2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben de bsy almicm diyodm ama dayanamadm gittim smdi daha yeni geldm ayakli tumden tulumlardan aldm ilk dogdugu ay cokca onlardan kullaniyim diye ya cok tatlilar bakip bakip duruyorm guya almicktm daha bsy
Nereden aldın kısss
Bana atsana resimlerine
İnsan dayanamıyor işte

Anladım kuzum Peki böbrekteki sorunu seni takip eden kadın doğumcu bakacak dimi ?
Bide diğer arkadaşlar test yaptırdı sen yaptırmadın dimi

Gözün aydın canım benim bebeğimde zayıf çıktı neler yemeni söyledi drun banada fikir olsun

Şükürki her şey yolunda canım kaç gr olmuş senin kız. Bana haftadasına göre normal dedi dr 422 gr 21+6 yız.

Nurbal27 sukur cok birsey cıkmamıs..
bence de cok kg takıntı yapacak zamanda degiliz henuz.. Bize de doktorumuz 380 gr demisti 20+0 da

Çok sukur ama bebis ne kadar ki doktor kızdı
Bana gayet iyi dedi ama 680 gr
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar
İnan’ın o kadar uzun zamandır stres yüklüymüşüm ki bugün detaylıdan sonra sanki üzerimden ağır bir yük kalktı
Allah’a şükürler olsun
Sizlerin maşallah bana göre iyi durumunuz bu arada
21+5 günlük bebeğim doktor en az 450 gr olması gerekirken senin ki 370 gr dedi
Ve zayıf buldu bebeği
Gelişimi de 1 hafta gerideymiş
Vitamin,magnezyum,balık yağı kalsiyum vs bir sürü ilaç yazdı
Bana da sıkıca tembihledi
İyi beslenmem gerektiğini söyledi
Kuru incir
Süt
Yoğurt
Yumurta
Kırmızı et
Ceviz
Kaşar peynir
Muz
Düzenli olarak bol bol yiyecekmişim
Bulantım hala çok deyince
Miden bulansa da yiyeceksin
Bebeğin geride dedi

Canım son aylar daha fazla kilo alabilir. Her şey istatistik değilki. Her bebek bir değilki. Demekki benimki gibi seninki de minyon bir bebek olacak. Senin doktora göre benim kız da zayıf. Birde ölçümler o kadar hassaski her doktora ve her cihaza göre değişiyor bence.

Tabi ki öyle canım haklısın
Ama ben evhamlı bir Anne adayı olarak ister istemez bi acaba diyorum :)
Son aylar belirleyici oluyor dediğin gibi
Elimden geleni yapacağım bende

Canım çok sevindim iyi olmana.kiloya takılma vitaminlerini de al kuzum.yarında ben girecem bakalım.....

Benimde aynı canım 21+1de 366 gr çıktı bir hafta geride banada vitamin ve omega 3 hapı verdi ama pek sorun etmedi ben yinede korkuyorum bu bir ay düzgün beslenip bakıcam belki kapatırız arayı

Nurbal27 bosver kilosunu saglikli olduktan sonra kilo pek onemli degil bence.Arti cihazlar oyle cokta kılı kılına olcmuyor.Daha onumuzde cok zaman var bakarsin one gecer.
Benim cocuklar 2 kusur kilo dogdu buyudumu buyudu fiziki gelisimleri simdi yasitlarina gore onde bile gidiyo.
Takma canim keyfine bak cok sukur saglikli daha nolsun

Canım çok sevindim iyi olmana.kiloya takılma vitaminlerini de al kuzum.yarında ben girecem bakalım.....
Sende hayırlı haberlerle gel inşallah canım benim

Benimde aynı canım 21+1de 366 gr çıktı bir hafta geride banada vitamin ve omega 3 hapı verdi ama pek sorun etmedi ben yinede korkuyorum bu bir ay düzgün beslenip bakıcam belki kapatırız arayı
İnşallah kapatırız arayı
İlaçlar çok fena
Midem zaten kötü zor olacak ama ne yapalım herşey Bebişler için :)

Aynen canım öyle tabi
Sağlıklı olsun da kilo ikinci planda tabi
Zaten daha 5 aylık erken gibi geliyor bana zayıf denilmesi
7,8,9.aylarda konuşulur bu daha çok

Nurbal27 tabi bu arada senin ilk bebek oldugu icin kafaya takmani anliyorum.Ikinci ucuncu olsa bu kadar takmazsin cunku biliyosunki zayif cocuk daha cabuk gelisimini tamamliyor ve yemegini daha istahli yiyor yemek sorunu yasamiyorsun
Beni biraz da bu duruma Annem sokuyor
Fırça atıp duruyor :)
Yediğim içtiğimi o belirliyor diyebilirim
Zorla tıkmaya başladı ağzıma :)))
Yemiyorsun bebeğin zayıf falan diyor
Evime dönünce özlerim bu ilgi alakayı :)

Neler yemeliymissin cnm

yok canım onu hic aramadilar zaten. bi yirtik vb olmasada gelebiliyomus gorunen bi sorun yok. onu bulmak zaten çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…