- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Evett ya uyku oyuncağı güzel bir şeymişYa di mi ne kadar şirin birseymis
Şükürki her şey yolunda canım kaç gr olmuş senin kız. Bana haftadasına göre normal dedi dr 422 gr 21+6 yız.
Doktorun ne zaman görecek kuZumCok şükür insllah onemsiz bir seydir
Bence gayet iyi kilosu. Insallah her sey yolunda gider hepimiz icin.Benimde plasentada bişiler çıktı :/ kızımda suyum azdı yine olabilirmiş. Suyum az az alt sınırda 40.haftada normal doğurdum. Doktorunun yaklaşımı ne peki ne diyor. Gittiğim doktor daha olan bişi olmadan içimi kararttı. Biz bugün 21+6 yız. 422 gr olmuş bana az gibi geldi.
Evet birsürü alınacak var genel seyleri bitireyim bende odasını dekorasyona boyle seylere baslayacagım :)Evett ya uyku oyuncağı güzel bir şeymiş
İlerleyen zamanlarda bakayım bende
Önce kıyafet işini halledeyim de
Çok sukur ama bebis ne kadar ki doktor kızdıBen geldim kızlar
Çok şükür bebeğim sağlıklı bir sorun görülmedi
Herşey yolunda dedi doktor
4lü test önemli değil onu takma,2li testin iyi çıkmış sen onu düşünme dedi
Sadece haftasına göre bebeğim zayıf
Epey fırça attı
Bulantım var diye yememezlik etme dedi
Neler yemeliyim tek tek saydı falan
Öyle yani
Üzerimden ağır bir yük kalktı sanki
Çok şükür yaa
Aradim az once amniosure alabilirsin medikalcilerden dedi. Gelen akıntı az az buyuk ihtimalle gelen normal akinti dedi. Cok onemsemedi. AFİ degeri alt sınırda. Takip edelim dedi. Istirahat falan demedi.Doktorun ne zaman görecek kuZum
Bir liste yaptım yaz yaz bitmiyor :))Evet birsürü alınacak var genel seyleri bitireyim bende odasını dekorasyona boyle seylere baslayacagım :)
Amin canım inşallah.O
Bence gayet iyi kilosu. Insallah her sey yolunda gider hepimiz icin.
çok güzelmiş :) bol uyumalı, büyümeli günleri olsun oyuncağı ile
İyi o zaman yanı sıkıntı Yok şükür kuZummAradim az once amniosure alabilirsin medikalcilerden dedi. Gelen akıntı az az buyuk ihtimalle gelen normal akinti dedi. Cok onemsemedi. AFİ degeri alt sınırda. Takip edelim dedi. Istirahat falan demedi.
ne var o kBir liste yaptım yaz yaz bitmiyor :))
Bide daha başlayınca insanın gözü korkuyor
Daha oda işi var tabi
İnşallah ağırdan aldığımıza pişman olmayız
İnsallah canım pisman olmayız :)Bir liste yaptım yaz yaz bitmiyor :))
Bide daha başlayınca insanın gözü korkuyor
Daha oda işi var tabi
İnşallah ağırdan aldığımıza pişman olmayız
ya hafta sonu bebek görmeye gittim bende oda yapmışlardı çok heveslendim, ama benim boşta odam yok maalesef, daha yeni evli olduğum için eşyalarımda hep yeni satmaya yada birilerine vermeye kıyamıyorum.Çok şanslısınız oda yapacak olanlar, böyle giysileri yada diğer ufak tefek eşyaları almak beni kesmiyor artık :)İnsallah canım pisman olmayız :)
Ya birde bizim tasınma isimiz var bu ay sonunda birazda onu bekliyorum o is bitince istiyorum oda vs herseye tam olarak bakmayı..
Kız ben daha ıvır zıvır işine hiç başlamadım kine var o kadar listede :)
aynen benimde dün gece resmen acıdı karnımın içleri.. hatta korktum,dua ederek uyudum erkenden.. sabah geçmişti..Aynen gün çok hareketliydi bu gün sakin
Bide sanki benim karnınım içi acıyor gibi hissediyorumesut85
Neden acıyor anlamıyorum ağrı değil dimi bildiğim acıyor resmenaynen benimde dün gece resmen acıdı karnımın içleri.. hatta korktum,dua ederek uyudum erkenden.. sabah geçmişti..
Senin benden de zor taşınma işiİnsallah canım pisman olmayız :)
Ya birde bizim tasınma isimiz var bu ay sonunda birazda onu bekliyorum o is bitince istiyorum oda vs herseye tam olarak bakmayı..
Bir şey soracağım Peki kıyafetlerini filan nereye koyacaksınız ?ya hafta sonu bebek görmeye gittim bende oda yapmışlardı çok heveslendim, ama benim boşta odam yok maalesef, daha yeni evli olduğum için eşyalarımda hep yeni satmaya yada birilerine vermeye kıyamıyorum.Çok şanslısınız oda yapacak olanlar, böyle giysileri yada diğer ufak tefek eşyaları almak beni kesmiyor artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?