- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Rahat birak bebeyi onun keyfi yerindedir annesi :))Oğluma taktım kafayı, suyu niye az diyedoğmadan uğraşıyorum çocukla.
Ya ben ölçtürmek istemedim aslında doktor baktı. Bende inanmıyorum da kafama takıldı yinedeBen yüz kere yazdım sağlık ocağındaki dinlemeye şakın inanmayın onun için moral bozmayın diye
Bana sağlık ocağındaki doktor dedi ki
Kalp sesini duyamazsak korkma cihazlar iyi değil diye
Takma kuZum İnan ki bana da doktor korkma aletler iyi değil dediYa ben ölçtürmek istemedim aslında doktor baktı. Bende inanmıyorum da kafama takıldı yinede
At at canim iyi olur ben de ona gore bsyler hazrlarm kendimeİşte bana da denk geliyor instagram da görüyorum
Atarım istersen listeyi biraz sana fikir oluşur
Canım sepet besik bende cok istiyorum cok hosuma gidiyor nerelerden baktın :)Sepet besik alcm canm sonra ev tasicz ozaman oda yapmayi dusunuyorm suan evimiz 2+1 bebek icin oda yok yatak odasina da ancak sepet besik koyabilirm kucuk cunku
Kan ilacı gyno ferro sanolKızlar aldığınız kan vitamin magnezyum ilaçlarıni yazarmisiniz bana....
Çok geçmiş olsun canım inş güzel sonuçlar alırsınzgeronimo_s @yineyeniyeniden2 siz ve diğer dua eden arkadaşlar çok sagolun..hamdolsun ayağında sallayarak uyuttum..ayagimdayken kabloları taktik..sonra sallamadan yarim saat bekledim çektiler.. çeken kişi ben nöbet çizgisi gormedim dedi ama sonucu doktor söyleyecekmiş...doktor da salı günü geliyormuş...inş güzel.haberler verir...ne olursa olsun çektik ya içim rahatladı..kimsenin başına gelmesin ama olur da gelirse özel kurtköy ersoy hastanesinin ilgisinden memnun kaldim aklınızda olsun..tabi inş kimse muhtaç olmaz.
Benim ilk hamileliğimde bi dönem suyu az çıkmıştı. Armut yemek ve bol su içilmesi gerektiğini okumuştum ama su içmenin onunla alakası olmadığını söyleyen de var. Bilemiyorum onların faydası oldu mu ama bir sonraki kontrolümde suyu normale dönmüştü. İnş düzelir canım senin deOğluma taktım kafayı, suyu niye az diyedoğmadan uğraşıyorum çocukla.
Armut dedi dün birisi de. Havuç suyu çok içmemek lazım ama A vitamini yüksek.
Doktorum bol su iç dedi (ki onun bile bebeğin suyuyla çok ilgisi yokmuş).
Mutlu yıllar, inşallah çok güzel haberler alırsın bugün.
Çok sağol canım benim.şimdiden strese girdim.İnşallah herşey herkes için çok güzel olur...Armut dedi dün birisi de. Havuç suyu çok içmemek lazım ama A vitamini yüksek.
Doktorum bol su iç dedi (ki onun bile bebeğin suyuyla çok ilgisi yokmuş).
Mutlu yıllar, inşallah çok güzel haberler alırsın bugün.
Bende actım bugun ilk defa buz gibi oldu hava bir andaBen evin içinde üşüyorum 2/3 gündür doğalgaz açtık evde
Canım bana da atar mısın listeyiİşte bana da denk geliyor instagram da görüyorum
Atarım istersen listeyi biraz sana fikir oluşur
Bunda durum ne bilmiyorum, suyum mu geliyor ondan mı az? Yoksa başka sebebi mi var? Kızımda ise 27-39 hafta arası her hafta doktordaydım neredeyse hep alt sınırdaydı, çünkü amniyon sıvısı biraz yürüsem şakır şakır geliyordu. İnşallah bi dahaki kontrolde toparlar.Kan ilacı gyno ferro sanol
Kalsiyum, magnezyum, çinko, vitamin d3 ve selenyum içeren Microbone diye bi kapsül ilaç kullanmaya başladım.
Çok geçmiş olsun canım inş güzel sonuçlar alırsınz
Benim ilk hamileliğimde bi dönem suyu az çıkmıştı. Armut yemek ve bol su içilmesi gerektiğini okumuştum ama su içmenin onunla alakası olmadığını söyleyen de var. Bilemiyorum onların faydası oldu mu ama bir sonraki kontrolümde suyu normale dönmüştü. İnş düzelir canım senin de
He yaaa paranin cok olmasida bi dertSelam kızlar
kontrolden güzel haberlerle dönenler gözünüz aydın
4body1soul para çok olunca haftada bir ayrıntılı demek
geronimo_s canım inşallah düzelecektir,dikkat et sen.. nedense benimde akıntım olduğunda direk aklıma bu olay geliyor
ablamda su bittiği için 8 aylık doğum yaptı ama bi problem olmadı çok şükür
Arkadasimdan alcm canm ben ama sana tavsiyem cok uzun kullanmicksin sonucta en fazla 6 ay yatabilir letgodan tutumluanne.comdan fln bak icinin kumaslarini sifir alirsin mobilyasina okdr para verme bosaCanım sepet besik bende cok istiyorum cok hosuma gidiyor nerelerden baktın :)
valla tamda bi güzel zeytinli peynirli poğaça yedim ama pastaneden4body1soul
geronimo_s canım ne diosun öle bişey mi yaşadın ilkindeee ay inşallah olmaz bidaha..
Cok tesekkur ederim canım haklısınArkadasimdan alcm canm ben ama sana tavsiyem cok uzun kullanmicksin sonucta en fazla 6 ay yatabilir letgodan tutumluanne.comdan fln bak icinin kumaslarini sifir alirsin mobilyasina okdr para verme bosa
İki gündür benimki de gece gündüz hareketli. Eşim gece de uyumuyor bu ne halt edeceğiz doğunca demeye başladı :) hadi seninki oğlan maç yapıyor benimkinin zoru neyseGünaydın canım arkadaşlarım.
Herkesin keyfi yerinde olsun bu gün inşallah.
Benim bu gün off günüm evdeyim.
Bu mesajı yazarken Asil içeride maç yapıyor
Allah ım sağlık versin hepimizinkine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?