Allah yardımcın olsun kuZummSağol canım. Evet şuan daha hafif. Biz açmadık daha ama açarız bu hafta artık baya soğuk şuan. Ben dışarda çalışıyorum bide :)
Günaydın canımmGünaydın kızlar
Güzel haberlerle inşallah saat kaçtaGünaydın kızlar. Bira grip gibiyim. Çok bakamadım buralara umarım herkes iyidir. Bugün ayrıntılı usg var benim de. Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah.
Kıss yeter artık kızçeyi rahat BırakIkinci ayrintilima gidiyorum
Okurum okumam mi ne yazilar cozdu bu gozlerYazımı okursan hocam atarım
Benim aklımı kurcalayan markalardı onları hallettim
Bide kıyafetleri kaç aylık ne kadar alacağımızı kestirsem güzel olacak
Diyorum ki alırız baktım ki yetişmiyor kıyafetler az geliyor ona göre o an gidip alınır evin önü Mağaza dolu
Miktar çok değilse korkma dedi doktorum bana.Günaydın, umarım herşey yolunda gider. Böyle durumlarda stres yapmamak zor ama sen yine de sakin olmaya çalış canım. Bu amniyon sıvısı acaba ben de de mi akıyor bilemedim. Haftaya kontrolde doktoruma sorsam geç kalmış olurmuyum sence ?
Amnisure bulamadık, amnion sıvısı mı geliyor öğrenmek için kullanılan ped. Onu alacağım. Ekstra bir şey söylemedi. İlkinde o sıkıntıları yaşamasam korkmam takmam kafaya.Günaydın arkadaşlar...geronimo_s dr unla ne zaman görüşeceksin ne yapman gerekiyormuş o ilaçlardan başka. Stres yapma boşuna yatarakta olsa geçecekse geçsin boşver bebeğin iyi olsun yeter
Doktor takip dedi sadece. Yarın bir kez daha bakılacak normal Ultrasonda sıvı düzeyine. Benim çocuklar az suyla idare ederiz anne diyor sanırım bana.Canım geçmiş olsun. Dr un bakalım ne diyecek? Bu su olayının da bi çözümü Yok galiba?
Oğluma taktım kafayı, suyu niye az diyeKime sardin kafayi bakim
Dedi ama ilkinde yaşadıklarım korkutuyor.Günaydın canım Neden taktın doktor sorun yok demedi mi ? Normal demedi mi dün telefonda
Dün sağlık ocağına gittim kalp atışı 95 çıktı ya aklıma takıldıBen hala karıştıyorum bu ay hesabını
Ama nette 5 aylık hamilesiniz yazıyor
YaZdım canım önce ki mesajlarımda oku istersen
Evet bende öyle olacağını düşünüyorum
Belki bulantıda biter yavaş yavaş daha rahat ederim
Allah aşkına şu olumsuz şeyleri okumaktan vazgeç canım arkadaşım
Yapma bunu ya
Kendini kötü etkiliyorsun
Sen niye gidiyorsun bebeğim
Günaydın bu arada
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Dualarımdasın
Hadi hayırlısı bize de haber ver
Ev daha soğuk oluyor zaten bizde açacağızBen evin içinde üşüyorum 2/3 gündür doğalgaz açtık evde
İşte bana da denk geliyor instagram da görüyorumOkurum okumam mi ne yazilar cozdu bu gozlerayrica neden oyle kotu hikayeler okuyosun bak hep psikolojin bozulacak ben cok etkilenen bi insanm mumkun oldgnca haber bile izlemiyorum dun sma hastalarinin haberine denk geldm icim gitti cocuklara rabbim bizim yavrularimizi korusun saglikla dogsunlar insallah butum hasta cocuklara da sifa versin nolur hic yurek dayanmiyo cocuklarin o hallerine
Kontrol yok canım sağlık Ocağında kalp atışına baktı 95 çıktı aklıma takıldı onun için gideceğimAllah yardımcın olsun kuZumm
Kontrol bu gün mü sen daha yeni gitmedin mi rapor aldın hatta
Allah ın izniyle doktorun dediği gibi sorun olmaz inşallahDedi ama ilkinde yaşadıklarım korkutuyor.
Canım işte benim haftalardır şu gibi akıntım geliyor diye kafayı yiyorum.o pedi bende bulamadım.15 güne bir bebeğim suyuna bakılıyor.Bende çok korkuyorum.bugün ayrıntılım var bakalım.Canım havuç suyu artırıyormuş diye duydum bebisin suyunu.çok geçmiş olsunMiktar çok değilse korkma dedi doktorum bana.
Amnisure bulamadık, amnion sıvısı mı geliyor öğrenmek için kullanılan ped. Onu alacağım. Ekstra bir şey söylemedi. İlkinde o sıkıntıları yaşamasam korkmam takmam kafaya.
Doktor takip dedi sadece. Yarın bir kez daha bakılacak normal Ultrasonda sıvı düzeyine. Benim çocuklar az suyla idare ederiz anne diyor sanırım bana.
Ben yüz kere yazdım sağlık ocağındaki dinlemeye şakın inanmayın onun için moral bozmayın diyeKontrol yok canım sağlık Ocağında kalp atışına baktı 95 çıktı aklıma takıldı onun için gideceğim
Canım çok sağol .bana gerçekten büyük hediye olur bebeklerimin sağlıklı olması.sabah sabah kabız oldum afedersin zorladım biraz.dikisim acıdı canım.sinirim bozuldu vAlla
Armut dedi dün birisi de. Havuç suyu çok içmemek lazım ama A vitamini yüksek.Canım işte benim haftalardır şu gibi akıntım geliyor diye kafayı yiyorum.o pedi bende bulamadım.15 güne bir bebeğim suyuna bakılıyor.Bende çok korkuyorum.bugün ayrıntılım var bakalım.Canım havuç suyu artırıyormuş diye duydum bebisin suyunu.çok geçmiş olsun
Aminn inşallah...Allah ın izniyle doktorun dediği gibi sorun olmaz inşallah
Kontrolde için rahatlar Canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?