- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Ins guzel haberlerle geleceksinAyy insallah canm benim hic yoktan suan bi gerginlige girdm insallah sonu guzel bitsin dua et bize
Ayy insallah olumlu dusunmeye calisiyorm insallah skntisiz atlatirimIns guzel haberlerle geleceksin
İnsan ister istemez stres yapıyor kuzumAyy insallah canm benim hic yoktan suan bi gerginlige girdm insallah sonu guzel bitsin dua et bize
Bizde öyle düşündük ben zaten işden ayrılacağım borça girmek istemedik tek maaşa kalınca zorlanacağız çünkü bide ekstre borça luzum yok çevremizdekiler imkanları kullanalım dedimDeli misin hic ikinci diye dusunme ne guzel iste zaten o kadar cabuk buyuyolar ki anlamiyorsun bile.Onlara para verecegine cocugunun bogazina egitimine harcamak daha mantikli bence.
Bende kullandim cocuklarimda baskalarininkini noldu aptal mi oldular hastalik mi kaptilar ben takmiyorum oyle seylere.
Evlenirkende tuttum nerde pahali esya var onu aldim salaklik iste.Hic gerek yokmus.Kiriliyo dokuluyo modasi geciyor.Simdi esya falan umrumda degil isimi gorecek sey olsun yeter diyorum.Cok para vermek mantiksizlikmis.
Benim icin mühim olan artik yeme icme ve egitim..Gerisi bos
direkt zeynep kamil hastanesine git..ilk açık olan kapıdan gir 2 katlı bir yer perinatoloji yazması lazımdı tabelada ..ayrıntıli da o bina da yapılıyorduInsallah canim cok tesekkur ederim.. ben daha once hic grmedm zeynep kamile bu dopplerin yerleskesi farkli yerde mi yoksa haritaya zeynep kamil yazip gitmemiz yeterli mi
ben hala kullanıyorum ..oğlan da kullanmiyordum ama bunda unutup kullanmasam fenalasiyorum psikolojik oldu galiba.. doktor doğuma kadar kullan dese kullanırım:)Bende hala sabah aksam devamlı kusuyorum anlatamam yanı ama ılaç kullanmıyorum
YEDİM VALLA CANIM NORMALDE DEE ÇOK SEVİYORUM HAMİLE OLUNCA DAHA ÇOK İSTEDİ CANIM HERYERDEN YEMİYORUM SADECE.Şaka yapıyorsun dimi o dediklerini aylarca aş erdim valla ama korkudan yemiyorum
Hale ki midye civalı tehlikeli değil mi kuzumm
BİDE BEN EN TEHLİKELİ DÖNEMDE İLK AYLARDA EN ÇOK YEDİM.YEDİM VALLA CANIM NORMALDE DEE ÇOK SEVİYORUM HAMİLE OLUNCA DAHA ÇOK İSTEDİ CANIM HERYERDEN YEMİYORUM SADECE.
En güzeli dünya para versek ne olacak en fazla kaç ay giyecekler kivallahi kızlar ben canavar gibi her şeyi indirimden aldım.
kıyafet bana çok bir maliyet olmadı.
nerede ucuzu var onu aldım.
nasılsa çok kullanamayacak çabuk büyüdüğünden.
bence siz de makul olanı alın.
kaba eşyaları kaldı benimkinin zaten onlara çok para gidecek
AYYY MAŞALLAH KAÇ HAFTA CANIM BENİMDEE CUMARTESİ KONTROLÜM 3 HAFTA ÖNCE 385 GR DI YENİ KİLOSUNU CUMARTESİ ÖĞRENCEM :)538 gram olmuş onu yazmamisim.
AYYY MAŞALLAH KAÇ HAFTA CANIM BENİMDEE CUMARTESİ KONTROLÜM 3 HAFTA ÖNCE 385 GR DI YENİ KİLOSUNU CUMARTESİ ÖĞRENCEM :)
Tam 23 haftalık mı kuZum538 gram olmuş onu yazmamisim.
CANIM 29 KASIMDA 25. HAFTA OLUYORUM,GEÇ KALDIĞIM İÇİN BAKMAMAZLIK YADA RANDEVU VERMEME OLABİLİRMİYa hic deme ben rahat rahat yatip yuvarlaniyodm yaptrmicm diye kesn kararliydim doktorum kesin bi dille onu yaptrman gerek bu genetik bsyle alakali degil dedi hic acik kapi birakmadi o yuzden kac gunlerdr mhrs basinda bekliyodm 5dkya bi giriyodm ama o sekilde alinmadgni dun bizzat anladm. Bugn gece saat 12e 6 7 dk kala ara mhrsyi sen baglanana kadar ztn 12 oluyo hemen hizli hizli hareket ettir tlfndaki kisiyi doppler 20-24 olan bolumden isticeksn randevuyu. Bak ben dun hem bilgisayardan hem tlfndaki uygulamadan hem de ayni anda tlfnla arayarak almaya calstm ve kesnlkle en garantisi telefonla aramak cunku mhrs.comda randevular direk dolu olarak aciliyo bu gece 12de 29kasimin randevusu acilacak yarin gece 12de de 30kasimin randevusu acilacak ona gore almak istersem tlfn basinda bekleyin iki kisi birden ayri ayri arayin hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?