NaberGünaydın
İyiyiym canım sen nasılsın? Burada hava baya soğudu. İzmir burdan iyidir herhalde.
Günaydın, umarım herşey yolunda gider. Böyle durumlarda stres yapmamak zor ama sen yine de sakin olmaya çalış canım. Bu amniyon sıvısı acaba ben de de mi akıyor bilemedim. Haftaya kontrolde doktoruma sorsam geç kalmış olurmuyum sence ?Yine 4 saatlik uykuyla yeni gune Günaydın diyeyim. Aklima taktim taktim her seyi uykum kacti gece.
Bende iyiyim canım işe gideceğim. Burası da soğudu baya. Bir kaç gündür farkediyor. Kış geldi artıkİyiyiym canım sen nasılsın? Burada hava baya soğudu. İzmir burdan iyidir herhalde.
Bende kurdum durdum. Bugün hastaneye gideceğim. Takma sende doktorun yat demediğine göre büyük bir sorun yoktur inşallahYine 4 saatlik uykuyla yeni gune Günaydın diyeyim. Aklima taktim taktim her seyi uykum kacti gece.
Bence de kış geldi. İlk defa dün gece kombiyi açtık. İş yükünü hafiflettiler mi? Yanlış hatırlamıyorsam öyle yapacaklardı. Kolay gelsin bu arada canım.Bende iyiyim canım işe gideceğim. Burası da soğudu baya. Bir kaç gündür farkediyor. Kış geldi artık
Sağol canım. Evet şuan daha hafif. Biz açmadık daha ama açarız bu hafta artık baya soğuk şuan. Ben dışarda çalışıyorum bide :)Bence de kış geldi. İlk defa dün gece kombiyi açtık. İş yükünü hafiflettiler mi? Yanlış hatırlamıyorsam öyle yapacaklardı. Kolay gelsin bu arada canım.
Canım geçmiş olsun. Dr un bakalım ne diyecek? Bu su olayının da bi çözümü Yok galiba?Ayrıntılidan simdi çıktım. Kicini dondu yatti oglan. Yuzunu tam göremedi. Gorebildigi kadariyla normalmis. Yine canimi sikan bir olay oldu. Suyu az. Alt sinirin altinda gelen akıntı acaba yine amnion sivisi mi oooofff. Saglikla büyüsün insallah yavrum. Zamaninda dogsun. Bakalim doktorum ne diyecek.
Geçmiş olsun canım. Rabbim bir daha yaşatmasın inşalalh.geronimo_s @yineyeniyeniden2 siz ve diğer dua eden arkadaşlar çok sagolun..hamdolsun ayağında sallayarak uyuttum..ayagimdayken kabloları taktik..sonra sallamadan yarim saat bekledim çektiler.. çeken kişi ben nöbet çizgisi gormedim dedi ama sonucu doktor söyleyecekmiş...doktor da salı günü geliyormuş...inş güzel.haberler verir...ne olursa olsun çektik ya içim rahatladı..kimsenin başına gelmesin ama olur da gelirse özel kurtköy ersoy hastanesinin ilgisinden memnun kaldim aklınızda olsun..tabi inş kimse muhtaç olmaz.
Kime sardin kafayi bakimYine 4 saatlik uykuyla yeni gune Günaydın diyeyim. Aklima taktim taktim her seyi uykum kacti gece.
BENDE 17 SİNDE KONUŞAYIM BARİ. DOĞURURKEN HABER VERCEM BURAYA BELKİ AYNI ANDA DOĞURURUZ İZMİR MEDİCL DEKİLERLEBende aynı yere gidiyorum.4930TL fiyat aldım.
İZMİR BUGÜN DONUYOR :)İyiyiym canım sen nasılsın? Burada hava baya soğudu. İzmir burdan iyidir herhalde.
Günaydın canım Neden taktın doktor sorun yok demedi mi ? Normal demedi mi dün telefondaYine 4 saatlik uykuyla yeni gune Günaydın diyeyim. Aklima taktim taktim her seyi uykum kacti gece.
Geçmiş olsun kuZumgeronimo_s @yineyeniyeniden2 siz ve diğer dua eden arkadaşlar çok sagolun..hamdolsun ayağında sallayarak uyuttum..ayagimdayken kabloları taktik..sonra sallamadan yarim saat bekledim çektiler.. çeken kişi ben nöbet çizgisi gormedim dedi ama sonucu doktor söyleyecekmiş...doktor da salı günü geliyormuş...inş güzel.haberler verir...ne olursa olsun çektik ya içim rahatladı..kimsenin başına gelmesin ama olur da gelirse özel kurtköy ersoy hastanesinin ilgisinden memnun kaldim aklınızda olsun..tabi inş kimse muhtaç olmaz.
Ben hala karıştıyorum bu ay hesabını6 aylık oluyorsun kuZum 5 bitiriyorsun
YaZdım canım önce ki mesajlarımda oku istersenNeler yemeliymissin cnm
Evet bende öyle olacağını düşünüyorumBende sen gibi bişi yiyemezdim canım. Bu haftalarda hala bulantılarım olurdu. Son aylar çok kg aldım bende. Sen gönlünü ferah tut yemeye çalış o zaten kg alacak :)
Allah aşkına şu olumsuz şeyleri okumaktan vazgeç canım arkadaşımBende sepet beşikle yatak odama koyacağım
Odası da hazır beklesin hemen yanımdan alamam
Hatta sepet beşik küçük gelince park yatağı alıp biraz daha odam da uyutmayı planlıyorum
Bu gün bir bebeğin uykusunda boğularak Melek olduğunu okudum çok etkilendim
Sen niye gidiyorsun bebeğimBende kurdum durdum. Bugün hastaneye gideceğim. Takma sende doktorun yat demediğine göre büyük bir sorun yoktur inşallah
Güzel haberlerle gelirsin inşallahGünaydın kızlar. Bira grip gibiyim. Çok bakamadım buralara umarım herkes iyidir. Bugün ayrıntılı usg var benim de. Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah.
Hadi hayırlısı bize de haber verIkinci ayrintilima gidiyorum
Ben evin içinde üşüyorum 2/3 gündür doğalgaz açtık evdeBende iyiyim canım işe gideceğim. Burası da soğudu baya. Bir kaç gündür farkediyor. Kış geldi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?