2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi ki öyle canım haklısın
Ama ben evhamlı bir Anne adayı olarak ister istemez bi acaba diyorum :)
Son aylar belirleyici oluyor dediğin gibi
Elimden geleni yapacağım bende
Bende sen gibi bişi yiyemezdim canım. Bu haftalarda hala bulantılarım olurdu. Son aylar çok kg aldım bende. Sen gönlünü ferah tut yemeye çalış o zaten kg alacak :)

hayırlısı olsun canım inşallah sorunsuz bi şekilde kavuşuruz yavrularımıza

Helal valla kuZum ağızım açık kaldı
Ne diyeceğim sen kıyafet filan aldın mı daha öncede
Yani hazırlıkların ne durumda
Yok canim bunlar ilk diyebilirim hicbsyi yok daha tam olarak kac aylik ne alcgmi bilemedgm icin alamadm daha.. senin gibi benim de bi liste yapmam lazm..

Yok canim bunlar ilk diyebilirim hicbsyi yok daha tam olarak kac aylik ne alcgmi bilemedgm icin alamadm daha.. senin gibi benim de bi liste yapmam lazm..
Kontrolden güzel sonuçlarla çıkıp İnşallah haftaya pazar full alışveriş yapacağız
Liste hazır bekliyoruz bakalım heyecanla
Sen beşik mi alacaksın nasıl yapacaksınız

Kontrolden güzel sonuçlarla çıkıp İnşallah haftaya pazar full alışveriş yapacağız
Liste hazır bekliyoruz bakalım heyecanla
Sen beşik mi alacaksın nasıl yapacaksınız
Sepet besik alcm canm sonra ev tasicz ozaman oda yapmayi dusunuyorm suan evimiz 2+1 bebek icin oda yok yatak odasina da ancak sepet besik koyabilirm kucuk cunku

Sepet besik alcm canm sonra ev tasicz ozaman oda yapmayi dusunuyorm suan evimiz 2+1 bebek icin oda yok yatak odasina da ancak sepet besik koyabilirm kucuk cunku
Bende sepet beşikle yatak odama koyacağım
Odası da hazır beklesin hemen yanımdan alamam
Hatta sepet beşik küçük gelince park yatağı alıp biraz daha odam da uyutmayı planlıyorum
Bu gün bir bebeğin uykusunda boğularak Melek olduğunu okudum çok etkilendim

Amin insallah canim listeni sonra bana da at kopya cekyim
Yazımı okursan hocam atarım
Benim aklımı kurcalayan markalardı onları hallettim
Bide kıyafetleri kaç aylık ne kadar alacağımızı kestirsem güzel olacak
Diyorum ki alırız baktım ki yetişmiyor kıyafetler az geliyor ona göre o an gidip alınır evin önü Mağaza dolu

geronimo_s yineyeniyeniden2 siz ve diğer dua eden arkadaşlar çok sagolun..hamdolsun ayağında sallayarak uyuttum..ayagimdayken kabloları taktik..sonra sallamadan yarim saat bekledim çektiler.. çeken kişi ben nöbet çizgisi gormedim dedi ama sonucu doktor söyleyecekmiş...doktor da salı günü geliyormuş...inş güzel.haberler verir...ne olursa olsun çektik ya içim rahatladı..kimsenin başına gelmesin ama olur da gelirse özel kurtköy ersoy hastanesinin ilgisinden memnun kaldim aklınızda olsun..tabi inş kimse muhtaç olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…