2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yine 4 saatlik uykuyla yeni gune Günaydın diyeyim. Aklima taktim taktim her seyi uykum kacti gece.
Günaydın, umarım herşey yolunda gider. Böyle durumlarda stres yapmamak zor ama sen yine de sakin olmaya çalış canım. Bu amniyon sıvısı acaba ben de de mi akıyor bilemedim. Haftaya kontrolde doktoruma sorsam geç kalmış olurmuyum sence ?

Bende iyiyim canım işe gideceğim. Burası da soğudu baya. Bir kaç gündür farkediyor. Kış geldi artık
Bence de kış geldi. İlk defa dün gece kombiyi açtık. İş yükünü hafiflettiler mi? Yanlış hatırlamıyorsam öyle yapacaklardı. Kolay gelsin bu arada canım.

Bence de kış geldi. İlk defa dün gece kombiyi açtık. İş yükünü hafiflettiler mi? Yanlış hatırlamıyorsam öyle yapacaklardı. Kolay gelsin bu arada canım.
Sağol canım. Evet şuan daha hafif. Biz açmadık daha ama açarız bu hafta artık baya soğuk şuan. Ben dışarda çalışıyorum bide :)

Günaydın arkadaşlar... geronimo_s dr unla ne zaman görüşeceksin ne yapman gerekiyormuş o ilaçlardan başka. Stres yapma boşuna yatarakta olsa geçecekse geçsin boşver bebeğin iyi olsun yeter

Canım geçmiş olsun. Dr un bakalım ne diyecek? Bu su olayının da bi çözümü Yok galiba?

Geçmiş olsun canım. Rabbim bir daha yaşatmasın inşalalh.

Geçmiş olsun kuZum
Sende mi Pendik’te oturuyorsun
Ben Pendik’ten ordan Üsküdar’a gelin geldim

6 aylık oluyorsun kuZum 5 bitiriyorsun
Ben hala karıştıyorum bu ay hesabını
Ama nette 5 aylık hamilesiniz yazıyor

Neler yemeliymissin cnm
YaZdım canım önce ki mesajlarımda oku istersen

Bende sen gibi bişi yiyemezdim canım. Bu haftalarda hala bulantılarım olurdu. Son aylar çok kg aldım bende. Sen gönlünü ferah tut yemeye çalış o zaten kg alacak :)
Evet bende öyle olacağını düşünüyorum
Belki bulantıda biter yavaş yavaş daha rahat ederim

Allah aşkına şu olumsuz şeyleri okumaktan vazgeç canım arkadaşım
Yapma bunu ya
Kendini kötü etkiliyorsun

Bende kurdum durdum. Bugün hastaneye gideceğim. Takma sende doktorun yat demediğine göre büyük bir sorun yoktur inşallah
Sen niye gidiyorsun bebeğim
Günaydın bu arada
Günaydın kızlar. Bira grip gibiyim. Çok bakamadım buralara umarım herkes iyidir. Bugün ayrıntılı usg var benim de. Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Dualarımdasın
Ikinci ayrintilima gidiyorum
Hadi hayırlısı bize de haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…