2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KuZum 10 tl tulum bide mothercare gerçekten şok yanı

CANIM 29 KASIMDA 25. HAFTA OLUYORUM,GEÇ KALDIĞIM İÇİN BAKMAMAZLIK YADA RANDEVU VERMEME OLABİLİRMİ
Randevu alirken kac haftaliksin diye sormuyolar ama doktor 25 haftalik oldn diye bakmaz mi onu bilmiyorm canm eger randevu bulabirlsen bi dene istersen bedava nasilsa

Ben geldim kızlar
Çok şükür bebeğim sağlıklı bir sorun görülmedi
Herşey yolunda dedi doktor
4lü test önemli değil onu takma,2li testin iyi çıkmış sen onu düşünme dedi
Sadece haftasına göre bebeğim zayıf
Epey fırça attı
Bulantım var diye yememezlik etme dedi
Neler yemeliyim tek tek saydı falan
Öyle yani
Üzerimden ağır bir yük kalktı sanki
Çok şükür yaa

Canım geçmiş olsun ama bebeğin sağlıklı olması çok iyi. Galiba şubata kadar çalışamayacaksın

Gözün aydın canım benim bebeğimde zayıf çıktı neler yemeni söyledi drun banada fikir olsun

kaç gram çıktı da fırçalicak kadar ? benimki de zayıf çıktı ama üstünde bile durmadı ben forumlardan karşılaştırınca kendimce o kanıya vardım. doktor bişey demediği için de kafama takmadım.

Benimde plasentada bişiler çıktı :/ kızımda suyum azdı yine olabilirmiş. Suyum az az alt sınırda 40.haftada normal doğurdum. Doktorunun yaklaşımı ne peki ne diyor. Gittiğim doktor daha olan bişi olmadan içimi kararttı. Biz bugün 21+6 yız. 422 gr olmuş bana az gibi geldi.

Hem de bizim taraftaaaa aksam esimi suruklemem lazm oraya bi bakaym neler var istedgm seylerden bulrsam ben de alaym cok sagol canm haber verdgn icin betsy_pc
Son siparişleri iptal ettim ya ben o yüzden
Eşim kontrolle gidene kadar bişey al almayalım dedi
Hatta Sobee de şimdi ikili badiler 10 tl 15 tl onları bile alma dedi
22 sinden randevum Allah ım nasip ederse 24 de pazar günü eşim ben kayınvalidem alışverişe çıkağız
Ben liste yaptım markalara kadar yazdım sabah çıkar akşama kadar baya birşeyler alırız
Sonra ben gene netten indiririm peşinde koşarım

BirAsilAnnesi canım pek minnoşmuş
yaa sizdede oluyor di mi? bazı günler çok net oluyor hareketler.. bazı günler daha durgun oluyor.. insan ister istemez kafaya takıyor
Bende de oluyor oyle canım, bazen cok net cok guzel hissediyorum bazen nerdeyse hic hissetmiyorum ama endise etmiyorum zamanla daha kuvvetlenecek diyorlar

Şükürki her şey yolunda canım kaç gr olmuş senin kız. Bana haftadasına göre normal dedi dr 422 gr 21+6 yız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…