapılıyordu

vallahi kızlar ben canavar gibi her şeyi indirimden aldım.
kıyafet bana çok bir maliyet olmadı.
nerede ucuzu var onu aldım.
nasılsa çok kullanamayacak çabuk büyüdüğünden.
bence siz de makul olanı alın.
kaba eşyaları kaldı benimkinin zaten onlara çok para gidecek

En güzeli dünya para versek ne olacak en fazla kaç ay giyecekler ki
Kampanyalı İndirimleri takip edip almak en mantıklısı

Arkadaşlar İstanbulda olanlar bakabilirler. Mothercare in kozyatağında outlet mağazası var dem store. Biz bugün oradan 10 tl ye tulumlar üstler falan aldık. Anakucağı maxicosi düşündüğümüzden almadık ama anakucakları bile acayip ucuz. Bebek mobilyası bile var. Aklınızda olsun

Ayrıntılidan simdi çıktım. Kicini dondu yatti oglan. Yuzunu tam göremedi. Gorebildigi kadariyla normalmis. Yine canimi sikan bir olay oldu. Suyu az. Alt sinirin altinda gelen akıntı acaba yine amnion sivisi mi oooofff. Saglikla büyüsün insallah yavrum. Zamaninda dogsun. Bakalim doktorum ne diyecek.

merhaba çok yazamıyorum buraya :) oğluşum 1 haftadır tekmeliyor. hele 2 gündür çok hareketli ablaları tarif edilmez bir duyguymuşş :) gün geçtikçe dahada güzel şeyler oluyor ama gelin görünki normal doğum olsun die dua eden ben korkmaya başladımm.. dün gecede rüya gördüm ağrım vardı doğuma yakındım

CANIM 29 KASIMDA 25. HAFTA OLUYORUM,GEÇ KALDIĞIM İÇİN BAKMAMAZLIK YADA RANDEVU VERMEME OLABİLİRMİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…