2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum benimde yoktu, bizde yeni evliyiz ama 2+1di evimiz. Simdi o yuzden degistiriyoruz illaki gerekecek dogumdan sonra tasınmak zor olur dedik. Bende cok hevesli degildim ama gordukce baktıkca hayallere dalmaya basladım

ya ilk çocuk diye heves ediyoruz aslında ama, bazı şeyler düşününce olsada olur olmasa da, ihtiyaç olduğunda almak en mantıklısı sanırım.

Senin benden de zor taşınma işi
Yardım edecek var dimi sana evde yerleşme filan
Var canım 2 tarafta burda oturuyor :)
3 eltim 3 gorumcem 1 kvm var dedim ya dun iyi yanlarından biri de bu olacak eminim hepsi yardıma gelir bir iki gunde yerlesmis oluruz insallah

benim koltuklarımın hiç biri bazalı değil, kendi bazam ve dolabım dediğin gibi dolu, yatak odam epey büyük oraya sanırım çekmeceli şifonyer tarzı birşey yaptırırım, birde beşik altı derin çekmece yaptırıcam.kıyafetler vs de küçüldükçe elden çıkarırım ya annemde yada kayınvalidemde istiflerim fazlalıkları.

Kuzum benimde yoktu, bizde yeni evliyiz ama 2+1di evimiz. Simdi o yuzden degistiriyoruz illaki gerekecek dogumdan sonra tasınmak zor olur dedik. Bende cok hevesli degildim ama gordukce baktıkca hayallere dalmaya basladım

taşınmayı sanırım eşim hayatta düşünmez :) evi satmak vs birde aile binasındayız hiç girmez o topa bizde sizlerin yaptığınız odalara bakar bol bol fikir edinir birkaç yıl sonra uygularız artık. gittiğim evde bebeğin ultrason görüntüleri, o ilk aldıkları topuk izi vs çerçeve yapılıp asılmıştı odasına çok hoş duruyordu. sade ikea mobilyalarla,aksesuarlarla yapmışlardı içim açıldı vallahi

Var canım 2 tarafta burda oturuyor :)
3 eltim 3 gorumcem 1 kvm var dedim ya dun iyi yanlarından biri de bu olacak eminim hepsi yardıma gelir bir iki gunde yerlesmis oluruz insallah
Sen hiç elleme onlar yaparlar
Yardımlaşma varsa ne güzel
Benim tek görümcem var 6 ay oldu hala hayırlı olsun demedi bile arayıpta :))
Anası alt katımda düşün ona geliyor da benim kapıyı çalıp hayırlı olsun demedi
Salak ya hala olacak anlamıyor herhalde
Onun canından kanından birini taşıyorum içimde :))

ya maşallah küçük bir aşiretmiş, elti görümce kısmı

Sorma canım mini aşiretiz kardesler bile toplandıgında
Bizim kendi evimiz degildi canım hem kendi evimize de gecmis olduk bahaneyle :)
Evet bende ikeadan 30 kadar degisik cerceve aldım duvarını suslemek icin. Montessorini yatak dusunuyorum ilk zamanlar icin anne yanı alırım. Yine ikeadan minik dolaplar alırım diyorum..

Ay nasıl rahat ediyor ya insan deli olur senin canından kanından bir parca geliyor...Yegenin olacak
Valla ne yalan soyleyeyim sagolsunlar iyilerdir. Hic elletmezler eminim... Duyduklarından beri yemek vs hep gonderirler..Simdi esim yok yurtdısında bir haftalıgına hergun arıyorlar, bir de kv geldi yanıma buzlugumu doldurdu

İnsallah canım pisman olmayız :)
Ya birde bizim tasınma isimiz var bu ay sonunda birazda onu bekliyorum o is bitince istiyorum oda vs herseye tam olarak bakmayı..
Anammmm 500 metre otedeki gorumceni birakip nerelere gidiyon gizzz geliinnnn kocada yok basinda eniste cinlerde gezerkene hemide
Alaaahhhh Allah senin gibi gelin evlerden ırak

senin bebeğinde kız ya aceba rakipmi görüyor kendi tahtı sallanıcak sanıyor aklınca :)

Anammmm 500 metre otedeki gorumceni birakip nerelere gidiyon gizzz geliinnnn kocada yok basinda eniste cinlerde gezerkene hemide
Alaaahhhh Allah senin gibi gelin evlerden ırak

Dunur bende heyecan mi biter ev tadilat ettiriyoruz simdi 1 aya tasınırız bu evimizden accık uzaga
Aman cok zor ama tadilat isi belki bir aydır suruyor, kocam sagolsun isinden gucunden firsat bulup ilgilenmiyor adamlar yata yata yapiyor herhalde aaa benim gibi gelin herkese nasip olsun

Onda elti gorumce gani masallah.
Yani soyle soyleyim gorumcesi eltisi oldugu kadar altini olsa Karun na rakip olurdu o derece cok kocasinin sulalesi
Masallah nazar degmesin Allah artirsin

Amin kuzuum Durmadan cogaliyoruz neyseki ben kuccuk gelinim de Kv simdiden diyor bebek mevludunu 2 kerede mi yapsak He dedim biriyle ugrastım ikinciyi yapacagım

Benim kiz sizin alamanyalarda kazandiginiz paralari yisin icsin harcasin derken sizin kalabalik sulalede kendi harcanmaz ins

inşallah canım şimdi çok yüksek miktarda antibiyotik veriyolar 6 saatte 1 onun dışında bi şey yapmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…