2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Okurum okumam mi ne yazilar cozdu bu gozler ayrica neden oyle kotu hikayeler okuyosun bak hep psikolojin bozulacak ben cok etkilenen bi insanm mumkun oldgnca haber bile izlemiyorum dun sma hastalarinin haberine denk geldm icim gitti cocuklara rabbim bizim yavrularimizi korusun saglikla dogsunlar insallah butum hasta cocuklara da sifa versin nolur hic yurek dayanmiyo cocuklarin o hallerine

Miktar çok değilse korkma dedi doktorum bana.
Günaydın arkadaşlar... geronimo_s dr unla ne zaman görüşeceksin ne yapman gerekiyormuş o ilaçlardan başka. Stres yapma boşuna yatarakta olsa geçecekse geçsin boşver bebeğin iyi olsun yeter
Amnisure bulamadık, amnion sıvısı mı geliyor öğrenmek için kullanılan ped. Onu alacağım. Ekstra bir şey söylemedi. İlkinde o sıkıntıları yaşamasam korkmam takmam kafaya.
Canım geçmiş olsun. Dr un bakalım ne diyecek? Bu su olayının da bi çözümü Yok galiba?
Doktor takip dedi sadece. Yarın bir kez daha bakılacak normal Ultrasonda sıvı düzeyine. Benim çocuklar az suyla idare ederiz anne diyor sanırım bana.

Dün sağlık ocağına gittim kalp atışı 95 çıktı ya aklıma takıldı

İşte bana da denk geliyor instagram da görüyorum
Atarım istersen listeyi biraz sana fikir oluşur

M mel33 canımmm
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Bu gün ayrtınlıdan güzel haberlerle gel hediye gibi gelsin sana sonuçların
Bende kendi kendime yarın kutlarım Artık

Canım işte benim haftalardır şu gibi akıntım geliyor diye kafayı yiyorum.o pedi bende bulamadım.15 güne bir bebeğim suyuna bakılıyor.Bende çok korkuyorum.bugün ayrıntılım var bakalım.Canım havuç suyu artırıyormuş diye duydum bebisin suyunu.çok geçmiş olsun

Kontrol yok canım sağlık Ocağında kalp atışına baktı 95 çıktı aklıma takıldı onun için gideceğim
Ben yüz kere yazdım sağlık ocağındaki dinlemeye şakın inanmayın onun için moral bozmayın diye
Bana sağlık ocağındaki doktor dedi ki
Kalp sesini duyamazsak korkma cihazlar iyi değil diye

M mel33 canımmm
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Bu gün ayrtınlıdan güzel haberlerle gel hediye gibi gelsin sana sonuçların
Bende kendi kendime yarın kutlarım Artık
Canım çok sağol .bana gerçekten büyük hediye olur bebeklerimin sağlıklı olması.sabah sabah kabız oldum afedersin zorladım biraz.dikisim acıdı canım.sinirim bozuldu vAlla

Armut dedi dün birisi de. Havuç suyu çok içmemek lazım ama A vitamini yüksek.
Doktorum bol su iç dedi (ki onun bile bebeğin suyuyla çok ilgisi yokmuş).

Mutlu yıllar, inşallah çok güzel haberler alırsın bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…