BENDE 23 E YENİ GİRDİM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAH CANIM.Tam 23 hafta bitti bugun.
KuZum 10 tl tulum bide mothercare gerçekten şok yanıArkadaşlar İstanbulda olanlar bakabilirler. Mothercare in kozyatağında outlet mağazası var dem store. Biz bugün oradan 10 tl ye tulumlar üstler falan aldık. Anakucağı maxicosi düşündüğümüzden almadık ama anakucakları bile acayip ucuz. Bebek mobilyası bile var. Aklınızda olsun
Randevu alirken kac haftaliksin diye sormuyolar ama doktor 25 haftalik oldn diye bakmaz mi onu bilmiyorm canm eger randevu bulabirlsen bi dene istersen bedava nasilsaCANIM 29 KASIMDA 25. HAFTA OLUYORUM,GEÇ KALDIĞIM İÇİN BAKMAMAZLIK YADA RANDEVU VERMEME OLABİLİRMİ
Hem de bizim taraftaaaaKuZum 10 tl tulum bide mothercare gerçekten şok yanı
Canım geçmiş olsun ama bebeğin sağlıklı olması çok iyi. Galiba şubata kadar çalışamayacaksınAyrıntılidan simdi çıktım. Kicini dondu yatti oglan. Yuzunu tam göremedi. Gorebildigi kadariyla normalmis. Yine canimi sikan bir olay oldu. Suyu az. Alt sinirin altinda gelen akıntı acaba yine amnion sivisi mi oooofff. Saglikla büyüsün insallah yavrum. Zamaninda dogsun. Bakalim doktorum ne diyecek.
Gözün aydın canım benim bebeğimde zayıf çıktı neler yemeni söyledi drun banada fikir olsunBen geldim kızlar
Çok şükür bebeğim sağlıklı bir sorun görülmedi
Herşey yolunda dedi doktor
4lü test önemli değil onu takma,2li testin iyi çıkmış sen onu düşünme dedi
Sadece haftasına göre bebeğim zayıf
Epey fırça attı
Bulantım var diye yememezlik etme dedi
Neler yemeliyim tek tek saydı falan
Öyle yani
Üzerimden ağır bir yük kalktı sanki
Çok şükür yaa
Vallahi hayaller hayatlar oldu. Bakalim doktorum ne diyecek daha dun dedim calisayim diye.Canım geçmiş olsun ama bebeğin sağlıklı olması çok iyi. Galiba şubata kadar çalışamayacaksın
Cok şükür insllah onemsiz bir seydirTam 23 haftalık mı kuZum
Bide şükür bak organları sağlıklı beyin kalp böbrek damarlar da sorun yok öyle düşün
Bakalım suyun için doktor ne diyecek
Ben geldim kızlar
Epey fırça attı
Öyle yani
Çok şükür yaa
Benimde plasentada bişiler çıktı :/ kızımda suyum azdı yine olabilirmiş. Suyum az az alt sınırda 40.haftada normal doğurdum. Doktorunun yaklaşımı ne peki ne diyor. Gittiğim doktor daha olan bişi olmadan içimi kararttı. Biz bugün 21+6 yız. 422 gr olmuş bana az gibi geldi.Ayrıntılidan simdi çıktım. Kicini dondu yatti oglan. Yuzunu tam göremedi. Gorebildigi kadariyla normalmis. Yine canimi sikan bir olay oldu. Suyu az. Alt sinirin altinda gelen akıntı acaba yine amnion sivisi mi oooofff. Saglikla büyüsün insallah yavrum. Zamaninda dogsun. Bakalim doktorum ne diyecek.
Cook begendim canım nerden almıstın kacırmısım soylediysen
Son siparişleri iptal ettim ya ben o yüzdenHem de bizim taraftaaaaaksam esimi suruklemem lazm oraya bi bakaym neler var istedgm seylerden bulrsam ben de alaym cok sagol canm haber verdgn icin betsy_pc
Bende de oluyor oyle canım, bazen cok net cok guzel hissediyorum bazen nerdeyse hic hissetmiyorum ama endise etmiyorum zamanla daha kuvvetlenecek diyorlarBirAsilAnnesi canım pek minnoşmuş
yaa sizdede oluyor di mi? bazı günler çok net oluyor hareketler.. bazı günler daha durgun oluyor.. insan ister istemez kafaya takıyor
Şükürki her şey yolunda canım kaç gr olmuş senin kız. Bana haftadasına göre normal dedi dr 422 gr 21+6 yız.Ben geldim kızlar
Epey fırça attı
Öyle yani
Çok şükür yaa
Benim kız görmesin bunu Asil de ağlar oda isterCook begendim canım nerden almıstın kacırmısım soylediysen
Aynen gün çok hareketliydi bu gün sakinBirAsilAnnesi canım pek minnoşmuş
yaa sizdede oluyor di mi? bazı günler çok net oluyor hareketler.. bazı günler daha durgun oluyor.. insan ister istemez kafaya takıyor
Ya di mi ne kadar şirin birseymisBenim kız görmesin bunu Asil de ağlar oda ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?