2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yüz kere yazdım sağlık ocağındaki dinlemeye şakın inanmayın onun için moral bozmayın diye
Bana sağlık ocağındaki doktor dedi ki
Kalp sesini duyamazsak korkma cihazlar iyi değil diye
Ya ben ölçtürmek istemedim aslında doktor baktı. Bende inanmıyorum da kafama takıldı yinede

Kızlar aldığınız kan vitamin magnezyum ilaçlarıni yazarmisiniz bana....
Kan ilacı gyno ferro sanol
Kalsiyum, magnezyum, çinko, vitamin d3 ve selenyum içeren Microbone diye bi kapsül ilaç kullanmaya başladım.
Çok geçmiş olsun canım inş güzel sonuçlar alırsınz
Oğluma taktım kafayı, suyu niye az diye doğmadan uğraşıyorum çocukla.
Benim ilk hamileliğimde bi dönem suyu az çıkmıştı. Armut yemek ve bol su içilmesi gerektiğini okumuştum ama su içmenin onunla alakası olmadığını söyleyen de var. Bilemiyorum onların faydası oldu mu ama bir sonraki kontrolümde suyu normale dönmüştü. İnş düzelir canım senin de

Çok sağol canım benim.şimdiden strese girdim.İnşallah herşey herkes için çok güzel olur...

Selam kızlar
kontrolden güzel haberlerle dönenler gözünüz aydın
4body1soul para çok olunca haftada bir ayrıntılı demek
geronimo_s canım inşallah düzelecektir,dikkat et sen.. nedense benimde akıntım olduğunda direk aklıma bu olay geliyor
ablamda su bittiği için 8 aylık doğum yaptı ama bi problem olmadı çok şükür

Bunda durum ne bilmiyorum, suyum mu geliyor ondan mı az? Yoksa başka sebebi mi var? Kızımda ise 27-39 hafta arası her hafta doktordaydım neredeyse hep alt sınırdaydı, çünkü amniyon sıvısı biraz yürüsem şakır şakır geliyordu. İnşallah bi dahaki kontrolde toparlar.

He yaaa paranin cok olmasida bi dert

Ay sira bekliyom hala canim tuzlu biseyler istiyo boyle hamur isi falan ama disardan bisey yiyemiyorum ben.Sira cabuk gelsede evimde rahatca yesem

Canım sepet besik bende cok istiyorum cok hosuma gidiyor nerelerden baktın :)
Arkadasimdan alcm canm ben ama sana tavsiyem cok uzun kullanmicksin sonucta en fazla 6 ay yatabilir letgodan tutumluanne.comdan fln bak icinin kumaslarini sifir alirsin mobilyasina okdr para verme bosa

Arkadasimdan alcm canm ben ama sana tavsiyem cok uzun kullanmicksin sonucta en fazla 6 ay yatabilir letgodan tutumluanne.comdan fln bak icinin kumaslarini sifir alirsin mobilyasina okdr para verme bosa
Cok tesekkur ederim canım haklısın

Günaydın canım arkadaşlarım.
Herkesin keyfi yerinde olsun bu gün inşallah.
Benim bu gün off günüm evdeyim.
Bu mesajı yazarken Asil içeride maç yapıyor
Allah ım sağlık versin hepimizinkine
İki gündür benimki de gece gündüz hareketli. Eşim gece de uyumuyor bu ne halt edeceğiz doğunca demeye başladı :) hadi seninki oğlan maç yapıyor benimkinin zoru neyse karnımın heryerine sağdan sola giydiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…