Sen her daim kalbimde oldugundan burda dile getirme geregi bile gormedim hocam
Ayrıntılidan simdi çıktım. Kicini dondu yatti oglan. Yuzunu tam göremedi. Gorebildigi kadariyla normalmis. Yine canimi sikan bir olay oldu. Suyu az. Alt sinirin altinda gelen akıntı acaba yine amnion sivisi mi oooofff. Saglikla büyüsün insallah yavrum. Zamaninda dogsun. Bakalim doktorum ne diyecek.
Ben geldim kızlar
Çok şükür bebeğim sağlıklı bir sorun görülmedi
Herşey yolunda dedi doktor
4lü test önemli değil onu takma,2li testin iyi çıkmış sen onu düşünme dedi
Sadece haftasına göre bebeğim zayıf
Epey fırça attı
Bulantım var diye yememezlik etme dedi
Neler yemeliyim tek tek saydı falan
Öyle yani
Üzerimden ağır bir yük kalktı sanki
Çok şükür yaa
Kizlar bende simdi geldim eve Allaha şükür herşey iyi cikti rahim agzimda daralma vardi oda duzelmis cok mutluyum Allahima bin şükür
Ay nasıl rahat ediyor ya insan deli olur senin canından kanından bir parca geliyor...Yegenin olacak
Valla ne yalan soyleyeyim sagolsunlar iyilerdir. Hic elletmezler eminim... Duyduklarından beri yemek vs hep gonderirler..Simdi esim yok yurtdısında bir haftalıgına hergun arıyorlar, bir de kv geldi yanıma buzlugumu doldurdu
Ama sonuçta güzel şeyler duymuşsun yanı kalpteki parlama ve böbrekteki büyüklükBen fetal ekoya girdim, doktor parlamayi dikate bile almadi, onemli degil o dedi, kalpte bir aciklik oluyormus, her bebekte, yavas yavas kapaniyormus o aciklik, kimisi dogumdan sonra, kimisi 3 yasinda vs kapaniyormus, bebegimin de o acikligi biraz buyukmus olmasi gerekenden. Dogumdan sonra getir bakayim bebege dedi. Sonra haftami sordu 24+3 dedim, o zaman 2 hafta sonra gel madem, o zaman bakayim tekrar bir dedi. Bana yine beklemeler, stresler anlayacaginiz..
Düşme için mi antibiyotik veriyorlar ne alaka ki ben mi yanlış anladım acabainşallah canım şimdi çok yüksek miktarda antibiyotik veriyolar 6 saatte 1 onun dışında bi şey yapmıyorlar
Cok sukur canımmm
Maşallah de ve sus bence
yok canım düşme filan yok ne düşmesi? amniyotik sivi sızıntısı olursa direk antibiyotik başlanması gerekiyormuş anne ya da bebekte enfeksiyon olmasın diye başka bi tedavi yöntemi de yok zaten. belli bi haftaya ulaştığında doğum yaptırıyorlarDüşme için mi antibiyotik veriyorlar ne alaka ki ben mi yanlış anladım acaba
Hocam o bosluk benim oglumdada vardi o zamanlar fetal ekocu Ankarada sadece bi taneydi banada dogumda yada 1 yasina kadar gecer demisti.Doguma yakin baktirdigimda gecmemisti.Bir yasinda gel demisti.Oglum bir yasindayken doktor askere gitmisti gosterememistim.Sonra geldiginde yani oglum 2 yasindayken baktirdigimda gecmisti.Onceki yil Hacettepede yine baktirdim bisey yoktu.Ins seninkide kapanir sorun olmazBen fetal ekoya girdim, doktor parlamayi dikate bile almadi, onemli degil o dedi, kalpte bir aciklik oluyormus, her bebekte, yavas yavas kapaniyormus o aciklik, kimisi dogumdan sonra, kimisi 3 yasinda vs kapaniyormus, bebegimin de o acikligi biraz buyukmus olmasi gerekenden. Dogumdan sonra getir bakayim bebege dedi. Sonra haftami sordu 24+3 dedim, o zaman 2 hafta sonra gel madem, o zaman bakayim tekrar bir dedi. Bana yine beklemeler, stresler anlayacaginiz..
Izmir medical parkta 4930TL.
dogum + 1 gece oda+ oda susleme(mini paket)+ fotografci+refkatcı 1 gece+ ve bebegin ilk cocuk doktoru tarafindan yapilacak olan kontrolleriymiş. Yilbasindan sonra zam gelecekmiş. 2000TL pesin verirsek fiyati sabitleyeceklermiş.
Pardon pardonyok canım düşme filan yok ne düşmesi? amniyotik sivi sızıntısı olursa direk antibiyotik başlanması gerekiyormuş anne ya da bebekte enfeksiyon olmasın diye başka bi tedavi yöntemi de yok zaten. belli bi haftaya ulaştığında doğum yaptırıyorlar
evet 34.haftada filan direk doğum yaptiriyolarmis daha küçük haftalarda nereye kadar gidebilirse kârPardon pardon
Bir arkadaş sandalyeden düşmüştü ben onla karıştırdım
Özür
Yani belli bir haftada erken Doğum yaptırıyorlar
Valla ben de bsy almicm diyodm ama dayanamadm gittim smdi daha yeni geldm ayakli tumden tulumlardan aldm ilk dogdugu ay cokca onlardan kullaniyim diye ya cok tatlilar bakip bakip duruyorm guya almicktm daha bsySon siparişleri iptal ettim ya ben o yüzden
Eşim kontrolle gidene kadar bişey al almayalım dedi
Hatta Sobee de şimdi ikili badiler 10 tl 15 tl onları bile alma dedi
22 sinden randevum Allah ım nasip ederse 24 de pazar günü eşim ben kayınvalidem alışverişe çıkağız
Ben liste yaptım markalara kadar yazdım sabah çıkar akşama kadar baya birşeyler alırız
Sonra ben gene netten indiririm peşinde koşarım
evet gelmisti. bozma psikolojini dikkat et yeterli :)Kan geldi mi sizden de? Ben normalde şükür çok kabız olmuyorum bugün oldu sadece oda psikolojimi bozdu valla
Ama sonuçta güzel şeyler duymuşsun yanı kalpteki parlama ve böbrekteki büyüklük
Down sendromu ihtimalli herkesle aynı seviyedesin yanı
Artı böyle bir riskin kalmamış oldu dimi
Eğer o kalpteki açıklık kapak ile ilgiliyse
Bende o açıklık var küçüklükten beri şükür Allah ıma bir sorun yaşamıyorum
Hocam o bosluk benim oglumdada vardi o zamanlar fetal ekocu Ankarada sadece bi taneydi banada dogumda yada 1 yasina kadar gecer demisti.Doguma yakin baktirdigimda gecmemisti.Bir yasinda gel demisti.Oglum bir yasindayken doktor askere gitmisti gosterememistim.Sonra geldiginde yani oglum 2 yasindayken baktirdigimda gecmisti.Onceki yil Hacettepede yine baktirdim bisey yoktu.Ins seninkide kapanir sorun olmaz
evet 34.haftada filan direk doğum yaptiriyolarmis daha küçük haftalarda nereye kadar gidebilirse kâr
Ayy en çok korkutuğum şeyevet 34.haftada filan direk doğum yaptiriyolarmis daha küçük haftalarda nereye kadar gidebilirse kâr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?